Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A múlt köde - 2001 május

2009.05.30. 08:53 - eroica

Lévai Anikó a családd...A nyolv évvel ezelőtti egy hónap politikai eseményei között is sok érdekes akadt. Megtudhatjuk, hogy egy "felfüggesztett börtönbüntetésnek" a fideszes vezető szerint nincsenek konzekvenciái. Visszaemlékezhetünk, hogy milyen luxusvonatozás járt a polgári, plebejus, polgári politika atyjának, végül pedig azt is megtudhatjuk, hogy mit kívánna Orbánné Lévai Anikó tenni, ha férjének már "rendes foglalkozása" lesz. Révész Sándor gyűjtéséből néhány érdektelenebb részt kihagytam, a teljes itt. A fentebb említett lényegeket kivastagítottam.

Lévai Anikó a családdal

ÉS egy FEJTÖRŐ: Melyik fideszes miniszter kommunikációs főnöke volt, aki a miniszteri interjúkhoz külön stúdiót rendeztetett be a minisztériumban, s aki "egy újságírónak azt mondta: csak akkor készíthet interjút a miniszterrel, ha előtte részt vesz egy általa szervezett kurzuson, amelyen a helyes újságírói magatartással ismertetné meg a sajtó dolgozóit"?
 

Orbán Viktor arra vágyott, hogy fölöttébb kétes körülmények között bár, de alaposan megvagyonosodott és elsöprő médiatúlerővel rendelkező miniszterelnöke legyen az országnak. Olaszországnak. "...a jó oldalra kell állnunk, vagyis szolidárisnak kell lennünk most Berlusconival és az olasz polgári pártokkal, amikor példátlan európai nyomás alatt állnak" - mondta május 5-én, a Fidesz kongresszusán.

Az olasz polgári pártok, a neofasisztából nemrég és alig szalonképesített Nemzeti Szövetség és a xenofób, unióellenes Északi Liga azért álltak nyomás alatt, mert Nyugat-Európában még a mérsékelt jobboldali, konzervatív pártok sem tekintették őket polgárinak. Berlusconi uralta a legtekintélyesebb világlapok (The Economist, Le Monde, Die Zeit, El Mundo stb.) címlapjait. Korrupciós ügyek, maffiakapcsolatok, egy bíró meggyilkolására való felbujtás stb. Csupa olyan történet, gyanú és dokumentum, melyet az olasz sajtó már régóta pertraktált, de Európát csak most kezdte érdekelni igazán. Európa - Orbán jó oldalához képest - rossz oldala attól tartott, hogy Berlusconi ígéretei ellenére gátlástalanul megtart és fenntart mindent, ami a miniszterelnöki funkcióval rendes demokráciákban összeférhetetlen; hogy elsöprő médiahatalma a közszolgálati médián is átsöpör, és arra használja majd föl politikai hatalmát, hogy az igazságszolgáltatást megbénítsa, az ellene és társai ellen folyó tömérdek büntetőeljárás lefolytatását megakadályozza. És ez mind be is jött.


A Nemzetközi Újságíró Szövetség Berlusconi győzelme alkalmából nyilatkozatot adott ki: "A sajtótulajdon mindennemű koncentrációja azzal jár, hogy a sajtó szűk politikai vagy üzleti önérdek képviseletének eszközévé válik. Míg az állami Rai adásaiban a két vezető párt és jelöltjei nagyjából egyenlő műsoridőt kaptak, Berlusconi három saját televíziós adója négyszer annyi időt szentelt választási hadjáratának, mint politikai ellenfeleinek." Ez Berlusconinak is feltűnt, s győzelme után rögvest be is jelentette, hogy a közszolgálati médiában nagyarányú tisztogatások lesznek. Lettek.

Május 23-án rendezték a Bajnokok Ligája döntőjét. Összefutott Milánóban Orbán, Berlusconi, a Valencia és a Bayern München. A Valencia kivételével mindenki győztesen távozott.

Orbán Viktort a saját mérkőzése nem izgatta ennyire. A BL-döntő előtt egy szerdával ezt hallottuk tőle a Magyar Rádióban: "...olyan jól eldolgozgatok itt a kormányban miniszterelnökként az ország számára fontos ügyeken. Ezek sokkal izgalmasabbak, mint bármifajta választási kampány vagy megmérkőzés, tehát a legszívesebben minden különösebb összecsapás nélkül folytatnám azt a munkát, amit az elmúlt három esztendőben végeztünk." Ehhez azonban nemcsak a kormányváltásnál kellett volna több, hanem a rendszerváltásnál se kevesebb. A rendszer azonban nem váltható vissza. Ez különbözteti meg a sörösüvegtől.

Orbánnak pont akkor ment el a kedve a megmérkőzéstől, amikor meglett az ellenfél. Azért az ellenfél se szerette annyira a megmérkőzést, hogy megmérkőzzék érte. Medgyessy Péter csak úgy vállalta a miniszterelnök-jelöltséget, ha ő lesz rá a szocialisták kongresszusán az egyetlen jelölt. Ő lett. Mielőtt lett volna, így nyilatkozott: "Két hibás utat választhatok. A realitások embereként azt mondhatom: ígérgetni nem lehet. A másik, hogy mindenfajta felelőtlen ígérgetésbe belemegyek. Úgy gondolom azonban, ma a gazdaság olyan helyzetben van, hogy felelősen is lehet jó ígéreteket tenni." (Célom a politikai menetrend megalkotása, Kéri J. Tibor és Mucsányi Mariann interjúja Medgyessy Péterrel, Népszabadság, 2001. május 10.) Miután megválasztották, rögtön választott is a két út közül. "HVG: Miben különbözik ez a »jóléti rendszerváltás« attól, amit a Fidesz közérthetően úgy mond, hogy a családok támogatása... [...] M. P.: Semmi bajom nincs a Fidesz ilyen kezdeményezéseivel, mi mindent »le fogunk nyúlni«, ami jó az ő rendszerükben. [...] Meg fogjuk tartani, amit a családoknak adtak. De éppen azokon a családokon nem segítettek, akikből a legtöbb van ma Magyarországon. Engem tehát egyáltalán nem zavar, ha azt mondják majd nekem, ők megoldották ezt vagy azt a problémát. A válaszom: nagyon jó, akkor most menjünk tovább." (Óriási előnyöm, hogy én értek valamihez, Réti Pál interjúja Medgyessy Péterrel, HVG, 2001. május 19.) Hát, a továbbmenéshez tényleg kár volt olyan nagyon összecsapni.

Csurka István a Magyar Fórumban Medgyessy "fizetett tiszti állományú múltját emlegette". Már csak ezért sem lehetett gyanús...

...

De nem is kell ahhoz okosnak lenni, hogy valaki szabad maradjon. Elég, ha a bíró az. Császár Előd popsztárt jogerősen másfél év börtönbüntetésre ítélték. Fölfüggesztve. A bűnügyi költségeken felül összesen százezer forintjába került neki egy fiatal rendőr halála. Azé, aki abban a szabályosan haladó rendőrautóban ült, melybe Császár Előd kétes állapotban, de százas tempóval átlépve a záróvonalat szemből belerohant. A bíróság időmúlással, büntetlen előélettel és a világon semmi mással nem indokolta, hogy miért érdemelt a popsztár "különös méltánylást". Ez a méltánylás annál is különösebb, mert az ítélet az elkövetéstől számított egy éven belül megszületett, s a közlekedési cselekményeknél az elkövető tipikusan büntetlen előéletű szokott lenni. A bíróság megállapítása szerint a büntetlen előéletű "vádlott közlekedési előélete arra utal, hogy Cs. E. a szabályokkal tudatosan szembehelyezkedik, azokat rendszeresen megszegi". Ezért három év alatt ötször bírságolták meg közlekedési szabálysértések miatt. Császár Elődöt az eset kapcsán biztosítási csalással is megvádolták, a két ügyet azonban elkülönítették. A popsztár által elkövetett bűncselekmény egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Dávid Ibolya igazságügy-miniszterkedése kezdetén a bírói autonómia elvén áttörve kiharcolta azt a törvénymódosítást, miszerint "szabadságvesztés kiszabásakor a büntetési tétel középmértéke irányadó". Sokra ment vele. (L. Hack Péter: Rendet vagy életet, Magyar Narancs, 2001. május 13.)
 

http://www.bizonysagok.hu/bizi/kiskep/bilincs.jpgKis bűn nem bűn, a bűn pedig addig kicsi, ameddig a bűnhődés föl van függesztve. "Mivel nem végrehajtandó a börtönbüntetés, nincsenek jogi konzekvenciái az ítéletnek" - kommentálta a Vas Megyei Közgyűlés Fidesz-frakciójának vezetője azt a hírt, hogy a közgyűlés polgári alelnökét sikkasztás miatt fölfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. (L. Abajkovics Péter: Passzolunk, ÉS, 2001. május 18.) A konzekvenciákhoz még hozzá kellene sikkasztani egy kicsit.

Kiderült, hogy egészségügyi szempontból két Fidesz van, egy régi Frajna-Fidesz meg egy új Mikola-Fidesz. A frakció a régi mellé állt, a miniszter ellen szavazott, és korlátozta a jogkörét, a miniszterelnök meg az új mellé, és kirúgta Frajna államtitkárt. Az öntörvényű miniszter szakmai és személyi elképzeléseit nem egyeztette senkivel. Ezért utálták másodsorban. Elsősorban pedig azért, mert maga alá gyűrte az OEP-et, amiben pedig nagyon sok pénz van. A miniszter utalt rá, hogy ellenlábasai arra fenik a fogukat.

Mikola fölrúgta Frajna gyógyszergyártókkal kötött megállapodását, és úgy megrendszabályozta a gyógyszergyártó multikat, hogy a gyógyszerárak meg a gyógyszerkassza hiánya is megugrott. A miniszter a gyógyszerek árrésének befagyasztásával igyekezett enyhíteni a hiányt, a gyógyszerészek pedig azonnal kiszámolták, hogy ők ettől tömegesen tönkre fognak menni, miközben a multik bevétele jelentősen nő. Az egészségügyi intézményeket komplex ellenőrző csoportok, ún. Mikola-kommandók szállták meg. Az ő bevetésüktől a miniszter 700 millió forint bevételt várt, de csak tizedannyit hoztak. Mikola a Hazafias Népfronton, a KDNP-n és a Kisgazdapárton keresztül érkezett a Fideszbe. Tipikus újfideszes útvonal. Hajszálra ugyanezt az útvonalat járta végig közismert és közmosolyt fakasztó kommunikációs főnöke, dr. Eke Károly, aki a miniszteri interjúkhoz külön stúdiót rendeztetett be a minisztériumban, s aki "egy újságírónak azt mondta: csak akkor készíthet interjút a miniszterrel, ha előtte részt vesz egy általa szervezett kurzuson, amelyen a helyes újságírói magatartással ismertetné meg a sajtó dolgozóit". Az év elején a következő példázattal vezette be a miniszter sajtóbemutatkozását dr. Eke: "Miniszter úr Csenge nevű gyermekét, amikor fényképezni akarták, kérték, hogy mosolyogjon. De a gyermek nem tudott. Ez a mai társadalom hibája, hogy a gyermek nem tud mosolyogni." (-vadak-: Jelenetek a katona életéből, Magyar Narancs, 2001. május 24.)

http://www.sandovalsignpost.com/oct05/assets/images/SteamEngine2.jpg

"A magyar-szlovén vasút felavatása a korszakváltás szimbóluma, amely azt jelzi, hogy eljött a nagyszabású országépítő tervek megvalósításának ideje" - mondta Orbán Viktor a szlovéniai Hódoson. Az odáig vezető út is eléggé szimbolikus volt. A Déli pályaudvartól az országhatárig szakaszosan lezárták a pályát. Elöl futott egy előfutó mozdony, utána repült a pálya fölött egy katonai helikopter, negyedórával később áthaladt a tíz kocsiból álló különvonat, a közönséges vendégek közönséges légkondicionált intercity-vagonokban utaztak, a miniszterelnök és közvetlen környezete pedig két luxuskocsin. A forgalmat az előfutó vonat érkezése előtt negyedórával zárták le, és a különvonat elhaladása után kb. húsz perccel folytathatták útjukat a félreállított, menetrend szerinti járatok. A várakozókat eltávolították a peronokról. Az utasokat nem tájékoztatták arról, hogy mi történik. 20-50 percet késtek a vonatok. Sok érettségiző diák emiatt késve jutott el a vizsga színhelyére. A MÁV illetékese szerint minden a kormányzati különvonatok közlekedtetését meghatározó jogszabályok szerint történt. Azok a jogszabályok ugyan a rendszerváltás előttről maradtak ránk, de a helikoptert már az Orbán-kormány tette hozzájuk.

A rendszerváltás utáni első népszámlálás kapcsán is a rendszerváltás előtti rendre hivatkoztak. Április végén tört ki és májusban tetőzött a botrány amiatt, hogy a védett személyek lakóhelyének egész körzetében a Köztársasági Őrezred tisztjei végezték az összeírást. Inkognitóban. Az álruhás megfigyelők lakások és családok ezreit kérdezték ki és vették szemügyre. A BM vezetői szerint azért kellett ezt így csinálni, mert egyrészt régen is így csinálták, másrészt a civil összeírók megtudták volna a védett személy lakcímét, ami pedig államtitkot képez. A legvédettebb személyek lakcímét persze az ország összes civil újságolvasója tudhatja, de biztonsági szempontból alighanem az analfabéta összeírók a legveszélyesebbek.

...

http://www.octogon.hu/files/kep_3268_OrbanHaz.jpgA magánszférára való akaratlan kíváncsiság illetlen és illetéktelen kielégítésével szemben az illő és illetékes kielégítésre mutat példát a Vasárnapi Hírek: "Egy ismert politikus ritkán látható feleségére akaratlanul is kíváncsi az ember. Az olvasók bizonyára apró titkokról, családi történetekről szeretnének olvasni, amelyekből kiderül: a kormányfő mellett egy okos asszony áll, aki ugyanakkor semmiben sem különbözik más feleségektől, családanyáktól. Ha van ideje, szívesen süti-főzi férje és gyermekei kedvenceit, pörköltöket négylábúakból, s a minden mennyiségben elfogyó palacsintát. Ez utóbbit már a kicsik is el tudják készíteni: Gazsi még forgatja is a levegőben." Lévai Anikó a cikk végén a jövőbe néz. Családja és hazája boldogabb jövőjébe: "A gyerekeimnek szoktam mondani, hogy majd egyszer, ha édesapának rendes polgári foglalkozása lesz, elköltözünk vidékre. Bízom benne, hogy sok unokánk lesz, és őket már ott nevelhetem!" (Gündisch Mónika: Orbán felesége vidékre vágyik - A miniszterelnök és Lévai Anikó négy gyermekük mellett gondol az árvákra is, Vasárnapi Hírek, 2001. május 13.)

Májusi oldalunk végére értünk, és még nem beszéltünk arról, hogy Cegléden és Budapesten kisgazda elnököket erősítettek és gyengítettek meg, váltottak le és föl a szokásos botrányok és jogi képtelenségek mellett; hogy Torgyánt a frakciója kizárta, a kizárást érvénytelenítette a bíróság, a bíróságot pedig az Áder János... Szóra sem érdemes.

lásd még:

2001 áprilisának történései.

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

84 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr631152605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.05.30. 10:51:30

Mi van?

Ez a poszt miért nem a fizetett hirdetések között jelent meg az indexen?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.05.30. 10:57:44

Cicisleg, eléggé szánnivaló, ha 8 éves dolgokkal akarjátok lejáratni Orbánt és a Fideszt.

Ez pont olyan, mint mikor a jobboldal gyurcsány kiszes múltjáról gágog.

Egyébként jelenleg legalább 6 olyan politikus van (szoci+szadista), akik rabláncon vezetődnek. Hunvald ügye milliárdos nagyságrendű!

Szép dolog a múltban élni, de felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Ezzel az erőszakolt gyűjteménnyel csak a szétesőben lévő mszp-ről akarjátok elterelni a figyelmet. De szar lesz nektek a következő ciklusban.

malacnews.freeblog.hu/archives/2009/05/28/Barna_esoben_szetesoben/

midnight coder 2009.05.30. 10:58:13

Ja. És akkortájt volt az hogy mindenki kb. mostanra várta hogy euróval fizetünk (akkor még kicsit korábbra, később úgy egy évvel az MSZP hatalomrakerülése után már 2009 lett a dátum).

Akkortájt volt az is hogy csökkent az államadósság a 4 éves ciklus végén, anélkül hogy szétprivatizáltak volna mindent. És akkor volt olyan állapotban a gazdaság hogy Megyó, majd Fletó még 4 éven keresztül tudott osztogatni, meg hitelből autópályát építeni 3x-os áron.

Akkor volt az is, hogy éltanulók voltunk a térségben és nem röhögtek rajtunk a szlovákok hanem irigykedtek.

Ha már visszatekintés akkor legyünk korrektek.

Kövér_Agár 2009.05.30. 11:02:03

Ez a cikk csak megerősítette bennem az elhatározást, hogy ne a Fideszre szavazzak. Jobb nekünk, az EU-nak (és lenyúlt pénzeiknek), az offshore cégeknek, a védett fogyasztóknak, a MÁV-nak, az érettségiző fiataloknak, az árváknak, de még Lévai Anikónak is, ha a mai csapat rabolja le tovább nagyüzemi módszerekkel az országot! Egy fél nap alatt többet rántanak össze megyei szinten, mint amennyit itt sikerült összegereblyézni a 4 évről. Uff.

ufó - csodabogár a gyepmesteri hivatalból 2009.05.30. 11:04:56

"A nyolv évvel ezelőtti egy hónap..."

idáig olvastam el ezt a szart
gondolom, nem vesztettem semmit vele, igaz?

csekk 2009.05.30. 11:05:18

Köszi a cikket! - Öröm látni, hogy mennyire rettegnek a baloldalon az elkúrt 2 ciklus következményeitől.

pistii 2009.05.30. 11:05:41

Ezerszer inkább egy Orbán Viktor, mint egy Gyurcsány vagy Libajnai. A Fidesz legalább már bizonyított, hogy Magyarországon lehet normálisan élni. Az Mszp még sosem bizonyította ezt be. Csak rombolt, elpusztított minden értéket a saját zsebe megtömése érdekében.

nemuccaszoc 2009.05.30. 11:12:21

nyolc év, javítsd ki, oszt' békén hagynak.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 11:12:31

Rendet, biztonságot, fejlődést. A többit leszarom. Fidesz képes erre. Mszp-szdsz 7 éve mindenről szólt, csak a rendről, biztonságról, fejlődésről nem. Ez a 7 év egy káosz volt... A többi meg csak rizsa...

blokkos 2009.05.30. 11:13:10

Hát végezhetne már valmi tisztességes polgári foglalkozást, gondolok itt kapálásra, kubikolásra, de lehet az is elég lenne, ha ő menne ki hosszú távon Brüsszelbe, csak tartsa magát távol a politikától, vagy ne maradjon itthon! Lehet, hogy választ ő majd tisztességes foglalkozást: ha nem lehet király, vagy minden hatalmat magának akaró köztársasági elnök, bizonyára smasszer lesz abban a börtönben, ahová be fogják zárni mindazokat agymosásra legalább, aki nem az ő nézeteit vallja. De az is lehet, hogy legszívesebben Gyurcsányt őrizni örök időkre. Ha ez mégsem, akkor előbb utóbb még előimádkozó is lehetne az általa majd kötelezőnek rendelt vasárnapi miséken, mondjuk a TV-ben, persze minden csatornán, a főtereken a kivetítőkön és a birka magyar nem kelet felé borul majd le ima közben, hanem a hőn szeretett vezér lábaihoz. Bár én nem vagyok hívő, de Isten óvjon a "királytól"!

seaner 2009.05.30. 11:15:19

@pistii: "A Fidesz legalább már bizonyított, hogy Magyarországon lehet normálisan élni."

HA-HA-HA!!!

@Admiral William Adama: "Rendet, biztonságot, fejlődést. A többit leszarom. Fidesz képes erre."

Megintcsak HA-HA-HA!!!

Kövér_Agár 2009.05.30. 11:17:52

@Admiral William Adama: Vitatkoznék! Igenis képesek voltak: RENDBEN elloptak mindent (amit nem, azt rendben hagyták lepusztulni), a felelősök BIZTONSÁGban vannak (és maradnak) FEJLŐDÖTT a sok vagyon. Kell-e ennél több (nekik) ?

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 11:18:19

@seaner:
Ha röhögsz akkor mi van ? Semmi. Ez az uccsó érv? Szánalmas ;)

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 11:22:25

@blokkos: királyok, meg sárkányok, meg tündérek ... Te az opniból jöttél ki ? :D

seaner 2009.05.30. 11:29:15

@Admiral William Adama: Tudod, vannak olyan szánalmasan ostoba tökfilkók (pl: Adama), akikre kár pazarolni az érveket.;)

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 11:31:13

@seaner:
Ja, hát ne is. Még a végén gondolkoznod kéne... :D Jobb elhülyülve sör virslivel Igen-igen-t énekelni... Pfff

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 11:32:31

@seaner: Tényleg eldöntötted már, hogy a köztársaságot, vagy a népköztársaságot véded meg a büdüs fasisztáktól ? MUHHAAAAA

fingerbangs 2009.05.30. 11:34:48

jöjjön a fidesz, legyen viktor a főnök
addig úgy se hiszi el a sok elvakult buta legátolt fideszrajongó hogy ők is ugyanolyan szarok, és hogy azonos lobbi van mindkét párt mögött
egy harmadik erő vezethetné ki az országot a szarból, de olyan nincs
sajna :(

akit érdekel a háttér is:
www.kibulizottorszag.net/index.html

füligjimmy77 2009.05.30. 11:37:06

Azért mindig meglepődök, hogy ilyen gerinctelen idiótákra még mindig elmennek szavazni. Bármit csinálnak, elmennek szavazni. A csillagot lelophatják az égről, elmennek rájuk szavazni. Ha a kedves szavazók csak egyszer otthon maradtak volna, ezek a sunyi disznók már rég visszamentek volna kapálni, és már 2006-banis lehetett volna normális képviselőket, miniszterelnököt választani. Menjetek el idén is szavazattok Mikolára, meg Kövérre, meg Draskovicsra, (mert azért ne essetek kétségbe, 2 milliónyian elmennek idén is szavazni az MSZP-re). Manipulálható birkák.

Kalmár 2009.05.30. 11:40:31

De jó ez az írás!

Könnybe lábad a szemem az örömtől, hogy ekkora bajban a ballib értelmiség. Vajon a sínek közöt maradtok bekötött szemmel mondogatva, hogy ez az egyetlen helyes út?
Gondolom nem lenne butaság lassan levenni a szemkötőt, mert jön a vonat.
Szükség lenne éppelméjű baloldali gondolkodókra a késsőbbiekben.
Ez az írás egy 7 évvel ezelőtti választási propaganda.
Ha most írtad még rosszabb. Tényleg nem gyanús, hogy egységesen szánalmasnak tartják a kommentelők?

=Ford Prefect= 2009.05.30. 11:44:07

Nem is tudok mit írni ekkora fosra...
De ez legálább nem kerül mlliókba, amit én fizetnék. Vagy ki tudja?

Jegkoko 2009.05.30. 11:46:58

Elég vicces ez az egész.Emlékszem 2006 ban a helyi választásokra, a viktor mondta szavazzan a fideszre, és akkor a gyurcsány le fog mondani, hát a sok birka szavazott is.Közben meg ezek a barmok majdnem minden települést totálisan eladósítottak, még azt is ami azelött hitelek felvétele nélkül gond nélkül működött. Ezek meg csak mindenféle légbőlkapott tervekre több mint 70 milliót dobtak ki az ablakon és még csak sorolhatnám. De eredményt a lassan eltellt 3 évbe még nem sikerült felmutatniuk.

Nymus 2009.05.30. 11:53:49

Sok vakager meg azt hiszi, ezek hozzak el a Kanaant... Tenyleg sok a hulye ebben az orszagban, de ha ezek hatalomra kerulnek, en huzok innen a picsaba

Fogyasztóvédő 2009.05.30. 11:53:53

Utálod a Fideszt is? Szavazz érvénytelent! Mindenkit elküldhetsz anyjába, ahogy ezt egy honlapon írják:
www.feherkocka.info
Szerintem király:))
2x többen vagyunk, mint a hülye pártokra szavazók!

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 11:56:04

@elado-lakas.internode.hu/:

Nyugtass meg ezen kívül, és a "mindenki náci" -n kívül lesz még mondanivalója az mszp-nek a választásokkor...

Nymus 2009.05.30. 11:56:33

Nalunk a 10 eves utepitesi tamogatast vette fel az Onkormanyzat hitelre. Szoval noveljuk az allamhaztartashianyt? Narancsbol van a polgarmaster sipkaja...

Nezzetek meg, kik vettek fel a sok-sok penzt... Aztan ha jonnek, majd mondjak, hogy jajj nincs penz, mert budos komcsi. Szoval szarragok ezek is...

Nymus 2009.05.30. 11:57:20

@Admiral William Adama: Szoval te is bedolsz nekik ;) Gratulalok

Preskin 2009.05.30. 11:58:38


hahahahahahahh !!

én + még asztat is tudom,hogy a vikinek szaros volt a segge a
pelenkás korszakában !!

de mi van a börtönválogatottal ? tényleg kókadt szegfű lesz a mezükön ?-)

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 11:58:48

@Nymus:
Ez most az a játék, hogy én független vagyok, te meg mocskos fideszes? Ühüm... Most mindegyik szar, mert az mszp-szdsz nagyon elkurta. Értem én :D Idáig nem akartál elköltözni, csak most ha a fidesz jön ... Khmmm igazi független :D

midnight coder 2009.05.30. 11:58:50

@Jegkoko: A települések már rég adósítva vannak, mivel egyrészt nem kapják meg a kötelező feladatok ellátásához szükséges állami támogatást, másrészt már jó sok éve a helyi szoci polgármester megcsinálta azokat a presztizsberuházásokat amiket még 100 év múlva is nyögnek a települések. Arról nem is szólva hogy miért is nem volt a fővárosban meg az mszp/szdsz többség mielőtt beválasztották miss James Bondot ? És az mennyibe is került ? Meg amúgy hogy is áll a főváros anyagilag ?

Nymus 2009.05.30. 12:02:25

@midnight coder: Nalunk egyaltalan nem volt kotelezo leaszfaltozni utcakat a halal faszan. Megis felvettek 10 evnyi penzt. De ez parancsba ment fentrol, mert kell mutatni statisztikai adatot a nepnek, hogy kurva szar az orszagnak. Kivancsi leszek en meg arra, hogy mit fognak mondani, ha hatalomra kerulnek.

Nymus 2009.05.30. 12:04:17

Nem akarok olyan orszagban elni, amit egy ekkore bloffcsapat vezet.

Alamio 2009.05.30. 12:13:23

Nagyjából korrekt kronológia, kár a címadásért, ami szándékolt csúsztatás. (vagy lehet botránymarketingnek is hívni). Az elején kicsit túllő a célon, aztán belejön. Szép összegzés. Hogy mi a véleményed, az persze ennek ellenére világosan kijön, dehát ez blogműfaj.

somogg (törölt) 2009.05.30. 12:17:13

Hat igen, ezek is pont olyan kivagyi, tolvaj, fergek mint a balosok vagy liberalisok. Miert lennenek masok? Ok is a kommunizmusban szocializalodtak. Emberek szavazzatok! :)

borovi 2009.05.30. 12:18:31

A post nagyon jó.
A kommentek szánalmasak.
Az a malac69 minek örül annyira 9 alvás múlva? Hogy végre dugni fog egy jót?

ibafaipap 2009.05.30. 12:55:36

Amit a post írt,azok tények,kár lenne velük vitatkozni és azt mutatja meg,hogy egyszer a Fidesz is volt hatalmon,de nem jött el a földi mennyország,és ugyanúgy volt korrupció,meg hatalommal való visszaélés mint most,vagy korábban.Vicces látni,hogy egyeseknek milyen rövid a "politikai" emlékezete.Felejtse el mindenki a csodavárást,hacsak nem tudja majd megetetni a családját a nemzetiszínű szájtépéssel,mert akkor bocs.Értsük meg,attól hogy Orbán kerül hatalomra,Mo.hitelezői nem fogják elengedni egy peták adóssángunkat sem.

dzsenifercsengenimród 2009.05.30. 12:56:28

azé a balodlai libsikomcsik viszont nem szokták isteniteni épp aktuális vezérüket :-)
Én viszont emléxem még Kaya Ibrahim bácsira is.
Tehát rohadjon ovi is meg a rohadt komcsik.
Éljen az anarchia!

pék józsef 2009.05.30. 12:57:08

csak egy kérdés: ÉS AKKOR MOST MI VAN?

Dr Smit Plagius 2009.05.30. 13:05:53

oké, senki sem vitatja, hogy rabló, gazember brigád a maszop-szadesz jelenlegi eelitje, de!
mikola szimplán buta, volt valami hadügyérünk, szintén negatív ikuval, meg dajcsexfürtamás, szóval nem voltak rablók, csak elképesztően ostobák! de igazatok van, menjen a maszop-szadesz a bús, vasporos picsába, és hozzuk vissza azokat, akik szintén elbasztak sok mindent, de legalább jó régen, így már nem akarunk emlékezni viseltdolgaikra! nehogy beismerjük véletlenül, nincs az országban tucatnyi tisztességes politikus! magyarország, én így szeretlek

shua55 2009.05.30. 13:06:20

Miért van még mindig címlapon egy 4 éves népszabadság cikk az indexen? Még akkor is botrányos, ha történetesen a post írója, írta anno a népszabis szösszenetet is...

is 2009.05.30. 13:10:58

@Admiral William Adama: ha lerják, hogy 2001-ben a felfüggesztett bírósági ítéletről mit gondolt a FIDESZ, meg ma mit gondol, akkor az itt egyeseknek nem érv. itt szerintem sem kell tovább érvelni, hiszen itt akkor már semmi sem érv. itt már a józan ész meghátrál, itt már megvan az ítélet (Virág elvtárs).

nagyon sokan itt 1 bites üzemódban gondolkodnak: vagy MSZP, vagy FIDESZ. aki a FIDESZ-t kritizálja, az biztosan MSZP bérenc. aki nincs velünk az ellenünk van (Rákosi Mátyás kedvenc jelmondata, ugye). tehát ha olvasnak egy FIDESZ kritikai posztot, akkor azonnal az MSZP-vel kommentelnek, mintha bárki is mondta volna, hogy az MSZP-nek maradnia kellene, vagy akármi. a FIDESZ kritika mindössze annyit jelent, hogy a FIDESZ-t ne. és ehhez konkrétan én tudok csatlakozni, és aki elfelejtett, hogy miért is, annak nagyon jól jön, ha egy kicsit kirángatjuk a megszépítő múltból, és megmutatjuk pl. a felfüggesztett börtönre ítélt politikussal szembeni akkori erkölcsi hozzáállást, ami láthatóan egy jottányival sem más, mint az utált MSZP-s hozzáállás.

természetesen csak az elfogaulatlan kommentelő hajlandó ezt az egyezőséget elismerni. legtöbben ma a Rákosista álláspont alapján inkább visszatámadnak. hát mindenkinek lelke rajta.

pazola 2009.05.30. 13:12:10

Sajnos mindig akad olyan, aki mar nem emlekszik arra, mi volt ovi es a fityisz idejen (istennek hala, jo regen volt, tegyuk hozza ). Persze az is jobb lenne, ha arra sem kellene emlekeznunk, mi tortent megyo es kurcsany alatt, bar az nem volt meg olyan regen.

A ketfarkukutyaparton kivul nincs realis alternativa.

Alamio 2009.05.30. 13:22:19

Azérz a politiai egyenlőségjelet ne tegyük már oda a két oldal, a két szavazótábor, és a két párt közé. Van rosszabb, és van jobb alternatíva. Ki szerint melyik-melyik. Hazugabb duma annál nincs, minthogy a politika békéljen ki, fogjunk össze. Az egypártrendszer, monopolista, hatalommániás világot hoz létre. És ezt a retorikát újfent végighallgathatjuk most éppen Humanista-LMP stílusban.
Nem volt kolbászból a kerítés Orbánék ideje alatt sem. De azt sem árt elolvasni, hogy Medgyessy mit is mondott akkor (látva a hadállásokat). Talán hangyányit jobb helyzetben voltunk...

Fogyasztóvédő 2009.05.30. 13:34:59

@Jegkoko:
ha csak eladósították volna, de a legtöbb pénz nincs is meg.
Remélem nem amnesztiában reménykednek a fideszes önkormányzatok? Legtöbbjük "zsír" bűnöző! Ezekre miért is szavaznánk valaha.

Fogyasztóvédő 2009.05.30. 13:38:25

@dzsenifercsengenimród:

Dzsenimród, tehát marad a rontott szavazat, mert azt ezek a genyák szívják meg.Üzenhetünk nekik, de hozz magaddal még 1 embert:-)
www.feherkocka.info

Bambano 2009.05.30. 13:50:36

@Admiral William Adama: elképzeltem, ahogy mszp tagok titkos gyűléseken az mszp ellen szerveznek tüntetéseket... meg megszervezik, hogy felgyújtsák a tv székházat, meg ilyenek...

Azt is elképzeltem, ahogy fletó titkos megbeszélésen könyörög vityának, hogy tegyék már az astoriára a nagygyűlésüket, mert ott lehet a legnagobb hepaj belőle... Vitya meg napokig hezitál, hogy nem akar ő bajt...

Ti, kedves Fideszesek, komolyan azt hiszitek, hogy az elmúlt négy év rendbontásaiban a fidesznek semmi szerepe nincs? Hogy amikor vitya azonnali kormányváltásról beszél, akkor csak a szél cibálja a száját és nem próbáltak meg nyomósabb módon is érvelni ennek érdekében?

A jobbik is, mint volt polgári kör, nyilván mszp-s politikai erő...

Inkább maradjon egy tolvaj, lopós csürhe kormányon, mint megjöjjön az agymosottak földi paradicsoma.

Ja, igaz, most 5-6 mszp-s politikus bilincsben van vagy lehetne. Pontosan erről szólt ez a négy év, hogy nem fideszes politikusok kapták meg a lehetőséget, hogy bilincsre érdemes tetteket kövessenek el.

Optimális esetben el kellene zavarni mindkét csürhét a gulagra...

Bambano 2009.05.30. 13:52:20

Arról már ne is beszéljünk, hogy Kötél Laca olyan olajozottan zsidózik a tv2-ben, hogy Bárdosban 20 másodpercre lefagyott a szoftver...

m:a.l.p. 2009.05.30. 13:55:03

Fideszékkor sem volt olyan hüde jó. Most sem olyan hüde jó. Kinek a pap kinek a papné. A baj forrása az, hogy mindkét vezető politikai erő (és elvakult támogatóik) számára a fennmaradás valamint a mármár vallásként kezelt politikai hitvallás fenntartása ellehetetleníti az objektív gondolkodásra való képességet. Ezt ugye a legkönnyebben úgy tudták elérni, hogy csodálatos ellenségképeket kreáltak (fujjorbán/nácik, fujjgyurcsány/komcsik). Ezen egyik oldal sem képes túllépni, Sem a Fidesz, Sem az MSzP, a változás maximum abban érezhető, hogy időnként - elkerülvén a szóismétlést - újabb "szinonim" szavakkal váltják ki a már elkopott jelzőt. Ez sokuknak nem tűnik fel, besz.pják, ha így tetszik és ettől tényleg sz.rnak a tényekre, sz.rnak mindenre, csak az a lényeg, hogy bünhődjenek, meg büdösnácik. Elfelejtik, hogy 8 éve mik voltak, ha egy - a fentihez hasonló - írás foglalkozik a témával, akkor a korábban általuk használt módszer már szánalmassá válik. Elfelejtik, hogy 7 éve mik mennek ebben az országban, és az általuk korábban sokat szidott eszközöket felhasználva lesüllyednek arra a szintre, amit korábban szánalmasnak minősítettek. Aki rühelli a Fideszt, az mocskos kommunista agymosott balliberális gyökér. Aki rühelli az MSzP-t, az mocskos fasiszta agymosott (szélső)jobboldali gyökér. A nagy kérdés az, hogy aki az ÖSSZES LÉTEZŐ POLITIKAI ERŐT rühelli, na ő akkor micsoda????

Bambano 2009.05.30. 14:11:48

@Admiral William Adama: a héten volt a Bárdos féle 20 perces műsorban valamelyik este a tv2-n. Nem tudom, link van-e.

gitáros 2009.05.30. 14:12:37

A múlt ködében az a jó, hogy szépen eltűnnek benne a Fidesz szélhámosságai. Kezdve talán a cégek százait fantomizáló Simicska Lajos APEH-elnöki kinevezésével.

gitáros 2009.05.30. 14:15:09

@borovi:
Nem fog örülni. Akkor fog rájönni, hogy ez nem AZ a választás volt... Na, jó, ennél azért értelmesebb a tanár úr.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.05.30. 14:18:58

aki azt hiszi, hogy amivel ő nem ért egyet, azt más csak pénzért gondolhatja, az H Ü L Y E

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2009.05.30. 14:20:06

Lehet, hogy ezt a cikket a szocik rendelték, és nem is jó érzés olvasni, de kell ilyen. A Fidesz idején sem volt minden jó és szép. Mondjuk, hogy Császár Tetű Előd szabadon bocsátásához mi köze lett volna a Fidesznek, azt nem értem, és azt sem, pontosabban mi is a tanulsága annak, ha egy gyerek a rá nyomuló fotósok előtt ijedtében nem tud mosolyogni. Én éppenséggel korrupcióra való utalást sem láttam ebben az írásban, még alátámasztatlant sem. Vagyis ha a szocik rendelték ezt a posztot, akkor nem sokat sikerült összekaparniuk. De az biztos, hogy Orbán idejében is voltak hatalomtól elragadtatott pillanatok. Emlékeznünk kell erre is, és remélhetőleg a Fidesz is tudni fogja ezt.

Ettől függetlenül persze nem értem, hogy mert a Fidesz is követett el hibákat, amelyek ugyan kevesebbe kerültek nekünk, mint a szocik garázdálkodási és pofátlanságai, hogy akkor miért is kellene villámsebesen az ellenfeleikhez pártolnunk. Elég vékonyka kis poszt ez, ha így nézzük.

Bambano 2009.05.30. 14:42:41

@Androsz: Kláráéknál legalább nem sorozták meg, ha valaki ránézett az autóra...

@Admiral William Adama: ahham, ha tehát nem te írtad, nem te láttad, akkor azt már kötelező idézőjelbe tenni... szerintem is baj, ha a tények elhomályosítják a tisztánlátásunkat...

Meg nézzük már meg, ki is mondta, hogy a kormányprogram nem a választási program... Csak nem Varga Mihály? Ki is ő... ja, fideszes, a gazdasági bizottság elnöke. S mint ilyen, nyilván minden adat mélyen titkos előtte, amiből a fidesz megcsinálhatta volna azt a programot, amit mostanában adathiányra hivatkozva nem mutat be...

Liberté__73 2009.05.30. 14:44:14

Hiánypótló írás.

El kell kezdeni a felkészülést megint az ilyenekre.

Walter Melone (törölt) 2009.05.30. 15:09:38

Arra a vonatos sztorira már nem is emlékszem... :-)))))

Teddypompom 2009.05.30. 15:11:00

Jaj édes istenem!

Én má lenyilatkoztam aztat, hogy ha Orbán Viktor egy gyesznótor után letolja a nadrágot és odakenyarít egy emberest az országgyűlés közepére , még abban is több szolidaritás , emberség ,tartás, gerinc , és előrelátás lesz, mint amennyi kimutatható a ballibarális oldal nyolcévi munkásságából.

Éppen most verték dobra a maradék állami vagyont és nektek van képetek itt jajkenolni?
CSak halkan kérdezem, mivel a Fidesz jelenleg 72%-on áll,(köszönhetően az mszp holdudvar áldásos tevékenységének is) hogy nem érzi kissé kontraproduktívnak a tevékenységét a tisztelt (Nol)blogoló?
Ja egyébként ha valakit érdekel, a jövőhéten minden este megy a Hírtévében a Fletó című dokumentum eposz, a halhatatlan baloldali politikus életművét bemutatandó.

Jó szórakozást!

joungen 2009.05.30. 15:16:22

"Hazugabb duma annál nincs, minthogy a politika békéljen ki, fogjunk össze. "

Ez féligazság, mert abban igazad van, hogy a nagy egyetértés gyanús és elveszi a töppártrendszer lényegét, de ne haragudj ami Magyarországon folyik az iciri-picirit túlmutat a kultúrált és még a kevésbő kultúrált nem-egyetértés határain...Ez itt egy vadkeleti szarfröcskölés. De mivel erre van igény, ezért ezt adják a piacon... Olyan vicces ebben az országban, hogy a mádiában is ugyanolyan stílusban fogalmaznak mint a politikai beszédekben - nem mernek még kérdezni sem, hozzá vannak a riporterek szokva ahhoz, hogy csak óvatosan kell kérdezni... Nézz meg egy sajtótájékoztatót pl. Angliában vagy Amerikában és nézz meg itthon...szánalmas. Egy ilyen blogbejegyzés mint ez itt, szerintem sehová nem vezet - miről is szól ez?, hiszen szerintem a Fidesz potencionális szavazói nagyon is jól tudják, hogy a Fidesz politikusai nem szentek, ez nyilvánvaló - mondhatni evidens. De ettől még azt is érzik az emberek, hogy ami itt folyik az nem mehet így tovább, a Fidesz ilyen-olyan módszerekkel, és igen: vitatható módszereket is bevetve elérte, hogy az MSZP kinyiffanjon, szerintem ennek rendszerváltáskor kellett volna megtörténnie... És teljesen oké, hogy most lehetőség van arra, hogy eltűnjenek a klozet mélyére a volt komcsi káderek, a háttérben sertepertélő "bástya elvtársak". Csakhogy... és ez az ami szomorú a történetben, szerintem legalábbis - nagyon félek attól, hogy a Fidesz képes lesz-e arra, hogy legyőzze saját magát, a saját árnyékát és ne csak az ellenfelet... Ezt viszont már csak spekulativ eszmefuttatásokkal lehetne körbeírni...az meg semmire se jó. Én abban látom ennek az egésznek a legnagyobb hozadékát, hogy ha a Fidesz most nyer és képes lesz átalakulni egy egészséges jobboldali erővé akkor az maga után vonhatna végre egy megtisztulást minden oldalon. De ebben túl sok a "ha"...ha ha ha :) Majd kiderül mi lesz. :) Mert a Fidesz egyelőre nem egészséges, inkább csak egy olyan gyűjtőtégely, ami apró-cseprő hazugságokkal és lelkesítő propagandával magába szívta mindazokat akik utálják azt amit elkövetett, elcseszett az MSZP vagy amit nem, de rá lehetett fogni, hogy elkövetett...és ez nem egy túl konstruktív szövetség, inkább csak érzelmi. De legalább valami amiből ki lehet indulni :) majd meglátjuk, hogy a Fidesz mit tud kezdeni a hatalmával, jó lenne ha tényleg az ország érdekében ezernyi dolgot megváltoztatnának és vége térne a hazudozás meg a lopás :D de ez csak egy álom...

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 15:34:32

@Bambano:
Nem láttam, linket nem adtál... Innentől kezdve miről beszélsz édes ???

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 15:36:32

@Bambano:
2 havonta új kölcségvetés van. Vannak itt adatok, csak mindig más :D

Netuddki. 2009.05.30. 15:37:53

@Fogyasztóvédő: "Utálod a Fideszt is? Szavazz érvénytelent!"

Ez akkora baromság mint egy ház!
Szerencsére lesz a jelenlegi politikusokon kívül is választási lehetőség.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2009.05.30. 15:43:51

@Bambano: Ha arra az autórablási esetre gondolsz, akkor tehát egy ideges testőr talán azóta is példa nélkül állóan helytelen reakciója az Orbán-kormány alkalmatlanságát bizonyítja, és a Gyurcsány-kormány is ennek az intézkedésnek a következményét próbálta éveken át megszüntetni.

Netuddki. 2009.05.30. 15:43:59

@joungen: Sajnos én sem bízom a Fideszben. Volt rá 4 évük, de lqrták. Annyira, hogy hamar le is lettek váltva. Azóta megy a megosztósdi, sértődősdi. Azt csak a legfanatikusabb Fidesz szurkolók hiszik el, hogy az MSZP azért nyert, mert mindent beígért. Valójában 4 év nem volt elég a Fidesz ténykedésének elfeledtetéséhez.
Szerintem már sokan felismerték, hogy ezt az egész politikai "elitet" kellene már lecserélni. Sokan, de sajnos nem elegen. :(
Persze meglepetések még lehetnek. Egy hét múlva kiderül.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2009.05.30. 15:52:43

@kovi1970: Menj már. Én egyáltalán nem fanatikus, éppenhogy kritikus Fidesz-szurkoló vagyok. A szocik három éve biztosan azért nyertek, mert mindent beígértek, ezt Ferenc utólag a fajtájának érthetővé is tette, csak sajnos kiderült. A tömeg olyan, amilyen, és csak az ígéreteket nézi. Őszintén kérem, hogy mondj egy olyan dolgot, mert most nekem nem jut eszembe, az Orbán-kormány idejéből, amely a költségvetésre mérhető hatásúan hátrányos, és ostoba vagy rosszhiszemű volt. A kurva Postabankot ne hozd elő, az egyszerűen egy szívás volt, és ott másképp nem lehetett dönteni, sajnos.

Bambano 2009.05.30. 16:14:30

@Teddypompom: hírtv mint közismerten elfogulatlan média... az állami vagyon nagy részét meg ki is síbolta el... lássuk csak.. csak nem az mdf? és a sírás azért megy a fidesz részéről, mert ők már nem tudtak annyit privatizálni? az orbán papa bányáival kapcsolatos dolgokat meg ne firtassuk.

@Admiral William Adama: attól, hogy te nem láttad a tv-ben a műsort, meg attól, hogy én nem adtam linket, meg attól, hogy te nem is akarod megnézni, hogy van-e link, attól az a műsor és az a zsidózás még elhangzott. És Kötél Lacának nem ez volt az egyetlen ilyen kategóriás beszólása, neki nagyon nagy szerepe volt abban, hogy az mszp kétszer is nyert egymás után.

A költségvetésről annyit, hogy korábban is írtam itt: mindkét csürhét el kellene zavarni. Ebből nem diszlexiás ki tudja következtetni, hogy a mostani kormányoldal sem kedvenc.

@Androsz: egy kevésbé harács miniszterelnöknél nem lett volna külön flotta házi használatra, nem lehetett volna semmit ellopni hogy legyen miért lövöldözni.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2009.05.30. 16:18:42

@Bambano: Rendben, tehát az ártatlan jónép megsorozásától már eljutottunk az indokolatlan hivatali autóhoz. Oké, nem biztos, hogy védhető megoldás volt. Ha viszont a harácsolás is idekerült: azt a kocsit megtartotta magának az Orbán család valamelyik tagja?

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 16:19:40

@Bambano:"Kötél Lacának" amit Gyurcsány Ferenc hazudott össze... Khhmm, akkor a zsidózás pont ennyire igaz ....

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 16:22:02

@Bambano:
Tudom te is független vagy, csak ezek a szokásos kamu szoci érvek amiket felköhögsz...

Az autóra leadott lövések jogilag védhetőek voltak. Szerintem morálisan is. Nem kell autót lopni, ilyen egyszerű.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 16:24:35

@Admiral William Adama:
Az meg egy jó kérdés, hogy mi köze van Orbánnak a testőr által leadott lövésekhez. Mert nagyon semmi. Ja, de jól hangzik, hogy Orbánnál lövöldözés volt...

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 16:25:39

@Admiral William Adama: Ezért mondom, hogy az állítólagos "zsidózás" is kamu. De te tudod, mit mért írsz le :D

Bambano 2009.05.30. 16:53:42

webcast.tv2.hu/tenyek/index.php?m=video&video_id=396504 17:00-tól indul a téma, 18:40 körül van, amikor Bárdos agya ledobja a szíjat.

Bambano 2009.05.30. 16:55:22

@Admiral William Adama: nem vagyok független, más kérdés, hogy nem nyelem be nagykanállal, amit elém raknak.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2009.05.30. 17:07:41

@Bambano: Igen, te a többiekkel ellentétben higgadtan mérlegelsz. És gyártod az ilyeneket: "Kláráéknál legalább nem sorozták meg, ha valaki ránézett az autóra..." (14:42:41) Mértékadó gondolkodó vagy, kétségtelen.

Bambano 2009.05.30. 17:12:35

@Androsz: nem célom, hogy ezen a fórumon mértéket adjak. Mindenkinek állampolgári joga elvakultnak lenni, még a fideszeseknek is.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 17:31:34

@Bambano:
Meghallgattam, nem volt zsidózás. Szánalmas vagy.... Tudtok hazudozás nélkülis politizálni? Vagy tudod mit? Nem érdekel.... Már mindenki vágja, hogy pofátlanul hazudtok folyamatosan .... (komolyan nem értem hogy lehetsz ilyen pofátlan )

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.30. 17:37:54

@Admiral William Adama: Én különben ezért most lazán beperelnélek. De komolyan ! Ez azért már túl megy egy határon... Pfff

freehckr 2009.05.31. 00:48:21

@Bambano:
"Inkább maradjon egy tolvaj, lopós csürhe kormányon, mint megjöjjön az agymosottak földi paradicsoma."

LOL. :D Végigolvastam az összes ostoba hozzászólásodat, de ez az egyetlen rövidke mondat jellemzi a legjobban a "magadfajtát". :) Szerencsére alig vagytok már maroknyian...


süti beállítások módosítása