Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A hiba nem az ön készülékében van

2010.04.09. 20:37 - Fidelio

Tagadott a 2002-ben az EBESZ által elítélten pártos Dobos Menyhért. Mégis azoknak lett igaza, akik szerint "rostált" riporter-listával vág neki a választási estének a "köz"tévé. A comment:com írása:

"Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk, hogy honnan vesszük, hogy az MTV-nél bárki is öt héttel előre meg tudja mondani, hogy kik és honnan fognak tudósítani. Nos, úgy tűnik, hogy nem az informátoraink tévedtek. Az MTV legfrissebb sajtóközleményéből ugyanis kiderül, hogy a köztévé legfelkészültebb riportereinek valóban nem jut munka aznap estére, sőt a nemrégiben ajnározott Mészáros Antóniát is a bejutási küszöb határán billegő LMP-hez küldik. Azt eddig is tudtuk, hogy a stúdióban Süveges Gergő fog ülni április 11-én, az eredményeket két sportriporter, Zelinka Ildikó és Szántó Dávid fogják beolvasni."

Korábban írtuk: Tapasztalt újságírók helyett sportbemondók

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr811908226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása