Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Szijjártónak nagyobb, mint Jockey Ewingnak

2014.10.03. 03:21 - narancshéja

Dallas_sorozat_Ewing_csalad_haz_Southfork_Ranch_550_negyzetmeter_Jockey_Ewing_Szijjarto_Peter_Fidesz_kepviselo_kulugyminiszter_villa_700_negyzetmeter_vagyon.png
Mennyire gazdag Szijjártó családja? Kép: flashandbones
Szijjártó luxusvillája nagyobb, mint a Ewing-család híres háza, a Southfork Ranch. A 90-es években Magyarországon sokaknak a Dallas-sorozat ikonikus épülete jelentette az amerikai jólét egyik szimbólumát. De Szijjártó "jobban teljesít". Az ő villája 708 négyzetméter, míg a Southfork Ranch mindössze 550 négyzetméter, 89 négyzetméter garázzsal. Arról nem is beszélve, hogy Szijjártó garázsában autómosó is van, míg Ewingéknál nem emlékszem ilyenre.
Ez persze nem lenne baj, ha Szijjártó Péter a legális jövedelméből gyűjtött volna 167 milliót a villájára. Csakhogy egyszerűen nem stimmel a vagyonnövekedése. Még akkor sem, ha elhisszük, hogy a szüleitől kapott 80 milliót az ifjú milliomos miniszter, aki kizárólag a politikában szerzett jövedelmet (amiből korántsem jött ki a 80 milliós megtakarítása és az eddigi három ingatlana). Bár kicsit fura, hogy tízmillióval tévedett a szüleitől kapott összeget illetően.
Meg persze azért is furcsa kicsit Szijjártó luxusvillába költözése, mert korábban az ilyesmi ellen szólalt fel: "Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség".
Dallas_sorozat_Ewing_haz_Southfork_Ranch_550_negyzetmeter_Szijjarto_villa_700_negyzetmeter.png


Szijjarto_Peter_plebejus_puritan_Fidesz_politikus_kepviselo_kulugyminiszter_dunakeszi_lakas_167_millios_luxusvilla_kivulrol_kert_felol_1.jpg
Külön érdekesség, hogy a ranch medencéje sem olyan nagy, mint a filmben látszott. Azt állítólag tükörrel és kameratrükkökkel nagyították. Sajnos nem találtam adatot a méretére, de Szijjártóé akár is nagyobb lehet, ami szép teljesítmény, hiszen nála beltéri medencéről van szó. Ráadásul a Ewing-családnak jacuzzija és szaunája sem volt, mint Szijjártónak. (A pontosság kedvéért: Szijjártónak két szaunája is van.)

Dallas_sorozat_Southfork_Ranch_medence_Szijjarto_villa.png
A valóságban kisebb a Southfork Ranch medencéje, mint ahogy a filmben mutatták
Szijjarto_Peter_plebejus_puritan_Fidesz_politikus_kepviselo_kulugyminiszter_dunakeszi_lakas_167_millios_luxusvilla_130_negyzetmeteres_uszoda_medence_jakuzzi_mozaik.jpgSzijjártó 60 négyzetméters medencéje hosszabb is lehet, mint a Ewing-családé ami szép teljesítmény, hiszen nála beltéri medencéről van szó
Ha te is elszámoltatnád a vagyonosodásáról az ifjú milliomost, akkor csatlakozz a "Kisebb a lakásom, mint Szijjártó medencéje" facebook-oldalhoz.
Ui.: Bármennyit is lop tőlünk kap a szüleitől Szijjártó, egy biztos: ilyen menő képet sosem tud majd készíteni a házával. A Jockey Ewingot játszó Larry Hagmannek ugyanis volt tartása...
Dallas_sorozat_Ewing_haz_Southfork_Ranch_550_negyzetmeter_Jockey_Ewing_Szijjarto_Peter_Fidesz_kepviselo_kulugyminiszter_villa_700_negyzetmeter.png
Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr406754607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s.g.l. 2014.10.03. 04:33:20

1 komment máshonnan: " Abban az országban ahol a regnáló miniszterelnök falusi budijának sarkaiba milliárdos közpénzbol futballstadiont és futball akadémiát lehet építeni az az ország elveszett, ott genetikusan alattvalók élnek, ott a csókos, tolvaj maffiózó állami vezeto haverok bármit megtehetnek. "

OV 2010 Felcsút: "Ha valaki a az emberek vagyonát, azaz a közvagyont saját örömére herdálja el, az saját hazáját árulja el!"
i.imgur.com/osKsPOX.jpg

Talán először OV-t kéne elővenni, mert a többi kis hal hozzá képest!
Kerti budija sarkába stadion, futballakadémia 10 mrd közpénzért és még nincs börtönben.

anonymand 2014.10.03. 04:42:44

Semmi probléma!

"Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség". - Lószerszámkészítő háza egy (szerény) plebejus-ház, etalonként.
Ez a minimum, az ország többi lakosának követendő példa.
"Gyorsan gazdagodnak a magyarok"
www.vg.hu/penzugy/gyorsan-gazdagodnak-a-magyarok-434762
Ennek örülni köllene, nem fanyalogni, meg ósdi amerikai példákkal a hangulatot berzelni.

Aki pedig ilyeneket lát_
"Magyarország az igazságtalanság és a gyerekszegénység országa"
pogiblog.atlatszo.hu/2014/10/02/magyarorszag-az-igazsagtalansag-es-a-gyerekszegenyseg-orszaga/
az lapozzon, s tudja be a "ballibek ajvékolásának"...

toportyánzsóti 2014.10.03. 08:14:06

Lobotómiás az egész hazaáruló puccsista bagázs,ép elme már régen nincs a csuti orálmuzsik környezetében.

toportyánzsóti 2014.10.03. 08:15:39

@s.g.l.: Hát börtönben még nincs de a mozgása már korlátozva van,mióta a TEK őrizetese.

toportyánzsóti 2014.10.03. 08:18:13

Szíjjártó apuka már büntetőeljárás alatt volt,csak úgy szabadult hogy árulkodott partnereire,NER minőség a javából .

program készítő 2014.10.03. 13:52:24

Sajnálom a várost,most tele lesz szennyel.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.04. 09:25:28

A Gyurcsány villájáról, és beltéri medencéjéről is rittyentettél ilyen irományt, amit adócsalással épített be magának ?

www.gondola.hu/cikkek/46221

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.04. 09:29:38

Látod-látod ez a különbség jobb és bal között..

Senki nem csinált ilyen demagóg facebook oldalt anak idején. hogy
"Kisebb a lakásom, mint Gyurcsány medencéje"
ellentétben a magadfajta Gyurcsány csicskákkal, aki a főnököt védte, mikor adót csalva villát bővített, uszodát épített, és csak most jutott eszedbe sírni a 60nm-es medencék miatt.

2014.10.04. 09:39:13

A hajbeültetése sem sikerült valami jól, igaz megfelelő feje sincs hozzá.

nu pagagyí 2014.10.04. 09:54:51

Szíjjártó és szüleinek vagyonosodási vizsgálata megtörtént? Polt Péter ennél kevesebb gyanú miatt is négy-öt évig szokott zaklatni embereket, ami láncon vezetgetéssel kezdődik.

gizmo266 2014.10.04. 09:55:36

EZ a rosszindulatú irígy hozzállás nem más, mint a tipikus magyar mentalitás. Ne csodálkozzunk hogy it tart ez az ország, ha ilyen irigy emberek laknak benne. Bár mennyit elérhetsz az életben, az emberek nem fognak tisztelni érte, hanem lépten-nyomon irígykedni és áskálódni fognak ellened, hogy elveszítsd azt is, amid van. Ilyen ez a nép, nem lehet vele mit kezdeni.

Nem azzal kellene foglalkozni, hogy egy politikus szülei kemény munkával milyen életet tudnak biztosítani a fiuknak, hanem azzal, hogy minden nap bejárjunk a munkába, és keményen dolgozzunk az ország jobbá tétele érdekében. Nem szabad más zsebében turkálni, ahhoz semmi közünk.

Rodolfo63 2014.10.04. 09:55:39

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

gyurcsán már senkit nem érdekel, hiába próbálsz ővele terelni - most a fidesz lop, évek óta, ezt kellene megállítani

minden jóérzésű tisztességes magyar embert fel kellene háborítson az, amit a fidesz művel

dekol84 2014.10.04. 10:01:02

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Látod az ilyen agy nélküli seggnyaló kretének miatt van a nyakunkon ez a mocskos rabló fityesz csürhe! Te egy igazi fideszes diszpinty baromállat vagy! Idióta seggfej!

Rodolfo63 2014.10.04. 10:01:55

@gizmo266:

"Nem azzal kellene foglalkozni, hogy egy politikus szülei kemény munkával milyen életet tudnak biztosítani a fiuknak, hanem azzal, hogy minden nap bejárjunk a munkába, és keményen dolgozzunk az ország jobbá tétele érdekében. Nem szabad más zsebében turkálni, ahhoz semmi közünk. "

jó, majd összerabolok magamnak egy kisebb vagyont, és amikor engem is büntetőeljárás alá akarnának vonni, majd közlöm, ne turkáljanak a zsebemben, nincs hozzá semmi közük

ha tisztességről lenne szó (mert azért előfordul néha, hogy tisztességes módon tud vagyonosodni valaki), akkor is lenne némi fanyalgás az irígység miatt - de hol van itt a tisztesség?

az a kemény munka, hogy a monopolhelyzetet kihasználják a drága papa? törvénytelen módon szerezte a vagyont és csak azért úszta meg, mert köpött a többiekre - na nehogymár ez legyen a tisztesség mintaképe, nehogy már ezért tisztelni kelljen bárkit is

az a vagyon, amiből a papa tud pénzt adni, az bizony tisztességtelen módon keletkezett

arról nem is beszélve, ha petike és a körei a -belsős információkat felhasználva- forintgyengülésből kamatoztatták vagyonukat

egyébként, petike vagyonosodása esetén miért nem hallom sehol az úgynevezett "extra profit" kifejezést?

ha valaki ilyen mértékben tudja a vagyonát kamatoztatni, ami ekkora mértékben meghaladja a jegybanki alapkamatot, akkor talán ildomos lenne "extra profitról" beszélni, nem?

anonymand 2014.10.04. 10:02:09

@ egy mocskos !:

"A Gyurcsány villájáról, és beltéri medencéjéről is rittyentettél ilyen irományt, amit adócsalással épített be magának ?" - vállalkozóként szerezte vagyonát, adózott jövedelmébül lett a medence.

"Mellesleg Gyurcsány medencéje is mit ad isten éppen 60 nm-es" - miniszterelnökként nem "gazdagodott", hiszen 1, azaz egy Forint volt a fizetése.
Lószerszámkészítő mintha többet tett volna félre, mint amennyit keresett.

Emészd meg, ha tudod!

dekol84 2014.10.04. 10:02:38

@Rodolfo63: És amíg a szocik csak nokiás dobozoban hordták a pénzt, ez a mocskos csürhe dömperrel lopja el az EU-s pénzeket! hogy szakad volna az anyjába az összesnek a feje, meg azoké is akik ezeket a nyakunkra ültették! Mocskos tolvaj fityesz horda!

anonymand 2014.10.04. 10:04:57

@egy mocskos!:

"Látod-látod ez a különbség jobb és bal között.." - látjuk mindannyian a különbséget: Gyurcsány nem építtetett stadiont a háza mellé...
Látjuk, a gyerekeink is látni fogják, bár unokáink remélem már nem.

dekol84 2014.10.04. 10:05:33

@Rodolfo63: Meg pofátlan jövedelmekről!

Meg az összes rohadék fityesz patkány tetves kurva anyjáról is!

anonymand 2014.10.04. 10:06:28

@dekol84:

Több tiszteletet a pintyeknek!

anonymand 2014.10.04. 10:09:52

@gizmo266:

"EZ a rosszindulatú irígy hozzállás nem más, mint a tipikus magyar mentalitás. Ne csodálkozzunk hogy it tart ez az ország, ha ilyen irigy emberek laknak benne." - tévedsz!
Üljön le Lószerszámkészítő, írjon egy részletes elszámolást (olyant, mint amilyen a könyvelésekben szokásos, fillérre pontost), oszt vége az irigységnek rögvest.
Ha nem, akkor is üljön...

anonymand 2014.10.04. 10:14:22

@gizmo266:

"Nem azzal kellene foglalkozni, hogy egy politikus szülei kemény munkával milyen életet tudnak biztosítani a fiuknak,"... - mondd, milyen ízlésed van neked, hogy minden sz@rt beveszel?
..."hanem azzal, hogy minden nap bejárjunk a munkába, és keményen dolgozzunk az ország jobbá tétele érdekében." - kimaradt egy apró kis rész az egymillió új munkahely országából!
Köz.
Tehát: ...hanem azzal, hogy minden nap bejárjunk a közmunkába, és keményen közdolgozzunk az ország jobbá tétele érdekében.
"Nem szabad más zsebében turkálni, ahhoz semmi közünk." - ez igaz lenne akkor, ha nem a Te adódból élne abban a putriban...

