Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Maffiaállam: a fia trafikján hirdeti magát a fideszes polgármester

2014.09.29. 03:48 - eroica

Fonyód fideszes polgármestere eddig főként forradalmian újszerű kampányvideójával vetette észre magát:

Komolyabb probléma, hogy Hídvégi József polgármester láthatóan egyáltalán nem szégyelli, hogy tavaly a 18 éves fiát két mutyi-trafikhoz juttatták. (Hídvégi Bence, a fiatal üzleti tehetség, Fonyód mellett Balatonfenyvesen is nyert egy trafikkoncessziót.) Ha picit is szégyellné a polgármester, akkor a plakátja nem virítana fia trafikján. Így viszont az ott vásárlók a tüdőrák mellett politikai iránymutatást is beszerezhetnek. Külön szép, hogy a mutyi-trafikon is a "BÍZZON A FIDESZBEN" szlogent nyomják. Szóval bízhatunk benne, hogy a következő ciklusban is a rokonoknak adják a pénzes lehetőségeket?

 Fonyod_Hidvegi_Jozsef_Fidesz_polgarmester_plakat_hirdetes_fia_trafikjan_trafik_trafikmutyi_nemzeti_dohanybolt_korrupcio.pngA fia trafikján hirdeti a polgármester, hogy bízzunk a Fideszben  (Kép: csehszlovák kém)

Ez a "trafikmutyis" eset is szép példa Orbánék maffiaállamára. A trafikmutyi nem valamifajta egyedi helyi akció volt, hanem országos rablás. Megfosztották a boltosokat, trafikosokat az árusítási jogtól, majd a koncessziók nagyját haverok között osztották szét. Tökéletesen beleillik a Magyar Bálinték által leírt maffiaállam koncepcióba. Tehát az "Orbán Viktor által vezetett politikai csoportosulás a politikai hatalom megszerzését a gazdasági hatalom meghódítására is felhasználja, és politikai eszközökkel egy új, hozzá hű polgári osztály mesterséges kialakítására, „feltőkésítésére” törekszik." A gazdasági hatalmat pedig a politikai hatalom erősítésére is fel tudják használni: Simicska óriásplakátjain a Fidesz mindenhol hirdetheti magát, de kicsiben a trafikra is csak fideszes plakát kerülhet ki stb. A maffiaállamról szóló Magyar polip című könyv összefoglalója itt olvasható. A második kötetét most hétfőn mutatják be, a szerzők és az ajánlók alapján kíváncsiak vagyunk rá.

Ha tetszik a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-oldalához a Facebook-on.

Most következzen néhány kép és gif Hídvégi Józsefról és a kampányvideóban látható csapatáról. Végül pedig a kampányfilmből készített őszintébb, zombis változat.

Fonyod_Hidvegi_Jozsef_Fidesz_polgarmester_palinkat_iszik_a_fia_trafikjot_nyert_trafik_trafikmutyi_nemzeti_dohanybolt_korrupcio.png(Kép: GG)

Fonyod_fideszes_polgarmestere_Hidvegi_Jozsef_kampanyvideo_gif_animated.gif

Fonyod_fideszes_polgarmestere_Hidvegi_Jozsef_es_csapate_bizzon_a_fideszben_hires_kampanyvideo_gif_animated.gifGifek: 444

Gery Greyhoundnak nem volt nehéz a Walking Dead zombisorozat mintájára átalakítani a videót:

 Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-oldalához a Facebook-on.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr946740343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnálatos örömhír 2014.09.29. 04:52:09

Minden fonyodi szavazzon ra, most mar ne alljanak meg feluton, ha eddig jo volt, mar csak jobb lesz :>

toportyánzsóti 2014.09.29. 08:00:44

Narancsmaffiát már csak az émelyítő törvényellenes választási csalássorozat tartja hatalomban,szegények nem tudják milyen véget értek korábban szerte a világban a fasiszták.

toportyánzsóti 2014.09.29. 08:05:24

Nehéz elhinni ép elmének hogy ezek mennyire buták,legnagyobb adóbevételek egyikét elintézték pár 100 narancsoffshorkk kedvéért,már csak fele annyi cigit adnak el,a cigicsempészek imába foglalták a csuti orálmuzsikot és continentállézerjánost aki 500 trafikkoncessziót szakított magának.

Kalmár 2014.09.29. 11:10:48

@toportyánzsóti: Meg az az apróság, hogy sokkal többen szavaznak rájuk, mint bármelyik másik pártra.......

Axxtro 2014.09.29. 19:06:21

Mit ér az ilyen balfék propaganda, ha 2006 ősze óta egyetlen országos választást se lehetett megnyerni vele?

2006 pedig már elég rég volt, nyolc éve.

Nem kéne ehelyett a lúzer csótánykodás helyett valami mást kitalálni?

Axxtro 2014.09.29. 19:16:58

Egy olyan ellenzék, akinek 40+12 év hazudozás, aljasság és gazdasági kontárkodás van a füle mögött, – és hozzá tehetjük az elmúlt négy év külföldi-belföldi patkánykodását is, – negatív kampánnyal ezt a hatalmat soha nem fogja tudni leváltani.

csak egy néző 2014.09.30. 07:30:58

A fidesz királyi, közszolgálati (nem röhög), "hurráoptimista" M1 hiradójában viszont hihetetlen gyorsan tudtak, a szokásos Orbánisztán az egyetlen sikeres ország egész európában minden téren blokk után, egy kb 2 perces szpotot sugározni, miután kiderült, hogy Bokros került ki győztesen a "baloldali" (?) támogatjuk, nem támogatjuk cirkuszból. A röpke kis karaktergyilkos blokkjukban kb 17 szer sikerült kimondani természetesen negatív kontextusban Bokros Lajos nevét.

imagerz.com/QBZFCktvAwMCAFgbRQVT

Conchobar 2014.09.30. 07:41:52

Nagyon el van cseszve ez a poszt is, meg az ellenzéki magatartás is. Ahelyett, hogy ahhoz szereznének bizonyítékot, azt fejtegetnék, hogy az a 18 éves gyerek mennyire alkalmatlan a trafik tulajdonlására (hiszen éppen ez tenné negatívvá a 'mutyi'-t), inkább azt próbálják bizonygatni, hogy bűn az, ha valaki nem mások gyerekét támogatja, hanem a sajátját. Hogy bűn az, ha támogatjuk, segítjük a gyerekünket, hogy a szülő bármit megtenne a gyerekéért, és viszont (ki mástól várni leginkább az apa plakátos népszerűsítését, mint a fiútól)

diszkriminans (törölt) 2014.09.30. 08:21:58

@Conchobar:
Legközelebb elindulok a választáson (ezen sajnos már nem lehet), azzal a szöveggel, hogy az összes családtagomat vagyonhoz fogom juttatni, ugye a hozzád hasonló büszke birkák majd megszavaznak?

fazzoletti 2014.09.30. 08:23:50

@Conchobar: Ugye viccelsz? 18 évesen csakis érett kereskedő lehet, és egy polgármester apának kutya-kötelessége a gyerek segge alá tolni a mutyizott trafikot? Ez komoly?

nu pagagyí 2014.09.30. 09:27:54

Mindenki annyit ér, ahány trafikja van.

oszt jónapot 2014.09.30. 10:23:10

@Conchobar: "hogy bűn az, ha valaki nem mások gyerekét támogatja, hanem a sajátját"
Látod bazdmeg ez a szomorú, hogy nem is érzitek, hogy ebben mi a gáz.

belekotty 2014.09.30. 12:39:38

@Conchobar: Hú, wazzeee... ez az erkölcsi érzéked öröklött?

Conchobar 2014.10.01. 08:08:21

Drága barátaim! Valahogy nem tetszettek megérteni: 'Ahelyett, hogy ahhoz szereznének bizonyítékot, azt fejtegetnék, hogy az a 18 éves gyerek mennyire alkalmatlan a trafik tulajdonlására (hiszen éppen ez tenné negatívvá a 'mutyi'-t)'. Mentségükre szóljon, hogy példaképeik, az Orbán-váltó hősök se értik

Conchobar 2014.10.01. 08:11:08

@diszkriminans: Mellélőttél. Egyrészt én nemn vagyok Fidesz-fan, másrészt azzal senki se kampányol, "hogy az összes családtagomat vagyonhoz fogom juttatni, ugye a hozzád hasonló büszke birkák majd megszavaznak?"

Conchobar 2014.10.01. 08:15:25

@oszt jónapot: "Látod bazdmeg ez a szomorú, hogy nem is érzitek, hogy ebben mi a gáz." - Inkább az a gáz, hogy ti nem érzitek: az soha nem fog tudni erkölcsi parancs lenni, hogy a szülő és gyereke ne,m támogathatja egymást


süti beállítások módosítása