Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Mire gondolt Sólyom László?

2010.01.03. 16:40 - eroica

Címkék: orbán szavazás sólyom lászló

A konzervatív újságíró szerint elfáradt és Fidesz-párti volt a nemzet elnökének beszéde. Mi most szavazásra bocsátanánk, mire gondolhatott, amikor az évnyitójában "politikai újrakezdésről" beszélt.

Az egyéb javaslatokat a kommentekben várjuk.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

182 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr941642165

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Esztergomban máris elkezdődött a Fidesz kampánya 2010.01.05. 10:31:46

Bár Orbán Viktor december 10-én az Európai Néppárt bonni tisztújító kongresszusán úgy vélekedett, hogy március 15. előtt nem indokolt a kampány megindítása."Semmilyen kampányt nem szeretnék január 4-én kezdeni" - jelentette ki a Fidesz elnöke...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hapcika 2010.01.03. 22:32:27

@kispista: Miért is kell konszolidálni a tönkre ment vállalkozásokat? A tönkrement vállalkozás nem fog új munkahelyet teremteni, még állami segítséggel se. Megvárja míg pénzt kap és kiszáll. A segítség oda kell, ahol új munkahely teremtődik. Tudom, Széles Gábor, de ő is úgy lendítette volna fel az Ikarust, ha kap az államtól pénzt. Miért nem kért mint más is a banktól pénzt? Az állam nem fejőstehén!!

kispista 2010.01.03. 22:33:38

@chunky: ja persze, happy end meg szőlőbányák! Erre futja csak? Ha olyan nagy lopások voltak, akkor Keller miért nem jutott semmire sem, hiába nyomatták a pénzt a vizsgálatokba.

@terszim: ha a baloldali embereknek van eszük, akkor hagyják elsüllyedni az mszp-t a jelenlegi vezetőkkel együtt és létrehoznak egy valóban baloldali és nem a lopással foglalkozó pártot.

Kalmár 2010.01.03. 22:33:45

@elnastra: Rossz hasonlat.
Vonát ,még sehogy sem választották meg.
Dávidot a titkosszolgálatok segitségével zsarolással...egyenlőre bújkál a mentelmi jog mögé, nem baj elmúlik.

Sólymot egyszerűen azért tudta a jobboldal megválasztani ballib többség mellett, mert akkor is éppen a kormányzás helyett egymás zsarolásával voltak elfoglalva. Csak pozicióharc semmi munka. Ezért tartunk itt.
Remélem lesz annyi esze a népnek, hogy leradírozza a szocikat a térképről.

kispista 2010.01.03. 22:36:18

@hapcika: Az adókedvezmény nem egyenlő a konszolidálással.
De még egyszer: Milyen adókedvezményekről beszélsz? A 19%-ra emelt társasági adóról? Az osztalékra kivetett TB-járulékról (ami a tőzsdei cégek után nem fizetendők)?

A vállalkozások meg nem mennének tönkre, ha az adóterhek kifizethetőek lennének.

hapcika 2010.01.03. 22:37:35

@kispista: A tied volt a párttitkár. Ismertem, még nekem is pártfegyelmit akart adni, mert jelentettem , hogy lopott. Pedig nem is voltam pártag. Nézd csak meg, fiókjában ott lapul még a párttagkönyve, benne a pályafutása.

terszim 2010.01.03. 22:40:07

@kispista: ha a baloldali embereknek van eszük, akkor hagyják elsüllyedni az mszp-t a jelenlegi vezetőkkel együtt és létrehoznak egy valóban baloldali és nem a lopással foglalkozó pártot.

Igazad van. Valószínűleg ez lenne a legtisztább megoldás.

robinzone 2010.01.03. 22:42:34

1. a hírtv-ből kirúgott, előtte és azóta balra publikáló, halálra sértett Kóczián urat nehéz konzervatívnak elkönyvelni. vagyis inkább nem lehet.
2. a sok csodálkozó, értetlenkedő szoccernek: Sólyom arra gondolt, hogy ez a tehetségtelen, mohó, erkölcstelen, gátlástalan, önző, szűklátókörű, hatalommániás (csak én kormányozhatok, különben vége a demokráciának, és azt "hogy fogjuk a gyerekeinknek megmagyarázni?"gyf), korrupt, elavult tudású barom, akiket jelenleg az mszp és a (volt) szdsz gyűjt(ött) össze, mint a szemetet, húzzanak a retkes (!) f@szba, mert k.rvára kárára lettek az országnak. aztán, ha van elég életerő a fenti pártokban, hogy kivessék magukból a bűzlő szemetet, és meg tudnak újulni HITELES arcokkal (M.Attila, sajnáljuk!), építse fel magát újra. addig adjuk meg az esélyt a jelenleg egyetlen kormányképes erőnek, a fidesznek, és ne tévesszünk szavazatot olyan pártra, ami mögött nincs szellemi kapacitás. (jobbik) ezt mondta. hova lehet ikszelni, kedves figyelő? Ildikó, kell még valamit mondanom?

raskolnikoff 2010.01.03. 22:44:37

Bravúrosan semmitmondó volt az újévi beszéd egy hiteltelen elnök szájából. Innen üzenem önnek, kedves Sólyom, hogy ne vegye a szájára az a "mindennapi kis korrupciót", aki úgy került az elnöki székbe, mint ön. Egész működése tökéletes összhangban van azzal a gyalázatos választási folyamattal, amely révén elnök lehetett. Jobban tenné az ország felvirágoztatása érdekében, ha bazsrózsákat termelne nagyüzemi módon.

hapcika 2010.01.03. 22:45:27

@kispista: OV igérte meg a kisvállalkozások konszolidálását. Ha osztalék van, akkor nyereség is van, vagy nem a nyereség után fizetnek osztalékot. Az osztalék nem vállalkozási teher, hanem egyéni jövedelmi forma és ezért fizetsz TB járulékot. A többinek nézz utána.
A vállalkozások a magas bérterhek miatt mennek tönkre. Nem mindegyik simliskedik a min.bérrel vagy a fekete munkával.

robinzone 2010.01.03. 22:47:20

aki ezt nem képes belátni, annak ajánlotta figyelmébe kinek-kinek a 2006-os döntését, illetve annak következményeit. a választásnak TÉTJE van, ezt tessék megjegyezni. minden szavazat számít!

2010.01.03. 22:49:29

Aztaaa!

Éljen 2010! :D Éljen az új év! :D
BUÉK mindenkinek!

(A végére kellene vmi ütőset) - Megvaaan!

Ööö, szerinteeem, az Orbán egy hüje paraszt, a Gyurcsány i egy hüje paraszt, a Sólyom egy nagy betűvel írt nevű madár, a Bajnai pedig egy ember Bajnából, és mindegyik egy hüje büdös paraszt!

Ezt tudjátok! Az egyik oldal véres szemmel magyaráz, h ballib, buta, buzi, libsi, komcsi, szovjet, szemét, nyomorék, áruló, hazaáruló, csaló, hazug, gyökér, cigány népség, mentem a börtönbe meg a bitófára, mert elb*sztátok az országot.

A másik oldal meg mondja, hogy az anyádat neked te hüje szittya, retardált, hazaáruló , köcsög, hazug, náci, neonáci, fasiszta, rasszista (ezeket úgy hogy minél rosszabb legyen a hangzás, a szavak eredeti jelentése mind1), szemét, rohadt, orbánseggnyaló férgek, elb*sszátok az országot!

2 dologban van mindkét félnek igaza:
- Hazug - mindkét oldal hazudik (rusnya egy szó ez)
- Elrontjátok az országot / Hazaáruló - mindkét oldal a saját érdekei mellett van, az h az országnak mi a jó az mind1

És csak ordítanak, meg ordítanak és még jobban ordítanak, véres szemmel, habzó szájjal, begerjedve, felajzva, beindulva mint kemény tökű bika, a csorda láttán!

De senki nem csinál semmit, azt hiszik a szavazat az számít bármit is, és azt hogy annak van értelme h piros vagy narancssárga.

És minden megy szépen a maga kis medrében, a nép üvölt az éjszakában, a politikusok lopnak szépen csöndben, a cigány lopja tovább a kukoricát, vállalkozások jönnek létre és gazdagszanak meg, vagy szünnek meg végleg, emberek rokkannak meg vagy törnek felszínre, a gyerekek iskolába járnak, az ifjak kergetik egymást, összejönnek vagy szétmennek, a Duna és a Tisza is folyik tovább.

Telik 2010!
ÉS SEMMI NEM LESZ MÁSKÉPPEN!!!

hapcika 2010.01.03. 22:50:33

@robinzone: Ez le volt írva és rosszul gépeltél csak, vagy már sokat ittál?

robinzone 2010.01.03. 22:50:54

@raskolnikoff: konkrétan arra gondolsz, hogy kedvenc pártod benézte a válsztást, amikor szilyt erőltette, bízva a megvásárolt mdf-es szavazatokban? mert azt tényleg keresztül húzta Áder, amikor nyílt szavazásra kényszerítette a puhapöcsűeket! de ettól miért lenne korrupt Sólyom? a korrupt mdf-esek miatt, akiknek vissza kellett ezután adniuk a zsozsit? furcsa logika.
Sólyom igazán jól viszi a hivatalt, a lehetőségeihez képest.

más hülyesége miatt (törölt) 2010.01.03. 22:52:26

kispista: "...a ballib szavazók között jelentős arányban találhatóak magyargyűlölő személyek..."

Na tehát: először is, ki a magyar? Ha ezt megfejtettük, ki a ballib? Aztán a ballib szavazót honnan ismered? Az arányára meg pláne?! Végül: ki a magyar mégegyszer, akit (tehát ők maguk) gyűlölnek?

