Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

"Lázár beszorult a logikai zsákutcába"

2010.10.25. 19:55 - eroica

Címkék: fidesz hódmezővásárhely nyugdíj polgármester lázár jános megtakarítás hazudik nyugdíjpénztár frakcióvezető államosít

"Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője szerint a szocialisták nem akarják, hogy az emberek maguk dönthessenek a saját pénzükről, ezért ellenzik a magánnyugdíjpénztárak államosítását. Ismételjük ezt meg. A szocialisták nem akarják, hogy az emberek maguk dönthessenek a saját pénzükről, ezért ellenzik a magánnyugdíjpénztárak államosítását. Orbán Viktor a kormányprogram vitáját azzal zárta, hogy legfőbb ellensége a cinizmus, jutott eszünkbe."

Írta az index tudósítója a mai parlamenti ülésről közvetítve. Ehhez szerintem nincs mit hozzátenni. De azért lehet szavazni.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr362398348

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Milyen a fideszes, ha kiesik a szerepéből... 2010.10.26. 10:56:23

Lázár János, a FIDESZ frakcióvezetője sok hülyeséget össze tud hordani, ha a központi direktívát kell szajkóznia, de ha egy nagyinterjúban (1. 2.) a saját gondolatait adja elő, akkor azért a sok mellébeszélés mellett csak nem tudja elrejteni, hogy van ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak beugrottam 2010.10.25. 21:32:08

Lázár szerint igazi döntés hogy vállaszthatok az állami és az államosított(állami) között.
Mint annó lehetett választani a Párt és a Hazafias Népfront jelöltje között.Hiába ,ezek sem tudják a múltat végkép eltörölni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.10.26. 10:24:45

Amikor a januári nyugdíjvita idején az volt a fideszes főszólam, hogy "Nem adjuk magánkézbe a magánnyugdíjpénztárakat!", azt hittem elment az eszük.

Most már tudom, hogy csak elszólták magukat...


süti beállítások módosítása