Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Orbán nem ért rá, ezért Navracsics ment felvételről az MTV-n

2010.03.30. 09:47 - eroica

Címkék: pécs orbán

Az MTV minden párt listavezetőjét meghívta, hogy ismertesse elképzeléseit, programját. Bár már jó előre kisorsolták, hogy ki mikor kap időt, Orbán helyett csak hűséges Navracsicsa ment el. Az indok:

"Ma Orbán Viktor Pécsett és az Ormánságban van, előre lekötött programokkal, így nem tudott bejönni a stúdióba".

Pécsett Orbán már délelőtt megígért egy elkerülőutat és találkozott a polgármesterrel. Így nehezen hihető, hogy ne fért volna bele este 9-ig egy kicsit rövidített program. Amúgy a dolgok súlyát jelzi sem a pécsi, sem sellyei, és sem siklósi fellépés nem szerepel  a Fidesz kampánynaptárában).

Bár a műsor elején nem jelezték és Navracsics "Jó estéttel" köszönt, Gramsci felhívta rá a figyelmet, hogy a beszélgetés (egy délelőtti) felvételről ment. Tehát Orbán aznap esti programja miatt nem tudott jelen lenni, de az már nem gond, hogy a "helyettesítő" felvételről megy. Orbán korábban már szerepelt felvételről, így nem teljesen értjük, hogy most mi akadályozta meg..

 

 

De ne búsuljunk, az MTI jóvoltából Orbánról így is megtudtunk ma valamit:

Kampánycsapatával VW Multivanekkel utazik.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

4 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr231879785

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Limuzin 2010.03.30. 11:16:28

Emlékeztek még, hogy mennyit zrikálta a FIDESZ Gyurcsányt a 2006-os kampányfilmjéért? Hát ezek után a fene gondolta volna, hogy pont Orbán fogja szállítani a párját a legfrissebb videójával (amiben mellesleg a FIDESZ neve csak az utolsó képkockán jelen...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steve85a 2010.03.30. 11:32:00

Én csak arra emlékezem, hogy kezet kellett neki csókolni.

kuruckergeto 2010.03.31. 00:20:25

Az a legkevesebb, hogy majd kezet kell neki csókolni, de törvény lesz róla, hogy minden közösségi térbe ki kell majd tenni a bárgyún lefelé tekintő arcképét.
A Magyarországon született magyarokkal nem nagyon fog foglalkozni, majd az elmagyarosodott erdélyi hegyipásztorokat fogja támogatni... Ott már most kialakitotta személyi kultuszát, ismerek olyan romániai templomot ahol körbekerítették azt a széket ahova a picsáját letette 3 éve, és úgy mutogatják mint egy szent ereklyét.

lepojka 2010.03.31. 10:24:01

Orbán gyávasága egyre jobban megalapozottá válik, bezzeg milyen bátor amikor a sajátjainak papol, persze azt is papírról.

Nádasi Balázs 2010.03.31. 11:12:14

By the pricking of my thumbs,
Something wicked this way comes.


süti beállítások módosítása