Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Puzsér levele Rogánnak

2012.10.07. 11:50 - eroica

Címkék: bulvár rogán iróniaméter

Rogán Antal egy Blikk feliratú rikkancsfiú szobrot avatott. Puzsér Róbert a facebook-on válaszolt ironikusan, a képeket mi tettük hozzá. Következzenek Puzsér sorai:

rogan_antal_bulvar.jpg

"Abban reménykedtem, hogy a Budapest közepén felállított rikkancsfiú szobrát méltó módon fogjuk tudni ünnepelni. De elvették tőlünk ezt a nagyszerű pillanatot. Megkeseredett a szánk íze ennek a nagyszerű műalkotásnak a kapcsán. És ennek egyetlen felelőse az elképesztő munkabírású, polgármesterként, képviselőként, IMF-tárgyalóként, frakcióvezetőként és bulvárhősként egyaránt briliánsan teljesítő politikai géniusz, Rogán Antal.

blikk_szobor_Rogan.jpg

Tisztelt Polgármester Úr! Anti!

A szemedbe kell, hogy mondjam: hibáztál. Bármennyire szeretlek, és bármennyire tisztelem mindazt, amit az elveszett kutyádért, a kedvesed szerelméért és értünk, magyar polgárokért az elmúlt évek során a Blikk hasábjain tettél, ezt a hibát nem tudom Neked megbocsátani.

Kezdem azzal, amit helyes, hogy megtettél, még akkor is, ha a bolsevik lakájmédia épp ezzel támad. Hibátlan ízlésről tanúskodó döntés volt a részedről, hogy a múltba révedő elmaradottságot, avítt korszerűtlenséget sugárzó "Az Est" feliratot a rikkancsfiú kezében lévő újságról eltüntetted. Biztos vagyok abban, hogy ha módodban állt volna annak idején Michelangelo, Dürer vagy Rembrandt ecsetjét vezetni, akkor még ezek az egyébként rendkívül magas színvonalat képviselő alkotók is lényegesen többet hoznak ki a karrierjükből. Jó lenne minden művész mellett tudni egy ilyen rátermett politikust, de legalább egy elkötelezett politikai komisszárt! Talán nem tartanánk ott, hogy támadásra és magyarázkodásra ad alkalmat az, ha valaki fejet merészel hajtani a magyar kulturális élet elmúlt húsz évének legnagyobb teljesítménye előtt. A benned rejtőző művész azonban jó érzékkel provokál: miközben egy merész avantgárd vízióval kitéped a kis rikkancsot a harmincas évekből, politikai és kulturális manifesztumként emeled magasba a Blikket. Köszönöm az értékvállalás bátorságát, politikusi és művészi helytállásodat!

Rogan_Antal_playboy_jedi_kard_beoltozes_bulvar_celeb_politikus_Fidesz_polgarmester_Belvaros_Lipotvaros.jpg
A hála szavai után azonban kénytelen vagyok szembesíteni Téged azzal, milyen gyáva és képmutató döntés volt a részedről, hogy a kis rikkancs szobra ne téged mintázzon. Nézz magadba! Hát ki a kis rikkancs? Ki az az egyszerű, hétköznapi hős, aki lyukas bakancsban, nyakán a kiáltozástól kidagadó erekkel hozza el számunkra mindazt, amit tudnunk érdemes? Ki az a kis rikkancs, akit legszívesebben magunkhoz ölelnénk, ha nem tisztelnénk a fáradhatatlan robotot, amit végez? Ki a legkisebb rikkancs, aki Orbán Viktor haragvó torkaként sújt le szocikra, Jobbikra vagy az IMF-re? Te vagy az, Anti. Az a szobor Téged illet, Te azonban politikusi mértéktartásból, szerénységből, nagyvonalúságból - mindegy is tán, miből - lemondtál róla. Odavetetted ebek harmincadjára. És ezzel arcul csaptál minket, azokat a milliókat, akik nem csupán a jövő miniszterelnökét tisztelik Benned, hanem a példaképüket. A reményt és az utat egy olyan jövőbe, ahol egyszer majd mi is úgy költhetjük a köz pénzét, mintha a sajátunk lenne."

