Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Porhintés apró hazugsággal – karácsony után

2009.01.07. 13:00 - Fidelio

Címkék: navracsics porhintés

 

Írtunk már, hogy mennyire lényegbevágó és halaszthatatlan 1300 kérdést tett fel a Fidesz karácsony előtt. Elsikkadtunk azonban afölött, hogy mivel indokolta Navracsics frakcióvezető azt, hogy a képviselőtársai nem voltak kíváncsiak a Földművelésügyi minisztérium válaszaira.
Gőgös Zoltán államtitkár a tizenötnapos határidő előtt meghívta a Fidesz kérdezőit, hogy reagálhassanak a válaszokra. (A kérdezők között voltak agrárszakemberek, de a kérdésgyártásba beszállt Gógl Árpád, a Fidesz-kormány leváltott egészségügy-minisztere is.)
Navracsicsot érthetően megkérdezte a sajtó, hogy miért nem érdekelte a képviselőket a halaszthatatlan kérdésekre adott válasz. A frakcióvezető frappánsan válaszolt: írásbeli kérdésükre írásbeli választ várnak. Ez a kívánság teljesült is volna, mert Gőgös az írásbeli válaszokkal várta őket.
Közölte továbbá: Gőgös Zoltán valószínűleg nem bízik a Magyar Postában, majd egylendülettel mindjárt meg is védte a postát: Hogyha egy kormányzati politikus sem bízik a Magyar Postában, akkor mit várjon a választópolgár?! Remek a vívótechnika, de a szúrás kissé félrement. Az Országházban gyakornokoskodó ismerősömtől úgy tudom, hogy a képviselők az írott választ hivatali úton kapják meg es a parlament honlapján is megtekinthetik szolgálati laptopjukkal.
Hm. Orbán Viktornál elnézném, hogy ezt nem tudja, hiszen ő kevéssé foglalkozik parlamenti ügyekkel. A jó két éve frakcióvezetősködő Navracsicstól ez meglepő volt.
Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr22861458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buga_Jakab 2009.01.13. 14:30:22

Mit nem lehet ezen érteni. Február közepéig parlamenti szünet van!


süti beállítások módosítása