Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Bácskai János képviselő elkísérné bulizó lányát

2009.02.25. 09:55 - eroica

Címkék: buli bácskai

A HVG portréval tisztelgett Ferencváros újonnan megválasztott Fideszes képviselőjének. A következő kérdésre azonban igen érdekes választ kapott:

HVG: Ezek szerint esélye sem lett volna [lányának] arra, hogy például részben az ön buzgósága nyomán bezáratott ferencvárosi szórakozóhelyen, a Kultiplexben bulizzon?

Bácskai: Hát, 13 évesen nyilván nem! Ha pedig idősebb lett volna, és az a vágya, hogy ott szórakozzon, én is vele megyek!

Nem tisztünk senkit az szülőmentes bulizásra kényszeríteni, de ez a féltő figyelem óhatatlanul felidézte dédszüleink korát. Ahogy Czeglédy Gyula néptanító kordokumentáló naplójában írta:

Felejthetetlen élmény marad számomra ez a báli szezon, amikor természetesen csak édesanyai, esetleg apai felügyelettel lehetett csak bálba menni. Enélkül akkoriban elképzelhetetlen lett volna, egy lánynak garde mama nélkül csak úgy elmenni nyilvános szórakozóhelyre. Hol ma már a tavalyi hó?

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr84964677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

narancshéja 2009.02.25. 19:48:37

a keresztény-konzervatív erkölcsiség újabb szemkápráztató példája előtt állva büszkén kihúzhatjuk magunkat és végre újra azt mondhatjuk: a jövő elkezdődött.


süti beállítások módosítása