Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Köszöntjük az új médiatörvényt!

2010.07.23. 06:22 - Fidelio

Címkék: média sajtó médiatörvény

El se tudom mondani, hogy mennyire demokratikusnak tartjuk, hogy a miniszterelnök nevezi ki 9 évre a médiatanács elnökét. S azt is mélyen köztársaságinak gondoljuk, hogy eddigiekkel ellentétben a kormánypárt és az ellenzék nem egyenlő számú delegáltat ad. A nép akaratának igazi kifejezése, hogy a kormánypárt (<53 százalék), 2/3-ad arányban ül majd a testületben. Azt pedig szimbolikusan is fontosnak tartjuk, hogy megszüntetik a Szólás Szabadságát és helyette egy pártszóvivő fog "pártatlan" műsort készíteni. Remélem a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát is mindennap beolvassák majd a híradóban.

 
Kép: fungie.blog.hu

Ha nem értesz egyet az új médiaszabályozással, akkor csatlakozz a Facebook-on a Free TV maci csoporthoz.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr82169909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bognár L · https://bognarstudio.hu/ 2010.07.24. 22:25:29

A műsorkészítők ezzel már le vannak rendezve, most már csak a műsorok fogyasztóit kell Kubatov polgárpajtással megfigyeltetni! A pécsi Kubatov-lista mindenesetre biztató a jövőre nézve: ha állampolgárok tízezreiről tudható, kire szavaztak, akkor a nagyságrend többmilliósra növelése aligha lehet akadály.
Tehát a gyártás-fogyasztás teljes uralása nem lehetetlen - csak akarni kell.

Kemotox 2010.11.08. 10:53:21

Ezt az égő cikket is ideje lenne már levenni!

Bár az MTV már akkor is cáfolta azt rémhírt, hogy a Szólás szabadsága megszűnik, de az anarchistáknak ugye semmi sem szent. Úgy látszik még az idő sem, hiszen most 2010. november 8-án, még mindig megy a Szólás szabadsága, ez a cikk meg még mindig itt égeti szerzőjét!

Az új közalapítvány kuratóriumának elnökét a Médiatanács delegálja, a négy tagból pedig 2-2-t a kormányoldal és az ellenzék választ 9-9 évre, kétharmados többséggel.

Én úgy értelmezem, hogy kettő tagot mindenféleképpen, az ellenzék ad, azonban ezt a két tagot nem a parlamenti képviselők kétharmadának kell megszavaznia, hanem az ellenzéki képviselők kétharmadának!


süti beállítások módosítása