Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

A civil függetlenség csúcsa

2009.05.07. 23:21 - eroica

Címkék: civil fidesz független

A Szabadság Kör a héten emlékezetes belépőt produkált a parlamentben: egy bakancsot helyeztek Draskovics Tibor asztalára. Pontosabban Balog Zoltán fideszes képviselő tette oda, aki így segítette ezt a civil kezdeményezést.

A poén kissé nyers (mondhatnánk durva, mint egy rendőrcsizma), de szellemes civil ötlet. - Lenne, ha nem ismernénk a Szabadság Kört, amely amely döntő többségében fideszesekből alakult.

Úgy tűnik, a Fidesz nemcsak az alakulásnál segítette a Szabadság Kört. Az eseményről szóló blogbejegyzést a fidesz.hu címlapján ajánlják. A látványos jelenetről a Szabadság Kör blogján egy olyan kép látható, amelyet a Fidesz fotósa, Pelsőczy Csaba készített (valószínűleg a Kör számára, mert a fidesz.hu-n ez kép nem érhető el). A blogbejegyzést pedig Gulyás Gergely Győző ("GGGY") a Fidesz-választmányi tagja, EP-képviselőjelöltje töltötte fel a Szabadság Kör blogjára.

EGY IGAZI CIVIL KÖR BLOGKÉPE:

A kör ezzel bezárult. A Fidesz-független civil mozgalom újabb csúcsára érkezett.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr401109078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása