Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Bástya elvtárs le van...???

2009.05.29. 10:54 - eroica

Címkék: gazdaság orbán varga mihály

http://www.hetek.hu/files/imagecache/kozepeskep/images/2000/04.051/gazd/varga.JPGVarga Mihály, a Fidesz alelnöke, szerint „már látszik az MSZP-csomag első eredménye... a magyar gazdaságban 6,4 százalékos visszaesésre, mondjuk ki nyíltan, senki nem számított”.

Senki alatt értve ezek szerint Orbán Viktort, aki egy hónapja már 8 százalékot jövendölt, igen magabiztosan az egész évre. S hozzátette "Hol élnek ezek?" [mármint a kormány, amely 6 százalékal merészelt számolni, összhangban az Európai Bizottsággal].

Tudjuk, hogy Orbán gazdasági kérdésekben összevissza szokott beszélni (mit neki, hogy azóta is hat százalék az elemzői konszenzus). De hogy emiatt Varga Mihály őt már számításba se veszi? Csak nehogy baja legyen ebből!

Arról, hogy egy most (május 11.) elfogadott csomag, hogyan ronthatta az előző negyedév (január-március) növekedését ("vissza a jövőből"), arról itt lehet olvasni.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr571150527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Waldi! 2009.05.30. 13:39:52

Varga Mihaly szerint Orban Viktor egy senki!
A jovo elkezdodott?

Waldi! 2009.05.30. 15:48:51

@Garden of Imre:

Hat, ez de szar. Ki az a droid, aki meg elhiszi, hogy mindenfele nepszavazas, EP es onkormanyzati valasztas az 10x-re a parlamanti valasztas 3. forduloja? Tessek az orszaggyulesi valasztast nem szokni elveszteni. Husz evig, oszt jonapot :D
A narancsos bukta melegen talalva jo.


süti beállítások módosítása