Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Köszöntjük az újabb (csaló) elszámoltatási kormánybiztost!

2010.11.04. 23:25 - Fidelio

Címkék: fidesz képviselő elszámoltatás budai gyula kormánybiztos elszámoltatási

Az eddigi biztos, Papcsák Ferenc lemondott. Nem azért, mert az ő furcsa szerződéseit és felügyelőbizottsági tagságait is ki kellene vizsgálni, és az összeférhetetlen lenne. Pedig emiatt már hónapokkal ezelőtt le kellett volna mondania.

De nézzünk a jövőbe bizakodó tekintettel, Budai Gyulára!
 
Az igazság rettenthetetlen bajnoka talán felül tud emelkedni elfogultságán. Mert akkor mindjárt nekiláthat kivizsgálni a MAGOSZ 2007. decemberi tisztújításán történt komoly szabálytalanságokat. Mint a MAGOSZ főjogásza, ez bizonyára a hatáskörébe tartozik.
 
 
A dolgot azért is indokoltrnak tartjuk, mert Budai Gyula személyes netes oldalán lévő szavazósdi szerint az olvasóinak több mint négyötöde úgy véli, legalább 4 évre visszemenőleg érdemes vizsgálódni.
 
Jó munkát Elszámoltatásikormány-biztos Úr!

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr212423580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megdobbent 2010.11.07. 01:50:44

Jaj, hat mindig ezek a prekoncepciok mar!

Ugyan tudna a fidesz felmutatni egyetlen tiszta multu, fedhetetlen stabtagot is akar? Ugye, hogy nem. hatakkor, ennek nincs akkora mutyija, mint az elodjenek, most azert neveztek ki, hogy felzarkozzon a vezerkarhoz.

Ej-ej.

elevendel 2010.11.10. 09:54:11

Nem biztos, hogy izgalmas, de a Figyelő 2010/44-es számában (Irányító Tornyok) azt írják a most szerveződő fővárosi cégholdingról, hogy Tarlós felkérésére az IFUA tanácsadó cég készítette elő a projektet (ingyen és bérmentve, értsd későbbi elszámolásra), és most végig is haknizzák vele a konferenciákat, rádiókat, a Heti Válaszban (!) pedig hónapok óta PR kampányt folytatnak mellettük. Papcsák kormánybiztos pedig még nincs két hónapja, hogy bejelentette, hogy szerveztten, polipszerűen szereztek maguknak milliárdos értékben a társadalom szempontjából értéktelen dolgokra megrendeléseket. (Ref Magyar nemzet, szervezetten adott tanácsok). Kérdés, hogy 1.) papcsák és tarlós hogy néznek egymás szemébe mikor összefutnak a főv. közgyűlésben, 2.) figyeli-e valaki, hogy beérik-e ez a holdning-előkészítő munka később százmilliós megbízássá?


süti beállítások módosítása