Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Az orosz támadás miatt miért nincs Békemenet?

2014.01.24. 05:26 - eroica

Az amerikai nagykövet kritizálta a magyar demokrácia helyzetét. Bencsik András részben erre a "támadásra" hivatkozva hirdette meg az újabb "Békemenetet". A diktálni akaró hanyatló Nyugattal szemben Bencsik kihasználná a keleti energiát. Azon a fordulaton ne lepődjünk meg, hogy az eddig az "IMF-es adósrabszolgaság" ellen fellépő Békemenet, most a paksi 3000 milliárdos orosz-hitel mellett tüntet. Azon se, hogy a folyamatosan kommunistázó Fidesz tagjaként Bencsik most a KGB ügynök Putyint helyezi erkölcsileg az USA fölé.

nem_engedunk_az_IMF_nek_tiszteletet_bizalmat_oroszok_plakat_hirdetes_kormany_informacio.jpgAz IMF-hitel ellen küzdöttünk, a 3000 milliárdos orosz hitel jó lesz. (Kép: http://sailorripley.tumblr.com/)

Szóval nézzük Bencsik gyönyörű indoklását: "...mintha szerepcsere történt volna, mintha a csúfos véget érő Szovjetunió szerepét kezdené átvenni Amerika. Nem nagykövetet, hanem gőgösen magabiztos helytartót, instruktort, komisszárt küld az alávetett országba, akinek nem az a dolga, hogy a rabszolganép csip-csup gondolatait közvetítse a birodalmi központba, hanem hogy a birodalom teljes súlyával kényszerítse e primitív népet az előírt életmódra: „fékek, ellensúlyok és marihuána”.

Ehhez képest Oroszország a tolerancia hazája. ... Putyin elnök egy szóval nem kifogásolta a magyar belpolitikai viszonyokat, pedig Oroszország még mindig a világ második nagyhatalma, s a tendenciákat látva könnyen lehet, hogy egy évszázadon belül elsőségét is visszaszerzi."

Nem_leszunk_gyarmat_bekemenet_2012_2013_2014_paksi_atomeromu_bovites_mutyi_szabadsagharc_orosz_fugges_energia_Bencsik_Andras_Szeles_Gabor_Csizmadia_Laszlo_Pataky_Attila_Bayer_Zsolt_Kerenyi_Imre_Fidesz_ertelmiseg.jpgKép: Paks2stop

Van azonban egy kis probléma. Putyin külügyminisztériuma épp egy hete kritizálta magyar demokrácia helyzetét. Orbán nem kis pálfordulással megkötötte az oroszokkal a 3000 milliárdos paksi mutyit. Erre másnap az orosz külügy azzal alázta meg Orbánt, hogy szabadságjogi jelentésében lehordta Magyarországot. Idézzük most is a 444 összefoglalójából:

Az orosz külügy kritikái a magyar demokrácia helyzetéről

 

  • Magyarországon lábbal tiporják az alkotmányosságot: Az új alkotmány nem felel meg az európai demokratikus normáknak, ráadásul öt hét alatt, érdemi vita nélkül fogadták el.
  • Nem biztosított a bíróságok függetlensége.
  • Regisztrációhoz kötötték a választási részvételt (amit csak az Alkotmánybíróság akadályozott meg).
  • A politikusok döntenek arról, hogy mi lehet egyház.
  • A tiltakozások hatására ugyan enyhítettek a sajtó szabadságát korlátozó törvényeken, de a médiafelügyeletben még mindig garantált a kormánypárti kontroll. ...

A nyugati kritikákat közpénzből megválaszoló helyettes-államtitkár, Kumin Ferenc ezekre a kritikákra egyáltalán nem válaszolt. Egyhetes hallgatásával Kumin vagy ezek jogosságát ismeri el vagy azt mutatja, hogy Orbánék olyan gazdára találtak, akinek inkább nem szólnak vissza.

Orban_putyin_pincsi_szelkakas_politikus_hazugsag_palfordulas_orosz_barat_kulpolitika_politika_Oroszorszag.jpgHa az orosz gazda kritizál, amiatt nem indul békemenet? (Kép: HVG)

Erre még mondhatná Bencsik András, hogy neki valamilyen oknál fogva az számít, ha a nagykövet kritizál. Csakhogy arra is emlékezhetünk, hogy volt, amikor az orosz nagykövet kritizálta Magyarországot. Az Oroszországot ma is Budapesten képviselő diplomata kemény szavakat használt:

"Éles kritikát fogalmazott meg a mai magyar politikai elit két világháború közti időket idéző történelemszemléletével kapocslatban a budapesti orosz nagykövet. Alekszandr Tolkacs az ELTE Ruszisztikai Központja által a múlt héten magyar, orosz és amerikai történészek részvételével rendezett történészkonferencián beszélt. Az eseményről az MTI nem tudósított. A felszólalás szokatlan egyértelműséggel jelezte: Moszkva elutasítja a második világháború aktuálpolitikai átértékelését, amelynek lényege az uralkodó orosz vélemény szerint az, hogy igazolja a Szovjetuniót megtámadó III. Birodalom és szövetségeseinek politikáját, valamint, hogy egyenlőségjelet tegyen a nácizmus és a kommunizmus közé.

– A 2011-es magyar alkotmány a történelmi tényekkel ellentétesen rögzíti a kettős megszállás elméletét – az 1944 és 1990 közötti időszakot –, tagadva ezzel a Vörös Hadsereg felszabadító szerepét – emelte ki a diplomata, aki szerint „a jobboldali történészek a horthysta propaganda téziseit ismétlik”, igazolni akarván Magyarország második világháborús szerepét. – Mindeközben elhallgatják a magyar hadsereg és csendőrség által a Szovjetunió területén elkövetett bűncselekményeket, és a horthysták és nyilasok aktív szerepét a magyarországi zsidóság és cigányság megsemmisítésében – jelentette ki Tolkacs, hozzátéve: ennek a jelenségnek a legutóbbi példája Kerekiből való, ahol a napokban állítottak szobrot Horthy Miklósnak."

Bízunk Bencsik úr egyenes gerincében, hogy erre a nagyköveti kritikára is ugyanolyan kemény Békemenettel válaszol. Hiszen a becsület azt kívánja, hogy mostantól kétfrontos Békemenettel küzdjön.

Ha Bencsik ezt nem teszi meg, akkor reméljük nem felejtik el lejátszani a Békemeneten a megfelelő himnuszt. 

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

146 komment

· 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr75779154

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lózung recycling: "újrajelszavak" május 1-re 2014.01.24. 17:03:10

Segítsünk a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk propagandistáinak, találjuk ki együtt az idei május elseje jelszavait! Gondolatébresztőnek itt van a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk jelszóajánlata 1988-ból...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.24. 13:13:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Atomot a népnek! 2014.01.24. 12:19:30

. Tényleg Alkesz Pistabácsi és Otthonkás Marinéni döntse el népszavazáson, hogy bővítsük-e a Paksi Atomerőművet? Bajnaiék hű fegyverhordozója, a PM-es Jávor Benedek népszavazást kezdeményez a Paksi Atomerőmű új egységének a megépítése ügyében. Azt mé...

Trackback: Bencsik és a napfény íze 2014.01.24. 09:20:22

A Demokrata főszerkesztője ma leporolta a régi Pártélet cikkeit, és a legjobban sikerültek paneljeiből némi aktualizálással (coca-cola mámor helyett marihuána) összerakott egy frisset: ...mintha szerepcsere történt volna, mintha a csúfos véget érő S...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2014.01.24. 12:52:50

@$$$=$$$: szeintem egyik sem külömb.
A fidesz politikája nekem tulképp jobban bejön, csak most már átestek a ló túloldalára.

2014.01.24. 12:55:35

@Sexual Harassment Panda: Nem, a baj az, hogy gáz, atom, olaj vonatkozásában is oroszországhoz kötődünk. Úgy, hogy az árát allor emeli, amikor akarja. Tudod, épp esik az áram ára. Mondom esik! Ma, amikor még Paks nem újult meg, 43%-a a világpiaci ár a paksinak. Az új blokkok után a paksi áramár megduplázódik.
Közben az EU úgy döntött, nem korlátozza a palagáztermelést Európában. Ez azt jelenti, hogy Lengyelország, Németország jelentős termelő, akár exportáló lehet. Csökkenni fog az orosz gáz iránti igény, csökkenni fog az áram ára, mert a jövő a GÁZERŐMŰVEKÉ!
De nyilván te erről semmit sem tudsz, mert a pártközpontban nem ezt mondták! Tiszta Hofi...
Bocs, ha túl hosszan írtam, tele információkkal, biztos nagyon megterhel.

nnnnnnnn 2014.01.24. 12:56:27

@Sexual Harassment Panda: még mindig messze jobbak mint fletóék voltak.

Sexual Harassment Panda 2014.01.24. 12:58:11

@$$$=$$$: Szerintem nem igaz az, hogy antiszemiták, vagy idegenellenesek.Habosra nyalják a zsidók seggét, amire már nagyon nehéz antiszemitizmust kiáltani, szerintem nem eu ellenesek, hanem prübálják az általuk vélt érdekeinket képviselni, és persze nem az európai egyesült államokban gondolkoznak.A keleti nyitás jó dolog, más ország is ezt teszi.
De néha kicsit túl sok, ki veszi be ezt a szabadságharcot, amikor az eutól függünk?
100 fejlesztésből 98-at az eu fizet.Mindent.
Velük bonyolítjuk a kereskedelem 85%-át.
Az is néha sok már kicsit, hogy mindenki minket másol, és úgy karistol a gyorsnaszád, hogyha nem vigyázol, bebaszod a fejedet.
A másik oldalon meg a rettenetes diktatúra, borzasztó a rezsim dumáktól kapok agyvérzést.
Azér van diktatúra, mer nem mi vagyunk hatalmon, és ha naponta elismétlitek a zéró toleranciát az antiszemitizmus ellen, és 2 naponta emeltek emlékművet a zsidóknak, és havonta elmondjátok hogy nem lesz fidesz-jobbik, akkor is antiszemiták vagytok.

2014.01.24. 12:58:54

@$$$=$$$: Ha Fletó lenne, az érdekes lenne. Mivel Bajnai volt, aki átadta az ország irányítását Orbánnak. Mondjuk a tények ne zavarjanak. Tényleg szar lenne, ha a forint árfolyama nem szállt volna el. Tényleg szar lenne, ha nem piaci kamatozással fizetnénk a hitelt, hanem olcsóbban. Tényleg szar lenne, ha az IMF (aminek tagjai vagyunk) helyett nem egy amerikai-zsidó szervezet (Templeton) tartaná kézben a magyar államkötvények meghatározó mennyiségét...

nnnnnnnn 2014.01.24. 12:58:59

@Könnyen elkaptuk, uram!: "Az új blokkok után a paksi áramár megduplázódik. "

mire alapozod eme állítást a semmin kívül?

"mert a jövő a GÁZERŐMŰVEKÉ!"

aha, persze. újabb légből kapott infó.

tobeor 2014.01.24. 12:59:03

Gyűlnek már a moszkoviták? :)

Aztán majd szépeket szóljatok az orosz-magyar örök barátságról, hazaáruló patkányok :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.01.24. 12:59:31

Ha jönnek az oroszok, akkor hogy tiltakozzunk? Náculjunk? xD

Sexual Harassment Panda 2014.01.24. 12:59:33

@Könnyen elkaptuk, uram!: Sajnos én ehhez nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá.
Tudom, hogy mi vagyunk a 10millió atomtudós/fociszakértő országa!:)

flort 2014.01.24. 13:00:06

@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: te meg azt gondolod, hogy szólót játszó csembaló vagy.

nnnnnnnn 2014.01.24. 13:04:02

@Sexual Harassment Panda: ja. de nem is azért voltak a szabadságharcot felvonulások, mert az eu-tól függünk, hanem a tavaresjelentés és hasonló baromságok miatt elsősorban. nekem nincs bajom az eu-val, de belügyekbe ne ugasson bele. túllő a szerepén az únió.

kvadrillio 2014.01.24. 13:05:18

Schwarzenegger Ukrajnának: Peace! ...

...SWARCIKA EZT A V-T MUTOGATTA VAJON A WALL STREET-I TÜNTETÉSEKNÉL IS ?????????!

pástétom 2014.01.24. 13:06:05

Addig jó nekünk, amíg a külföld szeme előtt vagyunk. A nagyköveti megnyilvánulásból is látható, hogy még foglalkoznak velünk. Még nem mondtak le teljesen rólunk, és ez a szerencsénk. Mivel a honi béna ellenzékben nem bízhatunk, így már csak rájuk, külföldi partnereinkre, szövetségeseinkre: a Nyugatra, az Unióra számíthatunk.

kvadrillio 2014.01.24. 13:06:38

@kvadrillio: mert beütve a google-ba a Wall Street-i tüntetéseket, ahunn nem lelem őt !!! :)

Sexual Harassment Panda 2014.01.24. 13:10:29

@$$$=$$$: ez így van, d epofára is estek, amikor Viviane Reding azt mondta, hogy a tavares jelentés egy fantazmagória, és Magyarország mindent megtett amit kértünk tőle.
Ugyanígy lezárták az igazságszolgáltatás, és médiatörvénnyel kapcsolatos kötelezettségszegési faszt.
Az "gránit szilárdságú" alkotmánymódosításért rettenetesen aggódtak az epő-ben, de az eb, aki a szerződések őre, nem szólt semmit, illetve még el sem indult az eljárás, a magyar kormány már megoldotta a problémákat.
A fidesz sosem mondta hogy eu ellenes, ők egyszerűen az unió intézményrendszerét bírálják, ami nem egyenlő a tagság, és értékek megkérdőjelezésével, ami szerintem így is van.Sosem hallottam olyan nyilatkozatot, hogy nekünk ez nem jó, ki kell lépni.

2014.01.24. 13:10:34

@Sexual Harassment Panda: Sajnos én ehhez nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá."
Pedig hozzászóltál.

Sexual Harassment Panda 2014.01.24. 13:11:14

@pástétom: igaz.Egyáltalán nem baj hogy szemelőtt vagyunk, és a kritika sem baj, sőt!Szükség van kontrollra!

Sexual Harassment Panda 2014.01.24. 13:11:59

@Könnyen elkaptuk, uram!: A szaklmai rélszébe, hogy kell e atom , vagy nem.De azthiszem nem én vagyok az első, aki nem ért dolgokhoz, csak pofázik.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.01.24. 13:12:33

Bőszen masíroz a Putyin
Továrisi békemenet
Át egy szegény kóbor kutyin,
Akit maga alá temet.

Ez a kutya így járt ebül.
Sebaj, jön az orosz atom!
Kánaán épül majd ebbül
S Ámerikát megugatom!

Vlagyi s Vitya két fő ikon,
Velük folytatódhat a show.
Félsz látszik sok bolsevikon,
Haha, búgyet tök harasó!

2014.01.24. 13:15:44

@$$$=$$$: Mondjuk nem a magyar nemzetből tájékozódom. Ha vennéd a fáradtságot, és utánanéznél, te is láthatnád...
A folyamat pedig elég könnyen felvázolható:
Palagáz: az USA kifejlesztette, mára már nem importál gázt, korábban ő volt a világ legnagyobb importőre, viszont még az idén elkezdi az exportálást!
Paks: a felépítés 10 év. Minimum. Utána lesz még használható blokk, és vadiúj blokk. Párhuzamosan. A hiteltörlesztés elkezdődik. Tehát fenn kell tartani Paksot, törleszteni kell a hitelt, miközben az áram világpiaci ára alacsony. Egyetlen megoldás lehet, ha nem a lakosságot, hanem a vállalatokat vesszük alapul. Kérdés, örül-e annak egy külföldi beruházó, ha a szükséges áramot a saját országa árához képest felárral veszi?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.24. 13:17:17

Kedves Postoló. Ezt nincs értelme elemezni. A Békemenet mögött nincs ideológia, vagy elvrendszer. A fidesz elvtelen és szervilis kiszolgálása van mögötte. Ha a fidesz most mégis IMF hitelt akarna felvenni, akkor tüntetnének az IMF hitel mellett, egy percig sem zavarná őket, hogy egy éve még ellene tüntettek. Simán belefér nekik. Persze megfizetik őket... közpénzből. Kell is gerincimplantátumra, különben összecsuklanának menetelés közben.

2014.01.24. 13:17:55

@Sexual Harassment Panda: A szakmai része a mérvadó. Áramot akkor érdemes termelni, ha eladható a piacon. Eladható? Nem, miért? Mert kurva drága. A politika tök másodlagos kéne, hogy legyen! Ha tudsz mutatni egy számítást, mely szerint megéri atomerőművet építeni ma, Magyarországon, mert 50 év távlatában ez előnyös, akkor azt mondom, csak az orosz.

csak egy néző 2014.01.24. 13:20:53

@$$$=$$$:
"bár sztem előbb utóbb az éles fegyvereket is bevetették volna."
Ugye emlékszel meg, hogy 2006-ban a nemzetbiztonsági bizottságban, ki is rótta fel hibaként, hogy nem éles lőszert használtak a rendőrök a TV székháznál?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.24. 13:21:25

@Sexual Harassment Panda: Miért, a Birca sírva elment? Simplicio szabadon kommentelve elküldte, Birca, meg szabadon kommentelve nem megy el. Nem nagyon jársz ezekre a blogokra, ha ez a commentváltás szívenütött. :-)

shwarcz bácsi 2014.01.24. 13:25:19

@Lindalinda: neked csak annyit, hogy : 56 ... és az oroszok.

ZSírfeka 2014.01.24. 13:38:43

Szép napot!
Az mit jelent, hogy a bérkommentelőkön kívül civilek nemigen, pontosabban egyáltalán nem állnak ki a kormány, s a Fidesz döntései mellett? A népből már csak ők maradtak? Gondolom, sok civil fideszes olvasgatja a bejegyzéseket. Ám a hívők közül senkit sem olvashatni mostanság, csak a papok mentik a menthetetlent. :)
Szép hétvégét mindenkinek

blah 2014.01.24. 13:47:02

azért komoly az elvtelen fidesz droidok reakciója. egyszer mocskos ruszkik szemét kommunisták, aztán meg lefetyelik a seggüket. és mi történik ha ezt valaki felhozza? ráfogják a baloldalra. pont mint a vezéreik.

szamarhegy 2014.01.24. 13:53:02

@$$$=$$$: "Az új blokkok után a paksi áramár megduplázódik. "
"mire alapozod eme állítást a semmin kívül?"

Erre nem nehéz válaszolni, Új atomerőmű tervezett költsége 3.500 milliárd + felmerült a hálózat-fejlesztés és/vagy duzzasztógát építés 1.500 milliárdos tétel, továbbá mivel nem volt még olyan atomerőmű építés, ami ne csúszott volna és a költségek ne nőttek volna, ezért egy +30% költséget még nyugodtan (van ahol 100%) rádobhatunk, így 6.000-6.500 milliárd forintnyi hitelt kell kamatos kamattal 30 év alatt Paks II. -nek kitermelni.
A meglévő Paks I. aktuális önköltsége már rég nem tartalmazza a valamikori beruházás költségeit, pedig atomerőmű esetében a beruházás a legnagyobb tétel.

béla a görög (törölt) 2014.01.24. 13:55:30

Most ez, hogy van?
a 2. generációs 56-os ellenállók orosz pártiak?

olyanok mint a félvezetők.
szobahőmérsékleten ellenálltak mindenkinek. (természetesen többször is és természetesen sikeresen is.) de bizonyos hatalmi és anyagi keretek közé kerülve képesek a vezetésre - minden irányba.

puszták népe... :)

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2014.01.24. 14:01:42

Ez egy kártékony, simlis, sunyi, álcivil szarházi banda. Fidesz tagkönyvvel a zsebükben hogy meri a civil kifejezést használnl?

Nemzeti szarok...

Gáborom 2014.01.24. 14:18:11

Az rendben van,hogy Putyin KGB-s és ezért tán nem kéne a demokrácia apostolaként isteníteni, de azért az USA sem kutya, kemény megkülönböztetések voltak nem is oly rég még ott is, a feketék, melegek regélhetnének erről, és ne felejtsük el, hogy az USA gazdasági érdekei szerint robbannak ki itt is ott is forradalmak,felkelések,vérfürdők, aki ismeri a CIA történetét - legalább azt, amit megismerhetővé tettek, az tudja miről beszélek. Az USA és Putyin egy kutya, két nagyhatalomról van szó, egyik sem szent.

2014.01.24. 14:19:21

Senki sem kérdezte meg miért gondolom károsnak a balliberálisokat, hát elmondom.

Azt érzem, hogy a világ zsidósága világuralomra tör! És ehhez nem drága nekik semmi! Ennyi!

Szelid sunmalac 2014.01.24. 14:29:16

@Gáborom: Akkor most nezz meg egy atlag amerikai allampolgart, meg egy atlag oroszt. A feketekrol meg talan erdemes lenne megkerdezned Obamat.

Szelid sunmalac 2014.01.24. 14:30:07

@Lindalinda: Es a pszichiatered mit mond erre?

béla a görög (törölt) 2014.01.24. 14:33:21

@Lindalinda: Én meg azért utálom a hülyemagyart mert élősködni akar és sokba kerül.

Egyébként témailag: szembesites.blog.hu/2014/01/24/ennyibe_kerul_neked_az_orban-putyin_paktum

olcsóbban kijövök a mocskos, kapitalista, zsidó bankokkal (lakástörlesztő) mint a hülyemagyarokkal.
Nem elég ám a zsidót utálni, számolni is tudni kell.

valaki senki 2014.01.24. 14:37:00

Igazából engem az bőszít, hogy ezeknek tök mindegy mi mellett/ ellen kell "felvonulni" ha vixinek jó nekem jó alapon, olyan ellentmondásos barmok. Az sem zavarná őket ha 2 héten belül két tök egymásnak ellentmondó ügyben kellene nyomulni. A tömeget meg küldik vidékről ( kötelező a közmunkásoknak) meg a CBA vezérek is biztos megint írnak levelet.... Szánalmas, és undorító. Anno, kamasz fejjel minket is kivezényeltek táncikálni, de én sajjjnos épp lebetegedtem :) Pedig ahhoz még önök kérték, sör+ virsli is járt.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2014.01.24. 14:51:08

@Zacskóstej: Tudod a megélhetéséhez ennyit kell, hogy írjon Egyébként nem lesz mit a tejbe aprítani, s nem tud gondolkodni a "birca"

szonár 2014.01.24. 15:14:39

Egy kicsit csodálkozom ezen a poszton, hogy a liberálbolsevista söpredéknek fájnak Bencsik fordulatai.

Azért csodálkozom, mert hát a liberálbolsevista Együtt-PM fogott ugye össze az exmszmp - mszp-vel, néhány exkomcsi újoligarcha vezetésével (Gyurcsány, Bajnai).

Az olyan, a konkrét ügyre vonatkozó elelntmondásokat pedig meg se említsünk, hogy korábban a liberálbolsevisták voltak a Putyinnal barátkozás nagy hívei, akik felelőtlenséggel vádolták a fideszt, amiért elhanyagolja az oroszok kapcsolatokat, sőt azokat az ördögtől valónak állítja be. Lsd. még Déli Áramlat.

Tanulság: nem sok értelme van egymást szélkakasozni. Szélkakas itt mindenki.

házelnök 2014.01.24. 16:02:48

1945 április 4 -én kiverték a fasiszta hadsereget az országból.
Most április 6-án hajtsuk a maradékaikat, ivadékaikat is a búsba.

♔batyu♔ 2014.01.24. 16:19:00

Csak nem kínzókamrákat rendeztünk be Latinamerikai országokban?

Majd éppen az USA mondja meg nekünk. Viszont ha a finn kormány szól, odafigyelek. (Nem a finn libsik)

♔batyu♔ 2014.01.24. 16:20:10

@házelnök: Egyetértek, hajrá jobboldal:)

♔batyu♔ 2014.01.24. 16:20:58

@szonár: Szerintük Putyin még komcsi, de ők már demokraták.

2014.01.24. 16:28:25

@Sexual Harassment Panda: @♔batyu♔: @szonár: @Lindalinda: Gejza, egy batyu faszt abba a hazaáruló arcodba. Ma megint ügyeletben vagy? Fogj inkább egy hólapátot a hazaárulás pártolása helyett, mert mindjárt itt a hó, te szerencsétlen barom. Annyira retardált vagy, hogy ki akarod dumálni a vezíredet meg a maffiáját? Eladják az országot az oroszoknak, ellopják a magyar földet. Ezt nem lehet kidumálni, te retardált...
Nem értem, hogy ha anyád nem ismerte a fogamzásgátlót, használhatta volna a száját is, amikor összefutott az akkori félkegyelmű kliensével.

szamarhegy 2014.01.24. 16:34:18

Putyin elvtárs nem komcsi, viszont egy feudális hadúr, egy KGB ügynök és egy maffiózó keveréke, aki kilóra megveszi a szomszédos országok vezetőit (beloruszok, ukránok) , ha ez kevés akkor bevonul tankokkal is (Grúzia) , vagy megpróbálja kivásárolni sunyi módon, álcázva, pl. OMV álarcban próbálta Putyin kivásárolni a magyar nemzeti vállalat MOL-t.

szamarhegy 2014.01.24. 16:36:03

@♔batyu♔: Neked aztán tökmindegy, ez nem rajtad múlik,hanem akinek számlázol..

béla a görög (törölt) 2014.01.24. 16:40:49

@♔batyu♔: miahogy szonárral együtt ti is komcsinak tekintetek minket és magatokat demokratának.

Nem történt semmi más csak most ti kerültetek a f...sz rossz oldalára és sz....ptok (nem személyeskedés a helyzet leírása). az ilyet is meg kell ám élni mert még azt hiszitek hogy tévedhetetlenek vagytok. pedig dehogy. aztán majd jön a többi felismerés is.

Sexual Harassment Panda 2014.01.24. 16:41:53

@$$$=$$$: Pontosítson Uram.Mivel ért egyet?

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2014.01.24. 16:59:07

@Sexual Harassment Panda:

"A véleményem az, hogy ez igaz, de ha most Gyurcsány lenne kormányon, akkor ő írta volna alá, és ünnepené magát."

De nem a Gyurcsány van. Az, hogy párhuzamos univerzumokban, ahol a Gyurcsány van, mi történne, azt te sem tudhatod, max. megtippelheted.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2014.01.24. 16:59:43

@Gáborom: Az USA-ban meg verik a négereket!

Ismerős?

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2014.01.24. 17:03:57

@szonár: Természetesen baszakodni egy koalíció mellett pont egy súlyú, mint kialakítani a függőséget a ruszkikkal szemben, és 3000 milliárd forint hitelt fölvenni.

Beszélj még a libsibolsikról, ugyan kit érdekel a rohamosan romló forint, az erőmű, meg hogy lötyög a nemzet seggén a gatya!!!

Libsibolsi szidást akarok hallgatni az se baj, ha közben a Közgép-Viktor-Putyin trió fizetéskötelessé teszi a levegővételt, és megadóztatja a szarást!

Csak valaki szidja közben a libsibolsikat, please!

Lali73 2014.01.24. 17:53:45

Szerintem nem a békemenet vagy Paks zavarja a balos blogírót, hanem az, hogy Orbán most Putyinnal és általában az oroszokkal is jóban van. Az orosz barátság ugyanis korábban inkább a baloldal privilégiuma volt. Lehet, hogy Orbán veszített x zöld szavazót, de nyert legalább 10-szer annyi oroszbarát nyugdíjast.

♔batyu♔ 2014.01.24. 17:54:28

Egyenlőre az amerikaiak támadtak meg, nem az oroszok.

Azzal együtt szerintem teljesen felesleges, eléggé tiszta mindenki előtt, hogy ha valaki Mo. ügyében nem kompetens, akkor ez a csaj.

Lám az EU-s pedofil libsi is milyen vehemensen osztotta az észt, aztán kiderült, még azt az egy oldalt is félig olvasta el, amit a ballibsik mail-ben küldhettek neki.

♔batyu♔ 2014.01.24. 17:56:29

@Viktor Mutyin: A tiédbe, te rohadék bolsi. Takarodj innen a gecibe b+, ha nem birod el más véleményét te faszkalap. Gondolom, kibaszott nagy demokrata lehetsz. Faszt mocskolod itt az embereket te szemétláda.

♔batyu♔ 2014.01.24. 18:00:04

@béla a görög: Gondolom, te halál komolyan gondolod, hogy a csaj, aki tegnap azt sem tudta merre van Európa, egy este alatt beleásta magát a magyar jogrendbe.

Itt arról van szó, hogy nem OK. Orbánék kormánya az itt halászgató amerikai "üzletembereknek" Majd épp az USA-t érdekli más országok demokráciája.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 18:03:18

A helyes hímnuszt már az MSZP lejátszotta nem egyszer.

Bajnai, Gyurcsány, és Mesterházy egy színpadon az internacionálét.

Ez való nektek ballib söpredék !

szamarhegy 2014.01.24. 18:03:29

@Sexual Harassment Panda:
Miután én is 2010-es Fidesz szavazó lennék (és stark megnyilatkozásaival alapvetően egyetértek) , én (jó pár ismerősömmel egyetemben) leváltam a pártokról (min. 15 éve) mondhatni független lettem és a Fideszre se párt alapon szavaztam 2010-ben, hanem hogy valahol megbontódjon ez a megbonthatatlan Fidesz-Mszp kétpárti maffiózó váltó rendszer, de sajnos a szocik nem estek ki a Parlamentből, a Fidesznek meg pláne nem akaródzik egyelőre onnan kikopni.
Rühellem a demagóg, populista pártokat, beleértve Jobbikot, a jelenlegi pártok (igazodva a szavazók szintjéhez, elvárásaihoz, gondolkodásuk , életstratégiájuk távlataihoz) olcsó, rövidtávú, fekete-fehér, valakiket szembeállító megoldásokat kínálnak, a Jobbik pl cigányozik, zsidózik, meg rendszabályozna (a Fidesz is) de nem gondolkodik olyan oktatási, ösztönző modellben, ami életesélyt, kiemelkedési lehetőséget kínálna, legalább a gyerekeknek, ha már a szülőkkel nehéz is mit kezdeni.

2014.01.24. 18:06:35

@szonár: "korábban a liberálbolsevisták voltak a Putyinnal barátkozás nagy hívei"

Érdekes, akkor valahogy nem láttam az itt kommentelő orbánista hazaárulók lelkesedését az oroszok iránt. Pedig akkor is Putyin elvtárs volt hatalmon. Ez hogy lehet?

@♔batyu♔: Genetikai hulladék, orbánista hazaáruló, fradista csőcselék, retardált bolsevik. Gennyes vagy, mint bármelyik fizetett troll.

szamarhegy 2014.01.24. 18:08:00

@Lali73: Magyar-orosz barátság, miután Putyin megpróbálta kijátszani alólunk a MOL -t ? Paks kamatait, finanszírozását meg már az eddig maxra kímélt nyugdíjasok is megérzik, igaz ez inkább a 2018-2022-es ciklustól lesz nagy teher.

♔batyu♔ 2014.01.24. 18:17:40

@Orbán Mutyin: Hogy képzelted kisbolsi? Putyin még mindig kommunista, te pedig már régen demokrata?

Szó sem lehet róla. B+, még ez hazaárulózik.

♔batyu♔ 2014.01.24. 18:19:18

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Rá is izgultak rendesen, némelyik tombol.

Visszanyomkodjuk ezeket szépen tavasszal a kukákba.

xvxvxv 2014.01.24. 18:27:44

@♔batyu♔: most ezt írták a tenyeredbe kubatovék, te kis csintalan moszkovita?!

a tolvaj, a panelból kivakaródzott, egykori vadlibsi, vannabizsidó, csuhásozó, most magyargyalázó, vérgagyi, fácánra vadászó Történelmi Uralkodó Arisztokráciát játszó fideszbolsi fajtád sunyiban éppen most hajtja gazdaságilag igába Hazánkat t a ruszkiknak - ja, tudjuk, a gyurcsányiék is ezt akarták, méghozzá harmad dupla áron...

a budai, birkamenetes, rókabundás ex-, ma templomba járó pártitkárfeleségek meg mennek az enyveskezű Kontár után (ráérnénk 10-15 év múlva a cuccal foglalkozni, de a fideszoligarcháknak már most kell az a 40%) tüntetni. hiába, a komcsi vérük nem válik vízzé. igaz, a fideszbolsi tolvaj fajtátok kiköpött olyan, mint amilyenek a komcsik voltak: segghülyek voltak mindenhez, loptak, csaltak, hazudtak, viszonzásképpen beleültek a bozgor cseléd magyar nyakába - pont mint tik, fideszbolsi.
444.hu/assets/kijev_budapest1.jpg

micsoda egy rühes, undorító fajzat vagytok tik.

béla a görög (törölt) 2014.01.24. 18:33:19

@♔batyu♔: Nem, itt messze nem az üzletről van szó és messze nem arról hogy üzleteljünk-e az oroszokkal avagy sem. Arról sincs szó, hogy az Orbán kormány habár Magyarország EU-tag és mindenféle kötelezettségei vannak és nem kevés támogatást kap (ami fejlesztés van az csak onnan van) azért megpróbálja kikerülni az EU-t. Megpróbál kikerülni MINDEN szabályt. Ez a történet arról sem szól, hogy az USA és az Oroszok most egyformák avagy sem - az egyik ebben játsza el az erősebb kutyát a másik amabban és az erősebb kutya baszik.
Ez a történet nem a racionalitsok mentén irodott, ahol kultúremberek kiszámolják, hogy kell-e atom avagy sem, az oroszoktól rendeljük avagy sem, majd a végén ha megvan az egységes társadalmi és politikai elfogadottság akkor egy miniszterelnük aláir.

Ez a történet nem erről szól.

Ez a történet a tekergő 'jobb'(?)oldalról vagy fideszről / nemzeti vagy nemzeti populista oldalról szól - jól látta ezt "szonar" - akik lekommunistázták mindent és mindenkit és mindenki ellenség volt aki nem azt gondolta amit ők.

Ez a történet arról szól, hogy a saját szarotokkal lesztek szembesítve és a saját szarotokba lesz belenyomva az orrotok. és ti rágni fogjátok mert hülyének néztetek mindenkit.

Ez a történet erről szól. (és ismét csak mondom - nem személyeskedés... mondtam most a f...sz rossz oldalán vagytok)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 18:35:53

@xvxvxv:

Hülye vagy barátom.

Az MSZP volt az
- aki 54%-os GDP arányos hiányról 81% fölé tornászta a hiánt,
- aki megduplázta a munkanélküliségi rátát
- aki alatt mind az ország mind az emberek devizakitettsége 90% fölé nőtt
- aki ELKÚRTA minden gazdasági tekintetben
- aki 2006-os Euro bevezetéssel kampányoltak, és beláthatatlan távlatba került 2010-re az Euro
- aki alatt a Szlovákok elötti pozícióból az EU utolsó helyére rohasztották országunkat
- aki minden gazdasági mutató szerint az EU legszarabb kormánya volt.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

J.László 2014.01.24. 18:37:04

Kurvára bassza libsik csőrét, hogy a Fidesz bármikor összeránt ötvenszer annyi embert, mint a megváltó (=Bajnai).

J.László 2014.01.24. 18:41:51

@xvxvxv:
"a tolvaj, a panelból kivakaródzott, egykori vadlibsi, vannabizsidó, csuhásozó, most magyargyalázó, vérgagyi, fácánra vadászó Történelmi Uralkodó Arisztokráciát játszó fideszbolsi fajtád sunyiban éppen most hajtja gazdaságilag igába Hazánkat t a ruszkiknak"

Aki leír egy ilyen mondatot, az forduljon szakemberhez.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 18:42:36

@J.László:

Azt se a Bajnai rántotta össze, hanem a civilek, akik még akkor elhitték a Millának hogy nem fekszenek le Gyurcsánynak és az MSZP-nek.

A Bajnai csapat azóta 100-nál több embert nem rántott össze, mióta a saját szájukba szartak magasról.

csak egy néző 2014.01.24. 18:45:47

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ez ugye milyen szuper. Hajrá fidióták!
Vajon erről is mesélnek a rezsifórumokon a derék papagájok??
A Fidesz által bevezetett megszorítások és sarcok:

– adójóváírás megszüntetése
– béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18.000 Ft-ról 11.250, ill. 5000 Ft-ra)
– cafeteria megadóztatása
– munkavállalói járulékok emelése
– 32 ezer fő elbocsátása a közszférából

– a foglalkoztatottak számának növelése utáni adókedvezmények megszüntetése
– reprezentációs és üzleti ajándékok utáni adókötelezettség
– cégautóadó emelése
– egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése
– kötelező kamarai tagság (regisztráció fedőnévvel) 5000 Ft éves tagdíjjal

– ÁFA-emelés 25%-ról 27%-ra
– illetékemelések
– a termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó 20% feletti többlet 48%-kal adózik
– az ingatlanadó de facto bevezetése (kommunális adó)
– az ebek és lovak kötelező chipezése

– a „chipsadó” bevezetése
– a „chipsadó” emelése, majd kiterjesztése (pl. a gyümölcsízekre 500 Ft/kg)
– szeszesital jövedékiadó-emelése
– dohányáruk jövedékiadó-emelése
– környezetvédelmi termékdíj bevezetése, majd emelése

– üzemanyagok jövedéki adójának emelése („ha kormányra kerülünk, csökkenteni fogjuk az üzemanyagok jövedéki adóját”)
– bioetanol jövedéki adójának 75%-os emelése
– autógáz jövedéki adójának 100%-os emelése
– az autópálya-használat minimumának négy napról tíz napra történő emelése – áremeléssel
– baleseti adó bevezetése (természetesen ez az állami autókra nem vonatkozik!)

– a táppénz lecsökkentése (kórház 60-ról 50%, táppénz 70-ről 60%)
– 30 napi táppénz után időarányos szabadság csökkentése
– a rokkantak ellátásának csökkentése, ill. megvonása
– a szociális öntemetés bevezetése
– szociális hozzájárulási adó bevezetése

– elektronikus útdíj bevezetése (sok fuvarozó számára az eddig fizetett útdíj a többszörösére
emelkedett)
– közművezeték-adó
– a magánszemélyek kommunális adója adótárgyanként 12.000 Ft-ról 17.000 Ft-ra emelhető
– kaszinóbezárás, majd újranyitás bennfentes feltételekkel
– bírósági eljárásokkal kapcsolatos illetékek drasztikus emelése

– banki tranzakciós díj emelése, „csekkadó” – tranzakciós adó megduplázása 3 ezrelékről 6 ezrelékre
– betéti kamatok után 6%-os „egészségügyi” hozzájárulás bevezetése
– telekommunikációs adó
– „cégadatok kötelező frissítése”-adó. Cégenként 20–50 ezer forint között + ált. forg. adó
– pénztárgépek cseréje 100+150.000 Ft/pénztárgép, plusz havi 2-3 ezer Ft NAV-val való állandó kapcsolat

– nyugdíjaskedvezmény részleges megvonása a távolsági buszokon és gyorsvonatokon
– közmunkások nettó 61.000 forintos fizetésének 49.000-re csökkentése
– munkanélküli-segély időtartamának 270-ről 90 napra csökkentése, szociális segély összegének 28.000-ről 22.000-re csökkentése
– egyetemi és főiskolai támogatások drasztikus csökkentése
– a Munka Törvénykönyvének átírása a munkavállalók számára hátrányos feltételekkel

– pedagógusok munkaidejének de facto meghosszabbítása
– tandíj de facto bevezetése
– asztmás gyerekek emelt összegű családi pótlékának megvonása
– mozgássérültek közlekedési támogatásának visszavágása
– egészségügyi járulék emelése

poor 2014.01.24. 19:15:23

@J.László:
Kurvára birkák vagytok. Hajrá fidesz még többet lopni!!!!!!!!!!

poor 2014.01.24. 19:16:27

@J.László:
Aki meg hisz még orbánnak az is mehet orvoshoz!!

poor 2014.01.24. 19:18:38

@♔batyu♔:
Még van pofád bolsizni mikor a vezéred akinek a s ggében vagy a fő bolsi. Mond eszed hová tetted fidióta!!

funfun 2014.01.24. 19:22:08

@Lindalinda: Nem értem. Nagyon károsnak ítéled a békemenetet, mégis elmész rá? Okos vagy, ilyenek kellenek oda. Akik tudnak fogalmazni, azok értik a mondanivalót is.

poor 2014.01.24. 19:23:24

Úgy látom a választás előtt egyre több a bérkommentelő. Onnét lehet megismerni, hogy szerinte mindenről a szocialisták ( őnáluk libsik) tehetnek. Jó lenne kicsit moderálnátok magatokat mert ha visszakapjátok akkor megsértődtök!!! Egy volt fideszes szavazó, de Én legalább gondolkodok, benneteket pedig megfizetnek. Az adóemelések kormánya TAKARODJON!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyedmaróz 2014.01.24. 19:34:05

Klassz ez a himnusz, főleg ahol a magyar felirat nem egyezik a magyar dalszöveggel.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 19:39:15

@csak egy néző:

Az előző posztban csak az ország elkúrását soroltam az MSZP-s haverjaidnak.

A gazdasági programja a Fidesznek ismert.

Fogyasztási adók, és luxus cikk adók, valamint multi és bank adók bevezetése, és ezzel egyidejűleg a munkabér alapú adók csökkentése. Pl egykulcsos.

Az MSZP ezzel szemben a feketegazdaságot segíti a két kulcsossal, és az rdatlan munkabér járulékokkal.

Az ingyenélő semmittevőket támogatják a segílyezéssel, a közmunka program helyett.

A megélhetési gyerekgyártókat támogatja a munkából élő gyermekeket nevelő polgárok helyett (családi adókedvezmény).

Ezért nem szabad az MSZP-re szavazni !

Több lesz az ingyenélő semmittevő, a gyerekgyártásból élő, és kevesebb lesz a munkahely.

Amellett hogy a gazdasági mutatókban is az egész EU-ban a legszarabbak voltak.

­DezInf 2014.01.24. 19:40:53

@poor:

Én MSZP szavazó voltam, de ezekre a tetvekre akkor se szavaznék ha fegyverrel kényszerítenének.

Valamint baromira unom az MSZP-s bérkommentelők hazugságit, ahogy mosdatják kedvenc egypártjuk utódját.

csak egy néző 2014.01.24. 20:02:39

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Gratula. Most aztán tényleg megvédted a segget elédtartó gazdádat. Az is jellemző a fajtádra, hogy aki nem nyal be tövig ezeknek az csak MSZP-s lehet. Tuti nyerni fogtok most ez nem is kérdés. Nem is szabadna másnak nyerni, mert ti már most csalást ajvékoltok. Azért arra kiváncsi leszek, hogy ezzel a névvel, mikor kezded el gyalázni a most istenített gazdádat.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 20:16:45

@csak egy néző:
Akár most elkezdem ezzel a névvel gyalázni, az istenített gazdádat...
Mitöbb évek óta ezt teszem.
ÉS ez neked nagyon fáj.. :DDDD

csak egy néző 2014.01.24. 20:27:54

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Kicsihuszár nem kicsit vagy eltévedve.
Te vagy a bizonyíték arra, hogy agyhalál után is van élet.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.24. 20:41:20

@­DezInf: Tűnődöm, hogy mi értelme van ennek az egésznek. Fideszes bérkommentelők feszülnek mszp-s bérkommentelőknek. Senki nem győz meg senkit semmiről, csak nyomják a propagandát. Minek?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 21:33:13

@Magyarország jobban teljesít:

EZ baromság.

Szerintem nincsenek bérkommentelők.
Ha lennének ilyenek, akkor 1-2 alulfizetett, vagy az árulásért jobban megfizetett bérkommentelő már rég előrukkolt volna valami konkrétummal.

Egyszerűen csak nem, vagy csak nehezen bírja elfogadni az ember, a véleményének szögesen ellentmondó álláspontot.

Persze politikusok tutira vannak itt is, és más fórumokon is névtelenül, és névvel is helyenként. Elég jól behatárolható, hogy kik.
Pl aki politikus annak napközben is sok ideje van írni, meggyőződéses, aki függetlent játszik, és rohadtul nem a kérdésre ellenvéleményre válaszol.

De a többség az csak szimplán igazságosztónak hiszi magát, vagy csak trollkodik, esetleg hisz abban, hogy befolyásolhatja a választás kimenetelét.

Liba Tóni 2014.01.24. 21:45:12

Azt hiszem, szarban az ország. Azon versengenek a politikusok, ki a nagyobb kommunista és osztogató. Biztos, hogy kemény négy év elé nézünk, akárki is jön, mert ha vége a választásoknak, év végén, de legkésőbb jövő év elején újra eljön a nadrágszorítás, ahogy minden 4 évben lenni szokott.

A Fidesznek sajnos nincs alternatívája. Egy olyan elcseszett baloldal, aki nagy nehezen sikeresen kitalálta, hogy legyen Összefogás a szövetségük jelmondata és ez jelenjen meg a médiában. Csak elfelejtették, hogy ilyen néven már van egy párt, ami szintén indul a választásokon. Ennyire elkúrni mindent. Röhögni van kedvem. Talán még a Jobbik tartja az eredeti imázsát, de csak azért, mert ők még nem voltak kormányon.

házelnök 2014.01.24. 21:47:34

Bocs, családtagok, vagy rokonok.

2014.01.24. 22:27:02

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Szerintem nincsenek bérkommentelők. "

Hazudsz, ganéj. Pont te vagy az egyik. Nem sokan vagytok, csak több néven okádtok a blogokon. Mindenki tudja hogy a "polgári körök" (a szovjetek mintájára kialakított orbánista sejtek) elsőrangú feladata mérgezni a közvéleményt, rombolni a blogokat, szítani a gyűlöletet a közösségekben. Patkány bolsevik banda. Hazaárulók, oroszpárti putyinista seggnyalók.

P.Freddy 2014.01.24. 22:53:37

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Szerintem nincsenek bérkommentelők. "

Például Macisajt a Századvégtől, vagyis közpénzből fiztett Fideszes seggnyalóként, munkaidőben való Orbán-fényező kommentjeit minek neveznéd? Hiszen bért (közpénz-bért!) kap, és kommentel, segget nyalva. Ő sem bérkommentelő?

Akkor mi a dolga? És mi lesz a dolga kormányváltás után? :)))))))

Salzburg1 2014.01.24. 23:28:50

Ez az egész oroszokkal kötött szerződés szokásos újabb mutyit készít elő...elhintik, hogy a munkálatokban magyar cégek vesznek majd részt,a szokásos nagy magyarkodás részeként jó hírként hintik el, ami valójában azt jelenti,hogy a haverok újabb zsíros szerződéseket kapnak,közpénzből a mi adónkból...rengeteg embernek meg nincs munkája,hiába mondja be a nemzeti párthíradó,hogy 4 millióan dolgoznak,amikor abba beleszámít a jobbágyaikként éhbérért dolgozó közmunkások,a külföldön dolgozók, aki 1 órát dolgozik stb.

Salzburg1 2014.01.24. 23:29:36

Ez az egész oroszokkal kötött szerződés szokásos újabb mutyit készít elő...elhintik, hogy a munkálatokban magyar cégek vesznek majd részt,a szokásos nagy magyarkodás részeként jó hírként hintik el, ami valójában azt jelenti,hogy a haverok újabb zsíros szerződéseket kapnak,közpénzből a mi adónkból...rengeteg embernek meg nincs munkája,hiába mondja be a nemzeti párthíradó,hogy 4 millióan dolgoznak,amikor abba beleszámít a jobbágyaikként éhbérért dolgozó közmunkások,a külföldön dolgozók, aki 1 órát dolgozik stb.

bkkzol 2014.01.25. 00:11:48

Nagyon jó az amerikai nagykövet szájából hallani, hogy aggódik a demokráciáért magyarországon. Na akkor körül kell nézni otthon és Guantanamón. Szövetségeseiket is lehalgatják, megfigyelik. De még a kiotói egyezményt se képesek aláírni. Néha lerohannak egy-két országot vegyifegyver fejlesztéseik miatt azután meg 10 év alatt egy flakon hypot nem találnak az országba, de legalább újra építik az országot a cégeik.

2014.01.25. 01:18:04

@bkkzol: "Nagyon jó az amerikai nagykövet szájából hallani, hogy aggódik a demokráciáért magyarországon."

A hozzád hasonló "demokratáknak" biztosan jó hallani.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.25. 09:14:07

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Hát igen. Ha én egy tetves bérkommentelő lennék, én is tagadnám a dolog létezését.

Másrészről ha mégsem vagy bérkommentelő, akkor akkora fasz vagy, amekkorát nem hord mégegyet a hátán a föld. Normális ember nem véd politikust.

Bánik Eduárd 2014.01.25. 13:19:06

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @­DezInf: @J.László: @♔batyu♔: Na ezért tart itt ez az ország.Mást nem tudtok,csak egymást szapulni.Az eszetekbe sem jut,hogy összefogással többre jutna ez a sokkal jobb sorsra érdemes nemzet,ország.
Sajna a magyar irigy,ha a másik többre viszi mint ő,akkor nem azt nézi meg,hogyis csinálta a másik.....nem,irigykedik,feljelent,keresztbe tesz.
Én tehenem,szomszéd tehene szindróma.

Bánik Eduárd 2014.01.25. 13:30:15

Ja,igen.
Akinek nem inge,nem veszi magára.
Értem az általam leírtakra.
Még egy.
A név,az én nevem.....nem mindenféle hülye nicknév amik mögé mindenki bújik.
El lehet gondolkozni a gerincességen.

DezInf 2014.01.26. 18:26:01

@­DezInf:

Mizu nicktolvaj fidexcsicska?

A saját nickeden már nem menő a moszkovitya duma?

Egy buzeráns köcsög vagy, aki szeret más bőrébe bújni :)))))))

Szar lehet fidextudatú hívőként más bőrébe bújva osztani az észt :D

A nicktolvajok is jobban tejjesítenek!!!!!!!

Berzengő 2014.01.27. 10:18:03

@P.Freddy: "Nettó 1,13 millió forint értékű szerződést kötött a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) annak a huszonéves férfinak, Tomanovics Gergelynek a cégével, aki egy Gyurcsány kijelentéseiből összeollózott videóklippel szerzett ismertséget az interneten 2006-ban.

A Greyhound Multimédia Kft., amellyel a szerződést a KIM idén nyáron kötötte, 2007 novemberében alakult, és két tagja van: Tomanovics Gergelyné és a neten Gery Greyhound nicknéven futó Tomanovics Gergely."


süti beállítások módosítása