Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Képviselő mellékállásban - I.

2009.05.28. 13:59 - eroica

Címkék: schmitt pál ep lista

https://m.blog.hu/me/mediaplayer/image/mediaplayer/schmitt%20pal%20elintezi.jpgSchmitt Pál hajdan azt ígérte, hogy ha pártpolitikus lesz, akkor lemond az Olimpiai Bizottság elnökségéről. Nem tette. Megpróbálták lemondatni még 2005 környékén, nem sikerült.

Régi történet ez ... nem is emlegetném. De maga Schmitt Pál hozta szóba az ügyet a héten. A listavezetők országgyűlési meghallgatásán mentegetőzött, hogy európai parlamenti képviselőként valóban gyakran hiányzott, de hát más elfoglaltságok, mint például az Olimpiai Bizottság …

A '80-as években gyakran beszéltünk arról, hogy jobb vona, ha az országgyűlési képviselőink egész állásban képviselősködnének, elvégre fontos döntéseket kellene hozniuk. Még azt is mondtuk, hogy megérné az országnak, ha tisztes képviselői fizetést kapnának.

Azóta a képvielői fizetés megvalósult, az Európai Parlamentben pedig egész rendes összeget lehet kapni. Már csak az hiányzik, hogy ezért főállásban dolgozzon Schmitt Pál, a Fidesz listavezetője.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr221148890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása