Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Fidesz "gyerekbarát" DJ-je (18+, képpel)

2009.01.29. 16:44 - eroica

Címkék: vizsga szabályozás 18 lemezlovas voksán virág dj szövetség dj nyitrai

A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló.

A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és Náksi.” 

A Nyitrai Zsolt és a Lemezlovas Szövetség szabályozni akarja, hogy ki lehet lemezlovas, mert - a képviselő szerint - nekik „erőteljesebb befolyása is lehet a gyermeinkekre”. Jómagam, mint konzervatív értékeket tisztelő ember, ezzel egyet is értenék. Persze nehéz ügy, mert egy DJ-engedélytől nem biztos, hogy az ember megtelik a felelősségérzettel.

(A folytatásban 18 éven felülieknek szóló képek vannak, csak ha elmúlt, stb.)

A szabályozás persze arra is jó lehet, hogy a versenytársakat távol tartsa. Az egyik "elismert" lemezlovas egy őszintébb pillanatában el is panaszolta a sajtónak, hogy „manapság már bárki kicsit gyakorolgat és egyből beáll játszani valami házibuliba”.

De vissza képviselő úrhoz, aki mellett a sajtótájékoztatón ott állt a már említett Voksán Virág, akit lemez-világban magyarosított néven, DJ Flower-ként ismernek. Nyitrai Zsolt felelősségteljes mondataiból ide is teszek néhányat, abban a reményben, hogy a DJ Flower igaz emberi értékeiről tanúskodó képek nem vonják el a T. Olvasó figyelmét, hiszen képviselő úr itt gyermekeink jövőjéért küzd.


 

 

A mai, képesítés és felkészültség nélküli lemezlovasok …

 az üzleti életben is érvényes alapvető etikai normákban..


 

 

 Egy megfelelően szabályozott, az alapvető ismereteket és normákat átadó, ugyanakkor megkövetelő rendszerben a szolgáltatások színvonala is garantáltan magasabb.”

 

 

 

 

 

...talán nem mindegy, hogy amikor elengedjük a gyermekeinket a barátokkal szórakozni, a szórakoztatásukról gondoskodó, rájuk jelentős hatással lévő személyek mennyi felelősséggel viseltetnek irántuk.”

Az éjszakai szórakozóhelyek világából manapság gyakran hallott, a szülők számára komoly aggodalmat okozó törénetek közepette...

 

 

 egy DJ[-nek]... közvetlenebb befolyása is lehet gyermekeinkre”

 

[csak így, "fű alatt" merem írni: ha tetszik a blog csatlakozz a facebook-csoporthoz vagy tedd be magadnak feed-be és akkor láthatod, ha frissül, mert általában sajnos (szerencsére?) nem vagyunk mindennaposak].

 

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

126 komment

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr27909272

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: VOLT egyszer egy vadnyugat 2010.07.05. 15:18:49

Az ember onnan tudja biztosan hogy megérkezett valami ungabunga országba, hogy a hatóságok értelmetlen vackokkal kezdik baszogatni (elnézést, ez a pontos kifejezés). Ez nem olyan, mint az amerikaiak mániákus bombakeresése, vagy a németek reptéri tulsúl...

Trackback: Konzervatórium 2009.01.29. 21:35:38

DJ-vizsga és a szopásAz akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lolita999 2009.01.29. 20:48:54

Szép a csajszi. De a kedves képviselő urak miről beszélnek? Az OSZK-ban nem lehet levizsgázni, megszűnt a revütáncos , jazztáncos vizsga, mert drága politikusaink nem tartották szükségesnek, hogy vizsgázhassunk- és a dj-k sem. Mióta eltörölték az erről szóló törvényt, azóta elfelejtettek újat hozni a régi helyett. De szép csöcsibabákat felsorakoztatni, azt tudnak. Kíváncsi leszek, mikor jön az új törvény. Sztem addigra nagymama leszek.

., (törölt) 2009.01.29. 20:54:06

Itt még különösképpen kiemelném Dj Flower közeljövőben a neten megjelenő házi szopós videóját.
Azért csak nem mindegy, hogy mit tanul majd a gyerek

Szmöre 2009.01.29. 21:00:47

Most aztán nyakon csíptétek az ál-konzervatívokat. Sajnállak titeket, hogy csinálnotok kell ezt a blogot. Hálátlan egy feladat.

EVA 2009.01.29. 21:01:45

A londoni taxis 5 évig nem kap végleges engedélyt, többször vizsgázik ezalatt. A képviselő urak, mindegy melyik oldali, meddig tanulta a "szakmát"? Az ifjú titánok még dolgozni sem dolgoztak egy percet sem, mégis POLITIKUSOK -nak nevezik saját magukat. Ehhez mit szóltok?

seagal 2009.01.29. 21:17:55

Nem vagyok egy kommancs, de örülök neki, hogy Nyitrai Zsoltinak nincsen nagyobb problémája mint a "dj. kérdés".
Komolyan kérdezem, hogy honnan jött elő ez a sok kretén?
Az alap kérdés, ha jól tudom: "Most már mindenki lehet DJ?"
Ez az egész dolog komolytalan. Olyan emberek teszik fel ezt a kérdést, akik gyakorlatilag nem tudnak egy zenét pontosan ráilleszteni a másikra, még CD-vel sem. Lássuk csak: Náksi??
A Soho Party után kitalálta magáról, hogy DJ. A srác olyan ellenritmusokat csinál, hogy az már a teljesen laikus közönségnek is feltűnik. Kacsacsőrű barátnőnket nem sikerült meghallgatni, de mondták, hogy ő sem tud mixelni. Spigiboyt annak idején az E-klubban hallottam egyszer-kétszer, és akkoriban neki is akadtak gondjai a BPM-tel.
Dandy? Fogalmam sincs..
Olyan emberek akarnak vizsgáztatni, akiknek 0 hallása van, illetve technikai analfabéták, és mindenféle egyéb - nem a szakmához tartozó - dologgal akarnak kitűnni?
Ez is jellemző erre az országra.
Addig is kedves vizsgáztató barátaim hallgassatok sok Tenagliát, és Ritchey Hawtint, majd gondolkozzatok el azon, hogy valójában mivel is próbálkoztok.

márvesztes 2009.01.29. 21:20:12

Ha ez komoly lenne (ahogyan nem az), akkor ez egy klasszik piackorlátozás lenne. Általában a már piacon levő sikeresek dobnak össze némi pénzt egy vagy több képvislőnek, hogy terjesszen be javaslatot, amely mérethez, tőkéhez, letéthez, vizsgához, vagy valami más bűvös dologhoz köti az újak piacra lépését és ellehetetleníti a már piacon lévő kicsiket. Ha ez egy vizsga, akkor az oktatáson, felkészítőn kaszál valaki (lásd ugye: köztisztviselői vizsga)

EVA! a londoni taxisok egy kaszt. A liberális britek maguk is csodálkoznak, hogy még él ez a hagyomány, de érdekérvényesítésben vannak olyan erősek, mint a légiirányítók. A sztori csak annyi, hogy még Thatcher sem mert ujjat húzni velük.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.29. 21:22:53

nem voksánnak küldöm ezt a bonyolult számot..., hanem... ööö... kinek...?

dj rap: fuck with your head

I wanna get inside
I, I, I, I wanna get inside
I wanna get inside your head
Just fuck with your brain

Just fuck with your brain
Just fuck with your head

Just fuck with your brain
Just fuck with your head

Just fuck with your brain
Just fuck with your head
Fuck... with your brain

I wanna get inside X3
I wanna get inside your head

I wanna get inside X3
I wanna get inside your head
Just just fuck

testlife 2009.01.29. 21:32:51

Konzervatív értékizék hogymikazok ősetudja
jajdefélünk mileszhogyha nemtudunkmajd beleszólni
konzervatív értékelem kicsiméghogy megijedjen
vagytúlnagymár pedigkéne sajátmagán elrémülni
tizennyolcas üntyiprüntyi ottamelle jajjajjajjaj
mostmileszhogy melleisvan azonnalmost álljonfélre
nemköllide szabadságmert inkábblegyen elvágólag
különbenmég rákellszólni társadalmi fontolásból
nemszopunkott asarokban dehátmérnem dízsémonta
asztmontaa pultbólnekem vagymiattad úgyértetem
szabályozott dízséklubok héttőltízig megbulizok
pontugyanúgy mintapáink elégedett leszekénis
jóhogyvannak hagyományink elégedett mindaszülő
mivelmosta legfontosabb perszenemaz hogynebántsunk
megnyugodjunk megszeressünk ésmegértsünk ádehogyis
kúrjukegymást orrbaszájba abbólessza zigazsághisz
mindigabból vótazvégül miérthagynánk jóezígyis

szeloka 2009.01.29. 21:38:24

A kampányév megkezdődött. Egyre több mocskot fognak egymásra dobálni a pártok, aminek ha a fele is igaz az is sok lesz. Előre utálom érte mindegyiket. A csaj elég jó :D én rá szavazok.

szeloka 2009.01.29. 21:39:50

Moderálás is van. Na akkor nem kétséges, hogy itt túl sok érdemi vita nem alakulhat ki. Már csak azért sem mert valszeg nem narancsosok írják ezt a blogot.

szeloka 2009.01.29. 21:42:45

MSZP-SZDSZ figyelő nem lesz? Ja, hogy az a kuruc.info? :D
Bár Viktorkáékat is osztják rendesen, de meg is érdemlik.

qqri 2009.01.29. 21:42:52

Ezeket a neveket jól meg kell jegyezni, és nem kell a bulijaikba elmenni. Ennyire egyszerű. Ha nincs pénzük belőle, akkor nem akarnak majd kirekesztően viselkedni a többi tehetséges DJ "konkurenciájukkal", mert most sokak szerint erről szól ez a dj-vizsga téma. A szakmai konkurrenciát próbálják ezzel csökkenteni.... egy piaci versenyben.. mulatságos :D

Dandy, Náksi, Nyitrai, Flower, Valaki, Spigiboy

( index.hu -s cikk alapján:
index.hu/kultur/showbiz/djnyit090127/ )

Illetve ez a buli is amit hirdetnek kissé aggályos ezek után, hogy miről is szól, a jótéknyságról vagy az ön-népszerűsítésről...
www.justmusic.fm/pages/getpage.aspx?id=050367AD-AB74-4C70-B8A2-87B9901F3F52

Big-B 2009.01.29. 21:59:26

Tiesto is vizsgázott vajon?

Hülyeség a gyereknevelést és a DJ-ket összemosni. Ez olyan, mintha valaki azért kardoskodna, hogy a kocsma pultját tegyék alacsonyabbra, hogy azt a gyerekek is felérjék.

monyon le 2009.01.29. 22:02:28

Savanyú a szőlő kedves blog író ;) ? Legalább a Nyitrai Zsoltnak van ízlése - és nem csak a nyugdíjasokhoz beszél!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.29. 22:03:29

@Big-B: a talponálló kocsmákban az asztaloknak két pultja van... az egyik felnőtt könyök magasságban, alatta a másik gyerekmagasságban...

vagy arra gondoltál, hogy dj-pult = kocsma pult...?

4ttys 2009.01.29. 22:04:11

hulyek orszaga vagyunk mi... legyen hat dj vizsga. semmi nem fog valtozni de a politikusberkekeben valaki biztosan jot akaszt majd a tanfolyamokon es vizsgadijakon, mert nyilvan csak 1-2 hely lesz erre feljogositva. a dj-knek meg ne fajjon mar, hogy en mit csinalok a "hazibulimon" legyen az dj aki megveszi/berli a cuccot es akire kereslet van, jol eldonti majd ezt a hallgatosag. a gyereknevelest meg nem a zenevel kellene kezdeni ezt csak ahhoz tudnam hasolitani, mint amikor a homoszexualis kerdest rakjak napirendre annak ellenere, hogy szarban van az orszag. prioritas!!!! mert ennek a valosgahoz egyenlore koze nincsen.

Big-B 2009.01.29. 22:07:51

ufó: nem a talponállókra gondolok, hanem a rendes kocsmákra.

Noxin 2009.01.29. 22:08:56

Én pl. fényképész szakmunkás vagyok. A sok amatőr meg megveszi a DSLR-t, és vizsga nélkül esküvőt fotóz, meg bármilyen fotós melót elvállal...
Nem az a baj, hogy kell-e vizsga, hanem az hogy az embereknek nincsenek igényeik. Senkit nem érdekel, hogy normálisan szóljon a zene, hogy ne legyen kockás a film amit néz, és ugyanez van a fotóval is.

serwer 2009.01.29. 22:09:08

2009 január 29.-e van, se bohóc, se színész, se revütáncos, se előadóművész, se parodista, se DJ, se filmrendező, se artista, se író,se újságíró, se blogíró, se színházrendező, se dramaturg, se fordító, se politikus és egyáltalán semmilyen ilyen jellegű foglalkozást űző ember hozzáértését semmilyen hatóság és bizottság ne vonja kétségbe, erre megvan a közönség, mert 2009 január 29.-e van

Big-B 2009.01.29. 22:09:08

"a klubtulajdonosokat kellene megkérdezni, miért kapnak munkát olyanok, akik nem értenek a szakmához."

A céljaikkal ellentétben maga Nyitrai úr (DJ Nyitrai) is beáll a DJ-pult mögé a február 6.-ai party-n.

Kihaennem00 2009.01.29. 22:15:28

Egyik nap gondoltam egy merészet: elkezdek blogot írni. Névnek ezt akartam adni: mszpszdszmdfkoaliciofigyelo. Ez a blog számomra olyan érdekes kérdéseket feszegetett volna mint pl.: Miért kellett M.o.-nak szinte egyedüli EU tagként imf hitelért kuncsorognia és ezt miért kapta nagyobb kamatra mint Pakisztán? vagy pl.: Miért vehet fel a kormány a legnagyobb csendben újabb hiteleket, amiről jó esetben csak egy 10 másodperces híradó bejátszásból értesülünk?
Aztán megnéztem néhány index címlapos blogot, és elszégyelltem magam, amiért engem ilyen jelentéktelen dolgok foglalkoztatnak. Rájöttem a fontos dolgok pl.: A dolgozni nem akaró és a kurva együtt pózol a sajtótájékoztatón.
Persze még nem az igazi a fontossági sorrendem, de igyekezni fogok...

serwer 2009.01.29. 22:17:46

@Noxin:
mi az a fényképész szakmunkás?

oldgeorg 2009.01.29. 22:27:33

Hát lehet nyökögni, de a Virág azért dögös. Még ha itt, ott teret is nyert a szilikon. Viszont a DJ szabályozás az tényleg baromság. Legalább akkora, mint a szabványos hosszú és görbületű EU-s uborka. A piac dönt ebben is. :)) oldgeorg

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2009.01.29. 22:27:35

Az nem derül ki a cikkből, hogy az egész mögött a MAHASZ áll és nem a vizsga a legfontosabb díjtétel, az akár ne is legyen, hanem az évente befizetett tagdíj, amiért cserében nem baszogatják a dj-ket a játszott lemezek jogdíjai miatt.
Azért a bőszfideszesek elgondolkodhatnának, hogy miket mondanának, ha ugyanezt egy szoci adja elő! Ez nem pártkérdés, hanem korrupció.
Minden pártról kellene ilyen blog, nem pedig az ezt készítőt anyázni! Persze az már szellemi munka lenne, tisztelt fikázók!

honeycutt (törölt) 2009.01.29. 22:35:42

ez a nő de undorító. kacsaszáj, műmell meg egy kiló vakolat...wááá kiráz a hideg.

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2009.01.29. 22:43:15

@seagal: A DJket technikai tudásuk (nem hangszeres) alapján sorbaállítani igazi sznobizmus. Szerinted akkor oké egy DJ, ha egy ütemmel és egy bpmmel csinál zenét 6 órán át?

Nem 100%-ig egyezik az én véleményemmel, de jó írás: matula.hu/index.php?section=article&rel=19&id=218
Pl: " Azok meg, akik a fantasztikus keverési technikájukra, a csak általuk elérhetõ lemezekre vagy valami még nagyobb csodára, mint például a mixük mondanivalója hivatkoznak, pusztuljanak már el."

(Attól, hogy a srácok idióta punkzenéket hallgatnak, a 'stílusfasizmus' kritikájuk teljesen jogos.)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.01.29. 22:46:19

A Virágot most kell sürgősen szúrni, amíg az a sok szilikon nem csúszik le a térdéig meg az álla alá.

Kihaennem00 2009.01.29. 22:47:20

@Madnezz:
Tényleg kéne minden pártnak egy blog. Kár hogy nekem komoly kétségeim vannak afelől hogy bizonyos pártok "figyelői" kikerülnének az index címlapra.
A léc különben nincs túl magasra rakva. Csak a jól bevált eszközhöz nyúl: írjunk le minél többször valamit aztán azt mossuk össze valami negatív dologgal. Fidesz->Kurva.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.01.29. 22:47:35

A Nyitrainak meg olyan becsületes kőműves-arca van, ne bántsátok.

Maestro 2009.01.29. 22:48:14

inkább a répát nevelje a kedves elvtársnő.. akár az enyémet is, nem bánom.

husii 2009.01.29. 22:50:52

@Bockó: idióta punkzene? heh...remélem csak irónikus voltál...he nem akkor művelődj kicsit. nem árt az.

ergerberger 2009.01.29. 22:53:00

Nagyon szép csaj, te meg szopjad le magadat, ha ezért elítéled. Azért a répát kihegyezted rá, miután megírtad a fostos cikkedet, mi?

A képekre meg rakjál már margint meg alignot, te gyökér. Hogy néz már ki ez a post? Mint egy tarisznya szar.

lali10005 2009.01.29. 22:55:38

hazugság, hazugság, hazugság
pénz, pénz, pénz
függetlenül, függetlenül, függetlenül
Magyarország, Magyarország, Magyarország
bestofsemmi.blog.hu/
tampi.blog.hu/
reklám, reklám, reklám

lali10005 2009.01.29. 22:56:41

hányinger, hányinger, hányinger

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2009.01.29. 22:56:52

@Kihaennem00:

A pártok mindenféle ideológia mögé rejtik hatalom és pénzsóvárságukat. A Fideszé a konzervativizmus. Nos, rendben, de ha a lobbizik egy képviselő egy ilyen pártból (nem kell a Fidesznek lennie, lehetne másik konzervatív is), akkor ne már egy playboy cicával nyomuljon a sajtótájékoztatón, mert az hülyén veszi ki magát!
A hasonló eszközök használata miatt meg nem kell félteni a jobboldalt sem. Pl.: SZDSZ = drog, buzik, pedofilok. :)
Nem kell szándékosan csúsztatni, elég a valóságot megmutatni a pártokról, elég kemény az önmagában is!

peppino 2009.01.29. 23:00:42

@Bockó:

Szerintem meg szar írás, egy alapvetően rocker beállítottságú ember keserve a klubéletről, aki még életében nem látott pitch-gombot, és bazi csúnyán beszél hülyeségeket.

Én elmegyek vizsgázni...

Bobby Newmark 2009.01.29. 23:03:30

Ez jó nő? Akire ennyi fotosopp kell, az már túl szép nem lehet.

Első és ötödik kép már hihető, azokon viszont eléggé elhasznált vén kurvának látszik.

yanchi345 2009.01.29. 23:03:45

Holnaptól csak az írhat hozzászólásokat, aki előtte kijárja nálam a tanfolyamot, és a Blogkommentelők Szövetségének oklevelét egy rövid, de viszonylag drága vizsga keretein belül megszerzi.
A vizsgát természetesen kétévente meg kell újítani, és aki közben a legszarabb kommenteket írja, és visszaoszt nekem a pénzből, azt beválasztom magam mellé a testületbe.
Ugyanitt keresünk kilóra megvehető politikust, aki mindezt kilobbizza nekünk. Pártállás nem akadály jeligére a kiadóba.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.29. 23:05:53

@peppino: "Én elmegyek vizsgázni... "

:)))

ez az, te vagy az első tökös csákó a poszton...

peppino 2009.01.29. 23:07:30

@ufó:

Na látod.... Még az is lehet, hogy tanfolyamra is elmegyek... :-)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.29. 23:08:12

@yanchi345: "A vizsgát természetesen kétévente meg kell újítani..."

inkább félévente, mester, nem...?

tanársegédnek jelentkezem tisztelettel..., ufó...

(: sokhülye :) 2009.01.29. 23:09:03

namostkéremszépen,

ennek a blognak / bejegyzésnak mi értelme volt? semmi... és hol a 18+? na mindegy, nem szeretem a politikát, de ez undorítóan "baszt...ssuk a másik oldalt" szagú...

szadeszos vagy, vagy szegfűs?

peppino 2009.01.29. 23:09:27

Sőt, veszek mixert meg mindent, lemezjátszóm úgyis van.

Aztán meg belépek a Fideszbe, meg az Mszpbe. :-)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.29. 23:10:54

@peppino: fúúú..., azé' az kömény ám...

engem most bxsztak ki chill out vizsgáról...
azt mehetek uv-zni...
:))))

peppino 2009.01.29. 23:12:56

@ufó: voltál MADÉSZ tanfolyamon?

(: sokhülye :) 2009.01.29. 23:16:59

ja, és a kérdés:

minek vizsga? aki jól játszik, megél belőle, aki nem, azon röhögnek. ennyi.

egy közepesen ismert együttes tagja vagyok, mi az albumokat ingyen letölthetővé tesszük, vagy aki megveszi a boltban, az 1990 Ft, az kb. a gyártási költsége, mert szép színes meg minden... mégsem rinyálunk és sír a szánk, mint pl. a hajósnak, mert a közönség így jobban megismer -> a koncertre többen jönnek -> lesz pénzünk jobb stúdiómunkára -> még több néző -> még több pénz -> nem halunk éhen, ami ma az országban a nem főállású (vagy médiak.rva) zenészek közt nagy szó.

miért írtam ezt le? mert ránk sem lenne a kutya kíváncsi, még ingyem sem, ha sz.rok vagyunk, így van ez a dj-kkel is, nem kell vizsga...

főleg, mert a dj-k amúgy is röhejesek, nem kell tartaniuk az amatőröktől:D

Kihaennem00 2009.01.29. 23:49:40

@Madnezz:
Nem mondtam, hogy ez csak a balosok eszköze. Én csak arra próbáltam utalni, hogy ennek a blognak egyetlen célja van: lejáratás. Végig olvastam néhány posztot, de egyikben sem találtam építő jellegű kritikát vagy gondolatot.Vegyük ezt a poszot: konkrétan sehol nincs megemlítve, hogy az úriember a Magyar Lemezlovas Egyesület elnöke. Az hogy fideszes képviselő, 3-szor is. Szerintem az értelmezés szempontjából ez fontos információ.
Már nagyon unom, hogy ilyen színvonaltalan blogokkal van tele az index címlap.

Silly 2009.01.29. 23:56:31

Fideszfigyelő :)

Ez jó.

De mér köll figyelni?

Le voltam hibernálva? Nem értem....

Megyek is és kigúglizom ki vezeti ma a magyarország nevű banánköztársaságot !

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2009.01.30. 00:01:23

@Kihaennem00:
Én nem ismerem ezt a blogot, de tényleg hányavetin van megírva ez a post. Egyetlen jó felvetésre ment rá és abban igaza van. Voltaképpen csak felhívja egy valós dologra a figyelmet és az már lejáratja önmagát. Abban is igazad van, a média nagy része lejáratós hírekkel van tele. Az sincs leírva hogy az illető hivatalosan a MAHASZ alkalmazottja és érdekelt a cégen keresztül, azaz nem egy jószándékú magánkezdeményezésről van szó. Meg ehhez a témához kapcsolódóan már volt blogbejegyzés, azt linkelhette volna, mert ez csak a jéghegy csúcsa. Ha igényesebben lenne megcsinálva, akkor lenne helye az indexen így tényleg kétséges...

2009.01.30. 00:05:39

Hogy mennyi időtök van...

Carnivora (törölt) 2009.01.30. 00:45:15

ez üt :D pedig nem vagyok egy bolsi :D

adom 2009.01.30. 01:05:40

azt hiszem mindenkinek a "maganugye" mitmennyit tesz az "oveiert". z viszont demokracia kerdes, hogy gyermekeink vedelmeben betiltunk zeneket, mert mi mas miatt nem kaphatna vki ilyen papirt, ha nem a jatszott zene miatt, vagy mitol is vedjuk gyermekeinket, ha nem a rombolo zenetol, meg kulonben 18 alatt mit keres, "karos" buliban a gyerek. folotte, meg ha elmehet, apuci partjat az orszaggyulesbe juttatni, akkor zenet is had valasszon.
+1 sztori: bejelentkezik a srac a vizsgara. a gyakorlati resz sikeres, (15 percig szolt a zene). elmeleti kerdes: mi Britney Spears legujabb slagerenek cime? -nem tudom. -akkor meg, hogy gondolta, hogy akar dj lenni. -csak gondoltam, ha megjelent 2 albumom a hollandoknal es hetente jatszom oket ott klubokban akkor, talan itthon is lejatszhatnam. es mit mondananak magyarorszag nagy dj-i ha ez megtortent volna mondjuk Yonderboijal, vagy barkivel, akit kulfoldon alobb ismernek el mint itthon...

pityupang 2009.01.30. 01:44:32

Micsoda egy hülye országban élek én.

pityupang 2009.01.30. 01:47:01

Deeeeeeee, azért ugye ez nem olyan súlyos dolog, mint eladni egy fél országot, meg fél kerületeket ellopni a belvárosban? Persze attól még faszkalap ez a Nyitrai is. Ezzel van most elfoglalva? Hááááát...

ampierre 2009.01.30. 04:07:43

Gratulálok... Hát kedves posztíró, legyen ez a legnagyobb baja egy pártnak.. Kívánok a világ minden országának egy olyan kormányzó pártot, ahol ez az egyetlen dolog, amibe bele lehet kötni.. :)) Tudod, egy dolgot biztosan elértél.. A blogod hatására három barátom döntött úgy, hogy segít kampányolni a következő választáson, ugyanis ez mindennek a teteje.. (és az alja).. Köszi :D

asdyxcqwer 2009.01.30. 06:10:41

mar hogy ezeknek az embereknek a szemelye egyaltalan felmerult mint DJ, elado vagy barmilyen ezeket a szakmakat szabalyozo hivatallal osszefuggesben azt minden elektronikus zenet kedvelo ember neveben kikerem magamnak! szegyen!

mnmnbkhj 2009.01.30. 06:18:36

Szerintem ez a voksán nem a füle után állítja a bpm-et. Neki a lemezjátszó oylan, mint a többi kvának a gogorúd

capor_ 2009.01.30. 07:25:43

Ez egy vicc... Voksán Virág és a népnevelés? Ott volt talán a rózsaszín mackónacis Hamvai pégé is?? Mert ő aztán egy igazi prominens réteget szolgál(t ?) ki a Bankban..

2009.01.30. 07:29:09

Talán Nyitrai pályát tévesztett és most jött rá, hogy neki a DJ-k között a helye!Igaza van! A többi 385 fö mikor világosodik meg ?

capor_ 2009.01.30. 07:36:04

@Bockó:

ez a cikk egy rakás szar... egyszerűen nevetséges...

seagal 2009.01.30. 07:57:47

@Bockó: Nem gondolom, hogy kizárólag a pontosságon múlik a dolog, de szerintem ez meghatározza az egész tevékenységét. Tudhatnád, ha valaki pontosan kever, akkor is vátozik valamelyest az ütemszám a szet végére. Te sznobizmusnak tartod. Számomra viszont idegesítő ha pl táncolok egy zenére, és a másik zene csak úgy becsapódik valahonnan teljesen más sebességgel. Ne vonatkoztassunk el a témától! Ezek vizsgát akarnak. Ennyi erővel egy "normális" vizsgán mindegyik megbukna mint a szar. Mostmár nem Dévédényi Tibibá korában élünk, aki két zene közt beköhögött pár magvas gondolatot a mikrofonba ozt jónapot. De mondom még1X, hogy jelenjeg talán nem ezekkel a dolgokkal kellene foglalkozni.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.01.30. 07:59:35

Buzi vagyok én is, undorítanak az ex-pornós csajok!

klacus 2009.01.30. 08:02:39

Hát még mindig jobb ez a csaj mint a Csillagszemű Lendvai.... Gondolj bele az pulcsitana így neked...

RobinGood 2009.01.30. 08:13:39

Szerintem már az szar, hogy erre valaki létrehoz egy blogot :-) Ez a poszt meg :-)
Még szerencse, hogy vannak ilyen megbízható erkölcscsőszök :-)

surayana 2009.01.30. 08:19:07

Virág a legszebb nő - olvastam a zújságban. És amit a zújság ír, az igaz.. És ha egy ilyen celeb odaáll a hazafias erők mellé, akkor az pozitív dolog. Persze ha mondjuk egy népellenes hazátlan szoci mellett állna, akkor büdös k. lenne. Ha megmutatja a ciciket egy nemzeti hazafias rendezvényen, az azt jelzi, hogy a magyar nők milyen szépek és gyurcsány mondjon le. De ha egy hazaáruló szoci mellett bukkanna ki a cici, az az ifjúság megmételyezése lenne. Voksán Virágot miniszterelnöknek. Ja és a gyurcsány monnnyon le...

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.01.30. 08:40:20

Moslík egy feje van ennek a csirkének.
Ez az írás meg egy műhiszti.
Keleti lánya, az ténlyeg gáz. Tudom, az a szocifigyelő témája lenne. (Meg egyébként is az egy rendes lány, csak csúnyán átverték rossz fideszes bácsik.)
Meg mi a +18? Csöcsöket optimális esetben nemtől függetlenül már egy napos korában is lát az ember.

capor_ 2009.01.30. 08:43:22

Én alapvetően jobboldali vagyok, de szerintem bárkié mellett is áll ez csak egy ronda kurva marad... Ez a száj meg ez a smink meg ezek a természetellenes mellek, visszataszító. Én inkább őt tiltanám be...

Lolita999 2009.01.30. 09:02:30

@serwer: De, ha nincs meg a hivatalos papírod erről, nem válthatod ki pl ma vállalkozóit, ha pl korrepetálni akarsz. Senki nem vonja kétségbe azt, aki igazán tud, ehhez valóban nem kell a papír. De, ha nincs papír, sok helyen nem állnak szóba veled. (Most nem a legócskább kocsmákra gondolok)

states 2009.01.30. 09:08:57

Kedves postoló, jobban tennéd, ha inkább az MSZP-t figyelnéd, főleg a kezüket, mert már minden odaragadt, ami mozdítható, meg ami nem. Amúgy pedig ez a csajszi melléd is odaállhatott volna egy fotó erejéig, és akkor mit csinálsz, elkergeted?, kicsit kilóg tudod az MSZP-s lóláb...

staropramen 2009.01.30. 09:15:07

Egy úriember megválogatja, hogy kivel szerepel együtt -(főleg egy beállós képen)
Ennyi

Carnivora (törölt) 2009.01.30. 09:21:50

@staropramen:

Jobboldali politikusok nem nagyon szoktak ilyen Virág féle értékrendet közvetítő hölgyekkel közösködni az tény. Persze mindenki , úgy van vele, hogy d*gná, de mégsem megfelelő értékrend a Virág által képviselt az ifjúság elé mintának.

Bár leht nyitrainak felcsillant a szeme ezután a nívós "hír" után: Voksán Virág a 20 centis péniszt szereti

velvet.hu/blogok/gumicukor/tags/voksan_virag

triple_sec 2009.01.30. 09:24:31

Mindenkinek, aki "alapvetően jobboldalinak, konzervatívnak" tartja magát: én úgy látom, hogy az egész cirkusz azért folyik (ezt a posztíró is említette), mert sztárdídzséinek be vannak tojva, hogy egy kis tehetséggel is minimális befektetéssel (számítógép, erősítő, keverő plusz egy ügyes kis szoftver) tkp. bárkiből lehet népszerű lemezlovas, akár egy nagyobb ház garázsában is. Ergó sztárdídzséink féltik a kenyerüket, és kínjukban az ifjúságvédelem hihetetlenül demagóg, pofátlan és átlátszó érvrendszerével szeretnének bevezetni egy jó kis pecsétszagú, kádári időket idéző, "majd-állambácsi-megmondja-mit-szabad-és-mit-nem" típusú engedélyeztetési intézményt. Drága konzervatív barátaim, kiknek a Lajta boldogabb oldalára született eszmetársai számára a (lehető leg)szabad(abb) piac alapvető érték, kérlek Titeket, vegyétek észre, ez a leggagyibb, legpitiánerebb VERSENYKORLÁTOZÁS, amelyet az elmúlt években láthattunk (na persze a harmincmilliárdos kárt okozó autópálya-építőket nem számítva, de nekik legalább annyi bőr volt a pofájukon, hogy titokban próbálták csinálni, amíg le nem buktak). Rossz DJ-k partijaira úgysem fog járni senki (vagy akik mégis, az legyen az ő bajuk), az ifjúság védelmét pedig inkább bízzuk csak kompetensebb közegekre, pl. a szülőkre (rosszabb esetben a gyámhatóságra).

Innentől kezdve SZVSZ totálisan irreleváns, hogy mennyire úgymond "könnyű erkölcsű" az itt bemutatott hölgyemény, akinek keblei közül Nyitrai Zsolt Rt. Hon. MP Úr ifjúságért aggódó tekintete éppen hogy csak kikandikál. A poszt ilyen szempontból szerintem nem a leggyengébb (bár kétségkívül igen gyenge) pontján érvel Nyitrai Zsolt Rt. Hon. MP Úr kampánya ellen.

