Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Fidesznek szabad, Gyurcsánynak nem

2009.03.30. 12:45 - eroica

Címkék: balsai

A Fidesz.hu igen felháborodott, Gyurcsány ügyészségre vonatkozó kritikáján. A Fideszes Balsai István külön sajtótájékoztatón ítélte el a történteken. Még ay igazságügyi minisytert is elhatárolódásra syólította föl. Kérdés, hogy tudtak-e Esztergom Fideszes önkormányzatának nyilatkozatáról:

Esztergom Város Önkormányzata tiltakozik az ellen a politikai megrendelésre indult eljárás miatt, amit a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indított a Közbeszerzési és Ügyrendi Bizottság tagjai és a Polgármesteri Hivatal köztisztviselője ellen. Az Önkormányzatnak az az álláspontja, hogy az eljárás politikai megrendelésre folytatott boszorkányüldözés. Célja a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői karának megfélemlítése, ezen keresztül a demokratikus önkormányzati intézmény bénítása.

Szóval ezek szerint Meggyes Tamás fideszes városvezetőre is vonatkoznak a következő kijelentések:

"átlépett egy olyan határt, amiről azt hittük, hogy ezt már mégsem lehet átlépni"

"veszi a bátorságot, és egy negyven év óta nem tapasztalt magatartást tanúsít, mikor nekirohan a Magyar Köztársaság alkotmányos rendszerében különleges helyet elfoglaló bírósági és ügyészi szervezetnek"

"Nekünk is van egy gyanúnk, úgy gondoljuk, hogy valamilyen okkal és joggal tart ... a független igazságszolgáltatás szereplőitől"

Esélyes, hogy felesleges Balsai úr elhatárolódására várni a Fideszes polgármester szavaitól. Lehet, hogy a Fidesznek szabad kritizálni, csak Gyurcsánynak nem.

http://www.fidesz.hu/pics/cikk/nagy/balsai_618_20080513_0919_114187.jpg Balsai úr elhatárolódásra szólít fel.

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr641035014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása