Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Helyére tette Orbán Viktort a forgalomirányító

2014.03.31. 15:09 - eroica

Orbán Viktor nemcsak a vitától menekül, hanem a valódi riporteri kérdésektől is. A Hír24 szépen összeszedte, hogy a legtöbb médiamegjelenésén nem lehet kérdezni Orbántól: van amikor még a közelébe sem engedik a riportereket (lásd a cikk végén a videót). Ez persze nem azért van, mert sokat dolgozna, hiszen a kemény kérdéseket kerülő saját vagy helyi médiának rengeteget nyilatkozik. Sőt, rengetegszer tölti az idejét az átadások bulvár részével. Múlt héten például egy félkész gázvezeték csavarját rögzítette Robert Fico szlovák kormányfővel (aki aztán az "Orbán-átoknak" megfelelően vasárnap elvesztette az elnökválasztást:)).

Pénteken a 4-es metró átadásán azonban ráfázott a média előtti jópofizásra. A metró rádiójába szólt bele, amire a forgalomirányító teljesen logikusan válaszolt:

Forgalomirányító: Te ki vagy és mit szeretnél? Mert jó lenne, ha kiszállnál a vonalból.

Orbán metrózásáról is csak a TV2 számolhatott be, a sajtó többi részét kizárták a dologból, az ő adásukból való ez a videórészlet. (A coub, ismétlővideót a Kettős Mérce készítette.)

Egyébként eleve érdekes, hogy Orbán a 4-es metró átadásán jópofizik. Hiszen első kormányzása alatt ő érvénytelenítette a metró építését finanszírozó szerződést. (Természetesen az 1998-as önkormányzati választásokig nem volt baja a metróval, csak miután nem az ő jelöltje lett a főpolgármester, akkor közölte hogy nem fogják támogatni.)  Persze nézhetjük a csúszás jó oldalát: nem lenne a 2014-es választásokra ilyen csili-vili metrónk, hiszen elkopott volna már a több éves használattól...

A rádiós jelenet után persze csak annyit remélünk, hogy a forgalomirányítónak még megvan az állása...

Ha tetszik a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő oldalához a Facebook-on.

Ui.: Érdemes végignézni, hogy mennyire nem lehet Orbánnak kérdéseket feltenni:

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

65 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr335887558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jock Ewing 2014.04.01. 08:26:06

Helyére tette, ja..... Azt sem tudta kivel beszélt.
Na, pont ennyi valóságtartalma van az egész cikknek.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.04.01. 08:27:37

A 4-es metró építésének leállítása ésszerű gondolat volt 98-ban, és a jelenlegi készültségi fok mellett pedig ésszerű volt a befejezése. Rúgózhattok ezen, de ha az a pár száz milliárd a BKV hálózatának felszíni közlekedésébe lett volna öntve, akkor most nem 30 éves buszokon rohangálnánk, minden villamos meg lenne hosszabbítva a megfelelő mértékben, és még jobb trolihálózat működhetne. És talán a bérletek, jegyek ára sem lenne az egekben.

A BME Közlekedésmrnöki kara még 1994-ben (nem lehet mondani, hogy nem időben), készített egy tanulmányt, miszerint: a 4-es metró jó ötlet, de nem 10 éven belül, és nem ezen a nyomvonalon. Hát ennyit Demszkyről és a szakértő MSZP-ről...

És a poszt címéhez: úúúúristen, egy diktatúrában??? Ajrópa segíccs!!!! :)

♔batyu♔ 2014.04.01. 08:42:48

Ilyenkor mit kellene tenni? Húha, milyen bátor srác, helyre tette a diktátort, egészen biztos, hogy nem náci hanem liberális?

Ugyanolyan röhejes libsi pótcselekvés ez is, mint az Index osztályzása: MSZP 2-es, Fidesz-nagy nulla.

A legtöbben eleve csak addig szavaznak Orbánékra, amíg a libsik nullára osztályozzák.

Netuddki. 2014.04.01. 08:58:30

"Orbán az átadásokon bohóckodott, de most ráfázott a bulváros szórakozásra."

Ráfázott? Az orbán? Az orbánt ismerve szerintem a szerencsétlen forgalomirányítónak azóta lehet már nincs munkája...

Netuddki. 2014.04.01. 09:09:47

Azért a hírtv-s összeállítás is elég tanulságos volt. Nekem a "Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája" c. film jutott eszembe. Lehet, hogy azt hisszük ez a bohóc irányítja Magyarországot, miközben csak hátulról, dróton rángatják. Ő meg már csak a régi egykori énjének, saját magának a dublőre.
Szóval lehet a fidesz nem is neki a homokozója, hanem ő a fidesz kabalaállata. A fideszt meg mások irányítják. A simicska? A matolcsi?

Kommédiás 2014.04.01. 09:13:55

A hír24-et és a többi szenny médiumot én sem engedném magamhoz közel...mert a fröcsögésen kívül máshoz nem értenek...:/

szonár 2014.04.01. 09:40:51

Téved a posztíró, nem Orbán érvénytelenítette az első metrószerződést, hanem a független magyar bíróság. Lényegében a demokratikus játékszabályokba ütköző módon, felhatalmazás nélkül kötötte meg az első metrószerződést egy bizonyos Medgyessy Péter a Horn-kormány utolsó napjaiban - ezért a bíróság semmisnek ítélte.

A baloldali emlékezet gyorsan kopik.

Vombatus Ursinus 2014.04.01. 09:52:03

@szonár: Legalább ne hazudnál ilyen ostobán... A szerződést a kormány mondta föl, azt perelte a főváros.

eßemfaßom meg áll 2014.04.01. 09:55:52

Gondolom azóta márt elvitte a nagyfekete autó a gaz merénylőt ebben a fene nagy diktatúrában amiben a cenzúra miatt nem is tudja meg a jónép, hogy miféle felségsértés történet.

eßemfaßom meg áll 2014.04.01. 09:58:30

@Vombatus Ursinus: "azt perelte a főváros". ami pert jogerősen el is vesztett a főváros a Legfelsőbb Bíróságon majd a felülvizsgálati eljárásban is.

csubicsabi 2014.04.01. 10:07:55

Mondjuk nem értem miért nem döntheti el, hogy kinek nyilatkozik? Emlékeim szerint néhány éve az MSZP-s politikusok nem nyilatkoztak a hírtvévének.
Amúgy is, nem mindegy kinek mondja el amit mond? A hir24-nek talán mást mondana, mint a többinek?

Vombatus Ursinus 2014.04.01. 10:12:29

@eßemfaßom meg áll: Nem ez volt a kérdés, ezt én is tudom.

Abendsen 2014.04.01. 10:13:53

Legközelebb arról is lesz szó ha megvágja magát a borotvájával? Esetleg ha a kávéautomatából 5 forintosokban kap vissza?

bölcsbagoly 2014.04.01. 10:18:26

láto,m , mind a poszt írója, mind egyes hozzászólók folytatják a vörös/kék hagyományokat és hazudoznak, reggel -este, meg közte!

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2014.04.01. 10:25:03

@Jock Ewing: Ha előre bemutatkozik, akkor talán tudta volna. Vagy talán már kötelező Orbán hangját azonnal megismerni?

_most_ 2014.04.01. 10:28:30

vicces, ahogy Orbán járja az országot és megtekint dolgokat, pont mint az észak-koreai vezető. Szerintem semmi se készülne el, ha Orbán nem menne oda megtekinteni a dolgokat, mindig megdöbbenek egyeseknek milyen nehéz munkája van :D

2014.04.01. 10:31:00

@jobbdemokrata: De akkoriban legalább még készültek tanulmányok.
@szonár: A felhatalmazás nélküli szerződéskötésre igen aktuális példa Paks II. (Orbán már aláírta, mire a parlament áldását adta rá, ráadásul az áldás is úgy érkezett, hogy a honatyáknak lövésük sem volt arról, hogy mi van a szerződésben.)

Persze tudom, ha a szocik csinálnak valamit az hazaárulás, ha a fidesz csinálja ugyanazt, az hőstett.
És ezzel nem a szocikat akarom menteni, mert idióta bagázs, csak arra kívánok rámutatni, hogy a fidesz gyakorlatilag semmiben sem különbözik tőlük.
És addig, amíg olyanok is szavaznak, akik ezt nem látják, hanem csak valami vallásszerű szent meggyőződésből szavaznak egyik vagy másik pártra, addig ebben az országban sem normális demokrácia, sem normális gazdaság, sem normális élet nem lesz. (Nem is beszélve azokról a határon túli idiótákról, akik egy mellékelt útmutató alapján nem képesek érvényes szavazatot leadnim, pedig nekik nem pár percük volt tá. Az ilyenek milyen jogon akarnak beleszólni az ország életébe?)

Szelid sunmalac 2014.04.01. 10:32:10

@szonár: "a demokratikus játékszabályokba ütköző módon, felhatalmazás nélkül "
A hulyek bazmeg! Bezzeg Viktorek! Na azok aztan ugyesek! Ok szepen hozzairjak a torvenyeket ahhoz, amit epp csinalnak. Legyen az granitba vesett ketharmadaos, vagy egy sima lex.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.04.01. 10:33:55

@tildy[UK]: Pont ez az. Nem ismerte meg, ezért kérdezte meg, hogy ki az.
Amúgy a forgalomirányítót már internáltuk, mert kiderült, hogy az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt!

Mélyszegény 2014.04.01. 10:43:57

Hát, nem is tudom... viccelődünk, meg minden. Valóban kellemes kis gag volt, DE!

Miközben a bátor, mit bátor: vakmerő diszpécser tettén élcelődünk, azért felbugyognak bizonyos emberi érzések... miért örül ennek mindenki ennyire? Hát mert senki, ismétlem SENKI nem mert volna Orbánnak így szemtől szembe beszólni.

Nincs még egy despota egész Európában, akitől ennyire rettegnének. Gyurcsányt le lehetett köpni, Medgyessyt le lehetett hazaárulózni, Orbánt pedig? Még csak kérdezni se szabad tőle, csak pukedlizve kezet csókolni.

És fényűző, búfelejtő metrókat építünk, és miközben a felső 10% lent szelfizget, eszébe se jutnak a didergő-éhező fedél nélküliek, akiket megint eltakarítottak szépen az útból... amit ugye nem látunk, az nincs is.

Ezzel együtt nálam ez a belevaló diszpécser az elmúlt négy év egyértelmű hőse!!!

eßemfaßom meg áll 2014.04.01. 10:44:51

@Vombatus Ursinus: index.hu/belfold/itelet/?print=

"A Legfelsőbb Bíróság szerint 1998. áprilisában Medgyessy Péter akkori pénzügyminiszter a költségvetés megkerülésével írta alá polgári jogi szerződésben a metrómegállapodást. Ezért az nem kötelező az államra nézve, mert hiányzik hozzá az Országgyűlés felhatalmazása."

Hajdú Peter 2014.04.01. 10:58:16

"Helyére tette Orbán Viktort a forgalomirányító"

Ez nyilvan valoan alhir, kacsa. Egy fasiszta diktaturaban, ilyen nem tortenhet a rezsim uraval.

csepke 2014.04.01. 11:05:16

Ebben nem ez a mondat volt a pláne, hiszen nem ismerte meg a hangját, hanem az, amikor bemutatkozott OV, utána az a fél pillanat hűvös csönd a vonal túlfelén, majd a kipréselt semmitmondó udvariassági válasz. Semmi kitörő öröm. Majd ennek nyomán az enyhe zavar. Nyilván az előző nap sűrű sztárolása után ez elég kontrasztos volt a főszereplőnek is. Aki látta ezt a kis szösszenetet annak ez elég feltűnő volt.

Simon Gábor Mszp 2014.04.01. 11:07:55

@Mélyszegény: "eszébe se jutnak a didergő-éhező fedél nélküliek, akiket megint eltakarítottak szépen az útból... "

A mocskos naci rezsim nem torodik a szegeny emberekkel.
Ezert mi most szervezunk egy EHSEGMENETET a Gyurcsannyal, es a tobbi multimilliardos mszp-sel.
LE A KORRUPT fidesszel.

_most_ 2014.04.01. 11:09:51

@csepke: ez nekem is feltűnt, látszott valamiféle örömujjongásra számított Orbán, hozzá van szokva, hogy a talpnyalói már a neve hallatán is elalélnak.

Sírköves Slomó 2014.04.01. 11:17:19

Rohadtmód ráfázott most a Zorbán.

szonár 2014.04.01. 11:19:46

@Szelid sunmalac: Most elismerted, hogy a ballerek ebben sem mások, mint viktor. Akkor mi a rinya? :)

szonár 2014.04.01. 11:20:35

@Vombatus Ursinus: Nézz utána, szerencsétlen. :P
A főváros valóban perelt, de ráfázott, mert a bíróság semmisnek minősített az ügyletet. :P

csepke 2014.04.01. 11:22:32

@_most_: ugye? nem lettem volna a helyében, a tv-n keresztül is kínos egy szituáció volt

kosztarovics bácsi 2014.04.01. 11:23:04

Gyött a intelligencs forgalomirányító, oszt hejretette a bunkó Orbánt. Azannyát! Mastat aztán jólmegaszontad a Fidesznek !

Szelid sunmalac 2014.04.01. 11:26:17

@szonár: Istenem, hogy mindenkinek magyarzni kell....miert nem lehet ez termeszetes?: A ballerek faszok voltak. De ez nem mentseg arra, hogy a jobberek is faszok legyenek! Nem kifogas, hogy ujjal mutogathatunk, hogy de mert a masik is. Most jobbak naluk, vagy nem? Mindig mindenre az a valasz, hogy "de mert a masik is igy meg ugy". Baszki! Mint egy kurva ovodaban!

Sírköves Slomó 2014.04.01. 11:31:13

@Szelid sunmalac: A különbség az hogy Orbánnak 90% támogatottsággal nem kell megújulnia, meg kifogásokat keresnie.

A francia miniszterelnököt most cserélték le mert nem találta meg a hangot Orbán tábornok úrral.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.04.01. 11:32:54

@Jock Ewing: Mert ha tudta volna a számított volna? Mert Viktor király, vagy pápa? No pont ez a gond az egész szervilis "alattvalós" világképetekkel.

Amocsok 2014.04.01. 11:42:17

A forgalomirányítót nem illeti dicséret, sem elmarasztalás. A forgalomirányító pontosan azt tette, amit az adott körülmények között tennie kellett. A vasút nem játék, nem gyermekek vagy gyermeteg felnőttek játszóháza. Csak remélni merem, hogy az atomreaktor avatásán adnak mellé egy agilis atommérnököt egy méretes csavarkulccsal, ha esetleg ott is gombokat lenne kedve nyomogatni.

Szelid sunmalac 2014.04.01. 11:44:21

@Sírköves Slomó: 90%-os tamogatottsag. Marmint parton belul? Azt a politikust, akinem nem kell megujulnia, diktatornak hivjak.

Vombatus Ursinus 2014.04.01. 11:51:39

@szonár: Nem a bíróság állíttatta le a beruházás finanszírozását, hanem a kormány.

Amocsok 2014.04.01. 11:54:16

@Szelid sunmalac: Mármint családon belül. Tudom, hogy nagy a nyomás, de figyelj arra, hogy legalább te ne ess túlzásokba!

Szelid sunmalac 2014.04.01. 11:59:56

@Amocsok: ? Milyen tulzasokba? A 90%-os tamogatottsagot nem en irtam.
@Sírköves Slomó: ? Na meselj inkabb, milyen 90%-os tamogatottsag? A magyar valasztok fele szavazna most Viktorra. A masik fele meg vagy nem letezik, vagy ok is a Viktorra szavaznanak. Akkor is.

Amocsok 2014.04.01. 12:05:46

@Szelid sunmalac:
Te azt kérdezted: "Mármint párton belül?".
Én pedig próbáltam közelíteni a valósághoz, mikor azt írtam: "Mármint családon belül."

Csekkliszt#10 2014.04.01. 12:24:08

Nem hiába dugdossak Orbánt, ha lehet, mert elvesztette a realitás érzékét és mindenhol vérciki, de az igazsághoz az is hozzátartozik, h a diszpécser is egy .... így nem válaszolunk senkinek sem még akkor sem, ha trollkodik a belső vonalon, nyugodtan megkérdezhette volna: elnézést , ön ki, és miért használja az URH-t.

borzimorzi 2014.04.01. 12:38:00

@kovi1970: Hát, akkor esetleg meggondolandó, hogy 6-án a forgalomirányítóval akarunk szolidarítani, vagy ezzel a hülyével, aki média előtti jópofizásra használja a forgalomirányító rendszert. Tekintet nélkül arra, hogy az a biztonságos működtetéshez szükséges, tehát a vonalból nem, hogy ki kell szállni, hanem eleve bele se kellett volna szállni. Nem arra való.

De hát ezt magyarázhatod annak a baromnak, aki olyan színvonalon gratulált Merkel kancellárnak az újraválasztásához, hogy annak minősítésére nincsenek nyomdaképes szavak.

Üdv:
b

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.04.01. 12:41:43

Istenem, látom a sok ballibbantnak hiányzik egy igazán érett, miniszterelnök megnyilvánulás..Mint ez:

"A szaúdi királyságot nagyon sokszor vádolják azzal, hogy igazából a világ terrorizmusának legaktívabb pénzügyi támogatói közé tartoznak bizonyos családok. És én azt gondolom, hogy a focisták között, a szaúdi focisták között nagyon-nagyon sok terrorista is volt, a mi fiaink pedig halált megvető bátorsággal küzdöttek ezen terroristák ellen, és ilyen esetben a döntetlen idegenben, ez egy fantasztikus eredmény."

Csekkliszt#10 2014.04.01. 12:45:19

@jobbdemokrata:
Igazad van. Gyurcsány nem értett annyira a focihoz, mint orban, nincs is stadionja neki.

ui
Egyébként ez tenyleg egy balfasz nyilatkozat volt

Amocsok 2014.04.01. 12:54:55

@jobbdemokrata: Én most olvastam először ezt a mondatot, de én valami mélységes iróniát érzek ebben. ok, megsértődtek a szaúdiak (talán), de sokkal több oka lett volna erre a magyar footballistáknak. :)

Csekkliszt#10 2014.04.01. 13:02:01

Gyurcsánynak egy szerencséje volt, hogy nem szónokolt a szaudiak "öregedő felesegeiről", mert akkor onnan nem kapunk olajat, csak az oroszoktól!

Naa, várjunk csak....

béla a görög (törölt) 2014.04.01. 13:11:01

Orbán, húzzon a stadionba szotyit köpködni...
Az a szint.
Egyébként meg az életösztön miatt nem tárgyal. Agyonvernék.

Kowalski76 2014.04.01. 13:25:31

Szerintem a forgalomiranyito inkabb nem volt kepben, nem tudta kik utaznak a probajarattal. Nem tett o helyre senkit, nem az a dolga. Ezt a mi dolgunk (valasztok), es meg fogjuk tenni vasarnap. Utana lehet nevetni.

♔batyu♔ 2014.04.01. 13:43:35

@_most_: "vicces, ahogy Orbán járja az országot és megtekint dolgokat"

Vicces az, amikor Feri járja az országot, nem véletlenül van minden egyes fórumán ott a HírTV.

Mi jobbosok is röhögni akarunk:)

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.04.01. 14:26:56

A gyogyós Gírónak elég tanácstalan lett az ábrázata, mikor a libbant-balos-Klub riporter el kezdett faggatózni.

Nyehehehehehhehehehehhe

Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.04.01. 14:58:13

@szonár: Paksra volt fel6almazása a törpemaradonának?
3000 Mllrd !!!

Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.04.01. 15:01:40

@Amocsok: Ne csavarkulcsot adjanak a kezibe hanem egy uránrudat a seggibe...oszt jónapot.

Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.04.01. 15:04:45

@Sírköves Slomó: ja, meg a csavarozó Ficot, már másnap miután a kiscigóval csavarozott...

kvadrillio 2014.04.01. 15:21:50

Mindjárt feláll a bankunió! Mi lesz velünk?
EUrologus
2014. 04. 01. 14:19
Nincs többé adófizetők pénzéből kitömött bank – ígéri az immár csak az EP pecsétjére váró európai bankunió, melynek embertelenül komplex szerkezetét a múlt hétig toldozták-foldozták a tagállamok. De vajon beszáll-e Magyarország?

Ne az adófizetők pénzéből mentsék meg a bankokat a jövőben, hanem egy közös alapból, amit a bankok befizetéseiből töltenek fel – ez a célja ennek a bonyolult, de mindenki igényét kielégítő rendszernek a lényege. A remények szerint ez lesz az euróválság kezelésének megkoronázása, amely valójában az elmúlt időszak egyik legnagyobb lépése a föderalizmus felé. Kérdés, ez meggyőzi-e a piacokat, és hogyan reagálnak majd az ügyfelek. A szerkezet egyelőre az eurózónára vonatkozik, de nyitva áll mindenki előtt. Vajon Magyarország csatlakozik-e?..

HÁPPERSZEHOGY BESZÁLLL !!!!
HA BANKUNIÓ NÉLKÜL ENNYI MILLIÁRDOT TUDOTT ÖSSZELOPNI, MENNYIT TUD MAJD EZZEL A BANBKUNIÓ-BIZNISSZEL ????? ! :o)))))

kvadrillio 2014.04.01. 15:25:24

Rogánnak krumplilevesre sem futná a bevallott fizetéséből
Index
2014. 04. 01. 12:34

Még egy krumplilevest vagy egy főzeléket sem tudna kihozni a vagyonnyilatkozatában bevallott havi jövedelméből Rogán Antal, ha 240 négyzetméter körüli luxuslakásának minden költségét fizetné, valamint azokat a kiadásokat is, amelyek családja mindennapjaihoz tartoznak. Ezt az Együtt-PM társelnöke, Juhász Péter számolta ki keddi sajtótájékoztatóján.

EZEK A FIDESZESA POLGIMESTEREK KURVA GAZDAGOK LETTEK, MIKÖZBEN AZ ORSZÁG KÉTHARMADA NYOMOROG, A M.NÉLKÜLIEK MEG CSAK 3 HÓNAPRA KAPNAK SEGÉLYT, UTÁNA ÉHENDÖGÖLHETNEK !

belekotty 2014.04.01. 15:31:02

@szonár: "Lényegében a demokratikus játékszabályokba ütköző módon, felhatalmazás nélkül kötötte meg az első metrószerződést egy bizonyos Medgyessy Péter a Horn-kormány utolsó napjaiban - ezért a bíróság semmisnek ítélte. "
- No és a paksi szerződés? Az már smafu?

kvadrillio 2014.04.01. 15:33:37

A feketegazdaságnak azonban pozitív hatásai is vannak. A feketén végzett munkák egy része egyszerűen eltűnne, ha hivatalosan adózni kellene utánuk, mivel az annyira megemelné a szolgáltatás árát, hogy a megrendelőik lemondanának róla, vagy saját maguk végeznék el (pl.: ház körüli javító munkák, kertészet, gyermekfelügyelet, különórák, stb.). Márpedig, a fekete munkavállalás nagy része megélhetési célú. Ha nem lenne, a munkából kieső réteget a társadalomnak egyéb módon (szociális juttatások révén) kellene eltartania, ami még magasabb társadalmi költségekkel járna. Így azonban, a belőle származó jövedelem fogyasztás révén a rendes gazdaságban landol. A magyar kormány azért ragaszkodik a magas termékadókhoz (ÁFA, jövedéki adók, chipsadó, telefonadó...) , mert ez az egyetlen módja, hogy valamennyi jövedelem mégis visszacsorogjon a feketegazdaságból az államkasszába.

SZÓÓÓVAL...VAN ITT MUNKA, CSAK AZ ÁLLAM....NEM...AKARJA....MEGFIZETNI ! INKÁBB A HAVERJAINAK OSZTJA KI VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSKÉNT !!!

belekotty 2014.04.01. 15:42:24

Remélem Paks II indításánál nem a regnáló miniszterelnök fogja nyomogatni a gombokat.

flort 2014.04.01. 16:09:15

@belekotty: nekem az a vicc jutott eszembe, hogy:

- Akkor most vágjuk le a jobb lábát.
-...
-Mondom a lábát! ... Mondom a jobbat!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.04.01. 16:21:17

@belekotty: Ja. Képzeld el a túlmozgásos Fletót egy ilyen helyzetben... :)

Reggie 2014.04.01. 16:29:40

@jobbdemokrata: Hat 94-hez kepest nem is 10 even belul epult meg:)

csak egy néző 2014.04.01. 18:37:29

Megnézve e kis videókat, 4 szó ugrott be. K...anyád, pökhendi f..sz., még a mikrofont is fordítva tartotta.


süti beállítások módosítása