Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Könnyen dohányhoz jutnak a Fidesz-aktivisták (+fotó)

2014.02.28. 17:15 - eroica

Győrben a polgármester munkatársának és sofőrjének anyja is trafikhoz jutott. A sofőr anyja rokkantnyugdíjas asszonyként két üzletet is kapott, ami szép munkabírásra utal.

Nem tudjuk, hogy az ő "Nemzeti Dohányboltjuk" látható-e ezen a mai a győri képen. Így csak annyit mondhatunk, hogy a szorosan a trafik előtt kitelepülő Fidesz-aktivisták könnyen dohányhoz juthatnak. Meg kell ezt becsülni, amikor egész települések maradtak dohánybolt nélkül. (Persze a feketepiac ezt "megoldotta", a csomagtartókból ott is megy az árusítás, csak az állami adóbevétel veszett el). 

Simon_Robert_Balazs_Fidesz_Gyor_1_kepviselo_jelolt_kitelepules_trafik_nemzeti_dohanybolt_trafikmutyi_mutyi.jpgSimon Róbert Balázs Fidesz-jelölt nevének leírását kétféleképpen oldották meg a plakátokon, de a kitelepülés helyszínének őszinteségét nem érheti kritika

Korábban írtunk arról, hogy győri Fidesz-aktivistákhoz hasonlóan a pécsi fideszeseknek se kell messzire menni a dohányért.

pecs_szolgaltatohaz_Fidesz_iroda_nemzeti_dohanybolt_trafik_trafikmutyi_vicces_humoros_1.png

A trafikmutyin egyébként sokat vesztettek a pécsiek is. A trafikos haverok miatt két és félszeresére emelt árrés miatt egyre többen csempészett cigit vesznek. Ez keményen betett a Pécsi dohánygyárnak is, a tulajdonos 180 dolgozó elbocsátását jelentette be.

A cég udvariasan "új kereskedelmi rendszernek" nevezi a Fideszhez közelálló trafikhálózatot. Közleményükben az elbocsátásról így írnak: "a piaci kereslet csökkenése és az új kereskedelmi rendszer miatt elkerülhetetlen volt."

Szóval, sokan szívnak a trafik-rendszerrel, de legalább a Fidesz aktivisták dohányhoz tudnak jutni.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő oldalához a Facebook-on.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

56 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr515837168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simplicio 2014.02.28. 18:36:46

A trafikmutyi miatt hosszú börtönbüntetést érdemelnek Orbán, Lázár és bűnsegédeik.

Mr. Waszabi 2014.02.28. 22:43:35

Még az a szerencse, hogy Lázár nem jelentette ki, hogy a dohányosok dögöljenek meg. Gondolom, ezt csak azért nem tette, mert páran azért dohányoznak a fideszben is. Egyként meg az anyja pcsáját, nagyjából. Mi köze hozzá, hogy ki mire költi a befizetett tb járulékot? Semmi. Ahhoz inkább, hogy olyanok veszik igénybe a TB-t, akik nem fizettek érte. Fel kéne ébredni, hogy a dolgok nem úgy vannak, ahogy sokan elképzelik azt.

Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.28. 22:51:03

Eszméletlen...:)))

De a Fidesz-szavazók ezt nem olvassák, hanem a Hírtévét nézik, és reggelire Orbánt imádkoznak.

Komolyan azt hiszem, hogy a mai Fidesz szavazók a régi Szabad-Európa Rádiót és az átjátszóállomásokat saját kezűleg, csákányokkal döntenék le, mert bántaná a fülüket Orbán Viktornak, az Ő ISTENÜKNEK bántása..:)))

Illetve Lázár követelné az EU-tól, hogy zárják be a nyugati imprialista-kapitlista-cuculista-lista-lusta rádiót mert beavatkozik Orbán Viktor Seggnyalóinak belügyeibe :))

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.02.28. 22:54:10

Termékeny mélázást!

Igazán megérdemli hogy imádkozzunk érte, én minden nap ezt teszem. Akárki - akármit mond, többet tett az országért mint elődei, akik csak a nagy adósságot halmozták fel. Sajnos a magyarokat mint mindig, a média irányitotta, - ami nem magyar kézben van. "Agymosást csinálnak" ...nagyon sokan a médiának dőlnek be, és nem a tényeket nézik. Becsmérlik, befeketitik Orbánt: az "Istentelen Európai Unió", a külföldi múltik, bankok és más államok is mint pl. USA, akiknek érdeke, hogy Magyaroszág csődbe menjen, hogy felvásárolhassák az egész országot (mint Görögországot).

Erre még rájön a többi párt sárdobálása (főleg "a szabadkőműves baloldalé"), akik megpukkadnak az irígységtől, mert ők sohasem tudtak ilyen teljesítményt felmutatni, és nem is fognak. Amit viszont nagyon jól tudnak, kérni az IMF-től a rengeteg pénzt, amit külföldre mentenek.

Senki sem tőkéletes, az Orbán sem. De a bölcs ember mérlegeli mindazt amit elért, azzal szemben amit elmúlasztott. Megkapta az országot egy nagy adóssággal, erre még rájöttek a természeti csapások mint: árvíz, a vörös iszap, a Veres pataki cián szennyezés. Ezzel szemben megállitotta az ország adósságának további növekedését, védi a Keresztyénséget az Unióval szemben. Más államban az ilyen embert tisztelik és megbecsülik, ....nálunk ez pont fordítva van.

Isten óvd meg a hazát a "baloldaltól", mert ha ők fogják kormányozni az országot, koldus botra jut az egész nemzet!!! Aztán nem lesz ember ezen a Földön, aki a hatalmas adósságból újból kitudná húzni az országot.

Bajnaiék azt mondták: ha ők kerülnek hatalomba, "akkor fájni fog". Hát már egyszer nagyon fájt...Másodjára miért kéne fájjon? Arra nem adunk lehetőséget "hogy fájjon", hacsak balgák és esztelenek nem vagyunk !!!

Nézd meg a baloldaliakat, hogy milyen mocskos ezközöket vetnek be, hogy megnyerjék a kampányt. A sok videó amit megrendeltek, embereket lefizettek, hogy hazudjanak, ...az ilyenek nem érdemlik meg azt sem, hogy magyar állampolgárok lehessenek. Már említettem, hogy sehol a világon nem engedik meg, hogy a parlamentben olyan személyek legyenek akiknek 2 vagy több állampolgársága van, mert nem lehet egy fenékkel 2 lovat ülni. Vagy a magyar érdekeket szolgálod és képviseled, vagy Izráelét. Sohasem voltam, és nem is leszek antiszemita, akárki ezt védekezésből rám akarná varrni, ....mert ahogyan a közmondás is mondja: "a legjobb vedekezés a támadás".
De az igazságtól nem állok el. Tisztelek és becsülök mindenkit, aki rendes ember, ...de nem a GAZembereket !!

Miért kellene változtatni kormányt, ha a gazdaság beindult, talpra állt és működik. Vagy talán újból megszoritásokat akar a nép??? Ha a baloldalt juttatja kormányra - meg is kaphatja. Nem biztos, hogy mégegyszer talpra fog tudni állni a nemzetünk, mert ezek gondoskodnak majd arról, hogy ne lehessen !!!

Kérlek, légy észnél és magyar szívvel szavazz a válsztásokon!!!
Ha pedig nem vagy magyar, akkor meg mindegy, ....szavazz úgy, ahogyan nemzettudatod diktálja!

Tárgy: IMALÁNC ORBÁN VIKTOR miniszterelnökért

Pszt! 2014.02.28. 23:00:15

Hogy képes egy ember ennyi baromasagot osszehordani? Csak az allamadossagrpl szóló rdesz színtiszta hazugság. Soha nem volt meg ilyen magas, a kizsarolt nyugdijmegtakaritas ellenében sem.