Ismét csak idéznék (mert én meg hülye vagyok, nem rasszista): "ha valaki nem fékezhetetlen agyvelejű, azért még nem kéne átbaszni."

robinzone 2010.01.03. 22:53:48

@hapcika: nem, ezt mondta, hallottam! nem értetted? ezért fordítottam le neked! csak ő sajnos nem fogalmazhat ilyen direkt módon. az indirektet meg három napja próbálják félremagyarázni.

hapcika 2010.01.03. 22:55:41

@robinzone: A titkos szavazást számolta újra a Fidesz a frakcióján belül és kényszerítette a másra szavazókat , hogy Sólyomra szavazzanak. Ez viszont csalás, amit te írsz az hazugság.

robinzone 2010.01.03. 22:56:15

ja igen: bár ez magától értetődőnek tűnik, de azt is mondta, reméli, a fidesz máshogy kormányoz majd, mint az mszp-szdsz tette. mondjuk, ezzel sincs egyedül!

hapcika 2010.01.03. 22:57:31

@robinzone: Én a többi fröcsögésedre írtam!

hapcika 2010.01.03. 22:59:31

@robinzone: Semmilyen utalást nem tehet egyetlen pártra sem, mert oda az egyensúly. 2006-ban is ez volt a baj.

robinzone 2010.01.03. 23:00:27

@hapcika: aha, szóval számon kérte a frakciófegyelmet! ez csalás? és nem a kedves frakciótag csal, hogy azt mondja, elfogadom a frakciótagság feltételeit, aztán sutyiban megpróbálja mégsem. nem ez??? "kényszerítette a másra szavazókat"... a gonosz Hókuszpók! Mégis kire próbált az a szerencsétlen fidesz frakciótag szavazni? az mszp jelöltjére? egyébként pedig az mdf-et szorította sarokba, olvasd csak vissza az eseményeket!

robinzone 2010.01.03. 23:01:28

szinte minden jelzőmre lehet bírósági ítéletet találni lassan. elkezdjük összeszedni?

kispista 2010.01.03. 23:01:29

@hapcika: akkor a tőzsdei cégek osztaléka után, amit ugyanúgy a magánszemély kap meg miért nincs tb-járulék? Miért nincs a kamat után? Másrészt irreális mértékű adót senki sem fizet meg. (áfa befizetése után 20% társasági adó, 25% osztalékadó és 14% tb volt tavaly, idén ezt még növelték is.) Ugyanez szlovákiában összesen 19%, nálunk a háromszorosa.
"A vállalkozások a magas bérterhek miatt mennek tönkre. "
A bérterhek miért magasak? Csak nem a 60-70%-os elvonás miatt?

kispista 2010.01.03. 23:02:51

@hapcika: Milyen csalásról beszélsz megint?

kispista 2010.01.03. 23:04:06

@robinzone: Az összes frakcióban létezik a frakciófegyelem, az MSZP-ben is büntetnek ha valaki rosszul szavaz. De ezt hapcika, az önjelölt alkotmányjogász úgysem érti meg.

robinzone 2010.01.03. 23:06:57

@hapcika: büdös francokat. ez egy politikai tisztség. jelentősége van. sajnos nem a virágkötészet jelenlegi helyzetét kell kommentálnia, hanem a politikai életét. ma magyarországon többpártok csinálják a politikát. hogyan beszélhetne a politikáról a pártokra való utalás nélkül? teljesen tévesen értelmezed az egyensúlyt, és sajnos ezzel sem vagy egyedül. ha a pártok egyforma távolságra lennének a kívánatos (filozófiai) jótól, számon lehetne kérni ilyesmit. most ez a viselkedés a rossz védelmezése lenne. az, hogy a rosszat jelenleg az mszpszdsz kormányzása jelenti: neked: pech.

hapcika 2010.01.03. 23:09:53

@robinzone: Tudod mi az a titkos szavazás? Szavazol és utána megvárod míg összeszámolják a szavazatokat és vége. Itt, leszavaztak és utána átnézték a szavazatokat és név szerint számonkérték a mellészavazókon, amit a nyomógombok után nézett ki Áder, miért szavaztak mellé. Sokan nem akarták Sólyom elnökségét, de megígérte a Fidesz 98-ban neki, mikor a közvetlen közt.elnök választástól eltiltotta az országot.

hapcika 2010.01.03. 23:13:28

@robinzone: A parlament által megválasztott tisztség. Nem véleményezheti egyik párt vezetőjét se és politikáját. Ez benne van az Alkotmányban.

kispista 2010.01.03. 23:15:07

@hapcika:
"de megígérte a Fidesz 98-ban neki, mikor a közvetlen közt.elnök választástól eltiltotta az országot. "
Ki tiltotta el az országot?

"amit a nyomógombok után nézett ki Áder, miért szavaztak mellé. "
Milyen nyomógombok? Szerinted a köztársasági elnök választásakor gombokat nyomogattak?

robinzone 2010.01.03. 23:15:29

az egyensúlyozás pont azt jelenti, hogy amennyiben valamelyik oldalra (bal) "dől a hajó" neki meg kell próbálnia visszahoznia azt normál helyzetbe. ehhez közelebb kell mennie a másik oldalhoz (jobb). érdekes, ott (jobb)pedig úgy látják, hogy adott esetben képes lenne legközelebb a másik (bal) oldalra menni, ha jobbra dőlne a hajó, ezért ma úgy tervezik, keresnek helyette egy kevésbé jó "kapitányt". én remélem, megtartják! na, csak befejeztem ezt a remek hasonlatot! :)

kispista 2010.01.03. 23:15:58

@hapcika: az ország állapotát és a kormány tevékenységét véleményezheti. Sőt az országgyűlés munkáját is.

hapcika 2010.01.03. 23:16:32

@kispista: Az osztalék jövedelem és azután adót kell fizetni. Látom te még nem fizettél adót, azért írkálsz ilyeneket. Majd elválik jó-e a szlovák rendszer.

J.W. Booth 2010.01.03. 23:17:13

Semmire nem gondolt. Nem jellemző rá a gondolkodás, a Fidesz agit-prop osztálya gondoskodik arról, hogy mit mondjon.

robinzone 2010.01.03. 23:19:13

@hapcika: ez egy kapitális f@szság! idézd, kérlek a paragrafust! baszki, te nem vagy normális! tisztában vagy vele, hogy konkrétan ez az ember felügyelte annak az alkotmánynak a "születését" (hardcore jobbikosoknak: átírását), akinek most azt alkalmaznia kell? szerinted nem tudja, mihez kell tartania magát? illetve te jobban tudod, mint az Alkotmánybíróság volt elnöke??? magadnál vagy? hányszor tetted már magad nevetségessé ezzel?

Ruszlán 2010.01.03. 23:19:52

Sajnos a mi Sólymunknak nincs vér a pucájában. A komáromi hídon csak két lépést kellett volna lépnie, át a vonalon.De nem merte megtenni. Nem gondolnám, hogy elvitte volna a szlovák rendőrség...

kispista 2010.01.03. 23:20:35

@hapcika: Én a TB járulékról beszéltem, nem az adóról. Arról a tb járulékról, amely a tőzsdei cégek által fizetett osztalékot nem terheli. Elég hülye aki a tb járulékot és az osztalékadót összekeveri. És még hülyébb az, aki nem jön rá, hogy nagymértékű adóztatásnál az adóelkerülés miatt a bevétel alacsonyabb is lehet. (60%-ot senki sem fizet ki, de 20-30%-ot már sokan fizetnének)

robinzone 2010.01.03. 23:22:08

@hapcika: tudod, mi az a frakciófegyelem? Ádernek nyilván volt fülese arról, hogy szabotálni akarják ezt, és megakadályozta. a téglák örülhettek, hogy nem repültek azonnal. ez csalás? de még egyszer: az mdf volt a szar a palacsintában, már akkor is.

kispista 2010.01.03. 23:22:59

@robinzone: Hapcika önjelölt alkotmányjogász, aki azt hiszi hogy az alkotmánybíróság elnöke írja alá a törvényeket.

@J.W. Booth: Összekevered Árpi bácsival.

De ugye Szili teljesen független lett volna?

hapcika 2010.01.03. 23:23:00

@kispista: ...,de nem a pártokét. A véleményét elmondhatja, de párt véleményezés nélkül.2006-ban is ott vétett lépést, hogy az MSZP véleményét igyekezett befolyásolni a lelkiismereti szavazás emlegetésével. Nem bírálhatja a parlamenti pártok döntéseit.

Ruszlán 2010.01.03. 23:27:05

Olyan soha nem lesz Magyarországon, hogy független közt. elnök! Addig biztosan nem, míg nem a választók választják, hanem a parlament. Ami ugye várhatóan egypártrendszerre tér át tavasszal.

hapcika 2010.01.03. 23:27:13

@kispista: A tőzsdei cég a betétesek jövedelmei után fizet TB járulékot. és az alkuszai után, mint minden más cég az alkalmazottai után.

robinzone 2010.01.03. 23:27:34

@hapcika: azt is idézd, kérlek, mikor ejtette ki a száján egyetlen politikus, vagy párt nevét, amikor a VÉLEMÉNYÉT mondta el! adj meg ilyen forrást, utána megint komolyan lehet venni téged.

hapcika 2010.01.03. 23:28:11

@robinzone: Mint a példák mutatják, teljesen elitta az eszét.

robinzone 2010.01.03. 23:29:20

@Ruszlán: sőt, jön a fasiszta diktatúra. lehet megint csomagolni és rettegni, jaj de jó!

robinzone 2010.01.03. 23:31:05

@hapcika: akkor tehát idéznél, kérlek? tök józan vagyok, szeretnék nagyokat nevetni!

changebug (törölt) 2010.01.03. 23:32:00

Nézzétek meg ennek az embernek a fejét.
Sólyom bácsi arra gondolt milyen szar is ilyen öregen tv-ben haknizni, hülyeségeket beszélni, úgy csinálni mintha fontos lenne...

robinzone 2010.01.03. 23:32:22

na jó, akkor talán holnap! jó éjt, hapcika, gyógyulj meg hamar!

hapcika 2010.01.03. 23:34:35

@kispista: A titkos szavazásnál megnyomják a megfelelő gombot és kész. A névszerinti szavazásnál pedig a nevének említése után nyomja meg a gombot. A titkos szavazás után nincs reklamáció. A szavazásirendszer rossz, ezért van, hogy sokszor a titkos szavazás után is írják az újságok a mellészavazók nevét.

Ruszlán 2010.01.03. 23:35:16

@robinzone: Ezt írtam volna?
Csak arra céloztam, hogy kétharmados többséggel tényleg nincs szükség ellenzékre, gyakorlatilag egy párt lesz a kormányzópárt. Nem kell koalícióval szórakoznia.Nagy változások előtt állunk tehát. Az alkotmányunk is csak ideiglenesnek készült annak idején...

Ruszlán 2010.01.03. 23:36:59

Javaslom, tanulmányozzátok a Szentkorona-tant!

hapcika 2010.01.03. 23:45:10

@robinzone: Olvasd el a másnak adott válaszaimat is. Ezt jelzi, amikor azt emlitette, hogy jobban járt volna az ország, hogy amikor Gyurcsány lemondott, előrehozott választásokat kellett volna tartani. Mivel ez a Fidesz véleménye volt, nem kellett volna említeni, mert ezzel a választások előtt azt monta ki, hogy ő a Fidesz pártján van. Van még a beszédben ilyen célzás, pl. a 2006-os felhívásának emlegetése.

kispista 2010.01.03. 23:58:39

@hapcika: A titkos szavazásnál egy urnába dobják a szavazócetlit, és nem géppel szavaznak! És ráadásul nem IGEN/NEM a választási lehetőség, hanem van X számú jelölt Már megint sikerült beégned! Te azt hitted hogy bemondja a házelnök hogy Sólyom László, majd az igen vagy nem gombot nyomogatják? Sokadszorra írsz hülyeséget, ami nem is csoda.

"előrehozott választásokat kellett volna tartani. Mivel ez a Fidesz véleménye volt, "
Ha a fidesz azt mondja hogy ne szarassuk a kutyát a járdára akkor mondja az ellenkezőjét Sólyom? A függetlenség nem jelenti azt hogy nem lehet véleménye, és a véleménye tőle függetlenül egyezhet más emberek véleményével.

hapcika 2010.01.04. 00:00:26

@kispista: Más országokban az általános iskola első osztályától az alkotmány ismeretére és tiszteletére nevelik. MO-on a felnőttek 95 százaléka nem ismeri az alkotmányt, a választási rendszert, ezért lehet hülyeségekkel megvezetni őket.
Ez a poszt mikor beléptem 15 kommenttel rendelkezett és nézd meg most mennyi? Ennyit tesz, hogy említettem az aláírást. Te meg amikor nem bírtál velem ide csődítetted a "farkasfalkát" segítségedül. Nem kispistát, hanem kishülyét kellene írnod nicknek. Na, csá, te meg dolgozz néha, akkor többet tudsz majd az adókról.

Sck: 2010.01.04. 00:02:46

"Nem reménykedik az újabb elnöki megbízatásban, ezért akart valami emlékezeteset mondani. (37 szavazat)"

Valóban nem reménykedik, ugyanis egy ilyen beszéd után pont a Fidesz fogja leváltani a mostani elnököt, hogy elkerülje annak látszatát, hogy pártszimpatizáns van a Köztársaság élén. Ugyanis aki esetleg jobban belegondolt már, az tudja jól, hogy a látszat nagyon fontos. Mert ha szart is eszel, de elhitetik veled, hogy csokoládé, akkor jóízűen fogod falatozni, hát akkor mit számít a valóság, tehát nem kell az embereknek tudni, kire is szavaz az Elnök Úr, elég ha páran tudják. Most mondom, nem lesz újra Köztársasági elnök a következő ciklusban Sólyom. Hozzáteszem, ez csak az én gondolatmenetem.

Kandabula 2010.01.04. 00:02:52

Sólyom László nem volt a köztársaság igazi elnöke. Neve jellemzően csak idétlen, gyerekes szituációkban merült fel. Nem szeretném, ha tőle függne országunk biztonsága. Megosztó politikát folytatott. Menjen nyugdíjba békével.

kispista 2010.01.04. 00:05:25

@hapcika: Kit csődítettem ide?
Sokadszorra égsz be a hülyeségeiddel. Persze ezen nem csodálkozom, amikor szerinted jogszerű egy pár ezer forintos lopásnál több száz ember személyi szabadságát megsérteni.
Te vagy az a hülye, aki nem ismeri az adórendszert, fingja sincs a titkos szavazás lebonyolításáról és az alkotmánybíróság működéséről. Valahányszor beégsz egy hülyeségeddel, témát váltasz, de csak azt éred el, hogy még nagyobb hülyeségeket írsz be.
Nevetséges vagy a szakmunkás végzettségeddel, ahogy panelproli módjára okoskodsz a köztársasági elnök választásáról.

kispista 2010.01.04. 00:07:17

@hapcika:
"MO-on a felnőttek 95 százaléka nem ismeri az alkotmányt, a választási rendszert, ezért lehet hülyeségekkel megvezetni őket."
Téged is sikerült megvezetni.

