Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Hogyan maradt Orbán pártelnök a 2006-os vereség után? I.

2010.04.06. 16:07 - Fidelio

http://www.origo.hu/i/1003/201003312006marci.jpg

Keményen küzdött, de csalódást okozott még a híveinek is, és vállalt ugyan minden felelősséget a bukásért, közben azért mutogatott másokra is. Az Orbán Viktor vezette Fidesz most a kormányzás kapujában áll, négy évvel ezelőtt azonban történetének talán legsúlyosabb válságát élte át. A választás után, amit saját bevallása szerint "nem is akart" megnyerni. Az origó cikkében szó van még arról, hogy miért mentek a "Rosszabbul élünk, mint négy éve plakátok. Megtudhatjuk miért lett miniszterelnök helyettes Mikola Istvánból. Mindenkinek, akit ajánlom, akit érdekelnek a Fideszen belüli folyamatok. Tovább a teljes origó cikkre.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

Szólj hozzá!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr621898691

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha Ön már eldöntötte, hogy elmegy szavazni 2010.04.07. 01:20:32

Választás, vagy szavazás? Honfitársam! Ténylegesen eljött az idő, mikor döntened kell a saját és családod létéről, életéről! Eljött az ideje, hogy kénytelen vagy szembenézni a „mi volt eddig, s hogy lesz tovább” TÉGED IS alapvetően érintő é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása