Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Már videón is látható Pálffy István parlamenti részegsége – FRISSÍTÉS

2013.11.07. 14:34 - eroica

A KDNP-nek kevés megjegyezhető arca van. Semjén Zsoltnak is lovon kell bevonulnia valahová, hogy érdekeljen valakit. A youtube csatornájuk videóit kevesebben nézik meg, mint ahány frakciótagjuk van. Érthető volt, hogy 2010-ben egy ismert műsorvezetővel próbálták frissíteni imázsukat.

KDNP_youtube_senki_nem_nezi.jpgKép: Vastagbőr blog

Pálffy azonban valószínűleg nem volt a legszerencsésebb választás. A egykori műsorvezető ugyanis nem csak szakértői szinten foglalkozik az alkohollal. Ez fényképekről eddig is látszott, most azonban már videón is látható, hogy a parlamenti munkája előtt/közben is lecsúszhatott a torkán ez-az. (Parlamenti képviselők is megjegyezték ezt már korábban).

Palffy_Istvan_Fidesz_KDNP_kepviselo.jpg
Íme a friss videó, 0.59-től indul a Pálffy show.

Az MSZP-s Józsa István épp azt tette szóvá, hogy Pálffy fel se nézett, amikor a költségvetési bizottság elnöke hozzá intézett kérdést. 
Ekkor "Pálffy fogja a táskáját, fura robotmozgással odamegy az éppen felszólaló Józsához, kezet fog vele, majd elindul kifelé, hogy leálljon trécselni két képviselővel. Akik, miután továbbhaladt, egyértelmű szájmozgással és kézjelekkel mutatják a levezető elnöknek, hogy Pálffy be van rúgva, mint a kereszténydemokrata szamár, aminek szaga is van." (A cink.hu összefoglalója.)

Palffy_Istvan_KDNP_kepviselo_Fidesz_ittas_kezfogas.jpgPálffy az éppen szónokló Józsához megy kezet fogni

Palffy_Istvan_KDNP_kepviselo_Fidesz_ittas_kezfogas_beszed.jpg

kepviselok_mutatjaj_Palffy_alkohol_buzet.gifA képviselők mutatják Pálffy alkoholosságát és illatát (via: zero kinja)

Pálffyn sajnos (mondjuk Churchill-lel szemben) látszik is a leépülés. A trafikmutyit azzal próbálta védeni, hogy "a KDNP nem dohányzik", ezért nincs mondanivalója az ügyben

Erkölcsi szilárdságával kapcsolatban is vannak kételyeink, ugyanis budapesti lakosként veszi fel a Hajdú-Bihar megyei képviselőknek járó választókerületi pótlékot. (Lakása sincs ott, csak az ottani megyei listára pakolta őt a Fidesz így igényelheti). Pálffy 2010 óta már több mint 25 millió forintos költségtérítést vett fel így.

S persze Pálffy egy olyan politikát képvisel, amely rendszeresen drogosozik és úgy szigorították a törvényt, hogy a második füves cigiért már börtön járhat.

Azoknak, akik szerint Pálffy mostani parlamenti produkciója egyszeri botlás volt, ajánljuk az alábbi képcsokrot: 

Palffy_Istvan_KDNP_kepviselo_Mediatorveny_Fidesz_media_torveny_bor_borkultura.JPG

palffy_a_KDNP_nem_dohanyzik.png

Palffy_Istvan_KDNP_kepviselo_Fidesz_talan_ittas.jpg

Palffy_Istvan_KDNP_kepviselo_Fidesz_tantorog_ittas_reszeg.jpg

Pálffy István tartozik a választóinak azzal, hogy elvonóra menjen. (Abban semmi szégyen nincs - az eddigiek után főleg). Különben jogosan éri a megvetés, ha 2014-ben újra indulni akar.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

FRISSÍTÉS:

Pálffy képviselő úr nem fog elvonóra menni. Erre lehet következtetni abból, hogy mindenkit megfenyegetett: bepereli, aki azt állítja, hogy ő részeg volt.

A videó alapján annyit állíthatunk: képviselő úr részegen viselkedett. Nem kicsit, nagyon. Az, hogy magas volt-e a véralkohol-szintje, nem tudhatjuk. Mivel nem hívtak rendőrt a botrányos parlamenti viselkedéséhez, ezért ezt csak akkor lehetne tudni, ha Pálffy István maga ment volna alkoholvizsgálatra, és közzétenné annak eredményét.

Egy komoly párt szóvivőjétől ez talán elvárható volna, de tőle ezt nem követelnénk meg.

JÖTT EGY MENTŐ VÉLEMÉNY a Hírcsárdától:

"Ez nektek részegség? Akinek ez részegség, az még nem ivott. Eleget. Puhap@cs@ kis f@szkalapok vagytok" - nyilatkozta a videó láttán alkoholügyi szakértőnk, Pista bá.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr675619392

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A megrészegült Pálffy István 2013.11.07. 17:24:11

Nagyobb méterért méltóztassék a képre kattintani!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szonár 2013.11.07. 15:31:54

Butaság. Mert egyszer bebaszva ment a munkahelyére, még nem alkoholista. Már ha...

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2013.11.07. 16:18:57

Orbán, Lázár , Pálffy, Dájcsfürj, Balog, Budai, Papcsák, Selmeczi...stb a nemzeti szarjankók, a haza szégyenei.

anyadmajma 2013.11.07. 16:24:49

@brumeszkosz: Te hülye vagy, ha azt hiszed, hogy ezek valamiben is döntenek.
Kapják az impulzust fentről, hogy melyik gombot kell megnyomni.
Kapják a papírt, hogy mit kell egyéniként beterjeszteni.
Kapják a szöveget, hogy mit kell, és csakis azt lehet nyilatkozni.
Kapják be, már végre.

Jock Ewing 2013.11.07. 16:44:04

Szerintem napközben bebaszva lenni a legjobb dolog a világon. Sajnos csak ritkán engedhetem meg magamnak :-)

czjanos 2013.11.07. 16:48:26

Szerintem őt kéne elvonni az Országgyűléstől. Utána kedvére vedelhetne, mint az albán szamár.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.11.07. 16:48:57

@szonár: Elég sok ember van, akit simán kirugnának, ha egyszer így menne be a munkahelyére. Pedig azt nem is közvetíti a tv.
Bámulatosak vagytok ti narancsszoponcok, ahogy mindig és mindent próbáltok mentegetni, ami narancs.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.11.07. 16:49:54

@Jock Ewing: És ennek mi köze a témához, Jock?

s 2013.11.07. 16:50:41

Nem az a baj, hogy a képviselők sokat isznak. Az a baj, hogy mi nem iszunk eleget. Pedig úgy sokkal könnyebb volna elviselni ezt.

"Pálffy 2010 óta már több mint 25 millió forintos költségtérítést vett fel így."
Az ábra szerint elment az borra és leányra.

s 2013.11.07. 16:51:37

@Magyarország jobban teljesít: Szerintem narancsbor lehetett . . .

szanalmas 2013.11.07. 17:04:25

Nekem Pálffy szimpatikus most már, ő bátran kifejezi azt a véleményét, hogy azt a baromságot ami a parlamentben folyik, azt csak így lehet kibírni! Így valahogy azt érzem, hogy ő talán érti, mekkora blamázs az egész kamuzás ami ott folyik. De ha meg mégsem, akkor tévedtem! :D

szanalmas 2013.11.07. 17:14:47

Ja, az meg, hogy a "a KDNP nem dohányzik, ezért nincs mondanivalója az ügyben", az akár lehet huncut kritika is. Persze nem ismerem Pityut, szóval na.

deruyter 2013.11.07. 17:25:30

Én nem tudom mikor lett hattalmas keresztény, de TV-s pályafutása idején semmilyen jele nem volt, hogy illyen erősen tombol benne a hit, viszont a vége felé már több jel is utalt az alkoholozmisára. Gondolom valamelyik felekezet hozta le a szeszről, ezért ez a nagy elkötelezettség, meg a "pálfordulás". De ha valakinek van olyan infója, hogy tévés korában is aktív kereszténydemokrata volt, akkor visszaszívom.

tobeor 2013.11.07. 17:43:56

" budapesti lakosként veszi fel a Hajdú-Bihar megyei képviselőknek járó választókerületi pótlékot. (Lakása sincs ott, csak az ottani megyei listára pakolta őt a Fidesz így igényelheti). Pálffy 2010 óta már több mint 25 millió forintos költségtérítést vett fel így."

Magyarul lop tőlünk.
Ámen.

2013.11.07. 17:47:12

@szonár: igen, ranezesre is teljesen absztinens feje van :D

2013.11.07. 17:47:51

Új Magyarország terv: A kormánypárti képviselő alkoholosan jobban teljesít!
De lehet csak az elmúlt 8 (izé, 11) év miatt itta le magát... tehát gyurcsány a hibás.
Az is lehet, így megörült az IMF hitel visszafizetésének...
Ám könnyen lehet, hogy az EU hibája, mert ez import francia konyak volt. Azok a mocskos vadkapitalisták tehetnek róla, meg a tesco...

Csii 2013.11.07. 18:03:07

Én inkább nem szidnám a képviselő urat, ki tudja, mi lesz belőle. Egykori sajtómunkás és egy olyan frakcióban ül, amelyiknek a tagjait jobb, ha nem is vesszük a szánkra, addig vagyunk biztonságban...

herut 2013.11.07. 18:04:18

Szerintem nem alkoholizál.Nem is látszik rajta. Babapopsi arca van.Kedves szimpatikus,antirasszista ,mélyen vallásos ember.Legalábbis én így látom.

vega4 2013.11.07. 18:05:47

@deruyter: Igaz, igaz. Gondolj csak vissza a 2001-es árvízi közvetítésére a régi vásárosnaményi hídról, amikor egy házat kameráztak a Tisza vízében Gergelyiugornyán és ő volt a tudósító. Szem- és fültanúk azt mondták, hogy ilyen szavak hangzottak el a szájából, hogy "Mikor omlik már össze az a qrva ház és akkor mehetnénk haza?"
Sokak szerint akkor sem a Tisza vizét itta. ( Nem is vágyik a szíve vissza :-) )
Bár ez mára már urban legend.
Viszont az is meg van írva, hogy " Ne ítélj, hogy meg ne ítéltess."
Ezt egy KDNP-s biztos nagyon jól tudja.

Id. Lencsés István 2013.11.07. 18:10:06

Pálffy a keresztény nem buta ember, nagyon jó a könyvelője és nincsenek hónapról, hónapra megélhetési gondjai, ezért nem vesz fel havonta munkabért, hanem bizony csak osztalékot egyben, egyszer egy évben, de akkor nagyot kaszál.

Évente az erkölcsös, szememben egyáltalán keresztényi erényekkel nem rendelkező Pálffy sok-sok milliót vesz fel kedvezményesebben osztalékként, mintha bérként venné ki a cégből, vagyonnyilatkozatában persze ezt a jövedelmet letagadja folyamatosan. (Vagyonnyilatkozata is magáért beszél. Trehány rendetlen, nem az útmutató szerint kitöltött förmedvény. Nem helyes, olvashatatlan dátumok, az oldalak nincsenek szignózva, kitöltetlen részek nincsenek áthúzva.)

Cége a Scola Kft. ellen az APEH Észak-budapesti Adóigazgatósága Hátralékkezelési Osztály 4. végrehajtást rendelt el 2013.június 07-én. A végrehajtás ügyszáma: 8838919154
Szegény a milliós jövedelmekből képtelen fizetni adót, na de miért?

2010. október 01-én állást kap a feleség és Pálffy meg leköltözik október 10-én Kenesére! Esetleg Pálffy felesége is kap lakhatási támogatást?



Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony kereté­ben - marketing, kommunikáció szakközgazdászi végzettsége alapján – kommunikációs és marketing munkatársi munkakörben foglalkoztatjuk Tóth Juditot - közölte a bulvárlappal Bagi Krisztina, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet főosztályvezetője.

Az intézménynél azt közölték: Pálffy feleségét október 1. óta foglalkoztatják, azt viszont nem voltak hajlandóak elárulni, hogy pontosan mennyit fizetnek kommunikációs munkájáért. A Blikk szerette volna megkérdezni a KDNP-s politikust is, hogy mit gondol felesége állami megbízásáról, ám Pálffy lapzártáig nem válaszolt ismételt megkereséseikre.” Blikk

Szélmalomharcos 2013.11.07. 18:11:20

Első és nem lényegtelen kérdés, hogy ivott-e Pálffy, hiszen a szoci képviselők mutogatása lehet éppen olyan álságos, mint ami naponta a szájukon, a cselekedeteikben, a hamisításaikban kijön. Most hogy szopóágra kerültek még a gyengélkedő baloldalon belül is, csak még olyanabbak lettek

Ezeket a barmokat nehéz lehet józanul elviselni

Id. Lencsés István 2013.11.07. 18:11:39

Pálffy nagyon rosszul bírja a piát, a többi Kdnp-s és fideszes bezzeg! Balogh sem bírja annyira. Gondolom Pálffy felesége jól van, részegen nem gázolt hazafelé.

Id. Lencsés István 2013.11.07. 18:12:49

@Szélmalomharcos: Jobbikos képviselők mutatták Balczónak, hogy Pállfy büdös és piás.

2013.11.07. 18:17:06

@Szélmalomharcos: gondolom te is vagod, hogy a jobbikosok mutogattak, te szocifobias? :)

Id. Lencsés István 2013.11.07. 18:21:46

@Szélmalomharcos:

Szeretném, ha tudnál mondani egy olyan képviselőt, aki képviselőtársa beszéde közben odament zsíros hajjal, bűzlő pofával a beszédet mondóhoz, majd kezet rázott vele. Talán 100 évre visszamenőleg sem találsz. Ez a faszi szerinted keresztény és erkölcsös? Nem egy bunkó?

Id. Lencsés István 2013.11.07. 18:25:35

Az erkölcsös Pálffy első legfontosabb feladata volt az Országgyűlésbe jutást követően, hogy azonnal állandó lakóhelyet változtasson papíron, így óriási anyagi előnyhöz jusson persze a választópolgárok kárára. Nos, a keresztény és demokrata Pálffy „leköltözött” Balatonkenesére, mely település ugye nem Hajdú Bihar megyében van, nem az Ő választókerületében, ez tutira biztos. Mindenesetre óriási pénzeket vehet fel csak utazási költségtérítésként, de a 116.000Ft albérleti díj biztosan megilleti. Lényeg, Ő minél távolabb költözött Hajdú Bihar megyétől, az általa képviselt területtől.

prof. med.univ. doktor 2013.11.07. 18:27:19

no, Arya imájába becsatlakozott Pálffy is.

Id. Lencsés István 2013.11.07. 18:33:13

Ez a KDNP már nagyon szűk nekem,
Nem találom benne régi helyem,
Ez az út biztos a pokolba megy.

Bomlott agyam kulcsát eldobom,
Alkoholba fojtom bánatom,
Ma reggel nem hat rám a józanság szava.
Részegen ki visz majd haza?

Hazavisznek és ágyba tesznek,
Hideg párnák közé temetnek,
Kövér Úrhoz fohászkodnak értem.

Kit sirattok miért siratnak,
Úgy élek, hogy majdnem belehalok.
Ma reggel nem hat rám a józanság szava.
Részegen ki visz majd haza?

Lezárt agyam kulcsát eldobom,
Alkoholba fojtom bánatom,
Ma reggel nem hat rám a józanság szava,
Részegen ki visz majd haza?

Részegen ki visz majd haza?
Részegen ki visz majd haza?

tavolirokon 2013.11.07. 18:37:21

Hubazzhogynezki! Nemreg meg csak kicsit tulszolizott kioregedett tvbemondo volt, egy cseszlovak george clooney, most meg egy csoves.
Mar akkor is komolytalan volt, Ajgnerszilardot, frejtamast, esetleg gyoziket nem akarjak megvalasztani parlamenti kepviselonek a kedves valasztopolgarok? Mert amikor ilyen bohoc a szovivo, az csak azt jelenti, hogy leszarjak az ujsagirokat, ami ertheto. De a torvenyhozasban, szavazati joggal mar teljesen kiabrandito.

brumeszkosz 2013.11.07. 18:37:43

@anyadmajma:

Könnyen lehet,hogy úgy van ahogy írtad.
De akkor miért nem zavarjuk el az egész csürhét???
Birkák vagyunk.

Szélmalomharcos 2013.11.07. 18:40:15

@Id. Lencsés István:
"beszéde közben odament zsíros hajjal, bűzlő pofával a beszédet mondóhoz, majd kezet rázott vele"

Vágta volna pofán?

Túl van lihegve ez a topic, nem kicsit

É2I 2013.11.07. 18:42:02

Anno még az átkos végén még egy egyszerű konzervgyárban is szondáztattak minket belépéskor. Miért nem lehet megtenni ezt a képviselő "urakkal, hölgyekkel" ? Ja, hogy ők törvényen -amiket ők alkotnak- felül állnak. Meg akkor max nem mennek be. Mondjuk most is csak akkor járnak csak be, ha a nagyvezírük előírja.

Atomot a parlamentre, minden szarrágó politikusra, meg az írmagjukra is.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.07. 18:43:14

Mitől lett ekkora hír egy LÁTHATÓAN alkoholistáról, hogy iszik?!

Id. Lencsés István 2013.11.07. 18:43:15

@tavolirokon: Az igazat megvallva, ha valaki előző nap megiszik egy négyzetméternyi rövidet, hát bizony egy kis adag is elegendő másnap, hogy teljesen részegnek mutatkozzon (mondjuk az is). Őszintén én is voltam másnapos, meg harmadnapos, csak hát így névtelenül be is merem vallani. Mondjuk az ismerőseim meg tudják névvel együtt is. Nem volt jó állapot, meg a munkahelyemre nem is mentem be.

Id. Lencsés István 2013.11.07. 18:45:11

@doggfather: Nem nagy hír, csak az ivócimborák, meg a párttársak nem veszik tudomásul, amit tudnak.

­DezInf 2013.11.07. 19:58:14

Ez azért meglehetősen vicces..

Az MSZP seggnyalói dumálnak parlamenti piálás miatt, egy Horn Gyuszi után és egy Szanyi Tibivel megerősödve..

Röhej,..

átlátó 2013.11.07. 19:58:39

A trafikok Ludas Mutyizásának a fellegvárában, Szekszárd reneszánsz léptékben gondolkodó polgármesterével való könyvkiadási és baráti nexusa is ér egy misit... akarom mondani misét...akad arra felé bor bőven. :D

­DezInf 2013.11.07. 20:00:55

@A pécsi magasházmutyi újabb fideszes nemzeti simli:

Mesterházy, Bajnai, Karácsony, Gyurcsány hazaároló mocskos tetvek gyülekezete.

kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.11.07. 20:38:39

@­DezInf: @Szélmalomharcos: Gejza, há mán megin itten vagy, hajjá ki a cipődbű...

P.Freddy 2013.11.07. 21:35:09

Orbán Viktor Fővezér Csapata, a Fidesz-KDNP:

Tolvaj Korrupt Bűnöző Drogos Alkoholista Nőverő Seggfejek gyülekezete.

És akkor még Papcsákról, Zsiga Marcell-ről nem is beszéltünk..:)

gnme 2013.11.07. 22:10:03

az ilyenek miatt kell elhagyni emót, ez a magyar elit

(...)

1. fok - BÖLCS
Hirtelen szakértője leszel minden témának, ami felvetődhet az egész Univerzumban. Tudod, hogy mindent tudsz, és azt a tudást át akarod adni mindenkinek, aki meghallgat. Ilyenkor mindig IGAZAD van. Természetesen mindenki, akivel beszélsz, TÉVED. Ez érdekes vitához vezet olyan esetekben, amikor mindkét vitapartner BÖLCS.

2. fok - JÓKÉPŰ
Ilyenkor döbbensz rá, hogy Te vagy a LEGJÓKÉPŰBB személy az egész kocsmában és tetszel az embereknek. Odamehetsz minden vadidegenhez, mert tudod, hogy tetszel neki, és beszélgetni akar veled. Tartsd eszedben, hogy még mindig BÖLCS vagy, és így ezzel az idegennel bármiről el tudsz beszélgetni.

3. fok - GAZDAG
Hirtelen tudatára ébredsz, hogy te vagy a világ LEGGAZDAGABB embere. Meghívhatod egy italra az egész kocsmát, mert egy páncélautó, tele pénzzel vár rád a parkolóban. Fogadhatsz is, mert még mindig BÖLCS vagy, így minden fogadást megnyersz. Bármilyen összegben fogadhatsz, mert Te vagy a LEGGAZDAGABB.

4. fok - GOLYÓÁLLÓ
Kész vagy megküzdeni akárkivel, különösen azokkal, akikkel fogadtál vagy vitatkozol. Senki sem tud megsebezni. Odamehetsz bárkihez, akik természetesen, szeretnek Téged, és kihívhatod őket, akár tudáspróbára, akár fogadásra, akár verekedésre. Nem kell félned, hogy veszítesz, mert BÖLCS vagy, mert GAZDAG vagy, mint Dáriusz, és mert JÓKÉPŰBB vagy bárki másnál.

5. fok - LÁTHATATLAN
Ez a részegség utolsó foka. Ilyenkor bármit megtehetsz, mert egyszerűen SENKI SEM LÁT. Táncolhatsz az asztalok tetején, hogy lenyűgözd azokat, akik tetszenek neked, mert a többiek úgysem látnak. Láthatatlan vagy azzal szemben is, aki meg akar Téged verni. Sétálhatsz az utcán, és énekelhetsz torkodszakadtából, mert senki nem lát és hall, és mert még mindig Te vagy a LEGBÖLCSEBB a világon.

2013.11.08. 06:37:00

Ez a kormányzópárt az, ahol alkoholisták, hazugok, zsiványok, tolvajok és képmutató pojácák vannak.
Atomot rájuk, minnl hamarabb, az egész magyar politikai elitre !
Büdös patkányok, éhenkórászok mindegyik aki ott bennt ül !

jog-ász 2013.11.08. 07:13:25

ez nem zavarja a parlamenti müködés rendjét(mivel üres az egész kéró) bezzek a monoklit festett női aktivisták, ők igen..

DezInf 2013.11.11. 10:37:14

@­DezInf:

Te nyomoronc nicktolvaj!

A saját neveden miért nem írsz?
Miért más bőrébe bújsz te cseresznyétlen?

Csak nem buzeráns vagy, és ezért bújsz más személyisége mögé?

Minden fidexhívő ilyen mint te, vagy ez csak a te személyes betegséged?

Már a nicktolvaj fidexbuzeránsok is jobban teljesítenek!

BORtaBOR 2013.11.27. 09:24:27

@szonár: Egyszer? :D Még a büdös életben nem láttam józanon a pasast és ha ő akar beszállni a liftbe, akkor inkább gyalog megyek, mert elviselhetetlenül büdös acetonszaga van!!


süti beállítások módosítása