Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Kommentezők írták

2009.03.17. 22:06 - eroica

Címkék: program

Orbán régi-új szlogenjéhez sok hozzászólás érkezett. Egy kis szubjektív válogatásm főként a Fidesz programjáról. Illetve annak hiányáról.

Waldi!:
A Fidesznek van programja. Ugyanaz, mint Obamáé.
+
Orbán: Úgy tűnik, hogy a demokratáknak nincs sok mondanivalójuk az igazán fontos kérdésekről.
=
A Fidesznek nincs sok mondanivalója az igazán fontos kérdésekről.
 
tcom:
"… Stumpf István [A Fidesz-kormány kancelláriaminisztere] mondta ma reggel, hogy a Fidesznek sürgősen, nagy erőkkel neki kell állnia programot készítenie, mert 2010 tavaszán nem lehet nekiállni. Neki pedig lehet hinni. Tehát a Fidesznek jelenleg nincs konkrét programja a "csökkentjük az adókat, növeljük a szociális juttattatásokat, államosítjuk a bankokat, 1 millió embernek adunk munkát" nevű abszurd bohózattal ugyan megtévesztenek néhány millió felelőtlen polgárt.
Már most pedzegeti, hogy még is meg kéne adóztatni a minimálbért.
Viszont elég mulatságos lesz, amikor majd "konzultálni" szándékozik majd a néppel a megszorításokról. Röpülni fognak a tojások."
 
Scribent:

A Medián felmérése alapján:
„A megkérdezettek 51 százaléka vélte úgy, hogy a Fidesznek van válságkezelő programja, amit az iskolai osztályozási rendszerben átlagban 3,1-esre értékeltek – jólehet, ez a Fidesz amúgy kiemelkedő támogatottságának köszönhető. Ugyancsak 51 százalék tud a Reformszövetség válságkezelő javaslatairól, ezeket átlagosan 2,5-esre értékelik.”
...[a] jobboldali szavazók a nem létező válságkezelő programot – amiről Orbán is azt mondta, hogy akkor hozza nyilvánosságra, ha hatalomra kerül – 3,1-re értékelték.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr381001923

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.03.18. 10:52:35

Ezzel szemben a tény az... VII. Korábbi részek Az eheti etap kivételesen csak egy ember állításaival foglalkozik, azéval, aki sohasem  hazudott (és ezt a tényt a legilletékesebbtől, vagyis tőle tudjuk). A téma tehát Orbán évértékelő beszéde, és ami m…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása