Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Széles Gábor a próféták pecsétje

2009.01.20. 17:38 - eroica

Címkék: magyar hírlap széles


Mindig fölvetődik a kérdés, amikor Széles Gábor újabb darabbal gyarapítja épülő média-birodalmát, hogy mi a célja vele. Nyereséget aligha hoz, a politikai pálya sem valószínű mostanában, de ő szorgosan vásárol.

 

Talán sikerül magyarázatot találni a Magyar Hírlap cikkében, amely Orbán újabb programbeszédéről tudósított. (http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=158261) A Ráday Kollégiumban szép társaság gyűlt össze, hogy meghallgassa a "nemzet miniszterelnökét", köztük Martonyi János, Szájer József, Stumpf István, Duray Miklós, vagy Elmar Brok, a Fidesz régi barátja az EP-ből. Ott volt maga Pozsgay Imre is, aki az MSZMP-től jutott el a Nemzeti Konzultációig, róla még kép is került a Hírlapba.

  

A cikk meg is említi a rangos társaságot, azonban név szerint csak egy személyt emel ki: "A ... rendezvényen több ismert közéleti személyiség is megjelent, közöttük Széles Gábor, lapunk tulajdonosa is." De szép is olvasni a reggeli kávé mellett, hogy értékén becsülik meg az embert!

 

A történet folytatódik

A cikkbeli "próféták pecsétje", Széles Gábor a kolozsvári Krónika napilap megvásárlását is tervezi.

Hadd tudják meg ottani magyar testvéreink is, milyen szép az, amikor a lap újságírója saját tulajdonosának teszi fel zárókérdésként: "Szerepet vállalna egy polgári kormányban? S ha igen, milyet?"
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=157423

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr76885647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elgondolkodo 2009.01.20. 22:43:05

"Szerepet vállalna egy polgári kormányban? S ha igen, milyet?"

Valamibe csak bele kell kötni, nem igaz..?

Buga_Jakab 2009.01.21. 09:53:41

@elgondolkodo: Nekem azzal nem is lett volna bajom, ha valamelyik jobboldali kormányban pl. gazdasági mimniszter lett volna. Volt eis erről szó, főként az MDF-időkben.

AMikor megvette a MHírlapot, reméltem, hogy lesz egy normális középjobb napilap. MNemzet2. Ehhez képest ez a kis tulajdonos-tömjénezés már csak hab a tortán.

9mmPara 2009.04.01. 14:27:04

Széles Gábor a saját két dolgos kezével tette tönkre az Ikarust, a világ egyik legnagyobb és legjobb autóbuszgyárát. Ezzel kinyírta az egyik emblematikus magyar céget és sokezer családot taszított létbizonytalanságba. Eközben és ezzel összefüggésben milliárdos vagyonú magánszeméllyé lett.
Nem szeretném, ha érdemi politikai befolyásra tenne szert.


süti beállítások módosítása