Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Fidesz Jobbik oldala III. - a terézvárosi Fidesz-tagok fele Jobbik szimpatizáns?

2009.07.10. 16:44 - eroica

Címkék: jobbik a fidesz jobbik oldala

Illés Zoltán a Fidesz legismertebb zöldpolitikusa és a Fifi környezetvédelmi minisztere. Terézvárosban a Fidesz választókerületi elnöke és a területi alapszervezet elnöke is egyben. A választókerületi elnökökről a Fideszben nem a zemberekhez közel, hanem az országos szinten döntenek. Az alapszervezeti elnökválasztást azonban még nem számolta fel Orbán. Így persze hiba kerülhet a mátrixba, mert kiderülhet, hogy milyen tagokat vonz a Fideszbe a párt hihetetlenül konstruktív, értelmes és árnyalt retorikája.

Ha lehet hinni a Fideszes Illés Zoltánnak, akkor valami ilyesmi derült ki. Miután elnöki újraválasztását a szavazó tagság majdnem fele (46-ból 22 ember) nem támogatta, a következő magyarázatot adta. "A tagság Jobikkal szimpatizáló része elégedetlen, amiért ő következetesen elutasítja és elítéli a szélsőséges pártot."

Navracsics úr, lehet, hogy mégsem ártana "jelentőséget tulajdonítani" annak, hogy a "Fidesz-szavazók másodlagos pártválasztása a Jobbikra vonatkozik és viszont".

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr61238989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.01.04. 13:24:01

Így van, ezért lesz az, hogy rengeteg fideszes az önállóra fog szavazni, de a listán a Jobbikra. Így lehet az mszp-t leghatékonyabban alázni.


süti beállítások módosítása