Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Fölényesen megverte a Fidesz a kormányt

2009.06.07. 22:09 - eroica

http://static.nol.hu/media/picture/18/31/09/000093118-6825-330.jpgA Fidesz a gyakorlatilag teljesen feldolgozott eredmények szerint fölényesen megverte a kormánypárti erőket. Ehhez mint aktív kritikusuk gratulálunk. Ez az eredmény (valószínűleg 14 hely a 22-ből) egyértelműen tükrözi a választók jelenlegi véleményét.

S nagyon valószínű, hogy egy éven belül Orbán Viktor fog diktálni az országban.

Ez az eredmény megerősít minket abban, hogy a Fideszt nem egyszerű ellenzéki pártként kell kezelni, hanem mint leendő kormánypártot. Egy leendő kormánypártnál magasabb mérce, amihez tartania kell magát. Mi magunk, szerény lehetőségeink szerint a mércét fogjuk tartani.


P.S.
A Fidesz eredményét még emeli, hogy Jobbikosok, automata telefonhívásokat is bevetettek. Sokak között jómagam is ebben a megtiszteltetésben részesültem, pedig soha nem adnám meg nekik a telefonszámomat.
Egyébként azt tudhattam meg a ma reggeli hívásból, hogy a Fidesz a Jobbikkal együtt tudja legyőzni az MSZP-t, szavazzak hát "Orbánra és Morvaira".
Ügyes, ez sok szavazatot vehetett el a Fidesztől. No meg kampánycsend-sértés, de mint a Jobbik szóvivőjétől tudjuk, ezt a szocik követték el a nevükben (amivel talán túlértékelik az MSZP kreativitását).

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr261170213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.08. 09:06:05

Ajánlom a mai bejegyzésemet,mielőtt elszállna magától mindenki..

6.Lenin 2009.06.08. 20:59:05

@RUSZKIBAKA:

Elolvastam.
Életemben először éreztem,érdemes volt megszületni.
Köszönöm.

eroica!


"Ez az eredmény megerősít minket abban, hogy a Fideszt nem egyszerű ellenzéki pártként kell kezelni, hanem mint leendő kormánypártot."

Érdekes,én ezt már 2004-ben is igy gondoltam
Kezdetben azt hittem,valószinűleg ez a parlagfűtől van,de csak nem akart elmúlni,sőt!

Jó,hogy benéztem ide.Kissé megnyugodtam,ha más is igy látja(igaz kicsit megkésve).

Naumov 2009.06.12. 18:58:56

Na mi van gyerekek, becsuktátok a boltot?
Mondjuk meg is értem, tekintve hogy annak ellenére, hogy kb. minden létező politikai témájú blogot teletrackbackeltetek, a kommentek száma alapján a látogatottságot még gyatrának is csak nagy jóindulattal lehet nevezni. Plusz kitartó tényfeltáró (muhaha) munkátok ellenére a Fidesz mégis betegre nyerte magát a választásokon, az általatok favorizált pártok (tudom, "mi nem kötődünk senkihez, de") pedig akkorát szívtak mint Bob Marley a tüdőszűrésen. De azért fel a fejjel, ha így megy tovább, lesz még Fidesz-kormány Magyarországon, és 1. vagy rendbe tudják tenni azt amit az elvtársaitok szétvertek, és abból esetleg ti is profitálhattok 2. vagy nem tudják, és akkor nyugodtan verhetitek a farkatokat tovább, miszerint ti megmondtátok előre. Szóval aggodalomra semmi ok.


süti beállítások módosítása