Tisztelettel: Puzsér Róbert"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puzsér egy korábbi ironikus alkotása: Ima a nélkülöző KDNP-politikusokért.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

52 komment

· 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr664824445

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bulvártóni Blikket árul 2012.10.07. 23:35:56

A belváros legújabb köztéri szobra, a Rikkancs bronzból öntött Blikket árul. Rogán Antal a szoboravatón azt mondta, hogy „nem volt kétséges, hogy a Rikkancs kezébe csak ez a lap kerülhet”. Egyetértetek ezzel? Vagy más újság is szóba jöhetett volna?

Trackback: Bulvártóni Blikket árul 2012.10.07. 23:35:52

A belváros legújabb köztéri szobra, a Rikkancs bronzból öntött Blikket árul. Rogán Antal a szoboravatón azt mondta, hogy „nem volt kétséges, hogy a Rikkancs kezébe csak ez a lap kerülhet”. Egyetértetek ezzel? Vagy más újság is szóba jöhetett volna?

Trackback: A nácizmus szellemét idézte meg Orbán ópusztaszeri szoboravató beszéde 2012.10.07. 19:46:24

Ösztönökre és érzelmekre ható, félelmeket ébresztő, vallásos és mitologikus elemekből kutyult szektás halandzsájában a román Vasgárda emlékét idéző harcra hívott a messiásként szónokoló miniszterelnök. A Vasgárda “Mihály Arkangyal Légiója” ...

Trackback: A nácizmus szellemét idézte meg Orbán ópusztaszeri szoboravató beszéde 2012.10.07. 19:29:43

Ösztönökre és érzelmekre ható, félelmeket ébresztő, vallásos és mitologikus elemekből kutyult szektás halandzsájában a román Vasgárda emlékét idéző harcra hívott a messiásként szónokoló miniszterelnök. A Vasgárda “Mihály Arkangyal Légiója” ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trai 2012.10.07. 14:01:05

Ez a szobor társul a nem messze lévő másikhoz, amelyik a 30-as évek posztoló rendőrét jeleníti meg... www.budapest-foto.hu/Bekebeli%20rendor_1.htm
- hja, a "44-előtti" kor vissza-állítási igyekezete... ( pedig, rikkancs még a 70-es 80-as években is volt... és a legkeresettebb újság az "Esti Hírlap" friss számát árulta, már kora délutántól...

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.10.07. 18:25:36

Nem lett volna egyszerűbb a három mázsa forró bronzot egyből a Tónira önteni? Mindjárt nem érdekelne senkit az újság címe.

Shopping 2012.10.07. 18:47:28

Rogán, egy mongoloid idióta.

A sors úgy hozta hogy hatalom és pénz is került hozzá.

Ez lesz az eredmény.

( Jóban-rosszban szereplés, celeb élet, stb. )
Nem sok különbséget látok közte és pl. VV akárki között

unionista (törölt) 2012.10.07. 19:19:35

nem lehetne kiegyezni abban, hogy a városokba nem kellenek pártpolitikusok? egyikbe sem. ne lehetne ilyen közmegegyezés? mert szerintem bele kellene írni az alkotmányba, hogy országos pártok tagjai, pláne azok aktív tisztségviselői ne indulhassanak el az önkormányzati választásokon.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.10.07. 19:25:13

A szobor jobb mint ez a gnóm, pojáca, seggdugó, műceleb arogánanti!

Szánalmas egy újabb fidesz produkció, de sok szavazatot visz.

Measurer 2012.10.07. 19:32:18

A vitatott esetben a Belváros-Lipótváros kerületi Városrendezési és Építési Szabályzat és Szabályozási terv (ut.mód. 27/2012.(VI.06.) B-LÖ sz. rendelet módosítása szükséges. A reparáció pedig a közgyűlés által korábban ill. napirendre vétellel a későbbiekben meghatározott hirdetési dij Blikk általi befizetésével történhet. Irányértéke a szobor felállitási költsége + éves hirdetési díj, esetleg egy összegben megváltás.

fidesz = házmesterek pártja 2012.10.07. 19:41:13

Puzsér eldugulhatna.
De amit rogán művel...
Mikor kerülnek (többesszám=fideszes söpredék) ezek végre a sittre?

samot 2012.10.07. 19:51:33

Rogàn a maradék szavazok is lelépnek,de a szobrot viheted magaddal !

KopaszMercis 2012.10.07. 20:08:08

"Hát ki a kis rikkancs? Ki az az egyszerű, hétköznapi hős, aki lyukas bakancsban, nyakán a kiáltozástól kidagadó erekkel hozza el számunkra mindazt, amit tudnunk érdemes? Ki az a kis rikkancs, akit legszívesebben magunkhoz ölelnénk, ha nem tisztelnénk a fáradhatatlan robotot, amit végez? Ki a legkisebb rikkancs, aki Orbán Viktor haragvó torkaként sújt le szocikra, Jobbikra vagy az IMF-re?"
Sztem a Szijjarto... Bar o meginkabb Orban Viktor gumiovszere... Matolcsy meg a jobb keze ugye ;)

kovego 2012.10.07. 20:20:05

@unionista: ne legyel naiv! kilepnek a partokbol, de a kotodes megmarad, "oszt jo napot"

kigyurt álat 2012.10.07. 20:30:49

ez a sok belvárosi "jópofa" szobor alapvetően baromság, ki volt az a marha, aki kitalálta?

Netuddki. 2012.10.07. 20:41:13

Izé, de ez most mi? Ki finanszírozta a blikkreklámszobrot? Az adófizetők vagy a blikk? Fizet-e a blikk bérleti díjat a reklámfiguráért vagy magánterületen van?

Pan Modry 2012.10.07. 20:42:04

Engem kifejezetten zavarnak ezek a hulye szobrok, egyszeruen undorito giccsnek tartom oket.
Legalabb akkora bugrissag ez mint a kertitorpe.

Rokkantnyugdíjaspornósztár 2012.10.07. 20:43:49

Bírom amikor ilyen szarházi celebek egymást fikázzák, tényleg gigászok harca egy szar bulvármédia átlátszó korrupciós ügye köré. Lassan Puzsér lesz az új tótavé.

Igazából a szobornak Puzsért kellene mintázni, de akkor az anyagszükségleti töblet miatt minimum 20 millába fájna. Ha a Rogán igazán okosan akart volna még több korrupciós lét kisajtolni a rikkancsból, akkor Falusi Mariannnak kellett volna templátként funkcionálni minimum 60 milla, de ha a közpénz igazi őreként akart volna tetszelegnie, akkor valóban a törpe Orbánt kellett volna odarittyenteni, ami köjött volna cirka 4 milla bronzból.

flippant 2012.10.07. 20:58:17

Aztán ha valami fideszpátyolgatott színesfémgyűjtő piréz lenyúlná vagy megrongálná, rögtön habzana a sok narancsos fülkeforradalmár majom szája

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2012.10.07. 21:00:39

@chipanddale74: igen ra lehetett volna onteni de a tudositast eloszor a blikk hozhatna le

átlátó 2012.10.07. 21:02:03

Ezt a Rogant barmikor gyomorszajon verem.

Amidazophen 2012.10.07. 21:16:07

Jó ez a szobor igy, ahogy van. Legfeljebb 14-ben kicseréljük (Rogánnal együtt) a "blikk" feliratot rajta "Szabad Nép"-re.

A Látó 2012.10.07. 21:48:09

Like!
Puzsérnak: hüvelyk új felfele, az alanynak: lefele!

komplikato 2012.10.07. 21:52:38

@A fidesz a betegek kiirtására készül: Amíg nem csak téged vagy engem tud idegesíteni, hanem képes azokat a bizonyos megszólított személyeket is, addig NE duguljon el. A KDNP-s videoval anno semmissé tette az összes celebes ökörködését számomra.

dr kíváncsivagyok 2012.10.07. 22:06:47

@tusk82:
"Szólni kell az ügyeletes színesfémgyűjtőnek, majd ő lebarmolja a helyéről! "

Nyugi,...ha meghallják a varázsszót : bronz,....már csak napjai vannak a szobornak...

pirimogyoró 2012.10.07. 22:14:50

Rogán a jövő miniszterelnöke? Ettől (is) mentsen meg minket az Isten!

tintamin 2012.10.07. 22:48:10

A probléma, hogy ezek a macskajancsik már rég nem értik a humort.

Emlékszünk még az előző regnálásuk alatt mi volt? Rühellték Hofit, ő meg a legnagyobb nézettséget produkálta ezek kifigurázásából.

Hofiért kiált a korszak, kapnának rendesen, de sajnos nincs ma igazán olyan, aki tudná (merné) őket olyan hülyének ábrázolni, amilyenek valójában.

Tóni ugyanolyan szervilis seggfej, mint a többi: lefelé ő a király, szórja az állam pénzét, a főnöktől meg úgy retteg, hogy remeg a szája széle is, ha az néha napján felhívja.

P Woodman 2012.10.07. 23:35:31

A Tóni cipelte oda a szobrot..
Azért ilyen dülledt szegénynek a szeme..

quilaute 2012.10.07. 23:41:17

Ne duguljon el!!!Mondd helyettem is Puzsér :)

bulista 2012.10.07. 23:48:43

Az Orbán-replika Rogán Tónit lesz@rom, de ha ez a celeb-barom Puzsér továbbra is tönkre teszi a hétvégéimet azzal, hogy végig makogja a Serie A-meccsek közvetítését az amúgy is nehezen elviselhető színvonalú Sportklub-on - akkor fejbe fogom vágni egy fa testápolóval!

Rigor_mortis 2012.10.08. 00:31:45

@Pan Modry: Igazad van! Milyen snassz is, hogy az embernek lépten-nyomon kerülgetnie kell ilyen fémhulladékokat. Már Madách is megírta, mennyivel jobb lett volna a helyzet, ha Michelangelo nem gagyi Dávid-szobrokat, hanem hasznos széklábakat faragott volna.

Egyszer azért életedben menj el egy múzeumba szörnyülködni! Hogy ott mennyi ócskaság van kiállítva, az ember csak kapkodja a fejét, mire nem dobnak/dobtak ki pénzt az emberek, ahelyett, hogy elitták volna.

csillámpóni 2012.10.08. 00:34:23

Puzsér az origoceleb, nem? Legközelebb Sztankay Ádám és Franco Marco Rogánné naccsasasszonynak írt levelét ismerteti a címlap a székeléssel kapcsolatos szociális attitűd kérdéskörében? Persze nem mondom, hogy nem várom epedve, mert igen.

cicmen (törölt) 2012.10.08. 02:58:40

Puzsér Róbert mérvadó véleménye. Hmmm! Mátyás király is meghallgatta a bolondot nehéz kérdésekben állítólag, de nem hiszem, hogy az tette naggyá! Mindenkit a maga helyén!

Ez is csak egy nick_ 2012.10.08. 03:25:31

@tintamin:
Na igen, Hofira nagyobb szükség lenne, mint bármikor volt.

Bár szerintem szokatlan lenne neki, hogy naponta tudna összehozni egyhavi műsoranyagot. Régen azért ezért küzdeni kellett, meg szorgosan figyelni minden apró, fű alatti hírecskét.

Most meg egyszerűen nem tudna lépést tartani ártunk és ormányunk fergeteges tempójával. Vagy háromórás műsorokat kellene csinálnia.

Pan Modry 2012.10.08. 07:03:37

@Rigor_mortis:
na, azert ne keverd a muveszetet a giccsel. Michelangelo muveszetet csinalt ez meg egy kurva nagy giccs.

fidesz = házmesterek pártja 2012.10.08. 07:21:38

@komplikato: az a bajom ezzel a köcsöggel, hogy épp oly hiteltelen, mint mondjuk a maszopos politikusok nagyon nagy része....

fidesz = házmesterek pártja 2012.10.08. 07:23:30

@Rokkantnyugdíjaspornósztár: tótavét nem keverném ide. Ő is tahó, de van némi esze. Puzsér csak szimplán egy tahó faszkalap.

rohadjmegARCgeci 2012.10.08. 07:50:11

Rogán a legembertelenebb politikusok egyike.A ő agyából pattannak ki rendszerint legszemetebb,csórókat és nyomingereket sújtó ötletek.

fapuma 2012.10.08. 07:56:35

@bulista: Amit az olasz meccsek alatt művel attól engem is kiver a víz,de ez a szöveg jó!

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.10.08. 08:03:20

Puzsér beszólt Rogánnak! Húúúú
node örüljünk, hogy nem a tutti frutti party-t tartja a kezében a kis rikkans :)

fidesz = házmesterek pártja 2012.10.08. 08:04:01

@Dr. Furia: sajnos elaludtam, de aktuális a téma.... Arrogáns tóni leginkább a Kill Bill egyik szereplőjére, a japán maffiózó csaj tizenhét éves testőrnőjére emlékeztet.
Ostoba, tahó, erőszakos.

FIDES AGITÁTOR 2012.10.08. 09:10:41

Mátyás király kezébe egy svájci bicskát?

Baldvogel 2012.10.08. 09:14:33

"Abban reménykedtem, hogy a Budapest közepén felállított rikkancsfiú szobrát méltó módon fogjuk tudni ünnepelni."

A mondat értelme: Budapest közepén felállítottak egy rikkancsfiút, akinek a szobrát (valahol) megünnepelték. Kérdésem, hogy a rikkancsfiú az ünneplés ideje alatt még Budapest közepén tartózkodott-e, ahová állították, vagy szomorúan nyugtázva, hogy az újságírás sem a régi már, inkább elment egy közeli talponállóba?

Pussy Riot (törölt) 2012.10.08. 09:20:27

Szóljatok Dánielnek, ő tudja mi az ilyenkor társadalmilag hasznos reakció.

FIDES AGITÁTOR 2012.10.08. 09:27:30

Rogán Antal kapott viszont egy 100 000 Ft értékű kicsinyített változatot. Szerepelni fog vajon az adóbevallásában?

Karipapa01 2012.10.08. 09:53:03

@cicmen: "Puzsér Róbert mérvadó véleménye. Hmmm! Mátyás király is meghallgatta a bolondot ,,,"

Ha Puzsér azért udvari bolond, mert leírta sok-sok ember véleményét, akkor te udvari nyalonc vagy !

IDKFA 2012.10.08. 10:18:32

Puzsér, aki eladta magát a bulvárnak, véleménye talán nem mérvadó, de Rogán, meg hülye volt. A szobor meg ronda, ezt mikor öntik le vörös festékkel?

ROTFL Manó 2012.10.08. 10:58:13

Már régebben kitaláltam több verziót is a budapesti szoborkérdés rendezésére:

1. cserélhető fejű szobor - ennek egy menetes csavar állna ki a nyakából és az adott korszellem, illetve kormányzó párt igényeinek megfelelő fejet kell csak hozzá önteni, nem kell az egész testet kicserélni.

2. gyárilag vörös / fehér zománcfestékkel leöntött szobor - ezt csak azzal tudnád tönkretenni, ha egy gerillaakció keretében az éjszaka leple alatt orvul megtisztítod.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.10.08. 11:06:58

@ROTFL Manó:

Erről az a vicc jut eszembe, mikor Rákosi elvtársnak akart a hálás nép szobrot állítani. Takarékossági okokból úgy döntöttek, hogy a Vörösmarty szoborról leveszik a költő fejét, és a helyére teszik Rákosi elvtárs fejét (bár lehet elég lett volna lecsiszolni a haját gömbölyűre).

Aztán a '''hálás''' nép a feliraton is spórolt:
"Vörösmarty - Hazádnak rendületlenül"

"Vörösmatyi - Hazudik rendületlenül"


süti beállítások módosítása