Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A Magyar Nemzet nem tud a Milla tüntetésről és Bajnai beszédéről

2012.10.23. 22:11 - eroica

Régen a Magyar Nemzet szeretett Bajnai Gordonnal foglalkozni. Ezeket aztán sorozatos helyreigazítás követte lásd például Helyreigazítás 1, Helyreigazítás 2, Helyreigazítás 3, Helyreigazítás 4.

Ma kb. 50 ezer ember tüntetett Bajnaival és a Millával. A Magyar Nemzet Online azonban erről külön hírként nem számolt be. A percről-percre rovatban szerepelt, a napról szóló fotógalériájuk aljában helyett kapott, azonban önálló hírként nem számoltak be róla. Ennyivel izgalmasabb lehetett számukra Harrach Péter galgagyörki beszéde is? Vajon miért maradt ki ez a hír? El akarják hallgatni, hogy tízezrek mozdultak meg a kormány ellen? Ennyire tartanak Bajnaitól?

Alább látható a belföld rovat összes híre, a jól megszokott KÖZGÉP hirdetés alatt. (A hír hiányának észrevételét zero-nak köszönjük).

20121023_belfold_hirek.jpg

20121023_belfold_hirek_2.jpg

Ui.: Mivel a Magyar Nemzet honlapja a HírTV-vel integrált Videó rovatban sok más közt megjelenik az a HírTV-s videó amiben a tévé helyszíni riportere két percben összefoglalja Bajnai beszédét. Egy szó sem esik arról, hogy tízezrek voltak kinn. (A videó a "Kiteregeti a szennyest, ha kell" illetve "A magyar Scatman olykor egész jó átlagot gurít" hírek alatt látható.

Ui. 2. Azért is ironikus, hogy a Magyar Nemzet nem tartotta fontosnak a beszámolót, mert a hírek mellett a Nézőpontok rovat legfrissebb cikke látható, ami éppen Bajnai Millás szereplését elemzi - előzetesen. A kormányzattól másfélmilliárdos megbízást kapó Nézőpont Intézet elemzője olyan magvas kérdéseket feszeget mint, hogy "Juhász Péter, a Milla Egyesület elnöke hogyan fog együttműködni a Gyurcsány Ferenccel nemrég telefonon is beszélő Bajnai Gordonnal?". Előzetesen fontos volt az eseményről találgatni, beszámolni róla már nem érdekes? Hm...

FRISSÍTÉS:

Másnap (10.24) délután sincs még beszámoló (13h 30). Viszont már politikai elemzőker beszéltetnek a nap eseményeiről így arról a hírről is, amit nem mernek lehozni. Címben a kormányzattól másfélmilliárdot kapó Nézőpont elemzőjének szövegét idézik: "Orbánék továbbra is erősek, Bajnai nem tisztázta magát". Itt láthatóak a hírek - ismét a jól megszokott KÖZGÉP "hirdetés" alatt (a hír lejjebb sem található, ott már a tegnapi kitett hírek vannak, erről felvétel ide kattintva):.

:

20121024_belfold_rovat.jpg

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

3 komment

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr824865398

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Magyar Nemzet nem tud a Milla tüntetésről és Bajnai beszédéről 2012.10.24. 15:00:02

Ma kb. 50 ezer ember tüntetett Bajnaival és a Millával. A Magyar Nemzet Online azonban erről külön hírként nem számolt be.

Trackback: Ki kivel harcol? 2012.10.24. 01:29:23

Orbán vs. Bajnai – a mai nap óta ország-világ tudja, az elkövetkező cirka másfél év róluk fog szólni. Eddig a kormány eredményei és Orbán Viktor folyt a csapból is – kérdés, vajon az ellenfele hol kap majd helyet a médiában? Kap egyáltalán? Agyonhallga...

Trackback: 56 + 56 (fotógaléria a Milla tüntetésről) 2012.10.24. 00:24:49

Jó volt a napsütés, jó volt a szokott tömeg, jó volt, hogy egyre több személyes ismerőssel futottam össze (itt egy volt kolléga, ott egy szomszéd, amott egy jóbarát szülei), és jó volt, hogy most már nem csak szócséplés volt, hanem konkrét cselekvés, p...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lászló71 2012.10.24. 09:29:07

Libajnait el kell hívni egy beszélgetni ............Mikor és hol emelte fel,azt a kurva nagy demokrata pofáját ?????????????????????Mi nem hallottuk .

papulimapuli 2012.10.24. 13:50:22

el kell hívni egy beszélgetni...okos vagy

Andráska8 2012.10.24. 22:03:21

A DK-n is tízezer ember volt, de arról sem hallottunk,, néhány százról írtak, pedig mozdulni sem lehetett a téren, se ki, sebe.


süti beállítások módosítása