Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Két nap után jött rá: nem ő írta a levelet

2009.12.02. 17:30 - eroica

Címkék: önkormányzat fót mádly zsolt

Mádly Zsolt, Fót mikrofonbetyár és hivatali visszaélései miatt felfüggesztett polgármesterére sokan emlékeznek. (Ha más nem villanyszerelő-lakatos trükkjei miatt). Hétfőn megjelent cigányozó levelezéséről mostanáig nem volt hajlandó nyilatkozni a sajtónak (a fidesz.hu nem is mutat nevére új találatot). Ma azonban kiderült: postafiókját rútul feltörték és csak a nevében cigányoztak. Ezért a fóti polgármester szemszögéből rekonstruáljuk a történteket és megnézzük milyen elvetemültségeket képesek egyesek egy kompromisszumkész, barátságos ember nevében írni.

Nézzük az előzményeket: Mádly még nyáron, Budapesten egy taxissal szólalkozott össze. A polgármester nekitolatott a taxis autójának, majd el akart hajtani, ezt viszont a sofőr nem engedte. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság jár el.

A taxisbotrány kapcsán a polgármester barátja Bugyi János - aki esetenként tanácsokkal is ellátta őt - írt egy levelet Mádlynak, amelyben azt javasolja neki, hogy fogadjon egy büntetőügyvédet, ne magát képviselje az ügyben. Ekkor Mádly helyett - aki valamiért nem látta a neki írt leveleket - indulatos levelet írt Mádly barátjának:

"Nem fogadok ügyvédet ha lecsuknak annál jobb mert nem látom a ru(s)nya Fóti pofátokat, utána meg elhúzok a picsába melegebb helyre és dögöljetekk meg nélkülem".

Bugyi János erre azt írta a polgármesternek, hogy mondjon le, mert szerinte nem méltó a város vezetésére. Ezt a levelet a polgármester nem látta vagy békeszerető emberként nem kívánt válaszolni rá, de alja rosszakarója újra feltörve postafiókját a következőt válaszolta nevében.

"Az, hogy mikor mondok le az csakis rám tartozik, Te meg barátkozzál a cigányokkal azok valók Hozzád, a Csuvarák (a helyi MSZP elnökét Fekete Zoltánt nevezték így), majd velük felépíthettek egy szép új Romaniát"

De természetesen a teljes magyarázatot magától Mádlytól idézzük, aki lerántja a leplet a "Fóti Jobboldal (sic!)" árulóiról, a démoni erőkről és a sátánról. Azt ugyan nem értjük, hogyha csak a nevében írtak levelet barátjának, akkor az miért árulta el őt, de lehet, hogy "magasabb szempontból" ez is érthetővé válik.

Kedves Barátaim!
Sajnálom, hogy meg kell szólalnom, de elárultak többen.
Bugyi János a legjobb segítőmnek állította magát, holott végig összedolgozott a Fekete féle MSZP-vel. Még szerencse, hogy ez most kiderült. Ez a gátlástalan csoport titkosszolgálati eszközökkel próbálja megosztani a Fóti Jobboldalt.


Bugyi János a fórumon nem volt feljogosítva arra, hogy bármilyen személyes levelezést nyilvánosságra hozzon. Ez levéltitok-sértés, ami bűncselekmény. E-mail levél nem bizonyíték semmire, azt bárki írhatta, a számítógép feltörésével akár az én gépemről is küldhették a levelet. Én ilyen levelet nem írtam.
Az tény, hogy a jobboldal személyemben egyesült. Én egyformán szeretem a Fidesz, http://thehostess.files.wordpress.com/2008/06/the-devil.jpga Jobbik a Kisgazda és a MIÉP-es tábor valamennyi tagját, illetve a tisztességes cigányemberek támogatására is számítok. Fóton a sátáni, démoni erőket csak egységesen egy-egy jobboldali jelölt indításával választási körzetenként lehet legyőzni. Ezen dolgozom most, kérem ne tegyék tönkre a munkámat. (...)
Bugyi Jánost egy tehetséges fiatalembernek tartom, kár, hogy későn jöttem rá, hogy a démoni erőket szolgálja.(...)
Bízzunk Isten segítségében és akkor a sátán meghátrál.
Áldás, békesség
Dr. Mádly Zsolt
polgármester Isten kegyelméből, az Úr elhívatott, ámbár méltatlan szolgája"

Utóirat: Az esztergomi botránypolgámester Meggyes Tamásnál és az edelényi Molnár "az unión kívül jobb lenne" Oszkárnál még nem egyértelmű, hogy felvállalja-e őket a Fidesz. Erre most Mádly Zsoltnál is kiváncsiak vagyunk.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr691569237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2009.12.02. 22:37:41

Tök egyértelmű. Nemhogy felvállalják őket, ez MAGA A FIDESZ.

kontah 2009.12.03. 01:28:19

ezt az elmebeteget már itt is kifigurázták:
botranyos.wordpress.com/2009/12/01/megbolondult-fot-fideszes-polgarmestere-botranyos/
:D :D
szeretem látni az ilyen posztokat :D


süti beállítások módosítása