Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Fekete-fehér, igen-nem

2009.01.13. 21:17 - Fidelio

Címkék: gazdaság varga mihály imf fekete fehér valutaalap

Fekete-fehér
 

Varga Mihály: már az IMF is látja, hogy ez a hitel "nem egy sikertörténet, hanem inkább egy kudarctörténet, amiből nem jön ki jól sem az ország, sem a valutaalap".

Strauss-Kahn, az IMF vezérigazgatója: "A Magyarországgal megállapított program jól halad. Azért jöttem, hogy megnézzem a haladást: meglehetősen elégedett vagyok" mfor.hu

 

Igen-nem

Varga: "A kormány kezéből mintha kicsúsznának a gazdasági folyamatok, egyre inkább úgy tűnik, hogy a folyamatoknak nem ura a kormány".

"Szeretném, ha észbe vésnék, hogy minden a lehető legjobban halad" - hangsúlyozta Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója a mai sajtótájékoztatón, amivel így határozottan eloszlatta a napokban felerősödő pletykákat (miszerint elégedetlen az IMF a hazai folyamatokkal).

 

No comment.

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr67875841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buga_Jakab 2009.01.14. 13:23:02

A tőzsde meg benyalta az IMF hazugságait, és tegnap délután elkezdett emelkedni.


süti beállítások módosítása