Mr. Waszabi 2014.02.28. 23:01:53

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: te ülsz fordítva, én meg ezt mondom. És most mihez kezdesz? Elsírod magad? Nyugodtan, senkit nem érdekel. Bekaphatod - a gázcsövet, nyugodtan, senki nem fog ebben megzavarni:)

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.02.28. 23:03:01

@Pszt!:

Már megint mért keveritek az előfinanszírozásos kötvénykibocsátás okozta átmeneti pupot az éves szintű államadóssággal?

Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.28. 23:08:27

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Aztakurva..:) Ezt nem lehet űberelni:) Kész:))

Amikor a hatodik emeleti lakótelepi lakásban sajtótájékoztatót tart a RezsiFasz Szilárd, és egy csomó HÍRTÉVÉ előtt a nyugdíjas bácsi elcsukló hangon megköszöni a REZSICSÖKKENTÉST, és sírva sajnálja, hogy szegény felesége ezt nem érhette meg, aki HAT ÉVVEL EZELŐTT meghalt, amikor GYURCSÁNY volt a miniszterelnök...:)))

Idefigyelj, tajparaszt. Neked nincs hányingered a fentiektől? Ha nincs, akkor visszanyelted, tudod: répa mindig van benne:))

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.02.28. 23:10:31

@Selmeczi Gabriella megdöbbent:

Igazad van. Sokkal tisztességesebb amikor Lendvai Ildike azt hazudta hogy nem lesz gázáremelés, ennek ellenére a maszop 15X emelte. Az tetszett, ugye?!

Rodolfo63 2014.02.28. 23:11:16

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: ennyi erővel az imf hitellel se volt semmi gond, hiszen alacsony kamatozású hitelkiváltó hitel volt, és mivel folyamatosan veszünk fel hiteleket (a mostani kormány is), így simán beleillet a sorba

a korábbi lejáró hiteleket fizettük ki az imf hitelből, majd vettünk fel hiteleket, és kiváltottuk az imf hitelt - majd ezt a hitelt is újabb hitelekkel fogjuk kiváltani, és így tovább

Rodolfo63 2014.02.28. 23:12:06

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

emelte, és támogatást is adott rendesen - szintén hitelből...

ez a fránya import energiahordozó már csak ilyen, hogy mozog az ára össze vissza

Ben Franklin 2014.02.28. 23:13:43

Faszt érdekel ez a külföldi multi meg a 180 minimálbéres alkalmazottja.

Majd jobb munkához jutnak a NER világában, ahol a munkanélküliség egyre ismeretlenebb dolog, lenyomtuk az EU átlagot munkanélküliségben.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.02.28. 23:16:24

@Rodolfo63:

Mondok egy példát:

ha májusban jár le egy nagy hitel (akkor kell visszafizetni), de februárban alacsony kamaton tud újabb hitelt fölvenni az állam, akkor fölvesz egy nagyobb összeget, amiből májusban törleszt, de akkor már nem lesz rászorulva, hogy esetleg drágább hitelt keressen. Az eredmény az, hogy február és május között nominálisan nagyobb az állam adóssága, hiszen a februári összeg MÁR megvan, a májusi meg MÉG megvan.
Ezzel szemben az adósság valós mértékét mindig éves szinten kell nézni, és az abból kiolvasható tendencia ad információt. Megfelelő manipulációs szándékkal mindig ki lehet választani önkényesen olyan időtartamokat, amiken belül nő az adósság, és akkor ezzel el lehet fedni, hogy a lépcsőzetes hullámzás valójában lefelé halad, azaz hosszú távon többet törlesztünk, mint amennyit fölveszünk.

Ennyi, kéremszépen ez az egész állam adosságos dolog.

Lehet cáfolni hahahaha.

dr kíváncsivagyok 2014.02.28. 23:17:20

Simon ? Ezzel a névvel akar a kocsog nyerni ?
haha...

dr kíváncsivagyok 2014.02.28. 23:22:17

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

" Igazad van. Sokkal tisztességesebb amikor Lendvai Ildike azt hazudta hogy nem lesz gázáremelés, ennek ellenére a maszop 15X emelte. Az tetszett, ugye?! "

Jó , jó ,..tudjuk emúttnyócév...
Valamit esetleg lehetne hallani az emúttnégyévrol is ???
Mondjuk a manyup pénzekrol , a 3000 millárdról ? Hol van ? Az államadósság az egekben !
Vagy beszélnétek valamicsket az Euro árfolyamáról ? Ami 2010 - ben 267 ft volt ..ma mennyi ? 312 ??
Errol ugassatok kretének !!!

Rodolfo63 2014.02.28. 23:23:42

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: érdekes, hogy ha a fideszről van szó, akkor már manipuláció számba megy, ha felemlegeti az ember, hogy most mintha igencsak sok lenne az adósságunk, de előtte meg szapulod a korábbi kormányokat és manipulatívan jelzed a dolgokat

még a fidesz is elismeri, hogy az imf hitel megmentette a gazdaságot, de te erről nem beszélsz (segítek, lázár mondta a jávorral folytatott paksi vitán)

dr kíváncsivagyok 2014.02.28. 23:24:41

@Selmeczi Gabriella megdöbbent:

"Illetve Lázár követelné az EU-tól, hogy zárják be a nyugati imprialista-kapitlista-cuculista-lista-lusta rádiót mert beavatkozik Orbán Viktor Seggnyalóinak belügyeibe :)) "

Megpróbálták a Klubrádióval....

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.02.28. 23:26:58

@dr kíváncsivagyok:

"Az államadósság az egekben !"

Csak ismételni tudom magam:

"ha májusban jár le egy nagy hitel (akkor kell visszafizetni), de februárban alacsony kamaton tud újabb hitelt fölvenni az állam, akkor fölvesz egy nagyobb összeget, amiből májusban törleszt, de akkor már nem lesz rászorulva, hogy esetleg drágább hitelt keressen. Az eredmény az, hogy február és május között nominálisan nagyobb az állam adóssága, hiszen a februári összeg MÁR megvan, a májusi meg MÉG megvan.
Ezzel szemben az adósság valós mértékét mindig éves szinten kell nézni, és az abból kiolvasható tendencia ad információt. Megfelelő manipulációs szándékkal mindig ki lehet választani önkényesen olyan időtartamokat, amiken belül nő az adósság, és akkor ezzel el lehet fedni, hogy a lépcsőzetes hullámzás valójában lefelé halad, azaz hosszú távon többet törlesztünk, mint amennyit fölveszünk.

Ennyi, kéremszépen ez az egész állam adosságos dolog."

Rodolfo63 2014.02.28. 23:27:10

@dr kíváncsivagyok: azért kicsit erős a párhuzam a klubrádió és a szabadeurópa között :)

bár annyiból talán megengedhető, hogy lényegében az egyetlen megmaradt ellenzéki (egyben erőteljesen elfogult), nagyobb tömegek részére elérhető rádiós médium

doominogame · http://www.doominogame.com 2014.02.28. 23:34:50

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Szerencsétlen.

1. lehetőség: ezért fizetést kapsz
2. lehetőség: teljesen elmeroggyant vagy

Te pontagyú figyelj: orbán nem kért a 3 %-os hitelből, helyette 7-8%-os kötvény bocsájtott ki. Szerinted ez olyan zseniális húzás volt?

Elmondom hogyan zajlik egy orbán-szoponc és egy normális ember vitája a neten:

Ember: érvelés 1.
OSZ: ballib genyó
Ember: érvelés 2.
OSZ: nem igaz
Ember: számok, tények felsorolása
OSZ: hallgatás
Ember: kérdések megfogalmazása
OSZ: még nagyobb hallgatás.

Légy boldog az orbánoddal együtt. Ha majd az általa kiagyalt és létrehozott gigászi állami cégek pénznyelése meghaladja az ország kapacitását, akkor jön el az igazság pillanata.
Kár a több szó.

Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.28. 23:47:49

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Nem tudom miről hazudozol, a Fideszes agymosás nálatok hatásos csak.

Ellenben:

- most, Rezsifasz Szilárd csökkentése,
- világpiaci ár 20%-os csökkenése,
- százmilliártdnyi Fidezses offshore-rezsilopás után

többet fizete rezsire, mint 2010 előtt.

És nem csak rezsire: az összes seggbaszó Matolcsy-féle tranzakcióadó, percadó, járda-adó, vízadó, nemigatlan-adó, négyzetméteradó, adó-adó baszásotokra, valamint az alapvető élelmiszerekre és benzinre KURVÁRA SOKKAL több pénz megy el.

Hol a faszban vannak az ellopott REZSIMILLIÁRDOK, te takonytetű??? Te is kaptál belőle a zsebedbe, mint PapcsákPatkány? Erről énekeljetek, rohadékok.

Ben Franklin 2014.02.28. 23:59:59

@doominogame: 'Te pontagyú figyelj: orbán nem kért a 3 %-os hitelből, helyette 7-8%-os kötvény bocsájtott ki. Szerinted ez olyan zseniális húzás volt?'

Érdekes hogy a szerinted qrvaolcsó szerinted 3%-os hitel miatt 53ról 83%-ra nőtt a komcsik alatt.

Érdekes hogy a szerinted qrvadrága szerinted 7-8%os hitel miatt a hitelállomány 83ról 80%ra csökkent az elmúlt 4 évben.

Balfasz koma, úgy tudsz te számolni mint a szocik. Persze ennyi is elég hogy megszámolják a rájuk adott szavazatokat.

bgp 2014.03.01. 00:06:00

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: nem értem, hogy mi a gondotok a Gyurcsánnyal meg a pereputtyával. Igen hazudott, igen lopott. De ő legalább beismerte. A 10-szer, 100-szor nagyobb lopásokra amit a fidesz csinál csak tapsoltok.
Veled együtt örülnék, ha Gyurcsány eltakarodna, de nem olyan áron hogy a fidesz itt marad.

Ben Franklin 2014.03.01. 00:26:59

@bgp: Annál nagyobbat soha nem lehet lopni hogy 53ról 83%ra tornásszák fel az államadósságot (+20.000.000.000.000 ft), ennek a töredéke kárt sem okozott még más kormány.

Ez az oka annak is hogy az ÖF, baloldal, liberálisok most ott tartanak, ahol.

bgp 2014.03.01. 01:19:30

@Ben Franklin: Értem. Tehát az hogy a fideszesek lenyúlták a magánnyugdíjakat és "ebből fedezték" az államadósság csökkentését, az szerinted egy pozitív lépés volt.

agyamputáltak 2014.03.01. 05:06:35

@Ben Franklin: nem csökkent, pedig elbasztak 3000mrd-ot :D ami 10%+ GDP arányos csökkenést hozott volna, ha tényleg csökken az államadósság te nyomorék :)

agyamputáltak 2014.03.01. 05:25:56

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: aha. tehát amikor csökkenő hónap van az számít amikor növekvő az nem. de mindegyis. folyamatosan nő. nem is kicsit. adok egy házi feladatot te gyökér. akár éves szinten, akár a 4 évre vetítve számold már ki az alábbi linken elérhető képletek alapján, hogy csökken(t)-e az adósság. (ha kevés vagy hozzá segítek: NEM !)

epa.oszk.hu/00000/00017/00043/pdf/dedakistvan.pdf

jöhet a cáfolat :)

midnight coder 2014.03.01. 06:03:47

Egy biztos: ha van olyan iparág, aminek az elvesztésének örülni lehet, az a dohányipar. Sajnálom az ott dolgozó embereket, de a tüdőrákban haldoklókat valahogy jobban.

buddha 2014.03.01. 06:35:51

miért olvassátok és válaszoltok ennek az elmeháborodott,fizetett droidnak a hozzászólásaira?

Fulek 2014.03.01. 06:51:14

Tőlem az összeset bezárhatnák, és a trafikokat is, talán egészségesebb lenne a nemzet.

Fulek 2014.03.01. 06:53:23

@agyamputáltak: ki miatt is kell küzdeni ez ellen, ja hogy az Összefogás bohócai alatt 53%-ről-83%-ra nőtt az államadósságunk... Méltó vagy a nevedre...

voltbalos 2014.03.01. 06:56:27

Kedves (Érdemben!!!) Hozzászólók!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy miért etetitek a trollt?
Jó Nektek egetverő, agyforraló, hazug baromságokon idegeskedni? Higgyétek el (!) a troll elleni egyetlen sikeres harcmodor, ha ügyet sem vettek rá! Itt most én vagyok a gyógyszerész, fogadjátok meg a tanácsomat! :)

További jó kommentelést!
Üdv!

victor vacendak 2014.03.01. 07:01:33

@Fulek: @buddha: akkor zárassátok be a dízel iparáagat is, a nem dohányzók rákos megbetegedésinek száma durván megnőtt a nagyvároskban az elmúlt 10 évben.

toportyánzsóti 2014.03.01. 07:15:36

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Mifelénk 5%-on vagytok,az ATV közvéleménykutatsásán 2%-on.Hagy gratuláljak hazaáruló mutyipincsikutyu.

toportyánzsóti 2014.03.01. 07:18:20

@midnight coder: Házipálesz sajna megugorja a dohányzás veszélyeit.Nem kevés meteanol van a rézelejiben...

miigaz 2014.03.01. 07:20:37

Szojuz nyerusimij reszpublik szvobodnyik, szpatyilla naveki velikaja Rusz!
Szerintem érdemes felfrissíteni a régen tanult dalokat. Néhány ember gondolkodása már olyan, mint azokban az időkben volt.
Ha van "ellenség" akkor könnyebb őket fanatizálni. Nem fognak látni semmi mást, hiszen úgyis csak hazugság amit nem a vezér mond.

toportyánzsóti 2014.03.01. 07:21:04

@Fulek: Gyagyakampányoló beszél bohócokról?Van önkritikát mutyipincsi.

camilló 2014.03.01. 07:34:34

A rezsicsökkentésre egy válasz. Elvették az alkalmazotti kedvezményem, ez év szinten 140 ezer körüli minusz. Az áfa-t felemelték 2%-al. Ha csak ezt a két adatot összeadjuk, akkor ebből biztosan lehet látni, hogy több marad, mint előtte. A bankadók át nem hárítását még meg sem említettem.

Balthazor Hellman 2014.03.01. 08:28:32

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Tessék mondani, a "soha nem volt még ilyen magas" az a lépcsőn hol helyezkedik el?

A rezsi baromságot meg valahogy nem érzem, mivel a boltban többet fizetek, és a fizetésért is fizetek. Budapesten hányok a hajléktalanoktól...

Ha pontosan tudnám, hogy 3-4 év múlva jobban élek, odaadnám a jövedelmem negyedét még 4 évig ha kell, de még mielőtt sírva röhögve kommentelne erre valaki, szeretném megjegyezni, hogy semmilyen pártközeli vállalkozást nem szeretnék támogatni ezen az úton...

Más: Pécs soha a büdös életben nem volt még ilyen kihalt. Fáj, ha hazamegyek... kb 50-60 ismerősöm, rokonom ment külföldre a környékről...

Hogy ez kinek a hibája, azt mindenki döntse el maga.

Még valami: nem politizálok, nem vagyok egyik oldalon sem, de az, hogy ilyen hülyék mint te egyáltalán a szavazófülkéig eljutnak, az számomra hihetetlen...

Fulek 2014.03.01. 08:47:21

@victor vacendak: teljesen igazad van, a dízel nem a városokba való, én is ezt mondom.

Fulek 2014.03.01. 08:48:24

@toportyánzsóti: na , csak nem ébresztő volt a bolondok házában, hogy a gépnél vagy már?

nincs_nick 2014.03.01. 08:54:20

@Balthazor Hellman: Hát nem véletlenül szavazta le egyből a jobbikos műveltségi cenzusról szóló javaslatot egyből az mszp/fidesz.:D

H.Sandor 2014.03.01. 08:57:02

Nem bízok olyan vezetőben,aki képes 6000 forintokért megtapsoltatni magát a Nemzeti Múzeum lépcsőjén.
Egyébként meg azért sem bízok,mert mérhetetlen pazarlás
mellett többtízezer éhező gyermek országa lettünk !
Tessék mondani,pillanatnyilag hány államtitkárunk és helyettesünk van és miként lehet az,hogy 16-szor több az
üres lakás ,mint ahány hajléktalan él tündérországban ???

Blogger Géza 2014.03.01. 09:03:12

Sőt, a második szembeszomszédja menye pedig takaríthatja a polgármesteri irodában a folyosót! Micsoda skandalum!!!

Blogger Géza 2014.03.01. 09:07:51

Ami pedig a dohánygyárat illeti:

" Büszke vagyok arra, hogy Pécsett lesz Európa második legnagyobb dohánygyára. Számunkra minden egyes új munkahely fontos, ez a 9 milliárdos fejlesztés pedig azt is jelenti, hogy még több pécsi család megélhetését lehet biztosítani – mondta."

www.pecsma.hu/pecs-aktual/meg-egy-dohanygyar-epul-pecsett/

Totof 2014.03.01. 09:11:54

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Ez egész komolyan vehető hozzászólás lenne, ha a tényekben nem tévednél.
Másrészt ha hiszel valakiben, nem vagy képes észrevenni, ha téved, hibázik, hazudik, félrevezet. Ennyit az imádkozásodról.

Totof 2014.03.01. 09:14:23

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: 60%?
Közelébe sincs. A fidesz hazudott, hogy eléri, vagy bénák gyülekezete?

Barnanyelvű fideszánusz nyálazó 2014.03.01. 10:09:18

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Államadósságügyben nem voltál ott az utolsó szemináriumon.

Ott úgy tájékoztattak, hogy már csak az eu átverése miatt mondjuk, hogy van adósságunk.
Igazából pedig Putyin Paksért cserébe már rég kifizette az egészet.

A szavazásra pedig nem felejts el magaddal vinni 1000 ft-ot, mert a akinek van fidesz párttagságija ennyit kell befizetni szervezés miatt Kubatovnak.

Balthazor Hellman 2014.03.01. 11:04:01

@nincs_nick: sokkal komolyabb átalakításra lenne szükség.
Csak példákat mondok, a választójog korlátozására:
- középfokú végzettség,
- bejelentett munkaviszony,
- regisztrált munkanélküli (nem lehet tartósan pl egy éve munkaviszony, vagy létező jövedelem nélkül választani)
-a nyugdíjasok esetében is kellene valamilyen korlátozás.

Tudom, hogy ez erősen hangzik, de a lényeg az lenne, hogy megfelelő értelmi szint esetén, az szólhasson bele az ország irányításába, aki letesz valamit az asztalra, nem könnyen befolyásolható, nem vehető meg a szavazata.

Sajnos a nyugdíjasok igen nagy része alkalmatlan erre a feladatra, kihasználják őket. oldaltól függetlenül.

Nem utálom, az időseket, de sajnos az eddigi tapasztalataim alapján vagy megrögzött hívők, vagy össze vissza döntenek, épp a rezsibaromságok miatt, vagy az 5000 forintos évi nyugdíjemelés miatt...

Ne alkotmányos jog legyen a választás joga, hanem érdem!!!

miigaz 2014.03.01. 11:24:00

@Balthazor Hellman: Én pedig még egy IQ teszthez is kötném a választójogot. Mennyi agymosott birka rendelkezik diplomával? Szerintem nem végzettség kérdése a döntés képesség.

Balthazor Hellman 2014.03.01. 12:12:36

@miigaz: igaz, hogy nem végzettség kérdése, de az általam felvázolt dolgok megvalósítható szűrési feltételt jelentenek. Bármilyen alkalmasság vizsgálat - bár egyetértek vele - gyakorlatilag megvalósíthatatlan. Tökéletes rendszer nincs, mindig van valamilyen hibaszázalék...

toportyánzsóti 2014.03.01. 15:33:39

@Fulek: Gyenge sutka volt gyagyakampányoló mutyipincsi.


süti beállítások módosítása