Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Hagyó és a balliberális "lakájmédia"

2009.09.02. 20:50 - eroica

Címkék: a párt médiája

Figyelgetjük a 'polgári' médiumokat, legutóbb Orbán Viktort követve kissé megmártóztunk a bulvármédiában is. Most pedig egy kicsit ballib-sajtózunk - annak kapcsán, hogy nehéz nem írni a BKV botrányos végkielégítéseiről és a felelősségtologatásról.

Könnyű a dolgunk, nem kell sokat keresgélni. A Népszabadság - de a Népszava online is - több mint 30 cikkben foglalkozik a történtekkel egy hónap alatt. Még szavakat sem kell keresnünk, a HVG például így fogalmaz címében: "Kocsis István vagy Hagyó Mikós szóvivője hazudik", de oknyomozással új információt is felfed. A Magyar Narancs szerkesztőségi cikke sem marad el kedvességben ettől.

Mondhatni persze, hogy egy újság nem hagyhat ki egy botrányt. Dehogynem. Egy párthű elvhű médium képes erre (lásd tőlünk: Jakab István bíróilag megsemmisített megválasztásának elhallgatását vagy a Kövér-nyomda ügyét, amely szintén nem jelent meg sehol a 'polgári' sajtóban.)

De most következzen egy - Hagyó Miklós felelősségét firtató - Népszabadság-interjúból az esszencia:

"nem a fővárosi bizottság, hanem a DBR Metró ... a koalíciós szerződésben fektették le ... nem én ... Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettessel közösen ... kollektív döntések születtek ... Aki ezeket az én nevemmel hozza összefüggésbe ... a közgyűlés szavazta meg ... nem örülök ... ez volt az ára ... a felügyelőbizottság és az igazgatóság is megvizsgálta ... tárgyalta a közgyűlés is ... Nem én "nyomtam be" ... segíti a munkámat ... megbízásáról nem tudtam ... nem ismerem a szerződéseket ... még nem voltam ... akivel közösen felügyeljük ... én sem ... amint kiderültek... azt vállalom. De csak annyit."

Aki az ilyes válaszok után is lakájmédiát emleget, olvassa el az egészet.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr571350333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása