Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

"Minden idők legolcsóbb kampánya" - csak az indexes reklám hétmillióba került

2009.06.05. 13:43 - Fidelio

Gyürk András, a Fidesz kampányfőnöke szerint kampányuk "Minden idők legolcsóbb korteskedése". Ehhez képest csak az index és port.hu címlap reklámja 12 millióba került. Az óriásplakátokról itt most nem esik szó.

Az index címlapján a "billboard" nevű hely egy napra 3 és fél millióba kerül. A Fidesz hétfő óta kb. 2 teljes naptári napot és egy este-éjszaka hirdetett (lehet, hogy többet én ennyit észleltem). Vegyük úgy, hogy mennyiségi kedvezményt kaptak és csak két naptári napot kellett fizetniük. Ez hétmillió forint.

A port.hu-n kihelyezett, az oldal tetejének közepén látható "superbanner" 8 forintba kerül letöltésenként. Ezt szerényen csak az egyedi látogatók számával szorozva 236 ezer x 8 ft = 1,89 milliót kapunk egy napra. Itt legalább 3 napig volt kint a reklám, ami (1,89x3=)5,67 millió forintba került. De legyünk jóindulatúak csak 5 milliót kellett fizetniük.

Szóval az index hirdetés 7 millió forintba, a port.hu 5 millióba fájt. Így csak az utolsó néhány nap online kampányának csak ez a része 12 millióba került.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr151165457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása