Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Köszöntő avagy BUÉK

2009.01.01. 12:35 - eroica

Címkék: beköszöntő

Nyájas olvasónk!

 

Blogunkkal, mint láthatod, a BKV-figyelő nyomdokába szeretnénk lépni. Azt olvasgatva sokmindent megtudtunk a vállalat működéséről. A BKV aligha örült az írásoknak, de talán jobban odafigyel az utazókra – ha nem, akkor is valaki jól megírta róluk.

Divatos ma nem szeretni a politikát. Mi sem szeretjük – azt, ahogy ma zajlik. Szeretnénk, ha őszintébb volna, és a lényeges kérdésekről szólna – s nem arról, hogy ki kinek a jeges lehelletét érzi a tarkóján.
Ma az egyik oldalt olyan politikus vezeti, aki már tájékoztatta a csapatát arról, hogy „hazudtunk“.

Érdekesebbnek ígérkezik a másik oldal. Ennek vezéréről – ő magától – tudhatjuk, hogy sohasem hazudott. Pártja pedig „véget akar vetni a hazugságokra … épülő politikának”. Egyetértünk azzal a gondolatukkal, hogy „demokráciát a szavakba vetett bizalom tarja fenn”.

Figyelni fogjuk, mennyire lehet megbízni a szavukban. Ezt ígérjük a blog elnevezésében, de azt is megírjuk, ha valamelyik csatolmányuk (KDNP, Fidelitas, Magosz stb.) vezetője mond valami figyelemre méltót.

Amit leírunk, azt tényekre kívánjuk alapozni, de a véleményünket sem rejtjük véka alá. Ha ténykérdésben tévednénk azt javítani fogjuk. Véleményünket izzé-porrá lehet zúzni kommentekben (sőt, kötelező!), csak a személyeskedést és a durvaságot moderáljuk.

Szabad ember szabadidejében blogol, így nem ígérjük, hogy igazmondó barátaink minden nyilvános megnyilatkozását figyelni fogjuk. Saját erőből heti egy-két írást tervezünk, de szívesen vesszük kedves Polgártárs, ha Te is megosztod velünk azt a tapasztalatodat, ami a blogra kívánkozik. A fideszfigyelo@yahoo.com címre érkező érdekességeket igyekszünk meghálálni azzal, hogy közzétesszük. Szívesen foglalkozunk helyi ügyekkel is. Hadd pörögjön a blog.

 

Boldog új évet kívánunk:

Fidelio és Eroica

 

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr33850863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fidelio 2009.01.13. 21:38:39

Á dehogy. Hol van még az EP-kampány? Sok mindent tudunk még írni addig.

Meggyes a hibás · http://meggyesahibas.blog.hu 2009.01.29. 19:56:09

Ajánlom figyelmetekbe az én blogomat + a szeretgom.hu oldalt...

A Fidesz szégyenéről tudhattok meg sokmindent.

narancshéja 2009.02.25. 19:57:39

Az EP kampány a 200.000 + 1 szabad, demokrata szavazó keresgélésével kezdődött meg. A jövő meg 98-ban, csak határozatlan ideig sajnos elnapolták a kriptokommunista ex-kiszesek.


süti beállítások módosítása