Még mindig nem tudom, milyen adókedvezményeket is kaptak a vállalkozások? És még mindig nem tudom, hogy szerinted hogyan nyomogatták a gombokat!

hapcika 2010.01.04. 00:08:35

@kispista: Már megint mellébeszélsz. Két jelölt volt, nem X számú. Először volt kettő. Leírtam a titkos szavazást, az urna utána jött be.

más hülyesége miatt (törölt) 2010.01.04. 00:11:07

@Ruszlán: Sajnos a mi Sólymunknak nincs vér a pucájában. A komáromi hídon csak két lépést kellett volna lépnie, át a vonalon.De nem merte megtenni.

2006 őszén még gyávább volt, a térig sem mert eljönni. A Hős.

kispista 2010.01.04. 00:12:27

@hapcika: A köztársasági elnök választásánál soha nem volt nyomógombos szavazás, végig urna volt. És elméletileg bármennyi jelölt lehet.

"Először volt kettő. "
És másodjára szerinted csak egy jelölt volt?
Az utolsó fordulóban is kettő jelölt volt. Közülük hogyan választanál igen/nem gombokkal?

Nevetséges vagy ahogy a hülyeségeidet szajkózod.

hapcika 2010.01.04. 00:14:49

@kispista: Picinyem, feleslegesen nem írok olyannak, aki a jövedelmet sújtó adókat összetéveszti a társasági adóval. Nem tudsz semmiről semmit, csak sziporkázol a hülyeségben. Dolgozz, addig tünj el , addig csak csaló vagy. Nem én írtam el a dolgokat.Nézz utána hol lenne helyed a munkások között!

hapcika 2010.01.04. 00:15:50

Degenerált komcsi poronty!

Sck: 2010.01.04. 00:16:16

Idézem: "Ellenfele Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke volt, akit a Magyar Szocialista Párt jelölt.

Az országgyűlési szavazásra 2005. június 6-án, illetve június 7-én került sor. A szavazások során az első fordulóban Sólyom mindössze tizenhárom szavazatot kapott,[3] mivel az őt jelölő Fidesz képviselői három kivételtől eltekintve nem szavaztak, amit a szocialisták közti megosztottság leleplezésével indokoltak.[4] Sólyom a döntő harmadik fordulóban 185:182 szavazataránnyal nyert, ahol elegendő volt az egyszerű többség is az első két fordulóban megkívánt kétharmados többséggel szemben. Még aznap letette hivatali esküjét. Hivatalos beiktatása 2005. augusztus 5-én volt."

kispista 2010.01.04. 00:17:35

@hapcika: Beégtél a titkos szavazással és tereled a témát?

Te keverted össze az osztalékadót és a TB-járulékot, nem én.
Te hitted azt hogy az alkotmánybíróság elnöke írja alá a törvényeket.
Te hitted azt hogy a nyomógombbal választanak köztársasági elnököt.

kispista 2010.01.04. 00:18:47

@Sck:: Ja, Szili volt az igazi független jelölt, aki véletlenül sem pártkatona.

kispista 2010.01.04. 00:20:04

@hapcika: Belenéztél a tükörbe, te maszopos hülyegyerek?

hapcika 2010.01.04. 00:21:58

@kispista: Göncz egyedüli jelölt, újraválasztásánál egyedüli jelölt, Mádl egyedüli jelölt, ezért szavaztak róla háromszor. Ha lett volna még egy jelölt, akkor az győzőtt volna. Göncz első választásánál nem volt urna. A másodiknál volt urna? Vagy Mádl megválasztásánál?

kispista 2010.01.04. 00:23:11

@hapcika:
"A tőzsdei cég a betétesek jövedelmei után fizet TB járulékot. és az alkuszai után, mint minden más cég az alkalmazottai után."

Tőzsdei cégnek nincsenek betétesei, azok a bankoknak vannak. De a betétesek után nem fizetnek TB járulékot. Sőt a kamat után sem fizetnek.
Alkuszok sincsenek a tőzsdei cégekben, azok a brókercégekben vannak.

Ha egy tőzsdei cégben vagy tulajdonos, akkor az osztalék után NEM fizetsz TB-járulékot. Ha egy Kft-ben vagy Zrt-ben vagy tulajdonos, akkor az osztalékadó mellett TB járulék is terhel (Ami tavaly a 14%-os EHO volt)

hapcika 2010.01.04. 00:24:46

@kispista: Hazug majmocskám nézz utánna a kommentjeidnek?

kispista 2010.01.04. 00:25:36

@hapcika: A titkos választásnál mindig urna van, a parlamenti elektronikus rendszer nem alkalmas a titkos szavazásra. Pont ezért tartott sokáig a szavazás, mert minden forduló után kézzel számoltak.

De örülök hogy rájöttél hogy végig kettő jelölt volt amikor Sólyomot megválasztották. És annak is örülök hogy beismerted hogy nem nyomógombos szavazás volt.

Sck: 2010.01.04. 00:26:07

Kérdezem, a gyerekek mikor szeretnének már végre lefeküdni?

hapcika 2010.01.04. 00:27:04

@kispista: Hülye vagy!! Szart ne itt kavarj!

kispista 2010.01.04. 00:27:23

@hapcika: Én tudom mit kommenteltem, csak te beszélsz folyamatosan össze vissza.

