Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Még pártlapnak is rossz?

2010.04.15. 08:14 - eroica

https://m.blog.hu/ma/mandiner/image/1004/lmp/MH_CIKK.jpgA Magyar Hírlaptól már kevesen várnak komoly újságírói normákat. Nemrég azonban bizonyították, hogy még pártlapnak se igazán jók. A választás után lehoztak egy cikket, hogy "Az LMP Obamáék kedvence", mert az amerikai nagykövet az LMP-nél tette tiszteletét a választás estéjén. A mandiner persze gyorsan jelezte, hogy az amerikai nagykövet,  Eleni Tsakopoulos Kounalakis asszony járt a Fidesznél és magával Orbán Viktorral is mosolygott. A Magyar Hírlap online-járól persze gyorsan - és önhelyreigazítás nélkül - eltüntették a cikket.

 

 

 

 

 

Korábban Tóta W. vett észre "egy" apró hibát a lap MSZMP-zése kapcsán:

A legjobb az, hogy a Magyar Hírlap még Tóta W. posztja után se vette észre magát. S kicsit később a következő fogadta a T. látogatót:

Tehát a Fidesz (egyébként alkalmas) külügyminiszter-jelöltjénél nem emlegetjük a pártmúltat, a Jobbikosnál meg továbbra is.

Vajon miért éri meg Széles Gábornak évi 6-800 milliókat beleölni? Lehet arra gondolni, higy Orbánnak az örökösödési illetéket eltörlő terve Széles Gábornak (majdani örököseinek) tízmilliárd forint megtakarítást jelent. De ez távlati ügy. Lehet közelebbi is:  feledkezzünk meg, hogy egy új kormánynak is kellhet buszokat venni. Épp most került a sajtóba a hír (mi a Magyar Hírlap Online címlapjáról vesszük át):

A cikkből kiderül "Elsősorban a belső piacra, állami és önkormányzati megrendelések" miatt lépnek piacra. Talán nem hiába bíznak a megrendelésben. Ebből is hazai munkahely lesz. Lehet hogy kevés, lehet, hogy drága, de a miénk (és főleg Széles Gáboré).

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr91922276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eml 2010.04.17. 02:13:46

Ezeket a buszokat az ARC gyártja, és megvette az Ikarus nevet, a modellek az ARC korábbi típusai.

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2010.04.17. 21:21:12

@eml: "Elsősorban a belső piacra, állami és önkormányzati megrendelésekre autóbuszcsaláddal lép piacra az Ikarusbus Kft. és a Rába Nyrt."

www.magyarhirlap.hu/http/www.magyarhirlap.hu/blog/az_ikarus_uj_buszcsaladot_dob_piacra_.html

5791 2010.04.18. 13:13:01

viktor azt is megmondta,hogy a jövőben az utánpótlás nevelést részesítik előnyben.M
eg lehet nézni,hogy kik vezetnek jelenleg pl futbalakadémiát!Mészöly család és Mezei Gy már dörzsölik a markukat!

Transylvanianmixedgrill 2010.06.18. 09:12:27

Nem érted te ezt: a Fideszes komcsi, az valójában csak nevében volt komcsi, már a múlt rendszerben is bomlasztott belülről. Ezér szeressük. Minden más komcsi elvhű volt, kivéve, ha átállt később a fideszbe (például Pozsgay elvtárs).


süti beállítások módosítása