Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Politika orrvérzésig (videóval)

2009.07.09. 12:19 - eroica

Címkék: kdnp polgári kultúra

A városvezetés korrupció-gyanús ügyéről akartak tárgyalni a képviselőtestület civiljei és szocialistái. A fideszes polgármester először ki akarta zárni a városházától a képviselőket, de nem sikerült neki. Amikor a vita keményebbé vált a rend és a törvényesség pártjának a Fidesz-KDNP polgármestere az egyik képviselő arcába vágta a mikrofont. Az akció 3:58-tól követketkezik, az éljenző képviselők és a megelégedett arcú polgármester pár másodperccel később.

A "fordulatos" testületi ülésről olvasni itt lehet.

A korrupciógyanús ügyről, ahol egy titkos hangfelvétel szerint 30-40 millióval többért is el lehetne végezni egy beruházást itt lehet olvasni. A rendőrség mindenesetre nyomoz a közbeszerzést felfüggesztették.

http://www.fot.hu/dok/madly01.jpgÁm az Új többség  eddigi fóti tevékenysége előzményei is  sokat sejtetőek. Az előző fideszes polgármesternek le kellett mondani, miután a Fővárosi Bíróság sorozatos törvénysértéseket állapított meg. A K-monitor független korrupciófigyelő portál 14 ügyet tart róla nyilván.

A legjobb, hogy titkos kampánytámogatást kapott a Cora bevásárlóközponttól a választások előtt (mert ugye nemzeti gazdaságpolitika).

A az idén megválasztott jelenlegi jobboldali polgármester  (a képen) pedig már törvénysértő módon indított fegyelmit a jegyző és a komplett képviselőtestület ellen.

 

A kedvencem mégis a most is a képviselőtestületben ücsörgő, Fidesz-színekben  megválasztott, illetve a helyi Fideszt sokáig vezető Móczár házaspár és a Fidesz háborúja.

Móczárékat nem kell félteni. Egyrészt 80 ezer forintot ők is kaptak a Cora támogatásából "telefonköltségre", másrészt ügyes költségtérítés-gyűjtők. Az ügyes azt jelenti, hogy tavaly, a tizenhét fős testületben ketten gyűjtötték be a képviselői költségtérítés felét  47,3 százalékát. Szám szerint 910 ezer forintot.

De senki ne aggódjon amiatt, hogy a Móczár Béláné vezette vagyongazdálkodási bizottsággal gondok lehetnének, hiszen a kiváló polgári körös hölgy a pénzügyi ellenőrző bizottság tagjaként ellenőrzi magát, hogy minden olyan jól menjen, mint eddig.

Azonban a fentiek még nem jelentenének a Fideszből kizáró okot. Kizáró okot az jelentett, hogy feszegetni kezdték az előző Fideszes fideszes polgármester ügyeit. Így aztán a helyi Fidesz nem hiába választotta Móczárnét kétharmados többséggel polgármesterjelöltnek a januári időközi választás előtt. A helyi Fideszt feloszlatta az országos pártvezetés. Majd a jelöltséget odaadták a Fidesz lélegeztetőgépen tartott 1 százalékos pártnak. Aki most példát mutatott, nemcsak a Fidesz, hanem a KDNP is hisz "a szeretet és az összefogás erejében". Orrba szájba.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

2 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr751236119

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meggyes a hibás 2009.07.13. 23:04:03

Így kell ezt csinálni!Így kell ezt csinálni? Az esztergomi Meggyes-féle ülésvezetés néhány gyöngyszeme, a legutóbbi (2009.07.09.) testületi ülésről.  Csak erős idegzetűeknek! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simplicio 2009.07.10. 02:07:36

Hát ezeknek a sztoriknak a fele is durva.

Ezt láttátok?
holdrablo.blog.hu/2009/07/08/fot_hatan

veny 2009.07.15. 13:43:31

Feljelenteni tettleges becsületsértésért, oszt jónapot.


süti beállítások módosítása