Te hiszed azt hogy a tőzsdei cégeknek betétesei vannak.
Te hiszed azt hogy az alkotmánybíróság elnöke írja alá a törvényeket.
Te hiszed at hogy nem urnás szavazással választották a köztársasági elnököt.
Te hiszed azt hogy az utolsó fordulóban csak egy jelölt volt.

hapcika 2010.01.04. 00:29:10

@hapcika: Mádl háromszor lett jelölve, nem háromszor lett rá szavazva.

kispista 2010.01.04. 00:29:27

@hapcika: Ennyi az össz érved, miután sokadszorra is beégtél?
Na viszlát, fárasztó a hülyeségeidet kijavítani.

hapcika 2010.01.04. 00:30:07

@kispista: Még mindig hazug majom vagy, kisköcsög!

kispista 2010.01.04. 00:32:33

@hapcika: Ez aztán az igazi érv! Sokadszori beégésed után csak ennyit tudsz kinyögni.
Folyamatosan beégsz, majd amikor lebuksz akkor elkezdesz személyeskedni.

Te hiszed azt hogy a tőzsdei cégeknek betétesei vannak.
Te hiszed azt hogy az alkotmánybíróság elnöke írja alá a törvényeket.
Te hiszed at hogy nem urnás szavazással választották a köztársasági elnököt.
Te hiszed azt hogy az utolsó fordulóban csak egy jelölt volt, amikor Sólyom Lászlót megválasztották.

hapcika 2010.01.04. 00:33:51

@kispista: Nem kell javítani, meg lettél vezetve, ennyiről szól. Te meg, amikor írok neked, akkor is jössz a hülyeségeiddel. Már kétszer szóltam ez ügyben.Nézd csak vissza!

kispista 2010.01.04. 00:36:28

Hapcika:

"Tudod mi az a titkos szavazás? Szavazol és utána megvárod míg összeszámolják a szavazatokat és vége. Itt, leszavaztak és utána átnézték a szavazatokat és név szerint számonkérték a mellészavazókon, amit a nyomógombok után nézett ki Áder, miért szavaztak mellé. Sokan nem akarták Sólyom elnökségét, de megígérte a Fidesz 98-ban neki, mikor a közvetlen közt.elnök választástól eltiltotta az országot.
"

Ennyit értesz te mindenhez! Titkos szavazásnál utólagos ellenőrzést vizionálsz.

kispista 2010.01.04. 00:37:57

" hapcika 2010.01.03. 21:37:56
@S. Annyi: Nézz utána, hogy AB elnökként 1989 és 2005 között milyen törvényeket írt alá, mindjárt másképp nézel rá.
"

Na, milyen törvényeket írt alá?

keria 2010.01.04. 00:41:36

Az nem lehet, hogy egy új pártra gondolt, ami arról beszél, hogy máshogy kéne csinálni a közügyeket? Én az LMP-re gondoltok, talán ő is...

Sck: 2010.01.04. 00:43:57

Atyaég!! :D Mi ez már amit csináltok, segítek azért egy két dologban, de olyan viccesek vagytok. A törvényt több olvasat és ellenőrzés után ha az Ogy megszavazza, átkerül a Köztársasági Elnökhöz, aki ellenjegyzi azt, vagyis elfogadja, ha elfogadja. Egyszer visszadobhatja az Ogy-nek, hogy csekkolják le újra, de másodszorra már köteles elfogadnia azt, Lehetőségében áll normakontrollra küldeni az AB-hez, akik megvizsgálják, hogy nem ütközik-e a törvény valamilyen alkotmányos alapjogunkba, ha igen, akkor akár elfogadott törvény akár nem az AB megsemmisítheti azt. De az AB. elnöke nem a törvény elfogadásáért felel.

nestrot10 2010.01.04. 06:04:45

SÓLYOM TAKARODJ!!!!!!
Előrehozott közt. elnök választást!
Orbán a gonosz törpe seggnyalója!

nestrot10 2010.01.04. 06:06:04

Rákosi személyi kultusz, Sztálinizmus, Orbánizmus, nem kell!!!!!!! Hazug Orbán! éljen a jobbik aki majd pofán veri a kis szarost!

nestrot10 2010.01.04. 06:06:41

Hajrá jobbik, ......verd pofán az ORBÁNIZMUST!!!!!!!

nestrot10 2010.01.04. 06:08:41

Sólyom-Varjú László ( Fidesz karján a varjú), nem vette észre hogy a sivatagon nincs ajtó---és Ő csak egy repi bábú!!!!!

bandeirante 2010.01.04. 07:22:31

Kóczián lehet, hogy újságíró, de hogy nem konzervatív, az ziher.

bandeirante 2010.01.04. 07:23:20

@nestrot10: Ezt a pártprogandát inkább a jobbik nagygyűlésen, a gázálarcos "csendőrök" mellett ordibáld, oda való ugyanis.

hapcika 2010.01.04. 07:33:21

@kispista: Látod milyen szelektíven olvasol. Olvasd el mit írt Roa és mit válaszoltam én és utána nem messze tőle az első figyelmeztetésem van.

Vitez Belizar · http://agoraanomalia.blog.hu/ 2010.01.04. 07:41:04

Sólyom az eddigi legtökösebb köztársasági elnök. A szavainak súlya van, az eszmeiségével normális ember csak egyetérthet, és nem hajlandó felvállalni az Árpi bácsi féle kertitörpe szerepet. Nem hiszem, hogy a Fidesz újraválasztaná, ahhoz túl erős karakter. Sajnos.

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2010.01.04. 07:55:00

Emberek!
A szocik elcsesztek egy csomó dolgot, megérdemlik a vereséget.

Mindenképp új stílus, új kormány kell!

De nem lehet Orbán Viktor aki:

- életében csak pártmunkás volt, sose dolgozott
- ő és csapata is tele van simlivel, hazugsággal / Ezüsthajó, Kaya, Tot, Várhegyi Attila, Pokorny papa, hosszú bájtok éjszakája apeh, Simliska....stb/
- mindig szentnek és megváltónak állítja be magát
- többször bukott, ha olyan jó volt miért nem kellett a polgároknak
- a beteges hatalomvágy és a bosszú fűti
- nem az országépítés hanem a bosszú és elszámoltatás vezérli

- pár éve még lecsuhásozták a papokat, most meg megy a seggnyalás
- külföldön is állandóan zavart kelt, bemószerol, szartkever. Neheztelnek is ránk sok helyen.
- 20 éve dagonyázik a politikában, gazdagszik, jól megél a politikából, de felelős ő is az elcseszett 20 évért.

- országmegosztó, ami hátráltatja a fejlődésünket.
- diktatórikus módszerekkel irányítja pártját, sokan zúgolódnak is
- személyi kultuszában lassan túllépi mesterét Rákosi Mátyást

- Régóta nem ő a legnépszerűbb Fideszes politikus, de kiépített diktatúrájában nincs ellenvetés.

- Most a pécsi Vízműnél rendelte meg a fideszes műbalhét, tesztelve a polgárokat hogy viselkednek ha jövőre netán hatalomra kerül és ez vár rájuk.

- Amíg ő van addig 1-1,5 millió biztos hogy ellene szavaz.

Orbán Viktor helyett más, hiteles, szerethető ember kell az ország élére!

- Gönczöt szerettük
- Mádlt elfogadtuk
- Sólyom Lászlót nem szeretem, nem fogadom el, utálom!

Kalmár 2010.01.04. 07:58:09

@nestrot10: Le a kalappal. Minden érved nagyon ott van.
Közben össze is nyálazod a monitort?
Úgy jön belőled a gyűlölet, hogy kezd gyanús lenni nem e szoci vagy aki csak le akarja járatni a Jobbikot.

Rá Dios 2010.01.04. 08:08:46

@hapcika:
kispistával nyilván élvezet vitázni, de párttitkár apukát említeni és szidni, abból az érintett jellemére következtetni hiba. Amennyire én tudom ugyanis, éppen Sólyom Lászlónak van párttitkár, no jó, nem apukája, de apósa. Utána lehet menni Pécsett.

Rá Dios 2010.01.04. 08:18:05

@Kalmár: Tetszika "nem-e szoci vagy", de szerintem pontosíts:

"szoci -e vagy?" Igy trendibb.:-)

eszkep 2010.01.04. 08:19:22

remélhetőleg a blogger fizetett MSZP-s agitátor, mert ha önmagától ennyire idióta, az trragédia lenne...

bigthereal 2010.01.04. 08:25:24

elárulná valaki, mióta baloldai párt az mszp?

brlaci 2010.01.04. 08:48:01

Mondjuk mondott szegény egy ilyet is, amit egyszerűen képtelen vagyok megfejteni:
„A kozmosz nagy változásai azonban nélkülünk csak körben forognak. Az ember életének viszont célja van; a mi időnk nem forog körbe.A megújulást, az újrakezdést mi mindnyájan életünk és történelmünk egyenesére írjuk.”
btw: erre a galamus.hu-n hívták fel a figyelmemet, de vannak ott más nyalánkságok is.

Simplicio 2010.01.04. 20:29:41

@statez: 21:07:17
"Jobb lenne gyerekek, ha végre a Fidesz helyett ott magatokat figyelnétek végre a Jókai utcában. … Ha magatokat figyeltétek volna, tán a tolvajokat sem kizárólag az ügyészeknek kellett volna felderíteni... "
22:30:41
"Figyeljétek már egy kicsit magatokat is szocikáim, akkor tán a tolvajokat nem kizárólag az ügyészeknek kellene elkapnia..."

Hát maga megbolondult? Hogy majdnem mindent kétszer mond? Hogy majdnem mindent kétszer mond? :-)

progresszív 2010.01.07. 20:30:09

Szerintem Sólyom az általa már előre ismert Orbán Viktor levélre gondolt, amit ő is megkapott és már jelentkezett is önkéntesnek!

feherenfeketen.blog.hu/2010/01/07/level_111


süti beállítások módosítása