Apropó: nekem van talán a legszebb kék szemem a világon, mindenki imád. Sajnos azonban vannak nálam kékebb szeműek is, franc a pofájukba. Nem lehetne, hogy az ifjúság és a közerkölcsök védelme érdekében csak én hódíthassak a szép kék szemeimmel, szigorúan engedélyhez kötve? :-P

pat bateman 2009.01.30. 09:28:28

engem baromira nem izgat, hogy van vizsgája vagy nincsen egy dj-nek, játsszon nekem - és a közönségnek is - tetsző zenét, ne szálljon el magától. a "Dandy, Náksi, Nyitrai, Flower, Valaki, Spigiboy" felsorolásból nekem egyedül Dandy az, aki a fennti mondatomnak eleget tesz. ezért sem igazán értem, hogy miért állt oda ezek mellé. (persze, elfogult vagyok, mert az ő zenéje speciel nagyon bejön nekem, de itt nem ez a lényeg.) felőlem Voksán Virág is lehetne "jó dj", de nehogy már a kinézete határozza már meg, hogy odaengedik-e a pultba vagy sem... még az is előfordulhat, hogy jó ízlése van, bár engem alapból taszít a külseje, de ez az én véleményem.
ami meg a korábbi OSZK vizsga volt, azt nyugodtan nevezhetjük komolytalannak és szégyenletesnek, legalábbis amit a kapcsolódó írásokból sikerült leszűrnöm. Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a linket, azt hiszem minden fontos benne van: www.recreation.hu/dj-vizsga.html
(Pánczél Gábor a FREEE magazin egykori főszerkesztőjének 1998-ban megjelent írása)
azt meg, hogy ez a fideszes "önjelölt" nyikhaj pörgeti a lemezeket elég nevetséges. nem t'om, hogy a politikának minek kell beleártania magát ebbe. jó, jöhet erre a válasz: a kormányszóvivő gerjesztette az egészet. lehet, de miért is ne lehetne bárki dj: tessék otthon, PC-n Traktor DJ Studioval vagy Abletonnal lehet gyakorolgatni, aztán ha adott a lehetőség, meg lehet méretni magunkat a közönség előtt is...

gonosz1hal 2009.01.30. 09:32:18

Gratulálok a Fidesznek!

Csak így tovább, vicces lesz, ha megint be tudjátok bizonyítani, hogy innen is el lehet veszíteni egy választást! Mi a fenének engedtek oda minden hülyét? Vagy ha már odaengeditek, adjatok már a kezükbe egy alkotmányt, avagy írjátok le, még jobb, rajzoljátok, mit szabad pénzé', és mit nem!

Megáll az ész! A csávónak talán az MSZMP-ben lenne a helye.

Carnivora (törölt) 2009.01.30. 09:45:19

@triple_sec:

Te figyuuuu .... elvileg ez szórakoztatóipar egyik ágazata egy szakma amit vállalkozásba kellene űzni, és számlát adni a fellépések után.

Minden ágazatban kikell váltani mindenféle szaros engedélyt.

Ezzel az erővel apámnak , aki 35 éve gázszerelő mester , miért kell pár évente több százezerért újra mester címért fizetnie?
Miért kell nekem öt évente az NKH-tól fuvarozási engedély?

Ezek mögött semmi más nincs csak pénzbeszedés ... és megvan ez biza minden ágazatban.

DocBulywood 2009.01.30. 09:51:29

"Nyitrai Zsolt felelősségteljes mondataiból ide is teszek néhányat, abban a reményben, hogy a DJ Flower igaz emberi értékeiről tanúskodó képek nem vonják el a T. Olvasó figyelmét, hiszen képviselő úr itt gyermekeink jövőjéért küzd."

Öregem, ilyen írói vénát...! Még most is ROTFL.

:-DDDD

pat bateman 2009.01.30. 09:52:54

a dj-mesterség kvázi egyfajta művészet, ennyi erővel minden festőnek, grafikusnak és egyéb kreatív munkát végzőnek is ki kéne vmi OSZK vizsgához hasonló "izét" találni.
a gázszerelő felelősségét meg nehogy már összevessük egy dj-ével... ha a gázszerelő valamit elszúr, annak igencsak komoly - akár emberéletet is veszélyeztető - következményei lehetnek...

Carnivora (törölt) 2009.01.30. 10:58:11

@pat bateman:

Te osotobenko droid a szórakoztatóIPAR , mint a nevében is van az egyfajta szolgáltató szektor. Ezek az úrak nem éhezés szélén festegetnek egy műteremben, hanem lemezeket adnak ki hétvégente járják az országot a többnyire számlamentes haknikkal ... aham értem te gyengeelméjű, ha nekem van 300-400 ezer forintom, akkor asztalos, gázszerelő stb. mester lehetek? :D

Tamáás 2009.01.30. 12:15:59

Hát ez szép.. ez kicsit tényleg nyögve-nyelős.. de azért jó, hogy figyelemmel követed mit csinálnak a Fideszes képviselők XD.. Jó szórakozást, és legközelebb írt meg pls, hogy egyikük átment a piroson.. Meg azt se értem mi a baj voksán virággal... hogy jól néz ki ? nem értem, én örülnék egy olyan bulinak ahol egy ilyen jó nő a dj (amúgy nem a zenéért mennék oda,mert azt semminek tartom.. bocs) mer itt a gyerekek kapcsán valszínűleg nem a 10 évesekre gondoltak.. egy 16-17 éves srácnak meg nem tudom mit árthat.. Az meg hogy mit csinál.. mm hogy playmate, óóó mindenki azt csinálja amihez ért! amire vannak adottságai.. szóval ez tényleg gáz.. legjobbakat.. és inkább öszödre, meg a többire figyelj mert ott érdekesebb cikkek születnének ! na cscs

pat bateman 2009.01.30. 12:51:03

@Carnivora: hú öregem, te ütöd a színvonalat. hol érdekel engem, hogy számla nélkül hakniznak vagy sem. de ha elolvasod az idézett link alatti cikket, akkor látod, hogy az OSZK vizsgának vajmi kevés értelme van. szórakoztatóipar, igen, persze, de most akkor kezdhetnénk a vitát, hogy mi is tartozik ebbe a kategóriába... vagy azzal volt a gond, hogy MŰVÉSZNEK mertem minősíteni a dj-ket? lemezeket adnak ki? igen, az pedig már egyfajta kreatív tevékenység eredménye. egyébként meg egy dj nem feltétlen ad ki lemezeket. max pörgeti azokat, azaz manapság nagy részük már cd-ről játszik. szórakoztatóiparban, mint vállalkozók éjjelente x órát játszanak y forintért, s hogy adnak-e számlát? biztos sokan nem, de ez nem feltétlen ennek a szakmának a velejárója. ha már a gázszerelőknél tartottunk, akkor csak meg kell figyelni, hogy a mesteremberek mennyire "hajlandók" számlát adni...
most már csak azt nem értem, h mit akarsz 300-400 ezer forintból. felteszem: ha ennyit kipengetsz a megfelelő helyre, dj biztos lehetsz majd, és lehettél volna korábban is. amúgy meg helyesen írni is meg kellene tanulni, na de OFF, nem vagyok hajlandó az alpári stílusodra lesüllyedni, be is fejeztem.

Carnivora (törölt) 2009.01.30. 15:19:05

@pat bateman:

Hülye vagy ehez tipikusan az a retardált barom, akik miatt ez az ország itt tart.

Mé ádjooon számlááát? méééé fizessen nyugdíjjáérulékot? méééé ... ő művésssszzzz

barom.

Blowzy 2009.01.30. 15:36:22

Palotai, Suhaid, Shuriken, Mesterházy, Bootsie és befejeztem a valamirevaló magyar dj-k sorát... Csak mert beteszed a neved elé a Dj titulust, attól még nem vagy az. Különben is éljen az orosz elektronikus zene!

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.01.30. 17:55:29

Madnezz: "Nem kell szándékosan csúsztatni, elég a valóságot megmutatni a pártokról, elég kemény az önmagában is!"
Kihaennem00: "Tényleg kéne minden pártnak egy blog."

Én is szívesen olvasgatnék ilyen blogokat. Egyébként először a Jobbikról-Gárdáról gondoltunk egy ilyet. De mivel Orbán azt mondta, hogy ad nekik két pofont és hazazavarja őket, láttuk, hogy ahhoz mi már nem kellünk. :(((

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.01.30. 17:56:45

@vampierre:
„Gratulálok... Hát kedves posztíró, legyen ez a legnagyobb baja egy pártnak.”
Egyet is érthetünk. Szerintem is furcsa, így a válság közepén, hogy a leendő kormányzó pártnak legfőbb gondja a lemezlovasok megélhetése. Nagyon figyeltünk, de tegnap egyetlen adójavaslatot sem hallottunk a Fidesztől, pedig ez tényleg fontos ügy lenne.

„Tudod, egy dolgot biztosan elértél. A blogod hatására három barátom döntött úgy, hogy segít kampányolni a következő választáson, ugyanis ez mindennek a teteje (és az alja).”
Ekkora hatást nem reméltünk. Tudod, mi valójában titkos Fidesz-ügynökök vagyunk :)))

Radar · radar.blog.hu 2009.12.01. 18:47:06

inkább csöcsöket nézzen a gyerek, mint szintetikus drogokat nyomjon be magának...
a tesztoszteron legalább természetes drog :)
ne legyünk olyanok, mint az amcsik, akiknek semmi bajuk azzal, ha a gyerek egész nap a szétfröccsenő agyvelőt nézi a tévében (ami nem természetes), de felháborodnak egy szabad kebel látványán (ami sokkal inkább természetes).

az más kérdés, hogy az illető a csöcseivel vagy a tudásával lesz-e dj, szóvivő, akármi.

Ajtony 2009.12.01. 18:51:51

Sziasztok! Éppen Thürmer Gyula és Vona Gábor közötti választásomon töprengve ért a "szexőrült" fideszesekről szóló beírás. Ezt olvasva jöttem rá, jó néhány közös pontunk lehet a fidesz politikusaival, így most asszem őket favorizálom - no meg DjFlower pucsítós képét, és a gyönyörű úszónő bizsergető látványát.
Egyébként sokkal szebb látvány egy fideszhez húzó csinibaba, mint három Lendvai klón között néhány kihízott szoci képviselőnő (bár azok biztos tudnak főzni - már az alakjukon is látszik)
Visszatérve a témához: inkább egy szoknyaőrült fidesznyik, mint egy alkesz szoci, vagy "más" eszdéeszes politikus.
A blognak - csak így tovább! Esetleg az éhesebb blogolók miatt lehetnének nagyobbak a képek, amit nyomtatva fel lehetne celluxozni a budiban.

Staki 2010.07.06. 07:49:52

Szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág?????!!!!!:D:D:D
Ebben az a sujtás,hogy akik elismerték"szakmailag"a hölgyet,azok abszolút nincsenek elismerve semmilyen komoly zenei fórumon,mert köztudottan szánalmas,tehetségtelen,nagypofájú és hihetetlenül képmutató zsebcirkusz banda az egész.

Legalább mutatnátok fel valamit!!!!Mindenki meg tud tanulni három gombot megnyomni a Pio.100-on...és ha még csöcsöd is van hozzá akkor már szakmailag elismert sztár dídzsé vagy.
És ezt a sz*rt képesek lenyomni az emberek torkán mint zenélés.:D:D

allright 2010.07.13. 05:42:14

Itt kurvára nem lesz egyetértés semmiben!!! Sem a MAHASZ sem a dj vizsga téren. Én azzal egyet értek, hogy vegyük meg azt a zenét amit elkészítettek, mert rengeteg meló van vele és ha ebből él más nem pedig a saját zenéiből akkor már fizesse meg azt a jogdíjat!!
Viszont azzal az éves általánydíjjal én sem értek egyet !!! Kinek fizetem azt?:D
a jszinek?:D......Jham neki..... meg a sok majomnak aki ezt kitalálta. Nos a lényeg a lényeg hogy SOHA nem lesz egy jó törvénymódosítás erejéig semmilyen nemű egyetértés.
Weehheeehheee Voksán virágág meeeg...... hmmmmm :D nemtom sztem nem kisgyerekeknek való xD .....Maradjon inkább a hajléktalanok segítésénél !!!!!! ( szopja le őket keresztbe meg hosszába)


süti beállítások módosítása