Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Egy jófej fideszes

2010.04.06. 06:31 - eroica

Címkék: erkölcs rákay philip

A "jófej jobbikosokról" sok szó esik. Király "füvező" András és Szávay "péniszpumpa" András után azonban itt az ideje megismerkedni egy szintén erkölcsi alapokon álló, jófej fideszessel.  A videók ismertebbek, de az erkölcsi krédóról még nem volt gyűjtés:

"- Miért jött el a zenetévétől?
- Több oka volt. ... Én ennek a könnyed műfajnak egyébként is a komolyabb részét igyekeztem művelni, beszélgetős műsorokat vezettem. ... Nem voltam hajlandó, és nem is vagyok hajlandó ezekben a gatyaletologatós, ostoba és romboló hatású műsorokban közreműködni.

Mindenkinek, aki tévében dolgozik, óriási felelőssége van, és azt látom, hogy a kereskedelmi adókon, sőt ma már gyakran a közszolgálatiban is - tisztelet a kivételnek - a kollégák ezt a felelősséget gondolkodás nélkül sutba dobják a nézettségért. Nem mintha nem lenne fontos a nézettség, de nem mindenáron. Lehet, hogy erősnek tűnik, amit mondok, de ami ma a tévékben folyik, az egyfajta humán terrorizmus. Ennek egyáltalán nem kellene így lennie, ez nem valami természeti törvény, ami kivédhetetlen, ezt emberek csinálják és le lehet állítani." Demokrata


"Igenis sokan vagyunk, igenis vannak számunkra még fontos értékek, igenis vannak olyan, bár elkoptathatatlannak tűnő, mégis sokak szerint elkoptatott fogalmak, mint becsület, morál, erkölcs, szeretet, adott szó, keresztényi tisztesség és gondolkodás. Vannak ilyen fogalmak függetlenül attól, hogy sokan megpróbálják lejáratni ezeket a szavainkat és jelzőszerkezeteinket manapság.” Bagó Zoltán (aki megzsarolta az ellene induló MDF-es képviselőjelöltet) fideszes képviselő bálján, bagozoltan.fidesz.hu

 

"Mit jelent számodra az értékelvű élet?

A hagyomány tiszteletét, a becsületes, gerinces életet. Azon minták követését, amelyek meg kellene, hogy határozzák mindennapjainkat.

Római katolikus vagyok, olyan ember, akinek nagyon sokat jelent a hite. Érzelmeimet, gondolataimat, döntéseimet alapjában a hit határozza meg. Szeretném elmondani az embereknek, hogy ezen értékrend szerint igenis lehet élni.

... a számos médium által sulykolt értéktelenség, trend ellenére is lehet normális emberi életet élni, önállóan gondolkodni, döntéseket hozni." Új ember, katolikus hetilap

 

Rákay Philip cége egyébként milliókért ad tanácsot fideszes önkormányzatoknak. (A Facebook-on létezik a Vagyok olyan jó tanácsadó mint Rákay Philip klub is).

Végül, hogy lássuk az erkölcs milyen fontos a Fideszben, kapjunk szép végkicsengést Kósa "kamu vagyonnyilatkozat" Lajos múlt szerdai kijelentésével:

"A Fidesz által tervezett lépéseket azonban át fogja hatni az erkölcs, a rend és a nemzeti identitás helyreállításának igénye, mert e nélkül nem lehet sikeres Magyarország"

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr791897617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drkovax 2010.04.07. 09:55:10

Egyelőre csak a Bagó Zoltánról szóló kitételhez:

Bagó Zoltán jogerősen pert nyert Romsics Imre ellen, mert a _teljes hangfelvétel_ alapján a bíróság megállapította, hogy nem zsarolta meg Romsicsot.

Mindenre csak addig emlékszel amíg alá támasztja a fóbiádat, ha meg nem hát "jaj a tényeknek!" ?

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2010.04.07. 10:43:40

@ drkovax A tényeken nem változtat egy bíró elfogult ítélete. Bagót nem véletlenül léptette vissza a Fidesz. A Bagó által mondottak pedig magukért beszélnek:

Ha valaki a szakmai munkájában elér egy bizonyos szintet, akkor (...) egyre kevésbé a szakmai kvalitásai, hanem egyre inkább a politikai kapcsolatai, nézetei, jelene, múltja jövője tolódik előtérbe" - fogalmazott Bagó, aki szerint Romsics "komoly politikai konkurencia azon politikai elitnek, aki nagy valószínűséggel (...) megnyeri a választásokat".

"A kölcsönös egymás mellett élés, a kölcsönös segítség, illetve az együttműködés miatt a leglogikusabb lépés az, hogyha nem válsz jelöltté" - mondta Bagó, aki világossá tette álláspontját Romsicsnak azzal is, hogy leszögezte: "a politikában, sarkítok, MDF-es országgyűlési képviselőjelöltre nincs szükség."

Halggasd meg nyugodtan:
index.hu/belfold/mdf8862/

Amúgy Romsicsot 2009-ben ki is rúgták miután a bíróság megítélte, hogy nem is fenyegették kirúgással.

vincent66 2010.04.07. 10:58:23

@drkovax: Pont ezt akartam írni.
A gyengébbeknek egy kis segítség.
www.gondola.hu/cikkek/59801

vincent66 2010.04.07. 11:06:18

@eroica:

A 2008-as ítéletből-amit Te elfogultnak nevezel-világosan kiderül,hogy az általad meghallgatásra javasolt felvétel egy összeollózott cucc.

Jó lenne,ha nem csak a vádbeszéd,hanem az ítélet is eljutna hozzád.

finalNmbr 2010.04.07. 11:21:01

O L D és kb 10millió éves felvétel

dusomoja 2010.04.07. 13:08:37

Ez tényleg gáz. Milyen mocskos szája van a kis szentfazéknak. És a legrosszabb, hogy lenézte azokat, akik az ótvaros kis műsorát nézték. Hát igen, zéró oszkárok sajnos minden pártban-pártnál lebzselnek, gondolom, de azért illúzióromboló. Mondjuk elev hogy hívhatnak valakit ilen hülyén? Ó Philipke... Dzsízusz.

Mosolyra fel! :-D 2010.04.08. 00:33:15

@drkovax: Ehh. Philip múködését, persze el kell nézni...

Kettős mérce.

vauvauvau 2010.05.28. 10:55:09

Mindig utáltam ezt az alakot. Mikor először láttam, már akkor is ezt éreztem benne.


süti beállítások módosítása