Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Leváltanák Orbánt a Fideszfigyelő olvasói

2014.04.24. 04:13 - eroica

A választás előtt készítettünk egy felmérést, hogy kik az olvasóink, mit gondolnak a Fideszfigyelőről és kit választanának. Most végre közzétesszük a válaszokat. Köszönjük mind a 829 kitöltőnek, hogy ilyen sok kérdésre válaszoltak!
Válaszadóink 82,5 százaléka a Kormányváltó Összefogás pártjaira tervezte szavazni. Más pártot pedig nem is juttattak volna a parlamentbe. Az LMP és a Jobbik 4-5 százalék között, a Fidesz 1 százalék alatt szerepelt. Ez talán reprezentálja az olvasóinkat választását, de országosan természetesen nem reprezentatív (mint azt láthattuk is április 6-án). Amikor olvasóinkról írunk NEM az index címlapról érkezőket, hanem a facebook-oldalunkat figyelő "törzsközönséget" értjük alatta.
Mivel a kérdőívet a facebook-on osztottuk meg, így nem meglepő, hogy olvasóink nagy része rendszeresen lájkolja az ott megosztott tartalmakat. Több mint 70 százalék azt mondja, hogy gyakran olvassa a kommenteket a facebook-bejegyzések alatt.
A részleteket lentebb láthatjátok. (A felméréshez felhasználtuk a Mandiner több kérdését. Köszönjük nekik.)
És akkor jöjjenek az előző olvasói felmérésünk eredményei. Először a politikai preferenciák, aztán az oldalunkról alkotott vélemények, végül olvasóközönségünk összetételéről néhány adat.
kire_szavaznal.png
Rákérdeztünk olvasóink másodlagos pártpreferenciájára is:

masodlagos_preferencia.png
A 2010-es szavazatokból kiderült, hogy a minket olvasó közönségben a Fidesz a 2010-es szavazóinak 85 százalékát.:) A párt 6,63 százalékről 0,98%-ra csökkent. (Itt is hangsúlyozzuk, hogy országosan nagyon nem reprezentatív a felmérésünk.:)
2010_szavazat.png
 
A semmiképp nem kívánt pártoknál kiderült: szinte minden olvasónk elutasítja a Fideszt,de több mint 80 százalékuk a Jobbikot is.

partra_sohasem.png
Az oldalunkról pedig a következőket gondolják olvasóink. Köszönjük, hogy leginkább aktuálisnak és érdekesnek tartotok minket. (Ez volt a szerintetek legerősebben jellemző tulajdonságunk.)

FF_jellemzo_nem_jellemzo.png
A következő ábrák azt mutatják, hogy elég aktív olvasóink vannak, amiért igen hálásak vagyunk.
1_oldal_tetszikelese.png
2_milyen_gyakran_lat.png
6_oszd_meg_mennyire_zavar.png
7_helyesiras.png
8_szoktad_e_tetszikelni.png
9_milyen_gyakran_kommentelsz.png
10_szoktad_e_olvasni_a_kommenteket.png
15_Nemed.png
17_Hany_eves_vagy.png
18_milyen_telepulesen_laksz.png
Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr416076445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2014.04.24. 07:55:06

Kritikus környezetben 2% körül végez a csuti magát Panchónak látni akaró és az országot shortoló offshorkkjai.Az út végén majd ciánkapszulával menekülhetnek meg a kötél elől.

ggiza 2014.04.24. 08:19:52

:)))) Ez a világ legviccesebb blogja, jót kacagtam, köszönöm! :))))
No most, itten viszont az van, hogy a FIDESZ kormányoz még pár ciklust, 2018-ig biztosan 2/3-dal és a cinikusan mosolygó Orbán Viktor bizony a miniszterelnök. Ez van gyermekek, szopogassátok.... :))))))

Munchausen 2014.04.24. 08:50:44

@ggiza: Kedves Giza,

bizony, nehez az elet, foleg ha ilyen pocakos zsiros parasztgazdanak oltozott cinikus focibuziva avanzsalt ganejokkal kell utkoztetni nezeteket ahelyett, hogy kiosztanank par kokit meg sallert, mert enelkul ezek bizony csak tovabb lopnak, sokaknak mar ki is loptak a szemet, ezek az emberek megvakultak es 40 valahany szazalekban a mas faszaval a csalant verok szavazatait termeszetesen nem szamolva ketharmados felhatalmazast adtak nekik arra, hogy a hasonloan tehetsegtelen es tolvaj elodjuk szavaival elve elqrjak az orszagot, ha ez neked tetszik es ezen mosolyogsz, akkor te nem szereted a viragot.

ggiza 2014.04.24. 09:17:56

@Munchausen: Kedves Munchausen

Vóóót választás????? Vót. Méééé nem dobáltátok csurig tele azt a ládát a kormányváltókra leadott szavazatokkal, heeee??????
Ki tartotta vissza az elégedetlenkedő tömegeket??? Különben, a libás meg a böszme a szarházyval együtt azt állították, hogy aki nem megy el szavazni, az a fideszre szavaz. Ha komolyan veszitek azt a három szánalmas lúzert, akkor láthatjátok, milyen hatalmas fölénnyel nyert a fidesz, hiszen akik nem mentek el, azok a fiderszre szavaztak a majmok szerint. Innentől kezdve, szánalmas minden rinyálás, ajvékolás! :))))))

ggiza 2014.04.24. 09:21:10

A német megszállás emlékművet meg határidőre átadni!

Munchausen 2014.04.24. 13:50:46

@ggiza: Ide figyelj te idiota, alkalmazkodom a stilusodhoz, szoval ki a faszom beszelt az ellenzekrol vagy a fideszrol, meg a valasztasrol okoska, pont arrol beszeltem, hogy teljesen mindegy hogy kire szavazol most, mert csak gazembergarda van mindket oldalon, de ha ez neked tetszik, akkor tapsikoljal csak oromodben, de ne nekem sirj majd, ha jon az allamcsod te luzer!

radiator 2014.04.24. 14:07:48

Munchausen 2014.04.24. 08:50:

Ön, most pontosan abban a helyzetben van, mint az autópályás viccben :-)
A lényege: Egy ember tévedésből a szembe forgalommal hajtott föl az autópályára és közben hallja a kocsija rádiójában, hogy "vigyázat egy őrült szembe megy a forgalommal az autópályán" erre Ő a kormányát rángatva azt morogja magában, hogy " egy?...száz is!! "
A választás eredmény markánsan megmutatta, hogy melyik irányban halad rendesen a forgalom!
Ön és az elvtársai ilyen, szánalmas, elvakult gyűlölettel robognak szembe a forgalom és, ha nem akarja, hogy az egészsége (idegrendszere) feladja a szolgálatot, nagyon gyorsan álljon ki egy pihenőhelyre, ahol 4 évig áttudja gondolni, hogy miért jutott ide, ahol van :-)

ggiza 2014.04.24. 14:21:08

@Munchausen:

Ááácsi, hátrébb az agarakkal, te tahó paraszt! ( alkalmazkodom a stilusodhoz ) Én nem személyeskedtem. Mióta sír meg rí már pl. a GKI, meg a többi balos megmondó köcsög, államcsődtől viszont egyre messzebbre kerülünk... Ugye a libás volt a legközelebb hozzá, amit a románokkal pezsgőzős meg a böszme hozott össze... Szóval, kussoljál kisgyerek! :)))
Különben is, nem szólt még a londoni főnököd, hogy lejárt a kajaidőd, nyomás tovább mosogatni? :))))

Trackers 2014.04.24. 15:50:58

Szinte biztos vagyok benne, hogyha pl a Hír-TV csinált volna hasonló felmérést, akkor pepitába (A Fidesz javára, MSZP, Együtt, DK ellenében) ugyanezek az eredmények jöttek volna ki.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy itt az ideje egy kis önvizsgálatnak számotokra.
Már és amennyiben meg szeretnétek szólítani az MSZP hívőkön kívüli tábort.

Ugyanis ezek az eredmények azt prezentálják, hogy mindent képviseltke abból a saját beszűkült világotokban, amit utáltok az ellenfélében.

Egyoldalúságot, és szűklátókörűséget.
A saját oldalon elnéztek mindent, az ellenfél térfelén megbélyegeztek, kirekesztetek, és rágalmaztok.

Ezzel persze nincs semmi baj, hisz láthatóan az olvasóitok is pontosan ezt látják, és vagy azonosulnak ezekkel, vagy kerülnek titeket

Pont, mint a Fidesz és médiái.

no_successful2 2014.04.24. 16:19:03

Veeeeeheeeeeheeeeeheeee !!!!

Bakker, akkor valami nagyon el lett cseszve a választáson.

Hiába mondták nektek, hogy mindenki nyugodjon le a p.csába, csak nincs nyugi.

bocika54 2014.04.24. 16:40:42

@radiator: Miért jutottunk ide? Mert sajna nagyon sok ilyen ostoba, korlátolt hülye van, akit meg lehetett etetni pl. a rizsacsökkentéssel, cserébe eladta magát egy seggfejnek. Nézd meg a mai árfolyamot. Okoska Matolcsy megint kinyitotta a pofáját, rögtön egekbe szállt a valuta. Én a jövő hónapban kötelet veszek a fizetésemből , mert a részletemet biztos nem tudom kifizetni.

s 2014.04.24. 16:54:38

Több a hülye, mint a normális. Ezt eddig is tudtam, minek ide ez a felhajtás.

belekotty 2014.04.24. 17:03:38

Ez a poszt egy kicsit vicces a fidesz 44 százaléka után.
Az ellenzéknek nem statisztikákat kellene gyártania, hanem önvizsgálatot tartani.
Meg elhajtani a Mesterházy féle bandát a halál faszára.

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2014.04.24. 17:07:29

Kell e az LMP ilyen áron?

Szemezgetés egy cikkből:

Öt LMP-s került csak be nyögvenyelősen a Parlamentbe, de hogyan, milyen áron, mert tagságuk, támogatójuk, szakemberük nincsen...

Kb. 700-800 millió közpénzt tapsoltak el haveroknak, rokonoknak a kampány alatt, mert minimális a támogató, segítő, aktivista csapatuk, ezért 1000 forintos órabérért gyűjtötték nekik az aláírásokat. A taglétszámuk a múltkori választás óta 600-700 főre csökkent. Van olyan megye ahol 5-6 párttag jól megél az állami pénzekből...
Komoly fideszes segítséggel jutottak be múltkor is és most is kellett a help. Jól mutat ha van "zöldség" is diktatúra mellett. Lásd még frakcióalakítás lehetősége, óriásplakáthelyek átadása, stb...
A jelöltjeik 20 %-a "kényszerjelölt" volt, Schiffer úr külön kérésére -hogy meglegyen a létszám- indultak el. Ha ő nem lenne, már rég nem lenne LMP. A szakadással szakemberek, ismert, jó személyek távoztak ( Karácsony, Jávor, Szabó T. Szabó R, Dorosz, Scheiring...)mögöttük nagy az űr. Hány hiteles, szakmailag elismert szakembert tudtak felvonultatni a Róna bácsin kívül? Ki lenne alkalmas főpolgármester jelöltnek, röhej? A maradék csapatból is sorra lepattantak ( Vágó, Osztolykán, Ertsey, Kaufer, Kukorelly, Várnai, Juhász G...)
Van azért pár lelkes, képzett, aktív emberük, de azokkal elég mostohán bánnak....
A legnagyobb gond talán a párt vezetése, igazgatása, szervezeti kérdései. Vida titkár, Gál irodavezető, Horvai pénzügyi vezető, Angyal Károly pártigazgató a gyenge láncszem, sok gondot, plusz munkát okozva a pártnak. Más területekről érkeztek, szakmai tudás, tapasztalat nélkül. A nagy baj mikor a butaság lelkesedéssel párosul. Ezt a pártigazgatót "a harkányi büfést" nem is tudni honnan kukázták. Indulni akart az EP listán is -talán érettségije sincs- mikor szóltak neki, hogy nem kéne. A választmány végre személyi változtatásokra készül, még az ÁSZ vizsgálat előtt...
Az átláthatóságról, pénzügyi szabályosságról ne is beszéljünk Kifelé "üvegzseb", belül trükközés, zsebbe pénzek, facebook zsebhírdetések, felesleges kiadások. A pártigazgatót Baranyából hurcolják szinte két naponta ide Pestre. Mi pénz ez a pártnak? Van LMP, de milyen áron és meddig. Ki lesz az új Parlamentben aki megunja, oszt jó napot, kilép? Schiffer LMP András , Szél "duracell" Bernadett, Sallai Róbert "bioparaszt" Benedek, Schmuck "rutinos" Erzsébet, Ikotity "atya" István ? Mit tettek eddig a zöldpolitika terén?.... Nem zöldek ezek , hanem csak zöldfülűek!

gabuscica 2014.04.24. 17:30:18

De fiúk, mire ez a nagy szerénység?! A felmérésetek igenis reprezentatív a öreg, fővárosi bolsik körében - sikerült megszólítanotok legalább a 90%-ukat.

gabuscica 2014.04.24. 17:32:14

@belekotty: igen. Persze ezt az önvizsgálatot te is megtehetnéd, miután annyiszor tatamit fogtál. Ahhoz képest még mindig úgy vicsorogsz, mintha maradtak volna fogaid.

gabuscica 2014.04.24. 17:33:03

@toportyánzsóti: a jó öreg módszereitek, mi?

gabuscica 2014.04.24. 17:36:09

@bocika54: milyen jó, hogy veled elhitették, még mindig te mondhatod meg, ki a hülye.

toportyánzsóti 2014.04.24. 17:36:21

@gabuscica: Nácikoknak ez jár a Biblia szerint is.

gabuscica 2014.04.24. 17:39:15

@toportyánzsóti: összecsúsztak az idősíkok a vesztes fejedben.

♔bаtyu♔ 2014.04.24. 17:40:22

Egy ilyen poszton csak röhögni lehet. Ki csodálkozik el azon, hogy DK szimpatizánsok leváltanák a Fideszt és legfőképp a DK-ra, vagy testvéreire szavaznának.

Ezt elárultam volna én is:)

♔bаtyu♔ 2014.04.24. 17:41:26

@gabuscica: Ez inkább a Pozsonyi u. egyik sörözőjére jellemző minta.

Bp-i szinten meglehetősen szélsőséges.

gabuscica 2014.04.24. 17:42:21

@♔bаtyu♔: leginkább azt tudtuk meg, kik a Fideszfigyelő szimpatizánsai, illetve hogy milyen családokban nevelkedtek.

gabuscica 2014.04.24. 17:46:24

Nopersze ha nem háromszáz, hanem háromszázmillió lett volna a mintanagyság, az sem lett volna reprezentatív, mert ennek a facebook-csoportnak a törzsközönsége eleve gyűlölködőkből áll.

2014.04.24. 17:46:38

Na ez már tetszik, mikor a vörös söpredék egyik fele a Szabadság téren csinál hülyét magából, a másik meg itt. Ez való nektek.

Munchausen 2014.04.24. 17:46:54

@ggiza: Te buta liba, ha azt hiszed en mosogatok londonban akkor nagyon tevedsz kishusi, te csak nyaljad tovabb az Orbani segget, en mar csak rohogok rajtatok. :-))) Aztan majd ne csodalkozzatok, ha senki nem lesz aki adot fizessen, a nayaloncok nem szamitanak, mert azokrol tudjuk, hogy duplan, triplan tobbet lopnak a befizetett adonal, szoval neked kellene inkabb visszavenned es gyurnod oreg napjaidra, mert ha ez igy megy tovabb ehen fogsz dogolni kiscica. :-))

toportyánzsóti 2014.04.24. 17:47:52

@gabuscica: Én nyertes körzetben lakom,ti vesztettétek el mindeneteket se erkölcs se gerinc se valóságérzék,csak a fatolvaj traktor amit imádtok.

Behajtó70 2014.04.24. 17:48:41

Múltkor már lebuktatok, hogy manipuláljátok a szavazásokat....akkor most mit erőlködtök még?! Nagy beszarás lett a vége legutóbb is. Nem érzitek már milyen gáz az egész?

toportyánzsóti 2014.04.24. 17:48:50

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Fajtád a Horthy érában is csőcseléknek számított.

sivatagi n. 2014.04.24. 17:58:20

829 potenciális munkásőr. Erre már lehet építeni elvtársak.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.04.24. 18:00:05

@gabuscica: "Nopersze ha nem háromszáz, hanem háromszázmillió lett volna a mintanagyság, az sem lett volna reprezentatív, mert ennek a facebook-csoportnak a törzsközönsége eleve gyűlölködőkből áll."
Azért az is mond valamit, hogy a "MILLA"-sok ezek szerint nem az összefogásra szavaztak, mert akkor lett volna egymiló szavazatuk... :)

2014.04.24. 18:03:27

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)!:

Elméletben az SZDSZ-es zsidószektának is volt 200.000+1 szavazója, aztán gyorsan kiderült, hogy nincs :))

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2014.04.24. 19:28:31

kiváló felmérés, megmutatja, hogy miért is hittétel el egyáltalán, hogy van esélyetek. az interneten a belterjes közösségeitekben egymást hergelitek és ajnározzátok, az olvasók ilyen arányban oszlanak meg...
ja hogy volt választás közben?
uppsz...

program készítő 2014.04.24. 21:04:19

Nincs egy normális független média,amelyik nem kapcsolódik egyik nagy párthoz sem.A fideszt le lehetett volna győzni,csak nem ezzel az ellenzékkel,hanem bizonyítékokkal és érvekkel.
Na meg persze megvalósítható programmal,ami alá is van támasztva és ki van dolgozva.A programokat kell szavaztatni pártok nélkül-akkor derülne ki egy közvélemény kutatás..

Munchausen 2014.04.24. 21:26:06

@FILTOL: Egy kicsit merges voltam az elobb, de mostmar lenyugodtam, szoval meg kellene erteni, hogy itt nem az ellenzek vesztett es a fidesz nyert, hanem az a problema, hogy a valasztoknak nem volt lehetoseguk arra, hogy nemet mondjanak az ostoba pazarlasra es kitegyek a hatalom kozelebol is ezeket a megelhetesi politikusokat es az teljesen mindegy, hogy minek hazudjak magukat, mert ezek nem ideologia hanem a zsebuk megtomese miatt tartanak ossze. Sajnos addig amig csak ilyen aldemokracia es alparlamentarizmus van nem is lesz valtozas, ezt kellene megerteni mindenkinek akinek nem tetszik a rendszer, itt komoly moralis es erkolcsi valsag van, ha az emberek ezt nem latjak, bar szerintem latjak, de tehetetlenek es belenyugodtak a helyzetbe, pedig nem kellene, mert ezek is csak azt csinaljak mint elodjeik oszd meg es uralkodj, hazudj, titkosits, terelj. Aki pedig ezek szekeret tolja rosszabb mint Judas.

Bánik Eduárd 2014.04.24. 21:39:40

@ggiza: Az ilyen emberek miatt tartunk ott,ahol.
Örülj neki,hogy győzött viktorka 2/3-dal újra.
Hátha még szarabb lesz mint eddig,de te csak vigyorogj,de vgyázz,nehogy az atcodra fagyjon a mosoly.


süti beállítások módosítása