Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Ilyen amikor Orbán párbeszédet ígér (képek a rendőri intézkedésről)

2014.04.29. 23:16 - eroica

Már a választás előtt jelentős vitát váltott ki a Szabadság téri "náci megszállási emlékmű". Eleve erős indoka kellene, hogy legyen, hogy 270 milliót költsenek egy művészileg közepes alkotásra, amit egy parkolólejárat ölel körül. Azonban az emlékmű üzenete is nagyon problémás. A Gábriel arkangyalra lecsapó sas azt üzeni, hogy az "angyali tisztaságú" Horthy-rezsimnek semmi köze nem volt a 70 évvel ezelőtti borzalmakhoz. Holott addigra a Horthy-rezsim több zsidótörvényt meghozott és túl volt már a kamenyec-podolszkiji deportáláson. A doni második magyar hadsereg tragédiájáról nem is beszélve.

Orbán érezte, hogy a választáson szavazatokat veszíthet, ha erőlteti az emlékművet. (A parlamenti kétharmada csak azért lett meg, mert több Budapesti körzetben a kamupártok (pl.: Együtt 2014 "párt") megosztották az ellenzéki szavazatokat.) Így Orbán azt ígérte, hogy húsvét után majd párbeszédet folytat az emlékműről. Ebből tudjuk, hogy nem lett semmi, hiszen a választás után egyből nekikezdtek az építésnek (és persze húsvét után se próbálkoztak semmilyen párbeszéddel). 

Orbán párbeszédet ígérő levelét így érdemes a mai képekkel együtt nézni, amint az építési területen békésen tiltakozókat elviszik. A rendőrök egy olyan birtokvédelmi határozatra hivatkozva hurcolták ki az ülősztrájkolókat, amit a VIII. kerületi jegyző nem volt hajlandó megmutatni (a másolatát sem). Következzen hát Orbán levele és a képek.

"Tisztelt Elnök Urak! Tisztelt Ügyvezető Igazgató Úr!

Először is szeretném megköszönni Önöknek a párbeszédet elősegítő szándékot és konstruktív hozzáállást, amelyről tanúbizonyságot tesznek levelükben. ...

Orban_Viktor_Fidesz_naci_megszallasi_emlekmu_Szabadsag_ter_rendori_intezkedes_Mecs_Imre_hurcolasa.jpgMécs Imre '56-os halálraítéltet viszik a rendőrök

Ugyanakkor, mint Önök is tudják, február 15-én a választási kampány hivatalosan is elkezdődött. Belátom, a mostani pillanat aligha alkalmas arra, hogy együttérzéssel és higgadtan mondhassuk el véleményünket egymásnak.
Orban_Viktor_Fidesz_naci_megszallasi_emlekmu_Szabadsag_ter_rendori_intezkedes.jpg

Az a veszély fenyeget, hogy a legnagyobb jó szándék mellett sem halljuk meg egymás hangját. Ezért azt javaslom, hogy a párbeszédet a mindannyiunk számára megújulást hozó húsvéti ünnepek után folytassuk. Munkacsoportjaink, ha lehetséges, addig is folytassák a munkát.

Budapest, 2014. február 19.

Őszinte tisztelettel: Orbán Viktor"

Orban_Viktor_Fidesz_naci_megszallasi_emlekmu_Szabadsag_ter_rendori_intezkedes_Mecs_Imrene_Magyar_Fruzsina.jpgKépek forrása és további képek: Magyar Narancs

Ui.: A következő képen látható Benedek Mártont később hozták ki. A terület kiürítése és lezárása után a rendőrök az építési területet és a tüntetők és terület álltak. Őrizetlenül hagyták azonban a terület hátulját, így Benedek Márton szépen bemászott, majd elhelyezett egy virágot. A rendőrök ezután őt is kihurcolták.

Orban_Viktor_Fidesz_naci_megszallasi_emlekmu_Szabadsag_ter_rendori_intezkedes_Benedek_Marton.jpgBenedek Mártont, Göncz Árpád unokáját is kihurcolták a rendőrök.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő oldalához a Facebook-on. 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

70 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr396098816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wantaan 2014.04.30. 05:43:45

Minden tiszteletem a Tiltakozóknak! Ma Ők a nemzet lelkiismerete. Egy nagyszerű nép, nemzet talán utolsó igaz és nemes képviselői. .... az hogy kevesen vannak, mert fogy és elfajzik a magyar. .... de Ők még páran fölvállalják a bátor és nemes magyar jellemet. Köszönet érte.

Kitiltott Hozzászóló 2014.04.30. 06:43:36

Abba kellene hagyni a hisztizést, ahogy Schiffer is mondta.

toportyánzsóti 2014.04.30. 07:40:50

Magyarság legalja hazaáruló,puccsista moszkovityenka és mutyipincsijei,vár rájuk a nátrium pentotálos "öngyilkosság az út végén.

toportyánzsóti 2014.04.30. 07:42:45

@Kitiltott Hozzászóló: Schifferke csak 1 öreg bankár játékszere moszkovitya kegyelméből futtatva.

nnnnnnnn 2014.04.30. 11:40:15

ha fletó lett volna hatalmon, nem bántak volna velük ilyen kesztyűs kézzel. arcba gázspréj, gumilövedék, kis viperázás, azonosító nélküli rendőrök. szerencséjük, hogy moszkovitya az úr most. szépen kivitték őket ölben.

kissiú 2014.04.30. 11:45:21

@$$$=$$$: Egyéb párhuzam mondjuk a TV-székáz ostrommal?

Lovag Mihály 2014.04.30. 11:46:23

nem mutatott meg? a tv nem tudása nem mentesít a büntetés alól. mellesleg ezek az emberek direkt ezért mentek oda. azt várták, h majd jól meg lesznek verve, és akkor ajvékolhatnak. nem ez lett. persze nem fogják feladni, folytatják a további provokációt. örvendetes, h ez az 50 hisztis munkanélküli csak a ballibsi blogokon téma, az ország egészét nézve nem vált ki semmilyen visszhangot.

nnnnnnnn 2014.04.30. 11:48:07

@Lovag Mihály: 50? összesen 21-en voltak. kormányváltó tömeg :D inkább dolgoznának, azzal valami hasznukat venné a nemzet.

Lovag Mihály 2014.04.30. 11:54:43

@$$$=$$$: 2014.04.30. 11:48:07

érted, tipikusan olyan emberek ezek, akik azt hiszik, h előjogaik vannak: nem szabad vele szemben fellépni ha törvénytelenséget követ el, mert Göncz unokája, nem szabad vele szemben fellépni ha törvénytelenséget követ el, mert holokauszt túlélő, nem szabad vele fellépni ha törvénytelenséget követ el, mert h.t. leszármazott stb stb. ez nem így működik. és ne értsd félre, nem a h. áldozatokkal szemben vagyok részvétlen. de ne 20 ember akarja már befolyásolni a közbeszédet, közvéleményt akkor, ha pár hete a köz kifejezte szándékát.

dadddd 2014.04.30. 12:08:59

Jé, volt a rendőrökön azonosító!
Ebből is látszik, hogy diktatúra van. A demokraták ilyenekkel nem foglalkoznak.

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 12:09:58

Aki még egyszer odamerészkedik azt szét kell lőni gumigolyóval, pronto.

Mi a faszt képzelnek ezek a pofátlan biboldók?

dadddd 2014.04.30. 12:11:46

Vajon mi történne, ha én csak úgy bemennék egy tetszőleges építési területre? Arról nem is beszélve, hogy esetleg elbontanám körülötte a kerítést...

wolves84lb 2014.04.30. 12:18:14

Nahát...hány ócska majom fideszcsicska jár ide a fideszfigyelőre...szóljatok a többieknek is, akkor hátha igazatok lesz...ha 20 nick alól öntitek ide a szart...

wolves84lb 2014.04.30. 12:20:17

@dadddd: annyira szánalmasak vagytok...nyert a fidess, lehet kussolni, és örülni a trafikoknak, fasszopók.

Annó ez nem jutott eszedbe, a kurva anyádat, amikor a buzicigány orbán vezéred bontotta a kordont, te köcsög? A kurva anyádat...remélem, kihaltok mind. Hazaáruló szutykok.

Lovag Mihály 2014.04.30. 12:24:36

@wolves84lb: 2014.04.30. 12:20:17

nem érdemes a kettő kordonozást összehasonlítani. az egyik mögött széles tömegek álltak, a másik mögött nem.

2014.04.30. 12:37:32

@Lovag Mihály: A birtokvédelmi határozat nem törvény, de a törvény is akkortól hatályos, ha kihirdették, vagyis elérhető azok számára, akikre vonatkozik. Ez a határozat pedig vonatkozik minden magyar állampolgárra és külföldire (beleértve az újságírókat és a bloggereket is), tehát a jegyző annak megismerését nem akadályozhatja meg.

@dadddd: Nem egy tetszőleges építései területről van szó. Ugye emlékszel még az Orbán féle kerítésbontásra? És arra is emlékszel ugye, hogy 2006-ban TV székház és autók is égtek, mert a miniszterelnök hazudott, most meg egy másik hazug miniszterelnök hazug műemlékének felépítését kívánják megakadályozni, hogy elkezdődhessen az a párbeszéd, ami az említett miniszterelnök megígért.

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 12:45:13

@Ylim: Mint mondtam a 20 biboldó a kutyát nem érdekli.

Ha megint a 20 biboldó lesz hatalmon, akkor égni fog a város.

ZON 2014.04.30. 12:48:12

Vajon Gömbös Gyula szobrára kiírják a pályázatot ? Vagy azt is valami kegyenc csinálja meg a KÖZGÉP alvállalkozójaként ?

Szépül Budapest, a történelem pedig helyes szemléletre kerül. Nyilván a Radnótit elpusztító keretlegény mögött is ott állt egy teljes SS rohamosztag lövésre készen, így szegénynek nem lehetett más választása.

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 12:50:41

@ZON: Radnótinak van is szobra, pár tucat, a keretlegénynek nincs.

wantaan 2014.04.30. 12:52:00

Köszönet a kordon bontóknak! Igaz magyar hazafiak minden.
Védik a haza a nemzet becsületét!

Arany János
A WALESI BÁRDOK (aktualizált változat)

Orbán király, hazug király
Léptet fakó lován:
Hadd látom, úgymond, mennyit ér
A magyar tartomány.

Van-e ott folyó és földje jó? (majd jó lesz nekem)
Legelőin fű kövér?
Használt-e a megöntözés:
A pártos honfivér?

S a nép, az istenadta nép,
Ha oly boldog-e rajt’,
Mint akarom, s mint a barom,
Melyet közmunkába hajt?

Suttyó! valóban koronád
Legszebb gyémántja ez:
Földet, folyót, legelni jót,
Hegy-völgyet benne lelsz.

S a nép, az istenadta nép
Oly boldog rajta, Sire!
Kunyhói mind hallgatva, mint
Megannyi puszta sír.

Orbán király, hazug király
Léptet fakó lován:
Körötte csend amerre ment,
És néma tartomány.

Suttyom a vár neve,
Hol aznap este szállt;
Suttyó, a vár ura
Vendégli a királyt.

Vadat és halat, mi jó falat
Szem-szájnak ingere,
Sürgő csoport, száz szolga hord,
Hogy nézni is tereh…

S mind, amiket e szép haza
Ételt-italt terem,
S mind, ami bor pezsegve forr
Túl messzi hegyeken.

Ti urak, ti urak! hát senki sem
Koccint értem pohárt?
Ti urak, ti urak!… ti szar kutyák!
Ne éljen Orbán?

Vadat és halat, s mi az ég alatt
Szem-szájnak kellemes,
Azt látok én: de ördög itt
Belül minden nemes.

Ti urak, ti urak! hitvány ebek!
Ne éljen Orbán?
Hol van, ki zengje tetteim —
Elő egy Kerényi !

Egymásra néz a sok vitéz,
A vendég urak,
Orcáikon, mint félelem,
Sápadt el a baksis félsz

Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehelet megszegik. —
Ajtó megől fehér galamb,
Ősz magyar emelkedik.

Itt van, király, ki tetteidet
Elzengi, mond az agg;
S fegyver csörög, haló hörög,
Amint húrjába csap.

„Fegyver csörög, haló hörög,
A nap éhkoppra száll,
Éhkoppra gyűl az éji vad:
Te tetted ezt, zsivány!

Elűzve népünk ezrei
Nyugatba, mind ereszt,
Hogy sírva tallóz, aki él:
Szemét, te tetted ezt!”

Hallgassátok! el! igen kemény —
Parancsol a zsivány —
Ha! lágyabb ének kell nekünk;
S belép egy ifju bárd.

„Ah! lágyan kél az esti szél
a kihalt falvak felé;
Az itt hagyott nagyszülők, özvegyek
Panasza nyög belé.

Ne szűlj csicskát, te szűz! anya
Ne szoptass csecsemőt!”
S int a zsivány. S elérte még
Az éhség elől menekülőt.

De vakmerőn s hivatlanúl
Előáll harmadik:
Kobzán a dal magára vall,
Ez íge hallatik:

„Elhullt csatában a derék —
No halld meg, Te szarhalom:
Neved ki diccsel ejtené,
csak takony.

Emléke sír a lanton még —
No halld meg, Orbán:
Átok fejedre minden dal,
Melyet zeng a magyar táj”

Meglátom én! — S parancsot ád
Orbán rettenetest:
Csináljátok ki ki ellenszegűl
Minden igaz magyar énekest!

Szolgái szétszáguldanak
Ország-szerin, tova
Suttyomban így esett
A híres lakoma.

S Orbán király,hazug király
Vágtat fakó lován,
Körötte ég földszint az ég:
A magyar tartomány.

Kétszáz, bizony, dalolva ment
Kordont bontani
De hogy éljen Orbán:
DAzt egy se birta mondani, —

Ha! ha! mi zúg?... Mi éji dal
Felcsút utcáin ez?
Felköttetem a Mészárost,
Ha bosszant bármi nesz!

Áll néma csend; légy szárnya bent,
Se künn, nem hallatik:
„Fejére szól, ki szót emel!
Orbán nem alhatik!”

Ha, ha! elő síp, dob, zene!
Harsogjon harsona:
Fülembe zúgja átkait
A magyar lakoma...

De túl zenén, túl síp-dobon,
Riadó kürtön át:
Kétszáz énekli hangosan
A vértanúk dalát. ....mert megteszik azt amit a haza megkövetel!

ZON 2014.04.30. 12:56:17

@.Gordon Gekko.: Pedig a hozzászólások szerint igény lenne rá... Sebaj, az újabb négy évbe még beleférhet.

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 12:58:17

@ZON: A hozzászólások a zsidó pofátlanságnak szólnak. Ha nem tetszik elmehetnek a véreres gecibe. Igaz, ott nem lesz holomúzeum meg mindennapos holozsolozsma, úgyhogy inkább maradnak, as usually.

_most_ 2014.04.30. 13:00:45

hát igen, Orbán képtelen párbeszédere, ő csak kinyilatkoztat :D

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 13:06:30

@_most_: Ja, párbeszéd a fekete lovaggal.

Hehehe, felajánlják a döntetlent, mint az 1% szdsz.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.04.30. 13:07:46

@$$$=$$$: Te istenverte ostoba barom. Ennyit tudok ehhez hozzáfűzni. Egyél troll!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.04.30. 13:09:12

@wolves84lb: Max 2. Csak mindegyik csicska több nicckkel nyomul, hogy úgy nézzen ki, többen vannak.

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 13:10:20

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: 'Max 2. Csak mindegyik csicska több nicckkel nyomul, hogy úgy nézzen ki, többen vannak.'

A választáson úgy nézett ki....:)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.04.30. 13:11:47

@.Gordon Gekko.: Mert szerinted ez reprezentatív? A fidesz 2/3 pedig nem a fidesz érdeme, kár szopnod a ... narancsot. Vagy prémiumot kapsz ezért is?

vadi3 2014.04.30. 13:14:42

@Lovag Mihály:

"nem érdemes a kettő kordonozást összehasonlítani. az egyik mögött széles tömegek álltak, a másik mögött nem."

Abszolút értékben nézve mindkettő egyforma köztörvényes cselekedet. Nem értem a megkülönböztetést. Ha akkor szabad volt, most miért nem szabad. Ja most már felfogtam, Viktornak azt is szabad amit a másoknak nem.
Egyébként kívánom Neked, élj olyan Magyarországon, mint amilyen Horty idején volt. Ezzel rosszat semmikép sem kívánok, hiszen szerinted a 30-as 40-es évek Magyarországa a követendő példa.

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 13:17:07

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Mi lenne reprezentatívabb a választásnál?

Kutya sem kíváncsi a maszopcsicska liberálkurvákra.

vadi3 2014.04.30. 13:17:18

@.Gordon Gekko.:

"Radnótinak van is szobra, pár tucat, a keretlegénynek nincs. "
A hozzászólásodból sütő irigységet nem tudom hová tenni. Ha annyira hiányzik állíts szobrot a keretlegényeknek. Vezetőjüknek a tenger nélküli tengernagynak már úgyis van, több is.

vadi3 2014.04.30. 13:18:59

@.Gordon Gekko.:

"A választáson úgy nézett ki....:)"

Ja éppen csak 600 000 voltak kevesebben. Szóval úgy tűnik nem mindenki tudott hozni magával valakit

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 13:19:29

@vadi3: Nézd már meg mire válaszoltam.

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 13:20:06

@vadi3: Still európa legnagyobb győzelme, ugye?

vadi3 2014.04.30. 13:21:35

@.Gordon Gekko.:

"Mi lenne reprezentatívabb a választásnál?"

Ennél a választásnál még egy telefonos közvélemény kutatás is reprezentatívabb. Csalás csak ezért nem volt, mert nem volt rá szükség. Vagy úgy gondolod, hogy a 44,5%-os támogatás feljogosítja a 2/3-os parlamenti helyfoglalásra?

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 13:22:29

@vadi3: 'Vagy úgy gondolod, hogy a 44,5%-os támogatás feljogosítja a 2/3-os parlamenti helyfoglalásra?'

Persze. Miért, te hogy gondolod?

vadi3 2014.04.30. 13:22:57

@.Gordon Gekko.:

"Still európa legnagyobb győzelme, ugye?"

Mármint a 600 000 szavazatvesztés, mert Európa legnagyobb győzelme a Jobbiké volt és nem a fityiszé

wantaan 2014.04.30. 13:23:35

A Nemzeti Sport 1928. augusztus 10-i száma így számolt be a magyar kardvívók amszterdami olimpiai győzelméről:

„Az izgalom kulminál! Egy tus választ el a világbajnokságtól. Petschauer megrohamozza ellenfelét. A plans végére szorítja. Csengenek a pengék. Villámlanak. Egy iszonyú fejvágás s mint egy ember felordítunk: - Tus!!! Petschauer - Anselm 5:3. Odarohanunk Petschauerhez. Aki hol éri, öleli, csókolja. Az izgalomtól elájul. Karjainkon tartjuk. Mikor magához tér, sír. Mindenki ünnepel, boldogan, fáradtan, kimerülten… de diadalittasan.”

Petschauer Attila, minden idők egyik legkiválóbb magyar vívója, Amszterdam (1928) után Los Angelesben (1932) is megszerezte a magyar kardvívócsapat második olimpiai aranyérmét. 24 évesen már olimpiai bajnok volt. Második aranyérme után, 28 évesen visszavonult az aktív sporttól.

Újságíró lett „Az Est” lapoknál, tudósított sportversenyekről, de gyakran írt színikritikákat is. Humora, vagánysága miatt anekdoták keringtek róla. Például ez is: egy madridi verseny utáni fogadáson már nagyon unta, hogy a spanyol vendéglátók fenn hordják az orrukat, és tüntetőleg hosszú, félmondatos nemesi neveken mutatkoznak be a polgári származású, így rövid nevű magyaroknak. A soron következő úrnak kézfogás közben, széles mosollyal az arcán ezt a nevet mondta: „Petschauer Attila de valagába motoszkál a farkával és lófasz a seggedbe!” Azonnal jött a válasz is: „A tiedbe, édes fiam, én a magyar nagykövet vagyok!”

Olimpiai bajnoki címe miatt elvileg mentességet élvezett volna a zsidótörvények hatálya alól. 1942-ben - egy adminisztrációs hiba folytán - mégis munkaszolgálatra vitték a keleti frontra. Az ukrajnai Davidovka melletti munkatáborban 1943. január 20-án felismerte őt a táborparancsnok, Cseh Kálmán alezredes, aki lovasként maga is részt vett az amszterdami olimpián. Nem szerette Petschauert, és úgy döntött, ideje „megizzasztani a zsidót”.

Kárpáti Károly olimpiai bajnok bírkózónak is végig kellett nézte Petschauer megkínzását: „Az őrök rákiáltottak: ¸Te, olimpiai érmes kardvívó… Lássuk, hogy tudsz fára mászni!’ Tél közepe volt, rettenetes hideg, de ráparancsoltak, hogy vetkőzzön le és másszon fel az egyik fára. Azt parancsolták neki, hogy kukorékoljon, közben vízzel locsolták. A metsző hidegben a víz ráfagyott a testére, ő pedig rövidesen meghalt.”

EKKOR NEM VOLT SEMMIFÉLE NÉMET MEGSZÁLLÁS!!!

vadi3 2014.04.30. 13:26:04

@.Gordon Gekko.:

Ha esetleg nem lett volna listás szavazás, akkor simán 90%-ot nyernek a fijjug. Szerinted az is reprezentatív lett volna?

A telefonos közvkutatásnál legalább nem tudják ,hogy ki az akit felhívnak. Itt előzetes minden körzet határát úgy szabták át, hogy biztos legyen a győzelem. Nesz neked reprezentatív választás

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 13:26:26

@vadi3: 'Vagy úgy gondolod, hogy a 44,5%-os támogatás feljogosítja a 2/3-os parlamenti helyfoglalásra?'

Miért lett volna 44,5%os. Ennyi erővel az is igaz hogy 90+%-os volt a győzelem.

.Gordon Gekko. 2014.04.30. 13:27:02

@vadi3: Ja, tiszta dikk-tatúra. Köpedelem.

vadi3 2014.04.30. 13:38:04

@.Gordon Gekko.:

Nem tudom, hogy az élet melyik területén dolgozol, de én úgy látom, hogy diktatúra az már most is van, csak nem fegyveres, hanem gazdasági.
Te hogy neveznéd azt, hogy ha nem mész tüntetni a libás ellen, akkor kirúgnak az önkormányzattól. Vagy azt, hogy közmunkásként a polgármester magánbirtokán dolgozol?
Az építőiparról pedig ne is beszéljünk

J.László 2014.04.30. 13:46:37

Amíg
1.) nem vernek laposra titeket a Rádió udvarán,
2.) nem ítélnek el ezután statáriális eljárással tízpreces tárgyaláson
3.) és Tarlós nem tünteti ki a rendőrbűnözök parancsnokát,
addig befoghatjátok libsik.

vadi3 2014.04.30. 13:52:01

@J.László: Amíg a fenitek be nem következnek ,addig elfoglalhatom a TV székházat, gyújtogathatok, dobálhatok kockakövet és ha találok egy gazdátlan tankot, akkor azzal is mehetek egy kört?

Netuddki. 2014.04.30. 13:57:03

Nyehehe! A legújabb orbán levél. Nem hazudtolja meg magát a csóka. Emlékmű már pedig lesz. Mér? Mér, mér? Mer a ződhöz jó megy a kék, azér...

J.László 2014.04.30. 13:59:34

@kovi1970:
Légyszi, ne titkosszolgálati akciókkal gyere

J.László 2014.04.30. 14:01:17

@J.László:
Kifelejtettem a felsorolásból, hogy amíg a Fidesz frakció nem röhögi halálra magát Kuncze bekötött fején, természetesen addig is befoghatjátok pupákok.

lenoardo998 2014.04.30. 14:01:55

Nekem az tetszett, hogy Suchman Tamás, Suchman Andor rakodómunkás fia, volt MSZP-s államtitkár, számtalan korabeli díj tulajdonosa, zseni azt nyilatkozta, hogy nem gondolta volna, hogy megéri még, hogy hetven év után megint viszik a zsidókat. Itt tartanak. Megint viszik a zsidókat. Vagy tíz métert ölben, aztán jó napot kívánunk, lehet tovább hőzöngeni az ötödik kerület és a világ további részein. Ilyen államtitkáraink voltak azelőtt.

shwarcz bácsi 2014.04.30. 14:26:00

Remélem, hogy hamarosan eljön majd, az a nap is, amikor a fideszben és a kormány háttérintézményeiben bujkáló volt ügynököket, párttagokat, és a volt kiszeseket is megfeszítik a nagy nyilvánosság előtt. pofáztok itt, hogy zsidók meg kommunisták, meg libsik, basszátok meg nézzetek már szét a saját pártotokban !! olyan emberek mellett kardoskodtok habzó szájjal, akik ugyanúgy voltak kommunisták, mint ma nemzeti hazafi keresztény demokraták !! ezek lennének az orbánista elvek ? hogy 10 éven keresztül a liberális internacionálé tagja volt a fidesz, és volt az a nyomorult párt már minden amit csak el lehet képzelni. ezek a nemzeti értékek, hogy 4 évente újabbnál újabb szlogenek, meg irányok, elvrendszerek kerülnek elő ? A 89' es orbánt és " ruszkik haza " című skandálást már meg sem említem.. hányinger.

istvankah 2014.04.30. 14:46:07

@$$$=$$$: Szerintem te az apád tejétől lettél hályogos!Az emlékművet,csak a turul majmolok képesek dicsőiteni!Nem véletlen,hogy a mutyi haverotok sunnyog érte!

istvankah 2014.04.30. 14:48:46

@lenoardo998: neked a kárpátalja vidróckyt ajánlom ö a neked valo kulturó!A lényeg a génjeidbe van kódolva!Híbásan!

szamaritánus 2014.04.30. 14:52:49

@wolves84lb: hujuj, reggelre visszanőtt a fitymád, vagy mi ijesztett meg ennyire?

szamaritánus 2014.04.30. 14:55:23

@vadi3: nézz csak utána az mszp kétharmadának, amit szerzett anno, okoska. utána pedig dugd vissza a fejed a seggedbe.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.30. 15:00:44

Hogy is van a vicc?

közéjük is lövethetet volna?

:S

ex-dr. vuk 2014.04.30. 15:52:46

@$$$=$$$: jaja ezek a tuntetok pl. pont ugyanugy kukakat es kocsikat gyujtogatnak, mint a 2006-os felberelt focihuliganok. Egy es ugyanaz a banda :D

gratulalok.

Szelid sunmalac 2014.04.30. 16:02:16

@dadddd: Je! Ezek nem dobaltka molotov-koktelokat meg terkoveket es nem gyujtottak fel autokat sem!

istvankah 2014.04.30. 16:08:37

@J.László: @lenoardo998: neked a kárpátalja vidróckyt ajánlom ö a neked valo kulturó!A lényeg a génjeidbe van kódolva!Híbásan!

oszt jónapot 2014.04.30. 16:29:56

@Lovag Mihály: Egy határozat mióta törvény, te fasz?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.04.30. 16:33:48

Látom egymás faszát szopkodják itt a fideszbarmok.
Nem is zavarok tovább fiúk,jó szórakozást!:))
Amúgy ha akkora lenne a szar ilyen esetben viki simán éleslőszerrel lövetne.
A sok fideszgeci meg még örömködne is.

oszt jónapot 2014.04.30. 16:38:44

@$$$=$$$: Emlékeim szerint a cigányt se viperázták meg, mikor kordont bontott a Kossuth téren.

Gyorgy Nagy 2014.04.30. 17:13:56

@ J. Làszló ! A nyelved már nagyon SZAROS a sok NYALÀSTOL !

istvankah 2014.04.30. 18:11:23

Elolvasva a csúti.mutyis seggimádók beírásait megnyugodhat a vezér,a szintje főlé egyik ánuszlovagjának sem sikerült jutnia!Szegény bányászbéka!Borzasztók a társbérlői!

Éhesló 2014.04.30. 19:44:06

Ideje volt.
Szerencséjük volt, hogy buktor nem verette őket szarrá.
A rendőrök ugyan azok.
A politkusok mások.
A tiltakozók mások.

A másokra más törvények vonatkoznak.
Már nem sokáig.
Unjuk, nem kevesen.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.04.30. 20:58:31

@.Gordon Gekko.: Ja és aki kritizálni meri a bölcs felcsútit az mind maszopcsicska liberálkurvákra? Csak mert vagy 6 millió választópolgár nem szavazott a fideszre. Az mind mszp szimpatizáns? Te ostoba ló.


süti beállítások módosítása