Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Parlamenti párt=nem legitim, kibukott párt=legitim?

2010.11.02. 15:02 - eroica

Címkék: szlovákia híd semjén zsolt semjén mkp határon túli felvidék határon túli magyarok híd most

A magyar kormány a Magyar Állandó Értekezletetre (Máért), nem hívta meg a legtöbb szlovákiai magyar által választott pártot a Híd-Most-ot. Semjén ezt azzal indokolta, hogy mivel a Híd-Most vegyes (magyar-szlovák) pártnak deklarálta magát ezért nem vehet részt a magyar szervezetek fórumán.

http://kalohirek.hu/uploads/thumbnails/uploads//kalohirek/2010-08-23/3e081fda3bce3282f83474f244c71361e35cfed2_400x300.jpg
Megosztja a felvidéki magyarságot?

Az nem zavarta Semjént, hogy a Híd-Mostban ülő szlovákok olyanok, akik azonosulnak a párt (magyar) kisebbségvédelmi politikájával. A pártra pedig a magyarok közül is többen szavaztak, mint a parlamentből kibukott Magyar Koalíció Pártjára (MKP). Ez utóbbi most egyedüli pártként képviselheti a felvidéki magyarságot.

Korábban szlovákiai látogatásán Kövér László is csakaz MKP-val tudott találozni. A Híd-Most-ra húsz perce sem volt.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr772416213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megdobbent 2010.11.03. 02:22:56

Wehehe, biztos nagy most a gond a szlovak magyaroknal, hogy nem lesznek ott, amikor smitpaca megszegi a kenyeret, majd megy alairogatni a sarokba,. ugyanakkor bocskoros zorbanur frocsogi a nyalat a mikrofonba. Weeeeeeeehehe, egyaltalan volt ott valaki a tomjenzsoltin kivul?

Van meg magara valamit is ado bel- es/vagy kulfoldi magyar, aki annak vallja magat, mikozben ezek magyarkodnak a szinpadon? Nem hiszem, hogy akad egy ertelmes ember a vilagon, aki kepes magaval egyivasunak tekinteni ezt a csurhet.


süti beállítások módosítása