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.10.04. 10:17:55

@dekol84:

Te kommunista söpredék!! Tegyél Szijjártó ellen feljelentést ha annyira csipi a csörődet!! KÖCSÖG!

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.10.04. 10:28:02

@dekol84:

"dömperrel lopja el az EU-s pénzeket!"

Ó hát persze! Az EU meg ezt hagyná is mi?! Ha ez igaz lenne az EU nem hagyná hogy lopják a pénzt! Ostoba barom!

Netuddki. 2014.10.04. 10:28:18

@gizmo266: "Nem azzal kellene foglalkozni, hogy egy politikus szülei kemény munkával milyen életet tudnak biztosítani a fiuknak"

B+! Nektek takonygerincű fideszesekenek aztán egy szemernyi önérzetetek, büszkeségetek és erkölcsötök nincs. Egyáltalán visszaolvastad mit írsz? Egyáltalán felfogtad mit írtál le, mi a mondat jelentősége? B+, ezt egy frissen kinevezett miniszterről írtad! Nem csodálom ha nem érted mi ezzel a probléma, és a szíjjártón se csodálkozok, hogy nem érti. A nagy probléma az, hogy az "ilyenek" szemernyi lelkiismeret furdalás nélkül megkárosítják az adófizetőket. Mint ahogy már nagyon sokszor tapasztalhattuk.

Mellesleg én NEM HISZEM el, hogy a szíjjártó ősei 80 milkát hozzávágtak volna. Honnan volt nekik ennyi pénzük ha 3 év alatt kébé 6milka osztalékot vettek fel a cégükből. Ez túl kevés, ahhoz meg túl sok, hogy legyen tartalék pénzük. Hoppá!
Ha már egyszer belemásztak a szarba akkor tessék kimosakodni belőle! Sajnos ez azzal jár, hogy a fiacskájuk ennyire szem előtt van.

Ami különösen gusztustalan az esetben, meg a fideszben, hogy ha ugyanez történik egy nem fideszes, a fidesz számára ellenséges oldalnak tekintett oldalon álló emberkével, akkor most így választások előtt meg főleg, óránként ez ömlene a fidesz által megszállt médiából. Ráadásul az ilyen esetekben pont a szíjjártó szokott "szakérteni".

Rodolfo63 2014.10.04. 10:28:38

@Bukott liberális demokrata: minek tegyen? drága papa benne volt az eljárásban, de megúszta, mert köpött

ennél neked többre van szükséged, hogy tisztességtelen vagyonról lehessen beszélni?

Netuddki. 2014.10.04. 10:34:30

@Bukott liberális demokrata: "Ó hát persze! Az EU meg ezt hagyná is mi?! Ha ez igaz lenne az EU nem hagyná hogy lopják a pénzt! Ostoba barom! "

Ostoba, komcsi, ilibsibolsi fideszes barom! Erre csak azt tudom mondani tudok olyan fideszes városról ahol 5(!) darab szökőkút áll egymás mellett a város főterén.
Valójában nem az EU-tól loptok, az EU-t maximum az érdekli mindenről legyen számla, valójában a magyar állampolgárotoktól loptok. Mert amit elloptok azt az ország fejlődésére kellene fordítani, nem pedig pár élősködő életszínvonalának javításához. Pont itt a példa rá, a peti gazdád kecója. Balfasz fideszesek, fideszes balfaszok!

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.10.04. 10:36:49

@IGAZI_kovi1970:

Te idióta! És az EU-t szerinted nem érdekelné hogy mire megy el itthon a pénz amit ők adnak??!!

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.10.04. 10:41:38

@IGAZI_kovi1970:

"peti gazdád kecója."

Faszfej! Tegyél ellene feljelentést ha szerinted bűnös! Aztán akkor lecsukják (HA TÉNYLEG BŰNÖS)

Netuddki. 2014.10.04. 10:43:21

@gizmo266: "hogy minden nap bejárjunk a munkába, és keményen dolgozzunk az ország jobbá tétele érdekében."

Hát azt elbasztad balfaszkám, ha azt hiszed mindennap megtermelem nektek az átlagon felüli életszínvonalra valót, és ráadásul még a pofámat is befogom! Ez lenne nektek a mennyország! Hát ezt elbasztad.

"Nem szabad más zsebében turkálni, ahhoz semmi közünk."

Hát, ezt is rosszul tudod balfaszkám! A szíjjártó zsebe az én zsebem IS, mivel tőlem IS kapja a fizetését. Áh, elnézést! Tiszteletdíját. Bár nem tudom mit kéne tisztelni benne? Jóval többet kap kézhez mint amit a teljesítménye bármikor is indokolna.
Mellesleg volt valami üvegzseb, ha a sok balfasz magyar "politikus2 megcsinálta volna most turkálni se kéne. Nem véletlen, hogy nem lett belőle semmi. Ergo, nagyon is szükség van a "politikusok", haverjaik és családtagjaik zsebében való turkálásra. Ha nem figyelünk még a szemünket is kilopnák. Na, ezért nem szeretik ha a zsebükben turkálunk. Mégis te kis balfasz, te is politikus vagy?

anonymand 2014.10.04. 10:43:55

@Bukott liberális demokrata:

"Te idióta! És az EU-t szerinted nem érdekelné hogy mire megy el itthon a pénz amit ők adnak??!!" - szeretném felhívni becses figyelmedet, hogy a zemútnyócév "lopásait" szerintetek azért nem volt képes Budai-Papcsák-Polt-Ügyészség-Bíróságok bizonyítani, mert "olyan ügyesen csinálták".
Hány elmarasztaló ítéletet tudsz felsorolni az "ellopták az országot" címszó alá?
Akkor most mit idiótázol?
Saját gondolkodásra képtelenségedről állítottál ki bizonyítványt.

dr Smittpálelnökúr 2014.10.04. 10:45:10

@Bukott liberális demokrata: 10 cm magas kilátó megvan, te barom fideszes bugris?

Rohadjon bele a nyelved a tüdőfejű seggébe!

Netuddki. 2014.10.04. 10:46:38

@Bukott liberális demokrata: Balfaszkám! A feljelentés megtörtént, de erősen kétlem, hogy bűnösnek találnák vagy lecsuknák az orbán rezsim alatt, az orbán személyi felszopófiúját, a fidesz cuslágját.

Netuddki. 2014.10.04. 10:50:33

@Bukott liberális demokrata: "Te idióta! És az EU-t szerinted nem érdekelné hogy mire megy el itthon a pénz amit ők adnak??!!"

A fidesz, mint tudjuk, a dolgait erkölcsileg ugyan aggályos, de a törvénynek mindenben megfelelő módon intézi. Főleg, hogy a törvényeket is ők hozzák a 2/3-al.
Mellesleg ha az EU tudná mi folyik itt a Magyarországnak szánt pénzekkel, már régen nem adna pénzt. Ja, és ne csinálj úgy mintha nem itt élnél, mint a birka, aki Bulgáriából osztja az észt, te fideszes idióta, te!

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.10.04. 10:50:40

@IGAZI_kovi1970:

Hát ha szabadlábon marad akkor ezek szerint ballibsi kitaláció az egész, meg rágalmazás! Persze, üssük-vágjuk Szijjártót csak mert Külögyminiszter lett! Találjunk ki róla mindenféle aljas hazugságot, mert az olyan buli! Szemét balliberális parasztok! Na ezért nem nyertek sehol sem! Jön a cumi 12-én is!

Még Szegedet meg Kispestet is bukjátok, na az lesz az igazi bukta :DD

anonymand 2014.10.04. 11:00:53

@Bukott liberális demokrata:

Te, úgy hozzávetőlegesen, le tudnád vezetni sacc/kb, hogy hogyan is alakult lószerszámkészítő megtakarítása?
1998-2014, bevétel, kiadás, megtakarítás.
Persze ha nem köll az összes ujjadat használni a számoláshoz, mert úgy nehéz zörgetni a klaviatúrát...

Netuddki. 2014.10.04. 11:04:03

@Bukott liberális demokrata: Rágalmazás??? Hülyébb vagy mint hittem! Papírja van róla, hogy egy 170milkás ház tulajdonosa B+! Ebben mi a rágalmazás?
Vagyonosodási vizsgálatot meg már azért is kéne tenni e mert puszta feledékenységből (muhaha!) 200 négyzetméteresnek hazudta a 700 négyzetméteres luxusvillát.
A szülőknek meg azért kell mert a felét ők fizették!!! B+, csodálom, hogy nem szégyellitek a balfasz "politikusotokat" aki tovább nyújtózkodik mint jövedelme! Akit B+ havi nettó 800 mellett a szülei tartanak el! Ha a szülők nem "támogatnák" akkor összelopná magának a hiányzó jövedelmet B+? Rohaggyatok meg fideszes tolvajok!

Netuddki. 2014.10.04. 11:07:58

@anonymand: A fideszesek köztudottan fel voltak mentve matekból. Ezért tanult jogásznak mindegyik. Azok meg tuggyuk milyenek, elég csak a közelmúlt botrányaira gondolni.

anonymand 2014.10.04. 11:13:17

@IGAZI_kovi1970:

Azért számolni csak tud, mert vannak ujjai.
Ha nem génhibás, hogy 6-6 mindenütt, és nem fűrészelte le részegen, vagy nem tolta a lábára a fűnyírót, hogy valahol kevesebb, akkor 20, azaz húsz darab ujja köll legyen.
Azzal már egész nagy számokat is képes lehet kezelni...

2014.10.04. 11:16:12

@gizmo266:

Tök cuki, amit írtál.
Egy baj van vele:

"Nem szabad más zsebében turkálni, ahhoz semmi közünk. "

Ő az, aki turkál a mi zsebünkben!

Netuddki. 2014.10.04. 11:23:49

@anonymand: 10-ig lehet hogy tud számolni. De a 2 és 3 jegyű számok összeadásával már meggyűlt a baja a szíjjártónak is.

anonymand 2014.10.04. 11:26:37

@IGAZI_kovi1970:

És mondd, ha Téged álmodból felvernek, nagy hirtelenjében pontosan el tudsz számolni a millióiddal (plusz, minusz 5 milla pontossággal)?

Ugye nem.
Na látod!

2014.10.04. 11:34:56

@anonymand:

És mi van, ha Luca Brasi ébreszt fel, hogy számolj el a pénzzel?
Ugye, hogy egy fillért sem tévednél.... ;)

diszkriminans (törölt) 2014.10.04. 11:38:00

@Bukott liberális demokrata:
Csak egy kérdésem van. Mikor ilyen tolvaj szarháziakat védesz, miközben nagyon jól tudod, hogy tolvaj szarháziak, ha bebizonyosodna a bíróságon is, akár utólag, miután a narancskomcsi fajtád bukik, te vállalnád a felelősséget azért, hogy mosdattad ezeket?

Oxy 2014.10.04. 11:41:31

"Szijjártónak nagyobb, mint Jockey Ewingnak"

Most már értem, hogy "Magyarország jobban teljesít" :-PPP

Netuddki. 2014.10.04. 11:47:37

@anonymand: Már úgy érted a készenléti rendőrség? Akkor lehet. De szerintem a szíjjártó esetében nem erről volt szó. Na ugye!

Netuddki. 2014.10.04. 11:48:58

@diszkriminans: Kis naiv! Lófaszt! Akkor már az új hatalom embereit védené.

csak egy néző 2014.10.04. 11:50:45

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Fogadni mernék, hogy te egy látens, vagy nem is látens buzi vagy és szerelmes vagy Fletóba, (mint a nick neved is is mutatja), mert bárkiről, vagy bármiról is szóljon egy írás, az tuti, hogy te Gyurcsányozol benne.
Miért nem jössz már össze a másik baromarcú komáddal @Bukott liberális demokrata: -val és kedvetekre szopogathatnátok egymást.

Netuddki. 2014.10.04. 11:53:10

@csak egy néző: Valójában mindkét nicknév alatt kommentel. Egy buzi skizofrén. Két komment között az egyik feje orális örömökben részesíti a másik farkát. Aztán cserélnek.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.04. 12:22:11

@Rodolfo63:

Nagyon viccesek vagytok..

Fletó senkit se érdekel..

Mégis itt kampányol neki az összes Gyurcsány csicska.

Pedig miliméterre akkora a medencéje, mint a Szijjártónak, és neki a szülei se segítettek, azaz az egészet lopta.

Dehát a ti komcsi kutyátok kölykéért hazudni és sírni kell ugyi kis MSZP csicskák ?

Jöjjön az MSZP-s medencés és máris jobb lesz nektek..

Átlátszóak vagytok, és jelentéktelenek, mint egy lepkefing.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.04. 12:25:18

@IGAZI_kovi1970:

Itt van egy dokumentumfilm a szerelmed egyetemista éveiről majomarcú MSZP csicska.. Nézegesd csak:

www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

Azért mert te egymagad hozzászólsz 10 nick néven, és véded Fletót, azért hidd csak el, hogy több millióan hánynak a kis védencedtől.

Ti meg kimentek majd 20-an tüntetni ahogy szoktatok.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.10.04. 12:40:03

Nyííhahahahaha :DD mekkora ballib bukta lesz jövőhéten :D

dr. mesterséges színezék 2014.10.04. 12:46:47

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: " Látod-látod ez a különbség jobb és bal között.."

A különbség a szerelem hevessége és tartóssága: a baloldal elhajtotta nicked ötletadóját és barátaid, te meg - derüljön ki és történjék bármi - naponta szopod le Orbánt és a fijjukat.
Egészségedre!

gizmo266 2014.10.04. 12:58:59

@MikeBoy: Ő turkál az én zsebemben ... ez jó

2014.10.04. 13:37:06

@gizmo266:

Mindannyiunkéban, nem csak a tiedben.
De hát ezt is írtam.

Korrupt a kis szentem, ez mondjuk szinte biztos.
Az u.n. közpénzt szépen lenyúlta magának és abból gazdagodik.
Hát ezt hívjuk korrupciónak.

Valami ilyesmi miatt kell a politikusoknak vagyonbevallást tennie, hogy ennek a látszatját is elkerüljék.
Aztán amikor jönnek az ellentmondások, akkor jönnek a magyarázatok.

Igazából egy kérdésem van csak.

Ironizáltál vagy naiv vagy? Én az elsőre szavazok. :)

dr. mesterséges színezék 2014.10.04. 13:54:02

@MikeBoy: Ha volnék genya külhoni tárgyalófél, feszt visszakérdeznék, hogy Peti aktuális véleménye a saját külügyminiszteri álláspontja, vagy az őt eltartó szülei befolyására alakult ki.

2014.10.04. 13:57:13

@dr. mesterseges szinezek:

Ez mondjuk egy másik érdekesebb vetülete a dolognak.

No meg az, hogy vajon milyen lehet SzP szüleinek nézni a híreket a fiúkról és önmagukról úgy, hogy ők mindennek a pontos tudatában vannak!?

kosztarovics bácsi 2014.10.04. 14:30:03

Irigyülitek mi? Pedig azannya a kosztpénzbű spórolta meg...

dr. mesterséges színezék 2014.10.04. 14:41:12

@kosztarovics bácsi: Az a vicc, hogy egy ekkora medence rongyrázáson kívül semmire nem jó.
A 25 de még a 33m-esben is bosszantóan gyakran kell fordulni egy minimális 1km-hez.

dr. mesterséges színezék 2014.10.04. 14:41:58

Vagyis: a gyerekeknek jópofa móka volna, szóval inkább mégis irigylem.

dr. mesterséges színezék 2014.10.04. 14:44:15

@MikeBoy: " milyen lehet SzP szüleinek nézni a híreket"

Mivel hogy, hogy nem az ő vállalkozói tevékenységük is mostanság szaladt meg (talán Mészáros Lőrinchez járnak továbbképzésre), azért olyan nagy törést nem okozhat ez az érzékeny lelkükben.

anonymand 2014.10.04. 15:05:01

@MikeBoy:

Ő nem ébreszteni szokott, hanem altatni.
Örökre...

anonymand 2014.10.04. 15:08:05

@IGAZI_kovi1970:

Lószerszámkészítő esetében nem erről volt sz?
Hogy én mekkorát tévedtem!
Lehet, félálomban hallottam úgy, hogy rárúgták az ajtót, és köszönés helyett kérdeztek.
Akkor keverem valaki mással?

anonymand 2014.10.04. 15:12:31

@kosztarovics bácsi:

"Irigyülitek mi? Pedig azannya a kosztpénzbű spórolta meg..." - az ura nem is tudott róla sokáig...

Miklós Berke 2014.10.04. 16:24:31

@IGAZI_kovi1970: ahány fityeszesről szó volt idáig ház ügyben mindnek a börtönben lenne helye mert hazudnak nyilvánvalóan, nézd csak meg hány madarat vettek elő és mind a pofánkba röhögött. csibészek gyülekezete lett a fityesz. nem kell a neveket sorolni , ugye ?

Kerek négyszög 2014.10.04. 17:01:17

Annak idején a nokiás doboz 8 milliós esetén szörnyülködött a fél ország. Most meg gyakorlatilag milliárdokat játszanak át a hatalomban levők, és mindenki csak legyint. Hát megérdemeljük a folyamatos elszegényedést.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.10.04. 17:09:44

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Adócsalásból luxusvilla? És te ezt tényként tudod? Hogyhogy nincs sitten? Feljelentetted már? Ez állampolgári kötelességed, ugye tudod?

dr. mesterséges színezék 2014.10.04. 17:16:31

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: "Feljelentetted már? Ez állampolgári kötelességed, ugye tudod?"

Már régóta nem.
MÉG nem...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.10.04. 17:17:27

@Bukott liberális demokrata:

"Aztán akkor lecsukják (HA TÉNYLEG BŰNÖS)"

Mint Gyurcsányt?

gizmo266 2014.10.04. 17:20:35

@MikeBoy: Csak kíváncsi voltam kiből milyen szitű dühöt vagyok képes kiváltani pár sor marhasággal.

32FNewYork 2014.10.04. 18:22:41

Én úgy emlékszem hogy a Ewingek mocskos rezsiemelők voltak. Direkte pofátlanság, hogy a házuk fele akkora lehetett, mint egy rezsicsökkentő magyar miniszteré. Tüntetni fogunk az 1400 m2-ért. És tessék tisztelni az 1400 m2-t. Hülye panelprolik!

kvadrillio 2014.10.04. 19:51:06

lesz ez a kecó még kisebb is ! sőt el is lesz adva sürgősen !!! :)

Fazekas Sándor egy nap négyszer emlékezett (13 kép) Fotó: Barakonyi Szabolcs / Index

Szemerkélt az eső, mindenki esernyőt tartott a kezében, de ez nem zavarta a konferansziét abban, hogy megkérje az egybegyűlteket, próbálják megtapsolni a minisztert. Talán azért kérte, mert ekkor már tudta, hogy Fazekas azt a beszédet fogja elmondani, amire talán egész életében készült. Végre valahára kimondhatta, amit oly rég óta szeretett volna:

Horthy Miklós egy olyan hadvezér, akit sosem győztek le. Horty Miklós a legmagasabb katonai rangig jutó állampolgár a magyar történelemben. Horthy Miklós nélkül ma nem lenne Magyarország. Talán egy négyzetméter sem maradt volna belőle!

A történelmet újraértelmező hadvezér szerepében tetszelgő Fazekas azt valahogy elfelejtette megemlíteni, hogy Horthy kormányzása alatt külső nyomás nélkül elfogadtak néhány zsidótörvényt, deportáltak pár százezer embert, ami a magyar hatóságok lelkes közreműködése nélkül nem sikerülhetett volna.

NÁLATOK, VANNAK-E ÁLLATOK ? IGEN ! AZ EGYIKET FAZEKAS SÁNDORNAK HÍVJÁK !...ÉS MA MÉG MINISZTŐŐŐR...:o)))

kvadrillio 2014.10.04. 19:52:23

Horthy Miklós nélkül ma nem lenne Magyarország.... sőőőőőt ! a fazekas sem lenne !

milyen káááááár....:O)

Rodolfo63 2014.10.04. 23:09:03

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: fletó senkit nem érdekel, annyira nem, hogy még kampány sincs itt érte

a nagy többséget itt az érdekli, hogy egy újabb lopást akarnak eltussolni


süti beállítások módosítása