Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Az Orbán-dal után Széles energiacelláját is megénekelték (+videó)

2014.07.26. 04:47 - eroica

A kedvenc amatőr politikai zenészünk ismét vicces dalt készített. Terék Zsolt Matolcsy és Orbán után most Széles Gábor energiacellájáról énekel. Emlékezhetünk, Széles Gábor tavaly októberre ígérte az energiacellát, de az azóta se született pedig. Pedig azt ígérte, hogy az energiacella segít megszerezni Orbán újabb kétharmadát. (Így aztán a Fidesznek a kamupártok segítsége kellett, hogy a szavazók 45 százalékának támogatásával parlament kétharmadot szerezzen)

Szeles_Gabor_Ikarus_privatizator_Fidesz_milliardos_Magyar_Hirlap_laptulajdonos_Bekemenet_szervezo_UFO_szakerto_energiacella_kicsatolja_az_energiat.jpg
Az alkotók az ironikus Széles-dalt így mutatták be: "Íme szerény tisztelgésünk az Energiacella előtt, amely végre sutba dobja a fejlődés gátjait, az ódivatú fizika elmaradott, korszerűtlen megmaradási törvényeit, és megnyitja az utat, hogy az energiát közvetlenül a levegőből csatoljuk ki."

Széles energiacellájának késéséről és a fideszes milliárdos egyéb zűrjeiről mi is írtunk.


Az amatőr zenész korábbi népszerű politikai dalai:


"Vidám összefoglaló diafilm az Orbán rezsim 4 évéről (óvodásoknak)."

 


Matolcsy gazdaságpolitikájának remek összefoglalója (még ha a végét egyelőre meg is úsztuk)



Az "álamfőről" írt dal meglehetősen jól foglalta össze Schmitt lopott doktorijának ügyét. (Schmitt azóta már azt is beismerte, hogy utólag sem fogja megírni a 20 éve összecsalt doktoriját.)

A kevésbé ismert "Oszmán Viktor" című dalt viszont csak azoknak ajánljuk, akik értékelik a 16. századi nyelvezet felelevenítését a videó leírásában olvasható a korabeli kifejezések mai megfelelője is.


Akik szerint Orbánékról pozitívabb hangvételben kellene énekelni, azoknak szeretettel ajánljuk Rozika néni tévés produkcióját. Az Echo TV műsorvezetője szerint ennek "nagyon tapsolni kellene, az egész nép nevében":


"A pénztárcámban, de nincsen pénzem csuhajja
... Az Orbán Viktor majd tesz bele, de csuhajja"

 

 Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő oldalához a Facebook-on.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr766545573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2014.07.26. 07:10:20

Leghülyébb orálmuzsikok közé avanzsált széleselvtárs ezzel a bejelentéssel,a többiek legalább 10-20 éveket adtak maguknak mire szerintük produkálnak is valami konkrétat.

program készítő 2014.07.26. 12:48:48

Nem lehet ilyennel megfogni a Balfácánt,de van rá esély még ebben az évben.


süti beállítások módosítása