Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A közmédia nem fárasztja magát ellenzéki véleményekkel

2013.12.21. 04:37 - eroica

Rétvári Bence KDNP-s államtitkár tegnap arról sajtótájékoztatott, hogy alaptalanok voltak az Alaptörvény kritikái, hiszen például a sajtószabadság is mennyire jól van.

"egy olyan hír, információ sem volt az elmúlt két évben, amely az alaptörvény, illetve az új médiatörvény miatt nem került volna nyilvánosságra. A sajtó továbbra is szabadon működik, Magyarországon."

Bátor kijelentés volt ez egy héttel az után, hogy az MTI nem tudósított Sólyom László és jelenlegi alkotmánybírók könyvének bemutatójáról, amely keményen kritizálta a Fidesz jogállami dúlását. Mivel az MTI előzetesen azt ígérte, hogy tudósítani fog a könyvbemutatóról, nehezen lehetett hitelt adni különböző hazug magyarázkodásaiknak. De talán az sem a sajtó tökéletes szabadságát mutatja, hogy Lomnicit kiretusálták, hogy Cohn-Bendit válaszát meghamisították vagy hogy a Híradó "nem találta" a tüntetőket az operánál. (S beszélhetnénk az aránytalanul elosztott állami hirdetésekről, a Simicska-közeli Class FM konkurens frekvenciájának "államosításáról", a "napraforgó blog" sikeréről stb.)

De Rétvári nyilatkozata után éjjel mintha a Híradó.hu címlapjára rápillantva valamiért nem tűnt teljesen megnyugtatónak a sajtószabadság helyzete.

Kozmedia_Hirado_hu_kormanymedia_Fidesz_nyilatkozat_onreklam_idojaras_tartalomelemzes_kormanypropaganda_egyoldalusag.png
A képre kattintva nagyobban is látható a Híradó címlapja

Jól látszik: a 11 vezető hírből 9 kormánypárti nyilatkozat. A másik kettő pedig politikailag nem releváns. (A két "független" nyilatkozót fideszes kötődése miatt vettem Fidesz nyilatkozatnak. Áder, a Fidesz korábbi elnöke épp a Fidesznek kedvező választási időpontot jelentette be virágnyelven. Domokos László ÁSZ elnök, aki 20 évig a Fidesz politikusa volt, a NAV-kapcsán pedig épp a Fidesz véleményét erősítő dolgokat mondott.) Ahol a címlapon nem szerepel fideszes politikus neve, de a valamilyen "sikert" hirdető hírben ugyanúgy van fideszes nyilatkozat, de ellenzéki nincs. (Varga Mihály nyilatkozik az "Optimista várakozás..."-ban és az "Átlépte a 100 ezer..."-ben hírben is, a "90 millió forint..." hírben pedig Soltész Miklós államtitkár).

A 9 Fidesz-nyilatkozatból mindössze kettőben idéznek be egyáltalán ellenzéki véleményt. Selmeczi nyilatkozatában egyetlen mondatot idéznek Bajnaitól, Rogán nyilatkozatánál pedig csak a fideszes politikus szavaihoz idéztek egy-két mondatot az ellenzéktől, hogy legyen mire reagálnia.

Külön érdekes, hogy Bajnai vagy Mesterházy hivatkozott nyilatkozatai korábban nem jelenhettek meg önálló hírként, csak a több bekezdésben ismertetett fideszes reakcióban kaptak egy-egy mondatot. A legszebb talán az, hogy Selmeczi sajtótájékoztatójáról beidézik, hogy Selmeczi előre reagál Szanyi későbbi ÁFA-csalásos sajtótájékoztatójára ("a baloldal teljesen hiteltelen"), de Szanyi sajtótájékoztatóját persze nem hozták le.

Nem egyedi jelenség, hogy az ellenzék véleménye csak a fideszes reakcióban jelenhet meg. Hiába tartott Bajnai pénteken évértékelő sajtótájékoztatót, az nem lett önálló hír. A fideszesek bajnaizása azonban az elmúlt két napban kilencszer is hír lett. A Bajnai szót beírva az elmúlt két nap találatai a híradó.hu-n.

bajnai_Gordon_hirek_hirado_hu_ket_nap_csak_fidesz_nyilatkozat_egyoldalusag_manipulacio.png

Így a végén meg kell kérdezzük Rétvári államtitkártól. Ez már a kommunizmus sajtószabadság vagy lesz ez még rosszabb is?

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő oldalához a Facebook-on.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

121 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr515702988

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Selmeczi Gabriella előjelet vétett... 2013.12.21. 08:58:29

...vagy csupán hozta a szokott formáját, és hazudott egy ordasat; vérmérséklet kérdése, hogy miképp értékeljük legújabb produkcióját. Azt bírta ugyanis mondani egy Bajnai sajtótájékoztatóra reagálva, a "fájni fog" turné keretében, hogy  ...a ma...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Larry Silverstein 2013.12.21. 13:49:25

Tényleg ilyen a közmédia.

Csak a híreket szoktam ott hallgatni, a maszop liberó párti blogokra meg röhögni járok.

Wintermoots (törölt) 2013.12.21. 14:19:32

a népnek ez jó, a nép nem akar mást

nick papagiorgo 2013.12.21. 14:21:26

Bocsánat, én azt hittem, hogy a sajtószabadság azt jeleti, hogy mindenkinek megjelenthet a véleménye, nem pedig azt, hogy ennek a véleménynek az állami médiában kell megjelennie kötelezően.

Azt azért vegyük észre, hogy a állami média mindig is az aktuális kormánypárt vélményét hangoztatja. Gyurcsány idején pl. az ő hülyeségeit visszahngozták, és nem volt fideszes cikkk.

Ezen busongani szerintem hülyeség. Meg, amíg ATV és ilyenek vannak, a sajtószabadságon aggódni is.

komplikato 2013.12.21. 14:31:30

@nick papagiorgo: "állami médiában "
Itt van a vitás pont, a blog szerzője azt hitte közszolgálati média. :D

Kerek négyszög 2013.12.21. 14:33:04

@Larry Silverstein: Tetszik a kifosztott, lejáratott, megszégyenített magyarország? Lelked rajta, biztos kaptál a szajréból.

Kerek négyszög 2013.12.21. 14:38:02

@nick papagiorgo:
Érdekes szemlélet, Ha van egy ellenzéki adó, a tucatnyi rezsimszócső mellett, az már rendben van? Az ATV köztudottan azért nincs még tönkretéve, hogy lehessen mutogatni, íme itt a sajtószabadság bizonyítéka.

csak egy néző 2013.12.21. 14:38:20

@Larry Silverstein:
Ranschburg Jenő:
"-Magyarországon sokan agykéreg nélkül léteznek, vagyis nem gondolkodnak, kizárólag az érzelmeik vezetik őket. Közülük kerülnek ki mindazok, akik piedesztálra emelnek politikusokat és hódolnak nekik"- és aki röhögés nélkül végigtudja nézni a Hiradót és az Estét az igazán megérdemli az Oberszopki Peti dijat. Ezektől a seggnyalóktól még a rémHÍR tv is korrektebb. Az ATV pedig szót sem érdemel.

♔bаtyu♔ 2013.12.21. 14:45:23

Mesterházy ma volt éppen a HírTV-n. Nem tudom miről beszélt, mert elkapcsoltam.

Most ballibsik, őszintén: Ti végignéznétek egy interjút Mesterházyval? Vagy Bajnaival? Na ugye, nem. Ezek nullák, semmilyen szerepük nincs, 2014 után több mint valószínű, mindkettő kuka. Még a fideszeseket is csak akkor nézi az ember, ha kiemelten fontos személyiség, van ilyen talán három, vagy valami fontosat jelent be, esetleg konkrét, sokakat érintő információt bont ki.

Ja, nálam is az egyetlen libsi dolog ez az Index. De ez is csak azért mert hol vitatkoznánk, plusz az autós rovat.

nick papagiorgo 2013.12.21. 14:48:37

@komplikato: aha. Néggy-öt évvel ezelőtt, amikor Gyurcsányt mosdatták, nem tűnt fel neki? :)

♔bаtyu♔ 2013.12.21. 14:51:45

@Kerek négyszög: Aztán az Index sincs tönkretéve, sőt az Origó sem, nahát, a HVG-t sem sikerült.

Viszont a kuruc Orbánéknak is nagy ellenség.

nick papagiorgo 2013.12.21. 14:53:52

@Kerek négyszög: ma Magyarországon tucatnyi "rezsimszócső" adó van? Hát én tudok a közszolgálatiról (ami ugye mindig az aktuális kormány álláspontját hangoztatja), van Hírtv meg Echo. Másik oldalon meg ATV. Ugyanúgy újságokból is van balos meg jobbos, stb.

Azt ne mondd már, hogy egy balos kénytelen az Economistból tájékozódni, mert itthon nem jelenik meg neki lap :)

Jolka40 2013.12.21. 15:11:38

A csóróknak nincs ATV-jük, se Klubrádiójuk. Marad nekik a "Közszolgálati". Ki is van mosva az agyuk rendesen.

♔bаtyu♔ 2013.12.21. 15:19:09

@Jolka40: Ezzel nem mondtál semmit, mert ilyen alapon az előző rezsimben is ki volt. Ráadásul Gyárfásék ott naponta elmondták milyen függetlenek, miközben ha néha behívtak egy MIÉP-est, három "független" (Népszava, Népszabadság, HVG) kérdezte, kb. mikor erőszakolt meg utoljára egy gyereket és otthon az asszonynak is karlendít típusú kérdésekkel.

Azért ma ilyenek nincsenek.

nick papagiorgo 2013.12.21. 15:26:40

Egyébként szerintem is alulrprezentált az ellenzék. Több kellene. Némelyik jobb, mint a Sas kabaré. Gondolok itt arra, aki kimaradt az összfogásból, ezért a többieket ekézi, meg az "alulrperzentáltakra": amikor Fodor Gábor a liberalizmus jövőjét elemezgti,az olyan izgalmas, hogy még a macska is kimegy a szobából.

nick papagiorgo 2013.12.21. 15:27:38

@Jolka40: A "csórók" se a közszolgálatit nem hallgatják, se a többit :)

2013.12.21. 15:42:29

"A közmédia nem fárasztja magát ellenzéki véleményekkel"

A nézők meg nem fárasztják magukat a közmédiával.

2013.12.21. 15:43:14

@Larry Silverstein: "a maszop liberó párti blogokra meg röhögni járok." - Meg égetni a pofádat és a pártodat is. Felbecsülhetetlen kincs vagy.

csak egy néző 2013.12.21. 15:48:06

@nick papagiorgo:
Igazad lehet. Ott van rá az élő példa Ásotthalmon. A falu 80%-nak fogalma sem volt és még sosem hallott arról, hogy a falu faszagyereke, Toroczkai (Tóth) Laci nem csak a falu kocsmájában szokott kampányolni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.21. 15:51:26

a sajtónak szabad a Fideszt ajnározni, hol itt a baj?!

Vombatus Ursinus 2013.12.21. 15:53:33

@♔bаtyu♔: Ez a cikk nem az előző rezsimről szól, hanem a nyílt kormánypropagandáról, amit közpénzen folytatnak, gátlástalanul és olyan ordenáré paraszt módon, hogy a kutya se nézi.
M1, M2, M3. Duna. Duna Word, Echo, Hírtv., (mostmár) TV2.. Az összes kereskedelmi rádióban kötelező óránként egyszer felolvasni az MTI- híreit! Te miafaszról beszélsz?

_most_ 2013.12.21. 16:07:49

talán ez a legundorítóbb a fidesz rezsimben, a legsötétebb diktatúrákat idéző állami propaganda, és miközben mindenhonnan elvonnak támogatásokat, az állami propagandagépezet működtetésére nem sajnálják a közpénzt, legalább a látszatra adnának, hogy az közpénzen működtetett köztévének még bármi köze is lenne a közszolgálathoz.

ursus artos 2013.12.21. 16:16:27

Hááát én rendszeresen hallom a reggelentén pl: Gyurcsányt a rádióban, meg az emeszpét, meg Volner Jánost...

ursus artos 2013.12.21. 16:17:51

@Vombatus Ursinus: "Az összes kereskedelmi rádióban kötelező óránként egyszer felolvasni az MTI- híreit!"

Te miafaszról beszélsz?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.21. 16:22:22

Az MSZP alatt MSZP-s híreket adtak, és MSZP-s kleintúrát zabáltatták.
Farkasházyt Hot Tomi bandáját, Gyárfásékat, ...

A közszolgálatiság a kormány seggnyalásával kezdődik és végződik évtizedek (rendszerváltás, és elötte) óta.

A különbség annyi, hogy az MSZP csicskáknak ez csak most tűnt fel, mikor nem a kedvenc elkúróik hazudják tele az étert.

nick papagiorgo 2013.12.21. 16:23:49

@_most_: mert ám ez régen nem így volt, ugyel? Gyurcsány alatt a közmédia a Fidesz véleményét mondta, ugye?

Az a ti bajotok (neked is, meg a blogírónak is), hogy már nem látjátok a kedvenceiteket a közmédián, és az ATV-re kell ezért kapcsolni, és ezért azt hiszitek, hogy akkor már nincs is sajtószabadság.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.21. 16:27:03

@_most_:

Na majd pont a magadfajta legismertebb MSZP seggnyalók véleménye számít az ügyben.

8 évig hallgattuk az MSZP hazugságait, diktatórikus intézkedéseit, a közszolgálatin.

A kiegyensúlyozottság jegyében a Fidesz jön 8 éveg.

nick papagiorgo 2013.12.21. 16:27:23

@ursus artos: nyilván az időjárásjelentésre meg a forgalmi dugókra gondolt :)

2013.12.21. 16:31:45

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem, a különbség annyi, hogy a Napkelte legalább meghívta a fideszes politikusokat, akik a pártközpont utasítására aztán nem jártak el egy idő után. Ilyen nyílt leigázása a szabad tájékoztatásnak sehol, soha, semmilyen körülmények között nem létezett a szocik idejében. Az Echo TV, a Hír TV a baloldal alatt jöhetett létre, a Széles-féle médiabirodalom akkor épülhetett ki. Most egy Klubrádió az érvényes bírósági ítélet ellenére sem kapja vissza a frekvenciáját, de még a kereskedelmi tévék, blogok, netes portálok is be vannak fenyítve. Össze sem hasonlítható a kettő. A nickedben szereplő szavakat nyugodtan használd önmagadra: a kommentelő egy mocskos, valósághamisító csaló.

flort 2013.12.21. 16:34:18

@nick papagiorgo: Figyelj, már másodszor írod be, de elsőre sem volt igazad. Senki sem az "mszp-s" híreket hiányolja egy középénzből kitömött és hivatalos hírügynökségtől, hanem a kiegyensúlyozottságot. Pl. ha elolvastad volna magát a posztot is, értenéd (ha nem vagy teljesen hülye), hogy mi is a gáz.

Amúgy "a Gyurcsány" vagy "a Bajnai" alatt alig telt el nap, hogy valamelyik fideszes guvadt szemmel azt ne mondta volta, hogy "Bbrutális meggszorítás". Ez volt az úgynevezett papagájkommandó.

nick papagiorgo 2013.12.21. 16:37:46

@storker: "még a kereskedelmi tévék, blogok, netes portálok is be vannak fenyítve"

és mégis mondd, ez a kijelentésed akkor hgy jelenthetett meg? :))))) még jó, hogy te nem vagy befenyítve :)))))

Egyébként ha néznéd is a fenti médiumokat, és nem csak mocskolódnál, rájönnél, hogy pl. most is jelennek meg ott ellenzéki politikusok, hogy csak egy példát mondjak.

Larry Silverstein 2013.12.21. 16:37:46

www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4202

A Népszabadság, baloldali politikai napilap: a Ringier (svájci cég) tulajdona 70,4%-ban. A Ringier nemrég fuzionált az Axel Springer (berlini) céggel.

Blikk-bulvárlap (magát politikailag "független"-nek tartó, de valójában baloldali kötõdésû), Ringier tulajdona.

Bors bulvárlap (magát politikailag "függetlennek" tartó, de valójában baloldali kötõdésû) Híd Rádió Zrt.

A Népszava, baloldali napilap: a TGD svájci cég tulajdona 97%-ban.

A (HVG) Heti Világ Gazdaság (baloldali kötõdésû) hetilap a Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) 75%-os tulajdona.

Világgazdaság (baloldali) napilap: Axel Springer 100% német tulajdonos magyarországi leányvállalata.

Figyelõ: gazdasági hetilap (baloldali) Sanoma WSOY finn tulajdonú.
( a Sanoma cég legismertebb lapjai még: Nõk Lapja, Családi Lap, Story magazin+ tv adója: Story TV)
A megyei lapok többségükben az Axel Springer tulajdonában vannak. Axel Springer német kiadó, német újságok nagy része az õ kezükben van, õk azok, akik a legcsúnyábban támadják Magyarországot.

A Magyar Nemzet, jobbodali napilap + a Lánchíd Rádió+ a Hírtv 100%-os magyar tulajdonúak.

A Magyar Hírlap jobboldali napilap + az ECHOTV 100%-os magyar tulajdonúak.

Heti Válasz jobboldali hetilap 52% magyar, 42% dán tulajdonú.

Magyar Demokrata konzervatív hetilap 100% magyar tulajdonú.

A TV-adók közül a legnagyobb nézettségûek, tehát leginkább véleményformálók a földi sugárzásúak: (Az M1 a mindenkori állami TV, magyar tulajdonú)
(M2, nem földi sugárzású, állami TV)

RTL Klub: CLT UFA S.A luxemburgi cég német leányvállalata 49%-os tulajdonos,
Mentális nyomást gyakorló mûsorok (véleményem szerint): Való Világ, Mónika Show, Gyõzike Show, Heti Hetes.

TV2: SBS 81,5% tulajdonos -német Pro Sieben
Itt látható erkölcsileg rossz irányba befolyásoló mûsorok (véleményem szerint): Ezek megõrültek, Ezotv (a jelenleg futók közül, az kormányváltás óta sokat igazodtak)

ATV: (nem földi sugárzású) kereskedelmi TV: baloldali-liberális:többségi tulajdonos a HIT-gyülekezetéhez tartozó Broadcast Project Kft., kisebb részben egy panamai cég.
Rádióadók: MR1 Kossuth, MR2 Petõfi állami adók, Inforádió: nem egyértelmû irányultságú, a kormányváltás óta inkább jobboldali, magyar tulajdonú, Klubrádió: bal-liberális, magyar tulajdonú adó.
Internetes portálok: Index (CEMP csoport), Stop (OPT ügynöki Kft,) Hírstart és Hírkeresõ (Népszava,TGD), Hír24(Sanoma), Hírszerzõ (HVG-WAZ) baloldali kötõdésûek. Origo (független), Gondola (Netriota Kft, konzervatív).

Mint a linken látható, a közmédián és néhány jobb oldali médiumon kívül a megyei szennylapokig minden egyes egység külföldi tulajdonban van. Ezek mind ballib orgánumok, egytől egyig a magyar nemzeti érdek ellen dolgoznak.

nick papagiorgo 2013.12.21. 16:41:49

@flort: kiegyensúlyozottság a közmédiában sose volt, ezt mások is leírták, nemcsak én. Olvasni jó!

Fenntartom azon véleményemet, hogy az a "baj", hogy a kedvencek nincsenek a tévében. Kb ennyi.

Egyébként - ezt is írtam már - most is szerepelnek ellenzékiek a közmédiában is. Néha túl is reprezentáltak, pl. amikor azt magyarázgatják, hogy az ő pártjuk nem fizetett a bajai videóért, meg efféle, akkor pl. tömegesen szerepeltek.

Larry Silverstein 2013.12.21. 16:43:29

@storker: Minden nap van HirTV-n ellenzéki interjú.

Nekem a Törökzsoltitól teccik a legjobban a hazugság folyamatábrás balfaszkodása a bajai vidióról.

www.youtube.com/watch?v=wRgMAMpV0OY

Azóta a csóka valahol a pincében van eldugva.

Hertelendi 2013.12.21. 16:52:33

@♔bаtyu♔: Az MSZP idejében végig mehetett a Vasárnapi Újság. '98-ban orbán első dolga volt, hogy letíltja a Beszéljük meg-et.
Ehhez mit szólsz kis fideszes?

_most_ 2013.12.21. 16:54:11

@nick papagiorgo: ekkora méreteket még sose öltött a propaganda a közmédiában, mint a fidesz alatt, nyilván egy fideszhívő ezt nem fogja belátni, hisz pont ez a célja a propagandának, de nézz bele objektívan a köztévé műsoraiba, elképesztő, mintha az észak-koreai állami tévét látnád, csak olyan híreket lehet közölni, amelyek arról szólnak, hogy az ország jobban teljesít, szemben a hanyatló nyugattal.

nick papagiorgo 2013.12.21. 16:58:19

Egyébként lmondanám a jajongóknak, hogy Orbán nem azért van gyakrabban a a tévében, mert ő a Fidesz vezetőjie, hanem azért, mert ő a miniszterelnök, és amit tesz, annak következménye van (ellentétben amit pl. Mesterházy mond, mert annak ugye nincs). Ez 4 éve is így volt, ugye.

Meg aztán, hogy Gyurcsány közönségtalálkozott Dédestapolcsányban,annak nincs hírértéke, erről minek tudósítani.

Arról meg tényleg nem Orbán tehet, hogy az ellenzék vagy unalmas, vagy ha nem, akkor hülyeséget csinál (pl. bajai videó, Orbán hungarocell fejével dobálózás, baloldaliak egymáskitapsolása a közös gyűlésen stb.)

az övezet gázai 2013.12.21. 16:59:35

@nick papagiorgo:
Emlékszel még A csontjobbos Kondor Katikára, aki a maszop érában nyomatta ezerrel a csontjobbos propagandáját a már akkor is fideszessé pucolt rádiójában (Kossuth)?
Szép az összemosás, csak nem igaz.
A derék Vasárnapi újság a mindvégig zavartalanul ontotta a pártadást (Fidesz, korábban MDF) '94-98 és 2002-2010 között is.
Mos is.

nick papagiorgo 2013.12.21. 17:00:23

@_most_: belenéztem objekíven, négy éve ugyanez volt, ellenkező előjellel. A 13. havi nyugíj megszüntetését sikernek adták el (mert belerokkant volna az ország) stb.

nick papagiorgo 2013.12.21. 17:03:16

@az övezet gázai: igen, hajnal hatkor, sokan is hallgatták :)

Larry Silverstein 2013.12.21. 17:05:00

minthogy a közmédia nézettsége 10%-os, azt van még a Magyar nemzet + HirTV

A többi 90% ballibsi német/francia/svájci tulajdonú a TVtől az újságokig.

nick papagiorgo 2013.12.21. 17:06:16

@az övezet gázai: egyébként a maszop érában hogy lehetett fideszessé pucolni egy rádiót? Ezek ilyen hülyék? :)

♔bаtyu♔ 2013.12.21. 17:11:14

@Vombatus Ursinus: Na b+. Diktatúra, kötelező óránként beolvasni a híreket. ű

Hogy bírod, mert én már alig, nagyon gondolkodom, hogy panaszt teszek Brüsszelnél.

♔bаtyu♔ 2013.12.21. 17:12:36

@Hertelendi: Sőt még az oroszokat is kitiltotta, pedig az MSZP...

Te nem semmi, hogy milyen ostoba vagy.

flort 2013.12.21. 17:13:36

@nick papagiorgo: bizonygasd csak, attól nem lesz igaz. Le van írva a posztban példákkal, hogy miért gáz, Az Isten áldjon meg, olvasd már el!

♔bаtyu♔ 2013.12.21. 17:14:12

@Larry Silverstein: tele vannak médiafelülettel, mint a déli busz és itt sírnak.

Arról nem a jobboldal tehet, hogy a médiájuk nagyrészt hányadék.

nick papagiorgo 2013.12.21. 17:15:58

@flort: tök fölösleges, elbeszélünk egymás mellett :)
mások is elírták, hogy mi ment a szocik alatt, te meg azt nem hiszed el :)

nick papagiorgo 2013.12.21. 17:17:25

@♔bаtyu♔: de, szerintük igen. Az az ideológia lényege, hogy mindenről a jobboldal tehet :) Erről minden érv lepattan :)

flort 2013.12.21. 17:18:14

@nick papagiorgo: Akkor ne olvasd el, bazdmeg, csak hajtogasd a sületlenségeidet.

Larry Silverstein 2013.12.21. 17:23:21

@♔bаtyu♔: Most állítólag vmi tulajdonosváltás van a TV2ben. Remélem megtalálják az új tulajdonosok a pop meg az igényesség között az arany középutat, nem olyan kibucTV-s trash realitys fos lesz mint a másik.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.12.21. 17:24:29

Ez a szép a demokráciában, a közszolgálat nyíltan nyalhatja a kormány ülepét. Régen az átkosban, ha nem is titkolták, de egy kicsit röstellték

otgorbebogre 2013.12.21. 17:26:31

@Larry Silverstein: a dolog lenyege hogy a baloldali mediara meg mindig nagyobb a vasarloero ( jobboldali intellektuellek LOL) . Ezert kar is a kedves kommenteloknek azon gorcsolni hogy nem szeretik Gyurcsanyt, a baloldali lapokat meg mindig tobben olvassak.

A problema ott van
1. amikor betiltjak az adokat- pl Klubradio- tehat az emberek valasztasi jogat elveszik
2. amikor a szegenyeknek csak az egyik fajta adas jut- szintugy a valasztas jogat elveszik.
3. amikor hihetetlen mennyisegu kozpenzt partpropagandara forditanak- ha a fidesznek van ra penze penzelje maga a TVt.

remelem a kedves jobboldali kommentelok leirjak mikor nem kapott egy jobb oldali radioado frekvenciat birosagi dontes ellenere sem.

Larry Silverstein 2013.12.21. 17:31:01

'1. amikor betiltjak az adokat- pl Klubradio- tehat az emberek valasztasi jogat elveszik'

- betiltották? Nem. Tartozásait kifizette?

'2. amikor a szegenyeknek csak az egyik fajta adas jut- szintugy a valasztas jogat elveszik. '

- Igy van ők csak M1et, retekklubot meg kibucTV-t nézhettek, utóbbi 2 ebből 90% nézettség

'3. amikor hihetetlen mennyisegu kozpenzt partpropagandara forditanak- ha a fidesznek van ra penze penzelje maga a TVt.'

- A fidesz nem adósította el az oszágot hogy fossa a hülyeségeit az ellenzékkel szemben így nem tudjuk miről beszélsz

Hertelendi 2013.12.21. 17:32:57

@♔bаtyu♔: Kis buzi! Miért nem a kérdésre válaszolsz? Tipikus fideszes vagy:(((

Larry Silverstein 2013.12.21. 17:34:22

@otgorbebogre: 'a dolog lenyege hogy a baloldali mediara meg mindig nagyobb a vasarloero '

Mármint külföldön.

www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4202

Külföldi az összes. Nekik meg elemi érdekük elmondani a magyaroknak hogy vegyük fel a hitelüket, vegyük meg a terméküket, és álljunk be nekik dolgozni.

És a sok buta ballib ezt is teszi.

az övezet gázai 2013.12.21. 17:34:23

@nick papagiorgo:
Vasárnaponként hattól fél kilencig? Igen, sokan hallgatják. Túl sokan.

az övezet gázai 2013.12.21. 17:36:39

@Larry Silverstein: És a rádiók? Ugyanaz a fos folyik onnan is, ráadásul egész nap mászhat az emberek fülébe, szemben az esti karambol és fehérleopárdszületett hírrel. Tudod, te ezt nagyon jól, csak jobb nem tudomást venni róla.

flort 2013.12.21. 17:38:33

@Larry Silverstein: "Tartozásait kifizette?" Volt?

Nyert frekvenciát? (Igen)
Nyert pereket? (Rommá nyerte magát)
Használhatja a frekvenciát? (Nem)

Már csak egy kérdés: a hatalmon lévők miért vannak így befosva egy adótól?

Larry Silverstein 2013.12.21. 17:39:30

@az övezet gázai: Fingom nincs 60 alatt senki nem hallgat max netrádiót.

Larry Silverstein 2013.12.21. 17:41:09

@flort: Akkor ebből tudhatja hogy nem nyert frekvenciát.

Egyébként volt tartozása és nem rendezte, ahogy a fajtársai sem a Sirály v. az SZDSZ esetében.

Hertelendi 2013.12.21. 17:48:40

@flort: "a hatalmon lévők miért vannak így befosva egy adótól?"

Nem csak az adótól félnek, hanem bármitől, ami veszélyeztetheti a hatalmukat és a zsíros lenyulásaikat.
Olvass sokat kimdzsongunról és vesd össze orbán mentalitásával. Orbán ha tehetné simán kivégeztetné, vagy munkatáborba küldené ellenfeleit. Képzeld, mi lett volna ha orbán az '50-es években jutott volna hatalomhoz...

Larry Silverstein 2013.12.21. 17:52:08

@Hertelendi: Vagy képzeld mi lett volna ha Orbán kivégeztette volna és munkatáborba küldte volna a zembereket, mint a ballibsik nagyapukái?

Ugye? Durva lett vóna.

martineden 2013.12.21. 17:59:07

@♔bаtyu♔: Azért ma ilyenek nincsenek....Persze ,hogy nincs fidesz-jobbik csicska.Ma ellenzekit be sem hivnak,

martineden 2013.12.21. 18:02:47

@Larry Silverstein: Vagy képzeld mi lett volna ha Orbán kivégeztette volna és munkatáborba küldte volna a zembereket, mint a ballibsik nagyapukái?

Ugye? Durva lett vóna...Vagy mint horty es szallasi nem?Buzi fidesz csicska

Hertelendi 2013.12.21. 18:03:28

@Larry Silverstein: Mi közük van a mostani balosoknak a 60 évvel ezelőtti dolgokhoz? Vagy én is hozzam fel, hogy az összes dolog ami Magyarország kárára volt és sok százezer ember halálát okozta, az mind a jobboldalhoz köthető? természetesen a XX. századra gondoltam...Vagy menjünk vissza egészen az inkvizicióhoz???

flort 2013.12.21. 18:08:15

@Hertelendi: te, ennyire ne lovald bele magad! Ami van, az is elég balk... közép-ázsiai jellegű.

Szerencsére ennél tovább jelenleg nemigen mehet kitűnő miniszterelnökünk, valahová számító politikusok már így is kezet mosnak, miután a protokollfotózásokon hosszan rázták az Orbán kezét

Hertelendi 2013.12.21. 18:23:29

@flort: Sokszor játszom el a gondolattal. Szerintem a veszély igenis valós, ha csak arra gondolsz, hogy a fideszből is eltávolított mindenkit, aki ellene fordult...

2013.12.21. 18:48:07

@nick papagiorgo: Még jó, miután a médiatörvényt külső nyomásra kénytelenek voltak felpuhítani.

@Larry Silverstein: "A fidesz nem adósította el az oszágot" - Nem,csak elvert 3 ezer milliárdot. Ezt valahogy mindig elfelejtitek közölni, amikor a kurva sikeres gazdaságpolitikát méltatjátok. Látom személyedben megjött a mély sötét Fidelitas kisköcsög kommandó

2013.12.21. 18:50:26

@nick papagiorgo: Eszem ágában sincs a Hír TV függetlenségét kétségbe vonni, de ugye feltűnik a különbség, hogy az egyik kormány alatt simán létrejön az ellen oldali média, a másik alatt 1 db marginális kis rádió évekig küzd a bíróságon, aztán amikor nyer, akkor a hatóság szarik oda adni neki a saját eltulajdonolt frekvenciáját? Ugye feltűnik, hogy vannak ma is politikusok, akik internetes véleményeket perelnek? Ezek egyikét véletlenül Papcsáknak hívják, biztos nem fideszes, csak úgy eszembe jutott.

Larry Silverstein 2013.12.21. 19:10:07

@storker: Jas a 3000 mrd állami cégekké alakult, az IMF hitel viszont semmivé alakult, ahogy teccik mondani.

putris72 2013.12.21. 19:35:18

A klubrádiónak az MSZP-SZDSZ delegáltak ítéltek oda a frekvenciát!index.hu/kultur/media/2010/04/21/a_klubradio_kapta_az_utolso_szabad_frekvenciat/ !Aki szerint meg kormánypárti média többség van azoknak meg itt van ez:www.goethe.de/ins/hu/bud/kul/mag/med/muu/huindex.htm !Gondolom amikor 2010 előtt az MSZPs hírek voltak többségben az nem zavart senkit!www.youtube.com/watch?v=mCXaqGmDLRM A Fábry a napkeltében!Nem szimpatikus a Fábry de meg mondja a tutit!Ezen gondolkodjatok el!

2013.12.21. 19:40:53

@Larry Silverstein: Milyen állami cégekké is?

az övezet gázai 2013.12.21. 19:45:46

@Larry Silverstein: És hatvan fölött nincs választó, ugye? Mellesleg: főleg az első sok helyen szól háttérként, nem csak időseknél, másrészt, hogy jöttök ahhoz, hogy bármivel indokot találjatok az elfogult hírközlésre?

Vombatus Ursinus 2013.12.21. 19:52:55

@♔bаtyu♔: Az a diktatúra bazmeg, hogy az MTI hírgyár híreit kell beolvasniuk, te szerencsétlen! Minden kereskedelmi rádióban ugyanazt az agymosott propagandát hallhatod. Neked ez a szólásszabadság, te zombi?

Larry Silverstein 2013.12.21. 19:55:17

@az övezet gázai: 'És hatvan fölött nincs választó, ugye? '

Sajnos van, sőt főleg ott van a sok munkásőr. De nem baj 2018ra meghal a fele.

Larry Silverstein 2013.12.21. 19:56:39

@Vombatus Ursinus: Egyrészt ugye nem kell, hanem lehet MTI híreket használni.

Másrészt eddig is csak 1 magyar hírügynökség volt, nem 2 nem 3.

Hehe

2013.12.21. 20:02:56

@Larry Silverstein: Ja tényleg, erre nem is gondoltam.

www.origo.hu/gazdasag/hirek/20110524-imf-hitel-lesz-a-fedezete-a-szurgut-reszvenyek-felvasarlasanak.html

Tehát azt IMF-pénzből vették. Meg még volt egy 10 milliárdos Rába, ami a 3 ezer milliárdhoz képest nem tétel.

Akkor várom az újabb süketelést, bár most már tudom, te nem retardált fideszes vagy, te bajnainak dolgozol.

nyünyüge 2013.12.21. 20:05:20

@putris72:
ilyen mértékben kormánypárti közmédia utoljára az átkosban volt (nekem elhiheted, én 72-ben nem születtem, hanem 20 éves voltam).
És hallgatom-nézem-látom most (már nyugdíjasként) az m1-et, a tv2-t, az atv-t, a Kossuthot, az Infot, a Klubrádiót, esetenként a Hírtv-t.
Amikor a Kossuth pl. a tegnap este 10 órás híradójában az ellenzék álláspontját a rezsicsökkentésről félmondatos célzott bevágásokból állítja össze úgy, hogy a félmondatok között a kommentátor elmondja, hogy szerinte mi volt a nem bejátszott részek lényege, majd ezek után kétszer annyi műsoridőben megtudjuk a kormánypárt álláspontját ugyanerről. természetesen már félmondatokból, hanem folyamatosan. Akkor miről beszélünk?

nyünyüge 2013.12.21. 20:14:32

@Larry Silverstein:
Hem egy hírszolgáltató volt eddig is, hanem minimálisan 3.
MTI, Független Hírügynökség, HavariaPress

Persze a kisebbek lassan bedobják törülközőt, mert az mti ingyenhíreivel nem tudnak árban konkurrálni. Az mti pedig a közmédia pénzéből megszponzorálja a "hiteles tájékoztatást" a közmédiának és a kereskedelmi médiáknak.
Nehogy megzavarodjon a fejünk.

Larry Silverstein 2013.12.21. 20:20:59

@nyünyüge: Az engem hol érdekel hogy a kis hírügynökség mivel tud meg mivel nem versenyezni? Az MTI eddig is etán is állami, hol itt a hír?

Larry Silverstein 2013.12.21. 20:23:02

@nyünyüge: 'ilyen mértékben kormánypárti közmédia utoljára az átkosban volt'

Ilyen mértékü parlamenti többség is az átkosban vót. Csak akkor nem választották.

nyünyüge 2013.12.21. 20:31:10

@Larry Silverstein:
Ott a hír, hogy az MTI eddig FÜGGETLEN ÁLLAMI CÉG volt.
Most pedig egy pártdelegáltak által közvetlenül irányított Médiatanácstól anyagilag és politikailag is függő, a közmédiával összebútorozott szervezet!

Javaslom tanulmányozásra:
www.mtva.hu/hu/mti-zrt
mediatanacs.hu/tart/index/649/Mediatanacs

nyünyüge 2013.12.21. 20:38:23

@Larry Silverstein:
magyarul: jelenleg az MTI nem egy független szervezet, hanem egy a Médiatanács alá rendelt, attól függő hírgyár.

otgorbebogre 2013.12.21. 20:39:41

@Larry Silverstein
: lol kivancsi lennek az onellato Magyaroszagra. kezdjuk azzal hogy legyen magyar auto vagy magyar szamitogep mas nem jo.
remelem elegeted holnap az osszes kinai ruhadat es kidobod a kulfoldi szmitogepedet, mindenkinek jobb lenne.

a kulfoli befektetok nem hulyek nyereseges vallalkozast akarnak . meg mindig a nepszabadsagot veszik a legtobben.(tudom tudom a hulyek akik nem hiszik hogy lesz magyar narancs es hisznek a kereskedelemben )

2013.12.21. 20:40:56

@Larry Silverstein: Neked először az alapvető ismereteket kéne megszerezned, utána lehetne a médiáról vitázni. Tehát mivel gyáva kis pöcs vagy, és nem válaszoltál, akkor elmondható, hogy a 3 ezer milliárd elment, elégett és semmi, de semmi nem hozza már vissza. Ez olyan összeg, amit sikerült elköltenetek érdemi nagyberuházás nélkül, pusztán arra, hogy ideig-óráig rendben legyen a költségvetés hiánya. Megfejelve az egykulcsos adóval elmondható, hogy sikerült mindent rossz ütemben, rosszkor, értelmetlenül be- és kivezetni, vagyis 3,5 év alatt időarányosan pont annyi baromságot csináltatok, hogy az ember röhögjön, ha a gazdaság jó állapotáról meg a szakértelmetekről kezdtek pofázni. Matolcsy szerint már 4%-nak kéne lennie a növekedésnek pubikám.

martineden 2013.12.21. 21:25:58

@Larry Silverstein: Jas a 3000 mrd állami cégekké alakult...Mirol beszelsz fidesz csicska?A kozgep miota allami ceg?

martineden 2013.12.21. 21:28:55

@Larry Silverstein: De nem baj 2018ra meghal a fele....Meg a masik fele is ,tudod a fidesz csicskak.Mar a csuti cigany se mai gyerek

martineden 2013.12.21. 21:32:58

@Larry Silverstein: lyen mértékü parlamenti többség is az átkosban vót. Csak akkor nem választották...Lehet ,de meg is a parttitkarok kolykei ulnek ott most is.Lasd csuti cigany

dimitrij 2013.12.21. 21:33:10

@♔bаtyu♔: obersovszky vs. smitpál... ennél nem kell messzebb menni. :) kicsit olyanabb.

Larry Silverstein 2013.12.21. 21:43:15

@nyünyüge: A független állami cég az egy érdekes szó. Megmagyaráznád?

Larry Silverstein 2013.12.21. 21:44:28

@nyünyüge: Hogy lett volna már az MTI független amikor a ktgvetését a parlament szavazta meg eddig is és most is?

2013.12.21. 21:45:21

@Larry Silverstein: Ó, te szegény hülye, hát tovább égeted magad? Vess egy pillantást a 2010-es adatokra, nézd meg a választók eloszlását egész bátran az oldal közepén:

www.gallup.hu/Gallup/release/valasztas_100407.htm

"Sor-százalékokkal (vagyis, hogy például a tanulók hány százaléka szavazna a Fideszre, Jobbikra, stb.)"

Fidesz 66 Jobbik 7 MSZP 23 LMP 2 MDF 1

Igen, ez a nyugdíjasok aránya. Te direkt ide jössz és hülyeségeket beszélsz, hogy jó hangosan kiröhögjünk téged? Alapvető képzést nem ad a pártközpont, vagy tényleg bajnainak dolgozol álruhában?

Mondd, hány éves vagy te egyáltalán? Ugye jól saccolom, hogy a Fidelitas korosztályát képviseled és ha mégis hozzájuk tartozol, még nem töltötted be a 23-at? Csak egy ilyen fiatal kis hülye gyerek lehet ennyire lelkes és agyatlan, ez nem lehet véletlen. Írsz még, hogy szórakozzunk rajtad pubi?

Larry Silverstein 2013.12.21. 21:47:55

@otgorbebogre: Most hogy az önellátó Magyarország hogy jön ide nem tudom tény amelyik országnak a bankjai és a médiája külföldi kézben van az nem magát kormányozza.

A Népszabinál vannak jóval nagyobb példányszámú lapok, nem mintha a nyomtatott média számítana. Különben 1 éve csődben van, a köv. választási ciklust sem húzza ki.

Larry Silverstein 2013.12.21. 21:50:31

@storker: Igen igen. Pont így van. Ezért Orbán az egyedüli 2/3dal támogatott vezető az EUban és ezért Orbán és Merkel a 2 válság utáni vezető akit újraválasztanak a posztján.

dimitrij 2013.12.21. 21:52:21

@putris72: és az, hogy több volt a maszopos vélemény szerinted predesztinálja a fideszt arra, hogy kézi irányítás alá vegye a teljes közszolgálati médiát? ma vették meg a tv2-t, így az országos lefedettséget biztosító tévé csatornák közül egy nincs az ő irányításuk alatt, amitől csak a rádiós frekvenciák esete jobb, ott ugyanis nincs ilyen, nemrég államosították azt, amit elvettek a neo fm-től, csakúgy. ez a médiaszabadság. a tartalmi problémákat megírták már páran.

egyébként két módszer használatos a médiaszereplések kapcsán az egyik a parlamenti pártok mandátum arányaihoz igazodik, a másik a 2/3 kormány és kormánypárt, 1/3 ellenzék... lebutítva: a 11/9 illetve 11/0 arány nem az a műfaj, mint ami 2010 előtt volt. ja meg a nézettségi adatok, azokkal is van ám baj...

martineden 2013.12.21. 21:58:15

@Larry Silverstein: Orbán és Merkel a 2 válság utáni vezető akit újraválasztanak a posztján..Te igen hulye.Merkelhez hasonlitod a csuti ciganyt?Amugy az elobbit mar megvallasztottak,az utobbit meg nem.Jobb ha aggodsz fidesz csicska,,fog meg a labatok alatt futyulni a szel

dimitrij 2013.12.21. 22:00:34

@Larry Silverstein:

"Hogy lett volna már az MTI független amikor a ktgvetését a parlament szavazta meg eddig is és most is?"

tehát sem az ÁSZ, sem a NAV, sem a Kúria, sem az Ügyészség, sem a Rendőrség, sem a Nemzeti Bank, stb. nem független? erre célzol? nem kicsit vágtad agyon minden eddigi hozzászólásodat, te szerencsétlen. :)

2013.12.21. 22:01:49

@Larry Silverstein: A témaváltás klasszikus fideszes stratégia, de köszönöm akkor, hogy az egész blog közönsége előtt sasszézol ki a 3 ezer milliárd, a gazdasági recesszió 2012-ben és egyéb, számodra inkább kényelmetlen témák elől. Ugye Gyurcsányt is meg Demszkyt is újra választották, ez tehát önmagában a világon semmit nem bizonyít. Különösen azután, hogy a rezsicsökkentés hozta vissza az elvándorolt jobbos szavazókat. Miközben Merkelt emlegeted, elmondod, hogy neki miért nem volt szüksége rezsicsökkentésre a szavazók visszanyeréséhez? Biztos tudod, olyan magabiztosan hozod a párhuzamot.

Larry Silverstein 2013.12.21. 22:06:52

@martineden: Orbán valszeg sokkal jobb eredményt ér el mint Merkel, mert neki nem kell majd koala a kormányzáshoz.

Larry Silverstein 2013.12.21. 22:07:43

@storker: Részkérdéseken lovagolsz amik senkit se érdekelnek. A hogy a ballibek se.

Larry Silverstein 2013.12.21. 22:09:40

@dimitrij: Az Ügyészség, Rendőrség, NAV hogy a redvásba lenne már független? Mitől? A választóktól?

Ezek sima végrehajtó szervek.

martineden 2013.12.21. 22:22:33

@Larry Silverstein: Orbán valszeg sokkal jobb eredményt ér el mint Merkel, mert neki nem kell majd koala a kormányzáshoz...Lehet ,hiszen meg a munkasorokbol eleg sok van es anak idejen megigertek az apjanak ,h tamogatni fogjak,mindhalalig

dimitrij 2013.12.21. 22:22:42

@Larry Silverstein:

"Az Ügyészség, Rendőrség, NAV hogy a redvásba lenne már független? Mitől? A választóktól?"

a kormánytól, te mesüge. :) a "végrehajtó szerv" nem kell, hogy független legyen, mindenféle politikai érdekcsoportok kell irányítsák? az ellen nyomozzon a yard, az ellen emeljen vádat az ügyészség, akire mondjuk kósa, rogán, lázár, stb. urak gondolnak?

esetleg a bíróság is olyan ítéleteket hozzon, meg a Kúria is olyan állásfoglalást adjon, amilyet a fenti urak elfogadhatónak tartanak? hiszen ez történik...

Larry Silverstein 2013.12.21. 22:25:25

@dimitrij: Hogy az anyádba lenne már a rendőrség a független a kormánytól? Vagy a NAV?

Hol független, okoska? Ezek minisztériumi irányítású OHSZek ahogy mindig is azok voltak és mindenhol azok.

martineden 2013.12.21. 22:26:54

@Larry Silverstein: Te mit szol a fonokod ha le ciganyozod?En orbanrol nem beszeltem,de te rogton azonositottad csuti ciganykent.EZert ugrik a trafik,holnap megy NAV..

dimitrij 2013.12.21. 22:31:06

@Larry Silverstein:

"Hogy az anyádba lenne már a rendőrség a független a kormánytól? Vagy a NAV?"

aham, tehát a NAV-os csávó, a Horváth ellen azért ment ki a KR/NNI, mert nem függetlenek? :)

hogy a kérdésedre is válaszoljak, te retardált, úgy, hogy az a demokrácia, ha pl. a bíróság független, szét vannak választva a hatalmi ágak, illetve a kormány által, vagy egyes minisztériumok által felügyelt állami szervek függetlenek, nem párt delegáltak irányítják azt, nem politikai, hanem szakmai szempontok alapján választják ki azokat.

Larry Silverstein 2013.12.21. 22:31:50

@dimitrij: 'a kormánytól, te mesüge. :) a "végrehajtó szerv" nem kell, hogy független legyen, mindenféle politikai érdekcsoportok kell irányítsák?'

Nem a végrehajtó szervnek nem szabad függetlennek lennie, ugyanis azért van hogy végrehajtsa amit a kormány akar.

A 'mindenféle politikai érdekcsoportok' a kormányt alakító pártok. Gondolom ez meglep, majd máskor még mesélek bár a wikipediában is megvan.

Larry Silverstein 2013.12.21. 22:37:18

@dimitrij: Úgy emléxem a NAV elnök feljelentette. Valszeg ezért látogatták meg.

A bíróság független, senki nem vitatja.

Csak nem végrehajtó szerv. A végrehajtó szevnek nem szabad függetlennek lennie a végrehajtó szervtől ami a kormány...:DDD Igen a miniszterek pártdelegáltak, nem szakemberek, ez a dolguk...:DD Majd még tanítok dolgokat.

2013.12.21. 22:38:15

@Larry Silverstein: Ezeken a részletkérdéseken te is próbáltál lovagolni, csak sajnos eléggé orra buktál bennük:)

Merkel is úgy alakította direkt a választási törvényt, hogy ő nyerhessen? Lehet, hogy akkora csúsztatást dobtál most be megint, hogy 1 perc téged elkapni? Lehet, hogy jössz tényleg direkt rommá veretni magad? Akkor tehát Merkel is átírta a törvényt neki kedvezően? Megáll a példa?

dimitrij 2013.12.21. 22:44:23

@Larry Silverstein: értem én, tehát az a jó, ha a nyomozó-, vád- és adóhatóság, az állami számvevőszék nem független, hanem a kormányt alkotó magánszemélyek privát érdekeit képviselik munkájuk során? nem kell betartsák a normákat, jogszabályokat, francba az ország érdekeivel, alapvető alkotmányos... bocsánat, alaptörvényben rögzített jogokkal. ha valaki kritizálja a kormányt, orbán viktort, vagy más kormánypárti politikust, akkor állítsák elő és ítéljék el, mert a kormány ezt várja el?

dimitrij 2013.12.21. 22:46:43

@Larry Silverstein:

"Úgy emléxem a NAV elnök feljelentette."

ő is tett feljelentést, miért nem foglalnak le iratot a NAV-nál?

"A bíróság független, senki nem vitatja."

egyre többen vitatják.

"A végrehajtó szevnek nem szabad függetlennek lennie a végrehajtó szervtől ami a kormány...:DDD"

taníts még, csüggök az ajkadon, iszom a szavaid.

aztán majd én is mesélek valamit. :)

Larry Silverstein 2013.12.21. 22:48:35

@dimitrij: 'értem én, tehát az a jó, ha a nyomozó-, vád- és adóhatóság, az állami számvevőszék nem független, hanem a kormányt alkotó magánszemélyek privát érdekeit képviselik munkájuk során?'

mármint neked ez a véleményed

Larry Silverstein 2013.12.21. 22:50:54

@dimitrij: 'ő is tett feljelentést, miért nem foglalnak le iratot a NAV-nál?'

1. ki mondta hogy nem foglaltak le?
2. Horvát maga állította hogy a bizonyítékok a 'zöld dossziéban' vannak, most ezeket is lefoglalták, de a NAVnál nem lehetett mert ott nem volt

'egyre többen vitatják. ' Pl?

putris72 2013.12.22. 00:28:39

@nyünyüge: Szerintem,hogy a Fidesznek is van médiája az nem feltétlenül jelent rosszat!Az,hogy mikor születem az szerintem nem lényeges!A média bántóan egyoldalú volt!A Baloldalt az zavarja,hogy nem tudja a véleményét,állítását(hazugságát)Végig verni az országon,mert több jobboldali média is meg tudja cáfolni azt ha nem igaz!Én ezt el fogadom,hogy nehéz lehet,mert mondjuk 12-16 évvel ezelőtt nem nagyon volt aki országosan meg tudta cáfolni!A klubrádiónak is úgy adtak frekvenciát,hogy már nem tehették volna meg!Mindent meg tettek,hogy az elinduló jobboldali újságokat tönkretegyék!A Hir-tévének is igyekeztek keresztbe tenni!Le tiltották az állami cégeket a hirdetésektől!Ez Gyurcsánynál főleg kicsucsorodott!Mikor az mszp volt ők szerepeltek többet,most a fideszes politikusok!Ha föl nézek a indexre,vagy az origóra,hát nem a fideszt dicsérgetik,és ez nem csak az elmúlt 3 évre vonatkozik!A Fidesz a hibás mindenért kb 1998-óta!Nagyából ez megy!Az,hogy nincs sajtó szabadság,hát az is röhejes!Nem ép ez látszik!A baloldal,az mindig azt szerette,ha ö formálja a véleményt a médián keresztül!Arról beszeljünk az legyen a hír amit ők akarnak,és addig amíg nekik fontos!DE ez már soha nem lesz így!Ajánlom a Fábry videóját a napkeltéset,az mindent el mond!De meg nézheti a Gyurcsány videót is a ma reggeli ATV!Valószínűleg részeg volt!Ha ezt egy Fidesz csinálja már tényleg mindenhol erről beszélnénk!

nyünyüge 2013.12.22. 07:07:18

@Larry Silverstein:
Az MTI vezetőjét most nem a Parlament, hanem a Médiatanács nevezi ki.
A költségvetését sem a Parlament szabja meg. A költségvetés az MTVA-jét szabja meg, hogy abból mennyit és hogyan kap az MTI, azt a Médiatanács határozza meg.
Az előző szisztémában az MTI a közmédiától-médiatanácstól függetlenül működött és állt szerződésben mindenkivel, aki hírt akart "venni". Most már nem.
Ha ez számodra nem érdemi különbség, akkor nincs miről beszélni.

dimitrij 2013.12.22. 08:12:21

@Larry Silverstein: te mondod ezt, te retardált, csak ahhoz is ostoba vagy, hogy értsd miről beszélsz. szerinted a fent említett hatóságok nem lehetnek függetlenek. szerintem meg nem azok, bár azoknak kellene lenniük, és ez hatalmas baj.

dimitrij 2013.12.22. 08:18:13

@Larry Silverstein:

a bizonyíték a zöld dossziéban Horváth feljelentését támasztotta alá az érintett szerint, csak hogy nem abban a büntetőügyben voltak nála, csináltak házkutatást, hanem olyan büntetőügyben, amit NAV tett és aminek a tényállásai nem valósultak meg, sem a rágalmazás, sem a visszaélés személyes adattal. viszont a közérdekű bejelentőt megilleti a törvényi védelem, az általa állítólag elkövetett tényállás közelében nincs az általa megfogalmazott állítással. egy cég nyilvános adatainak kezelése nem tényállás, míg az 1000-1200 milliárdos áfa csalás ehhez mérten gigantikus. megilletné a védelem, ahogy azt demokráciákban szokás.

nézz körül, ébredj rá a valóságra, te szerencsétlen.

Sátán meg a Jocó 2014.01.23. 14:42:26

A királyi média a mindenkori kormánypárti szöveget fújja??? Jééééééé!!!!

Az ég meg kéééék, tudtáááátok?!

:D


süti beállítások módosítása