Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Fidesz Csornán is simán nyert, de még nem érvényesen

2009.11.09. 12:02 - narancshéja

Címkék: áder jános időközi

Miután Áder János Brüsszelbe távozott megkeresni látványos angoltudását, megürült egyéni  képviselői körzetében időközit tartottak. Figyelemreméltó, hogy a 2006-ban is Fideszes győzelmet hozó körzetben, ugyan alacsony, de még így is  kb. kétszer akkora volt a részvétel, mint a pécsi időközi képviselő-választáson, ahol 2006-ban még baloldali többség volt:

Érvénytelen lett a csornai időközi országgyűlési képviselőválasztás első fordulja vasárnap, este hét óráig a szavazásra jogosultak mindössze 21,75 százaléka, 9820 szavazó járult az urnákhoz. A választás érvényességéhez 50 százalékos részvételi arány kellett volna. ...

Az eredmény papírforma szerint alakult: a szavazatok 73 százalékát Gyopáros Alpár, a Fidesz-KDNP jelöltje kapta, a jobbikos Takács Krisztiánra 13 százalék szavazott, az MSZP jelöltje, Balogh Csaba a szavazatok 8 százalékát, a Civil Mozgalom jelöltje, Demjén Mihályné 4 százalékot kapott. Legkevesebben - 2 százalék - a MIÉP színeiben induló Molnár Tivadarra szavaztak. (index)

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr311511220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frank'Leó 2009.11.09. 20:50:30

Uramisten! Gyopáros Alpár 73 százalékot - ilyen névvel!
Ezt nevezed te papírformának?

A szoci jelölt 8%-a fölötte van az 5%-nak, de ez azért sem papírforma. Persze még néhány BKV-s végkielégülés, meg Hunvald fizetése, s akkor tényleg az lesz. Meg még Hagyó is visszajöhet a betegszabiról.

énisfigyelek 2009.11.22. 22:36:43

Ma viszont meglett a majdnem 80 %, viszont a szoci jelölt nem érte el még az 5 %-ot sem, és a jobbikos is 3 %-kal kapott kevesebbet, mint 2 hete...ha marad ez a tendencia tavaszra, nem is lesz olyan rossz a helyzet:))

Frank'Leó 2009.11.23. 10:43:38

@énisfigyelek: Azt olvastam, hogy a szocik Csornán az érvénytelenségre játszottak, ami már a népszavazáskor sem jött be. Hiába, önsors-rontásban utolérhetetlenek. És Hagyó sem került elő...


süti beállítások módosítása