Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Hegedűs Lórántnét minden kormányhivatalba?

2010.07.05. 06:00 - eroica

Címkék: facebook nyilatkozat jud süss nemzeti együttműködés hegedűs lórántné

A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a Fidesz minden kormányhivatalba kirakatta. Ez a lépés önmagában is az ötvenes éveket idézi, de végülis tudjuk, hogy az együttműködésért érdemes küzdeni.

A nyilatkozatot azzal akarták emelni, hogy az országgyűlési határozat aláíróit is rápakolták dísznek. Az csak jópofa, hogy ezen Schmitt Pál évekig (évtizedekig?) az országgyűlés elnökeként fog virítani, pedig egy hónap múlva már köztársasági elnök lesz. Azonban mellette ott vírít az országgyűlés két jegyzőjének neve is. Tarnai Richárddal a kispesti köpönyegforgatóval nincs nagyobb bajunk. Azonban a nyilatkozaton szerepel Hegedűs Lórántné is.

Hegedűs Lórántné korábban azzal vált emlékezetessé, hogy Hitler "kommunikációs felelősének", Goebbels-nek a propagandafilmjének a Jud Süss-nek a vetítését szervezte. A hatásosan gyűlöletkeltő náci filmet egyébként a semleges Svédorszégban, már 1941-ben betiltották. Hegedűsné ráadásul törvényellenesen munkálkodott, mivel a film jogait kezelő alapítvány nem adott vetítési engedélyt.

Azt gondolom, ha már (fölöslegesen) rátették az aláírókat a nyilatkozatra, akkor a parlamenti munka során figyelhettek volna rá, hogy ne Hegedűs Lórántné ellenjegyezze a nyilatkozatot.

 

Ha nem tetszik, hogy egy ilyen nyilatkozatot tesznek ki minden kormányhivatalba, akkor lépj be a rendelkezést parodizáló facebook-csoportba:

Csatlakozz: Legyen a Facebookra is kifüggesztve a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

5 komment

· 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr252129898

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szent Bertalan éjszakája 2010.07.06. 11:51:52

A Medgyessy-kormány törvénytelen módon kezdte működését - véli a Fidesz, mivel a párt véleménye szerint a közigazgatásban politikai leszámolások, tisztogatások, elbocsátások kezdődtek.Pokorni Zoltán, a Fidesz elnöke szerint az MSZP még a törvénysértést...

Trackback: Mi különböztet meg minket a Balkántól? 2010.07.05. 16:26:05

A Fidesz a középületeket is kormányépületeknek tekinti. Azok dolgozói azonban a köz szolgái, nem pedig a kormány emberei. Az ellenzék hihetetlen felháborodással, a sajtó nagy része pedig gúnnyal fogadta azt a kormányrendeletet, mely előírja, hogy mi...

Trackback: Szobám falán... 2010.07.05. 11:17:54

A jövő tehát elkezdődött. Épül már az új rendszer rendszer, lesz itt jobboldali kultúra és lesznek jobboldali ünnepek is. És a vezetők portréi jönnek ezután, országszerte a tantermek és a rendelők falán, szépen retusálva, és lesz biztosan majd felvonul...

Trackback: Operettország, operettnép 2010.07.05. 11:16:51

Jobban belegondolva, igazából semmi meglepő nincs abban, hogy a közintézményekben és - kétség ne férjen hozzá - hamarosan otthonok tízezreiben is a falakon függ majd a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata. A jó marketinges reakciója ez a piaci igényekre....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vérmajom 2010.07.05. 08:36:40

Hegedűsné nevét látva a szöveg alatt az egyszerű Jobbik szimpatizánsok is magukénak fogják érezni a nyilatkozatot, pedig a pártjuk nem is támogatta.

eml 2010.07.05. 15:54:58

Hegedűsné nevét látva a szöveg alatt az emberek egy része nem fogja magáénak érezni a nyilatkozatot, pedig amúgy esetleg azt tette volna.

Uva 2010.07.06. 09:27:11

Nini, egy nátzi!

dzsugasvili 2010.07.07. 00:05:11

Na hiszen, a nyilatkozat ellenjegyzése miatt inkább Hegedűsnéről van meg a véleményem. Minek ment bele ekkora szarságba. A Jobbik sose mossa le magáról, hogy a nevét adta ehhez a hülyeséghez.

MrMaci 2010.07.07. 19:33:12

Ha szeretsz és szoktál dugni, megnézhézheted a mellékelt 6 perces Maó korában
játszodó kinai filmrészleten, hogy is alakulhat a dolog egy
kétharmados országban, avagy miért nem születik több szavazó a kétharmados országban se.
Ne röhögj-ne röhögj, mert orcádra fagy a mosoly!!

www.youtube.com/watch?v=--uw22Fetss


süti beállítások módosítása